2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaa benimde gecen 3 aylik sekerim normal cıktı ben dün kacamak yaptim simdi sen boyle yazinca üzüldüm.
Doktorum bisey demedi bana ama dikkat etmekde fayda var sanirim.

Maşallah benim de bi kedi bebeğim var. Doğum yaklaştıkça kedim bi tuhaflaştı, ilgi istiyor resmen doğumdan sonra napıcaz bilmem inşallah stresten hasta olmaz, ondan korkuyorum

Kızlar benim kedim birkaç gündür sürekli yatiyor soğuktan dedim evin içinde bugün ısıyı arttırdık

Gece koynuma gelmediği yoktur gelmiyor gece koşar yemek su ne biliyim bende bu ara hep bir hastayım küstü mu sizin yazılarınızı gördüm stres mi oldu ki dışkısı iyi ateş baktım yok elimizle mama yedirdik yedi ama kalkmıyor sizlerin nasıl şuan

Aynısını bende yaşıyorum eşimin 45 numara ayakkabısı olmuyor. Ellerimi kapatamiyorum yumruk yapamıyorum resssmen doktor tansiyon ve idrarda protein kaçağı yoksa sıkıntı yok ödemdir dedi

Pozisyondan canim dogum pozisyonundan dolayi oluyormus aşağıya dogru baski oluyor ondan göremiyoruz dedi bana doktor

Kızlar gunaydin cok kötü rüya gördüm ben sanirim haftaici sali carsamba gidicem bende doktora bekleyemicem ctsiyi

Benimki de uyuyor devamlı hiç strese girmeyin ama hissediyorlar, benimki gelip karnımda yatmaya başladı ama bazen de karnıma bakıp sinirleniyor. İlk günler biraz zor olacak ama alisacaklar

Durup durup sırtıma agri giriyor nefes alamiyorum sanki akşamdan beri bu kasılma olabilir mi acaba zaten aksamlari hep ağrım oluyordu karnımda belimde bugün sırtıma da vuruyor baya baya sürekli de ağrımiyor
Canım naptın uyudun mu geçti mi yoksa hastaneye gittin mi?

Günaydın millettt
Dün kardeşim doğum yaptı,güzeller güzeli aynı kardeşime benzeyen bembeyaz bi kızımız oldu Nasipse bende aynı hastanede doğum yapacağım, gözlemlediğim birkaç bisey oldu,
hemşireye çok güzel bi hastane çıkışı vermemek lazım, hemen kan olmustu kiyafeti bebisimizin hemn üzerini degistirdik, mama almaya gerek yok ,hastanede yapip veriyorlar, mama kaşığı istediler sadece bizden. Hemen eczaneden aldık,biberon kesinlikle kabul etmediler.
Anne içinde gecelik değil,pijama takımı istediler, zaten sadece üzerini giydirdiler.

Gunaydin canim mama kaşığı dedin hani bebis ek gidaya geciyor ondan mi? Eger ondansa ben almıştım köşede duruyordu onu strilize edeyim koyayim valizebu arada hayırlı olsun darisi basimiza

Gunaydin canim mama kaşığı dedin hani bebis ek gidaya geciyor ondan mi? Eger ondansa ben almıştım köşede duruyordu onu strilize edeyim koyayim valizebu arada hayırlı olsun darisi basimiza
Evet kuzum ondan ,aynen çantaya koyalım kaynatıp. İlla mama veriliyor ilk gün zaten.

Günaydın cnm
Gözünüz aydın olsun teyze olmak cok güzel birşey
Bende hastane çıkışıni hemen vermeyi düşünüyorum ikili noal takim vereceğim odaya gelince değiştirim diye düşünüyorum
Mamayi benim hastanemde alma biz veriyoruz dedi hatta bebek bezi,hasta bezi hep hastane veriyormuş

Siz hastanede kime soruyorsunuz canim bunlari ben de sormak istiyorum da

Canim doğum katındaki hemşireye sormuştum
Ben dogum kati nerde onu bile bilmiyorum en iyisi nst cekilirken oradakilere sorarim dogumhaneye gidersem ordaki ebeler cok iyi onlara sorayim bariben asıl bebise battaniye kiyafet bez mez verecekler mi onu merak ediyorum ablama birsuru beponthol falan vermis kendi hastanesi 2 yil onceumarim işe yarar biseyler veriyordur

Epidural olunca da oluyor o agri 1 yıl boyunca baş ağrısı çektim sebepsiz migren başlangıcı sandilar 1 yılın sonunda geçti kendi kendine
Canim ben 1 hafta elime bebegimi alamamıştim cok kotu gunler gecirdim beynim zonkluyordu 1 hafta sonunda afedersiniz kusarak vikardim rahatladim degilse fenaydi o yuzden riske atmak istemiyorum 2. De kizimda kucuk zaten anca 2 hafta yanimizda destek olacaklar sonrasi hep bana kalacak

Canım benim de korkum o ya anlamazsam diye. Eğer korkutuyosa yakın bü hastaneye git hemen bence
Canım bir daha gelmedi. Aslında oğlumda ilk suyum gelmişti bunda direk çamaşır ıslak olunca emin olamadım aslında su geldiğinde durduğun yerde akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…