Bel kısmı nasıl acaba yumuşak olması lazım sezaryen olursa sıkmasın seni yorumlara bir bak bencehttps://ty.gl/soensrr6li bende bunu mu alsam bilemedim de
Yaa benimde gecen 3 aylik sekerim normal cıktı ben dün kacamak yaptim simdi sen boyle yazinca üzüldüm.Şekeri olan kızlaar doktor bana bugun son 10 gun daha da dikkatli olmalısın dedi çok şaşırdım ben diyeti açarım diye düşünmüştüm dedim. hayır en önemlisi son zmaanlar dedi. diyetini aksatma hergün şekerini ölç dedi. sizin doktorlar ne diyor???
Ayy bende öyleyim dün nst de sedyeden kalktım belime ağrı girdi eyvah dedim doğurcamAh benim gibi, bi yerim ağrıdığında kurmaya başlıyorum senaryo
Senin bebis yine elini yüzüne koyuyormus cnm benimki ultrason cihazını görür görmez kafasini arkaya çeviriyorAynen çok az kaldı zaten ama bi merak ediyo insanpaşanın keyfi yerinde tabii hep mi eli yüzünde olur yaa
Ben bu son ayı hiç sevmedim , 10 dakika birşey yapsam yarım saat dinlenmem gerekiyor . Otursam hemen sızma pozisyonuna geçiyorum , hep yorgunum
İlgilenmem gereken bir bebeğim daha var ve küsüyor
Eki Görüntüle 2986799
Maşallahbenim de bi kedi bebeğim var. Doğum yaklaştıkça kedim bi tuhaflaştı, ilgi istiyor resmen doğumdan sonra napıcaz bilmem inşallah stresten hasta olmaz, ondan korkuyorum
Kızlar benim kedim birkaç gündür sürekli yatiyor soğuktan dedim evin içinde bugün ısıyı arttırdıkBizimde kedimiz var oda öyle hep ilgi istiyor en çokta benden istiyorBende doğum sonrasını çok düşünüyorum ya başka bi tanıdığımızın doğumdan sonra evin içine işemeye başlamıştı kedileri
Aynısını bende yaşıyorum eşimin 45 numara ayakkabısı olmuyor. Ellerimi kapatamiyorum yumruk yapamıyorum resssmenArkadaşlar merhaba, o kadar uzun zamandır yazmadım ki beni unutmuş bile olabilirsinizson yüz sayfayı okumaya çalıştım. Baya bi doğuran var ve onlara hayırlı olsun
Ben ödemle ilgili bişey danışmak istiyorum. Bol su içiyorum çok hareketsiz de sayılmam ama ayaklarım terliklere (ayakkabıları geçtim artık) sığmıyor. Bileklerimdeki deri şişmekten kıpkırmızı oldu kaşınıyor. Sabahları ellerim içine üflenmiş bulaşık eldiveni gibi oluyorDoktor normal az kaldı dedi. Buna bir çare bulan var mı? Gün içinde ayaklarımı uzatıyorum altına yastık falan da koyuyorum.
Pozisyondan canim dogum pozisyonundan dolayi oluyormus aşağıya dogru baski oluyor ondan göremiyoruz dedi bana doktorMaalesef canim bizde son zamanlarda kesinlikle yüzünü göremiyoruz. Gecen hafta resmen 2 eliyle suratini kapatmisti sadece burnu gözüküyordudoktor artik zor gosterir yüzünü dedi acaba rahatsizmi oluyorlar ulturason isigindan falan.
Benimki de uyuyor devamlı hiç strese girmeyin ama hissediyorlar, benimki gelip karnımda yatmaya başladı ama bazen de karnıma bakıp sinirleniyor. İlk günler biraz zor olacak ama alisacaklarKızlar benim kedim birkaç gündür sürekli yatiyor soğuktan dedim evin içinde bugün ısıyı arttırdık
Gece koynuma gelmediği yoktur gelmiyor gece koşar yemek su ne biliyim bende bu ara hep bir hastayım küstü mu sizin yazılarınızı gördüm stres mi oldu ki dışkısı iyi ateş baktım yok elimizle mama yedirdik yedi ama kalkmıyor sizlerin nasıl şuan
Canım naptın uyudun mu geçti mi yoksa hastaneye gittin mi?Durup durup sırtıma agri giriyor nefes alamiyorum sanki akşamdan beri bu kasılma olabilir mi acaba zaten aksamlari hep ağrım oluyordu karnımda belimde bugün sırtıma da vuruyor baya baya sürekli de ağrımiyor
Gunaydin canim mama kaşığı dedin hani bebis ek gidaya geciyor ondan mi? Eger ondansa ben almıştım köşede duruyordu onu strilize edeyim koyayim valizeGünaydın millettt
Dün kardeşim doğum yaptı,güzeller güzeli aynı kardeşime benzeyen bembeyaz bi kızımız olduNasipse bende aynı hastanede doğum yapacağım, gözlemlediğim birkaç bisey oldu,
hemşireye çok güzel bi hastane çıkışı vermemek lazım, hemen kan olmustu kiyafeti bebisimizin hemn üzerini degistirdik, mama almaya gerek yok ,hastanede yapip veriyorlar, mama kaşığı istediler sadece bizden. Hemen eczaneden aldık,biberon kesinlikle kabul etmediler.
Anne içinde gecelik değil,pijama takımı istediler, zaten sadece üzerini giydirdiler.
Evet kuzum ondan ,aynen çantaya koyalım kaynatıp. İlla mama veriliyor ilk gün zaten.Gunaydin canim mama kaşığı dedin hani bebis ek gidaya geciyor ondan mi? Eger ondansa ben almıştım köşede duruyordu onu strilize edeyim koyayim valizebu arada hayırlı olsun darisi basimiza
Günaydın cnmGünaydın millettt
Dün kardeşim doğum yaptı,güzeller güzeli aynı kardeşime benzeyen bembeyaz bi kızımız olduNasipse bende aynı hastanede doğum yapacağım, gözlemlediğim birkaç bisey oldu,
hemşireye çok güzel bi hastane çıkışı vermemek lazım, hemen kan olmustu kiyafeti bebisimizin hemn üzerini degistirdik, mama almaya gerek yok ,hastanede yapip veriyorlar, mama kaşığı istediler sadece bizden. Hemen eczaneden aldık,biberon kesinlikle kabul etmediler.
Anne içinde gecelik değil,pijama takımı istediler, zaten sadece üzerini giydirdiler.
Tamam canim cok sağol ben bugun onuda strilize edeyim artik kargolar geliyor bugun valizi kapaticam inşEvet kuzum ondan ,aynen çantaya koyalım kaynatıp. İlla mama veriliyor ilk gün zaten.
Siz hastanede kime soruyorsunuz canim bunlari ben de sormak istiyorum daGünaydın cnm
Gözünüz aydın olsun teyze olmak cok güzel birşey
Bende hastane çıkışıni hemen vermeyi düşünüyorum ikili noal takim vereceğim odaya gelince değiştirim diye düşünüyorum
Mamayi benim hastanemde alma biz veriyoruz dedi hatta bebek bezi,hasta bezi hep hastane veriyormuş
Canim doğum katındaki hemşireye sormuştumSiz hastanede kime soruyorsunuz canim bunlari ben de sormak istiyorum da
Ben dogum kati nerde onu bile bilmiyorumCanim doğum katındaki hemşireye sormuştum
Canim ben 1 hafta elime bebegimi alamamıştim cok kotu gunler gecirdim beynim zonkluyordu 1 hafta sonunda afedersiniz kusarak vikardim rahatladim degilse fenaydi o yuzden riske atmak istemiyorum 2. De kizimda kucuk zaten anca 2 hafta yanimizda destek olacaklar sonrasi hep bana kalacakEpidural olunca da oluyor o agri 1 yıl boyunca baş ağrısı çektim sebepsiz migren başlangıcı sandilar 1 yılın sonunda geçti kendi kendine
Canım bir daha gelmedi. Aslında oğlumda ilk suyum gelmişti bunda direk çamaşır ıslak olunca emin olamadım aslında su geldiğinde durduğun yerde akıyorCanım benim de korkum o ya anlamazsam diye. Eğer korkutuyosa yakın bü hastaneye git hemen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?