Uyudum ve geçti böyle böyle uykumda dogurcam galibaCanım naptın uyudun mu geçti mi yoksa hastaneye gittin mi?
Ben çantamı bavulumu geçen hafta hazırlamıştım. Özellikle yenidoğan emzirme kaşığı avent biberon avent emziklerimi ve lansinohun göğüs pompasını dezenfekte edip koydum. Şanslıysanız ilk günden emzik alan bebeklerde varMama kaşığı soran arkadaşlar yenidoğan anne sütü emzirme kaşığı diye arattırın internette çıkıyo. Çocuğu olan arkadaşlarım özellikle ondan aldırttı bana. Özellikle sezeryandan dolayı 3 gün sütü gelmeyenler oluyomuş. Bu sürede mamayı bu kaşıkla ya da şırıngayla veriyolarmış. En son ihtimal aventin biberonunu deniyolarmış.
Ay geçen gördüm daha erken diye almadım ya keşke alsaydım bende siringa denerim diye düşünüyordumEvet kuzum ondan ,aynen çantaya koyalım kaynatıp. İlla mama veriliyor ilk gün zaten.
Rica ederim. Faydasını görürsün inşallahİnşallah beklerler benim de 1 cm açıklık vardı aynen 2 gün tedavi alıcam teşekkürler cevap için
Canım gez bence hastaneyi kafanda oturur doğum katına hatta izin verirlerse dogumhaneye bak ben baktım hepsine mesela bebek müdahale odası var doğum katında gelince bebeği oraya aliyorlarmis topuk kani asisi yapiliyormus dogumhaneyi eğer sancim olmasa gidip bakacaktimBen dogum kati nerde onu bile bilmiyorumen iyisi nst cekilirken oradakilere sorarim dogumhaneye gidersem ordaki ebeler cok iyi onlara sorayim bari ben asıl bebise battaniye kiyafet bez mez verecekler mi onu merak ediyorum ablama birsuru beponthol falan vermis kendi hastanesi 2 yil once umarim işe yarar biseyler veriyordur
Bazen çok etkiliyor anestezi demek ki inşallah bunda en kolay şekilde olurCanim ben 1 hafta elime bebegimi alamamıştim cok kotu gunler gecirdim beynim zonkluyordu 1 hafta sonunda afedersiniz kusarak vikardim rahatladim degilse fenaydi o yuzden riske atmak istemiyorum 2. De kizimda kucuk zaten anca 2 hafta yanimizda destek olacaklar sonrasi hep bana kalacak
Ayy ben de tamam kargo işi bitti dedikçe yeni bişeyler alıyorumAynen canim.bugun surekli kargo geliyor keyfim yerine geldi ruyadan sonra 2 ayri kargo geldi 3.de gelecek bekliyorum kargo geldikce mutlu oluyorum ben
Çok teşekkür ederim canımMama kaşığı soran arkadaşlar yenidoğan anne sütü emzirme kaşığı diye arattırın internette çıkıyo. Çocuğu olan arkadaşlarım özellikle ondan aldırttı bana. Özellikle sezeryandan dolayı 3 gün sütü gelmeyenler oluyomuş. Bu sürede mamayı bu kaşıkla ya da şırıngayla veriyolarmış. En son ihtimal aventin biberonunu deniyolarmış.
Iyiyim canım sırt ağrım devam ediyor ama kasiklarma inmiyor tutulmus galiba baskı var sadece leğen kemiklerimde biraz rahatladım simdide parol attım bakalım geçer inşallah oda
Nerde yaticam onu bilmiyorum sadece kuzum ama dogumhaneyi deneyimledim malum 28.haftamda rahatlatti görmek fena degildi yani doğumhane.dogumhanenin yanlarinda da odalar vardı falan nst orda cekildi dogumhaneye de girdim bebek kuvezi catal falan vardi ultrason cihazi falan iyiydi yani hatta normal dogum yapabilirim ya demistim bi rahatlik gelmisti ondan sonraCanım gez bence hastaneyi kafanda oturur doğum katına hatta izin verirlerse dogumhaneye bak ben baktım hepsine mesela bebek müdahale odası var doğum katında gelince bebeği oraya aliyorlarmis topuk kani asisi yapiliyormus dogumhaneyi eğer sancim olmasa gidip bakacaktim
Bende eşime kargo geldikce mutlu oluyorum diyorum nasilsa bedava geliyor dio ahahahhaAyy ben de tamam kargo işi bitti dedikçe yeni bişeyler alıyorumeşim diyo yine ne aldın
Çok teşekkür ederim canım
Cok tesekkur ederim canim hepimiz kolayca saglikli bir sekild ekucagimiza aliriz insallah bebeklerimiziBazen çok etkiliyor anestezi demek ki inşallah bunda en kolay şekilde olur
Adamlar da elimizden bıktıSizin sezeryan olacagi için sancinin gelmesi korkutucu ama ben hem sancim başlasın istiyorum hemde sancilaninca Yusuf Yusuf çekiyorum o ne olacak ya bilmiyorum panik yapıyorumeşim e böyle böyle doğmayacak mi diyor gece o kadar sancilandim ki sabah hastaneye gidecekmiyiz benim bi yere gidip gelmem lazım nasıl yapalım diyor adam yazık
Ama iyiki çoğu şeyi netten almışım mağazalar hem çok kalabalık hem de internete göre daha pahalıBende eşime kargo geldikce mutlu oluyorum diyorum nasilsa bedava geliyor dio ahahahha
Çeksinler valla bunda muayenelere almadılar kendi kendime takıldım hep o büyüğe bakarken bu defa seni bedavadan baba yapıyorum diyorum ilkinde fazla nazliydim galiba daha bide lihusaligi var bunun yaklaşık 1 sene 6 ay sürecek odaAdamlar da elimizden bıktıbir yere de gidemiyorlar qz önce kahve getiriyordum birden aşağı baskı yaptı yürüyemedim ama normal dedi Dr evde olmasa eşim yürüyemezdim kızda ne rahatmışım diyorum ağrım sızım yoktu bunda sürekli ağrım var
Hadi hayirli olsun canim gününüz. Benimde 27 ocakta 38+2 de olucak ameliyatım sağlıkla kavusalim insallah.Kızlar ben de kontrolden çıktım. 7 şubat 09.30’a gün verdi 38 + 2 oluyorum. Bebiş iyi 3 kg’a yaklaşmış, bir de ferinject serum aldım acilde inşalllah şifa olur... “suyun da idare edecek kadar var daha” dedi. Nst ye girdim çok hareketliydi bşr ara kalp atışını hiç göstermedi falan makine çok gerildim ama meğer hareket ettiği içinmiş. Nst sonucunu da doktora attım ok yazdı. Durumlar böyle
Benim eşim degilde oglum anne yine mi birsey aldin off yine kargocu gibi cümleler kuruyorAyy ben de tamam kargo işi bitti dedikçe yeni bişeyler alıyorumeşim diyo yine ne aldın
Ayni tarz agrilar bendede var bebek cok hareketli olunca da agrilarim cok oluyor. Bende bir parol icsem iyi olur aklima ilac almak gelmiyir.Iyiyim canım sırt ağrım devam ediyor ama kasiklarma inmiyor tutulmus galiba baskı var sadece leğen kemiklerimde biraz rahatladım simdide parol attım bakalım geçer inşallah oda
Eşime aksam dedim hazir misin ? Hazirim diyor dedim ben bile hazir degilim bu ne rahatlıkÇeksinler valla bunda muayenelere almadılar kendi kendime takıldım hep o büyüğe bakarken bu defa seni bedavadan baba yapıyorum diyorum ilkinde fazla nazliydim galiba daha bide lihusaligi var bunun yaklaşık 1 sene 6 ay sürecek oda
Gözün aydın canımHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Benimde dün sırt ağrım vardı geçti 33 haftalığım kaburgalarım da ağrıyoduIyiyim canım sırt ağrım devam ediyor ama kasiklarma inmiyor tutulmus galiba baskı var sadece leğen kemiklerimde biraz rahatladım simdide parol attım bakalım geçer inşallah oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?