2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben çantamı bavulumu geçen hafta hazırlamıştım. Özellikle yenidoğan emzirme kaşığı avent biberon avent emziklerimi ve lansinohun göğüs pompasını dezenfekte edip koydum. Şanslıysanız ilk günden emzik alan bebeklerde var netten vidyo izledim hastaneye ne götürülür diye önü düğmeli bi tişört istiyomuş bazı hemşireler.Doğumdan çıkınca bir süre alt kısma bişey giydirmiyolarmış üste de o tişörtü giydiriyolarmış anneye. Doğumhaneye sıradan bir takım vermek gerekiyomuş. Çünkü hemen kirleniyomuş. Yani o süslü hastane çıkışlarımızı özellikle fotoğraf çekimi düşünenler 2.güne saklamalı. Bebeğin yatağı içinde evden yastık kılıfı götürülüyomuş.Kendisi in nevresim götüren annelerde varmış ama ben gerek duymadım. Oda falan süslettirmiycem ama yine cibinliğini ayıcıklı yastığını ve uyku setinin çarşafını ikiye katlayıp kullanıcam hastanede.

Evet kuzum ondan ,aynen çantaya koyalım kaynatıp. İlla mama veriliyor ilk gün zaten.
Ay geçen gördüm daha erken diye almadım ya keşke alsaydım bende siringa denerim diye düşünüyordum

Canım gez bence hastaneyi kafanda oturur doğum katına hatta izin verirlerse dogumhaneye bak ben baktım hepsine mesela bebek müdahale odası var doğum katında gelince bebeği oraya aliyorlarmis topuk kani asisi yapiliyormus dogumhaneyi eğer sancim olmasa gidip bakacaktim

Bazen çok etkiliyor anestezi demek ki inşallah bunda en kolay şekilde olur

Aynen canim.bugun surekli kargo geliyor keyfim yerine geldi ruyadan sonra 2 ayri kargo geldi 3.de gelecek bekliyorum kargo geldikce mutlu oluyorum ben
Ayy ben de tamam kargo işi bitti dedikçe yeni bişeyler alıyorum eşim diyo yine ne aldın
Çok teşekkür ederim canım

Nerde yaticam onu bilmiyorum sadece kuzum ama dogumhaneyi deneyimledim malum 28.haftamda rahatlatti görmek fena degildi yani doğumhane.dogumhanenin yanlarinda da odalar vardı falan nst orda cekildi dogumhaneye de girdim bebek kuvezi catal falan vardi ultrason cihazi falan iyiydi yani hatta normal dogum yapabilirim ya demistim bi rahatlik gelmisti ondan sonra

Adamlar da elimizden bıktı bir yere de gidemiyorlar qz önce kahve getiriyordum birden aşağı baskı yaptı yürüyemedim ama normal dedi Dr evde olmasa eşim yürüyemezdim kızda ne rahatmışım diyorum ağrım sızım yoktu bunda sürekli ağrım var

Çeksinler valla bunda muayenelere almadılar kendi kendime takıldım hep o büyüğe bakarken bu defa seni bedavadan baba yapıyorum diyorum ilkinde fazla nazliydim galiba daha bide lihusaligi var bunun yaklaşık 1 sene 6 ay sürecek oda

Hadi hayirli olsun canim gününüz. Benimde 27 ocakta 38+2 de olucak ameliyatım sağlıkla kavusalim insallah.
Ayy ben de tamam kargo işi bitti dedikçe yeni bişeyler alıyorum eşim diyo yine ne aldın
Benim eşim degilde oglum anne yine mi birsey aldin off yine kargocu gibi cümleler kuruyor
Iyiyim canım sırt ağrım devam ediyor ama kasiklarma inmiyor tutulmus galiba baskı var sadece leğen kemiklerimde biraz rahatladım simdide parol attım bakalım geçer inşallah oda
Ayni tarz agrilar bendede var bebek cok hareketli olunca da agrilarim cok oluyor. Bende bir parol icsem iyi olur aklima ilac almak gelmiyir.
Karnin aşağı indimi ben hala bebeği kaburgamda , göğüs altında hissediyorum.

Eşime aksam dedim hazir misin ? Hazirim diyor dedim ben bile hazir degilim bu ne rahatlık

Gözün aydın canımsağlıkla büyüsün oğluşun, iyi olmanıza çok sevindim, ağrıların geçecektir inşallah en kısa zamanda

Iyiyim canım sırt ağrım devam ediyor ama kasiklarma inmiyor tutulmus galiba baskı var sadece leğen kemiklerimde biraz rahatladım simdide parol attım bakalım geçer inşallah oda
Benimde dün sırt ağrım vardı geçti 33 haftalığım kaburgalarım da ağrıyodu

Kızlar bende çıktım kontrolden 35+1 deyim . Haftasıyla suyu falan çok şükür herşey uyumlu . Bu arada baş aşağı dönmüşşş zaten iki gündür çok rahattım hissediyordum inşallah oralarda takılır diğer türlü zordu çünkü 2 hafta sonra gel tuşe ile açıklığına da bakacağız dedi şimdi alttan muayene etmedi . 40 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi normal doğum için hakkımızda hayırlısı şubat annesiyim ben belli ki minik de 2580 gr olmuş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…