2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
sabah kan vermiştim anestezi testi için. Hemogram da baktılar kanım 10.8’den 11.2’ye yükselmiş. Asprin içmeyi bıraktım artık 3 gündür ondan mı acaba... 11.2 ile ferinject yemiş oldum yani, ama zaten alt sınır 12.2 kanın. Zaten 1 serumluk ferinject bir anda kanı 3 puan yükseltmez diye düşünüyorum. Maksimum 11.2’yi 12.5-13.0 yapar herhalde di mi?

Bende sezaryen doğumluyum cnm bende bilmiyorum kızda sancı ağrı yok gittim doğurdum geldim bunda da arada karnım kasılınca korkuyırumn
Bende ya bazen sert oluyor korkuyorum, bide hani burdaki annelerim sanciyla gidip doğurdu ya endişe ediyorum açıkçası

Benimki de uyuyor devamlı hiç strese girmeyin ama hissediyorlar, benimki gelip karnımda yatmaya başladı ama bazen de karnıma bakıp sinirleniyor. İlk günler biraz zor olacak ama alisacaklar
Bugün veterinere götürdü eşim psikolojik dedi durdu meğer ateşi 40 üstüne çıkmış iğne yapmışlar geldi yemek yedi kusma yine böyle durgunluk olursa kan tahlili yapılacakmış 1200 demişler başka yere sordum 650 TL bakalım şuan durumuna bakıyorum yoks gece koynuma yatar muhakkak gelirdi anlamıştım

Evet cnm , şapkası filan kandı . Hemen değiştirdik odaya gelir gelmez.
Mamada çocuk doktoru onerisi oln sma veriliyormuş o hastanede. O yüzden ben hiç almayım duruma göre eve geçince alırım dedim.
Markası ne inan hiç dikkat etmedim. Babasi alıp geldi hemen. Yenidogan mama kaşığı diye aldı.
Ay geçen gördüm daha erken diye almadım ya keşke alsaydım bende siringa denerim diye düşünüyordum
Şırınga ile nasıl olur bilmiyorum ama kaşıkla çöl rahat icirdim ben. Zaten dolu dolu vermedim az az verdim yatmakta zorlanmadı.

Ayyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar

Benim de kedime olmuştu ağlamaktan için çıkmıştı. Susuz kalmaması lazım en birincil bakım su içmesi. Eczaneden en büyük boy şırınga al yarım saatte bir ağzına içme suyu sık. Her şeyden önce susuz kalmıcak. Burnu kurur zaten ateşi çıkınca. Tahlilleri yaptırmıştım bende kanda sorun çıkmıştı. Tedaviden sonra vitamin vermişlerdi uzun süre ağzına şırıngaylanvitamin sıkmıştım. Evlat gibi içini acıtıyo insanın Derdi var söyleyemiyo

Bana son güne kadar haftada 3-4 kere açlık - tokluk şekerini evde ölç,
bi gün sabah, başka bir gün akşam olsun dedi
Şekere bağlı ani bebek ölümleri olabiliyor çok çok dikkatli ol dedi de bi yere kadar uyabiliyorum
Sürekli açım sürekli karnım gurulduyor

Hanımlar bebeği hala küvezde olan var mı? Yada kaldığı dönem süt sağımınızı kaç saatte bir sağıp kaç cc süt çıkardınız bu konuda çok az şey biliyorum ve endişeliyim. Yardımcı olabilecek var mı?

Yok canim benim hiç gelmiyor üst kısma artık bu farklı bi agri ya dunden bugüne oldu hemen parolda fayda etmedi dusa girdim sıcak su tuttum çıkınca sıcak su torbası koydum gecmiyor nefes aldırmıyor durup durup anlayamadım sebebini şeyden korkuyorum eltim 2. Çocuğuna hamileyken böyle son haftalar sırtım ağrıyor diye acile gitmiş doğum başlamış baya açılma agrisiymis da aklıma sürekli o geliyor eğer böyle kolaysa bu defa ağrısı az daha çekebilirim 1 geceden beri geçmedi gerçi kolaylığı da kalmadı ama anlayamadım hikmetini

Eşime aksam dedim hazir misin ? Hazirim diyor dedim ben bile hazir degilim bu ne rahatlık
Benimkide cok hazır olduğunu iddia ediyordu bugünde hali saha grubu ayarlıyorum halisahaya başlayacağım demeye başladı ben şok bunların hazırlığından ne olacaksa

Canım benim hatırladığım 3 saatte bir 30 40 cc idi basta dogumdan 3 gün sonrası için her defasında çıkmıyorsa o kadar mama veriyorlardi 60 cc kadar ben 30 cc süt versem bile az geliyor diyorlardı bidaha mama içiyordu ama ben 3 saatte 2 saatte bir mutlaka sagiyordum hastanede olunca hemen goturebiliyordum o avantajım vardi günde 8 defa süt saati vardi vermek için her defasında verebiliyordun benim hatırladığım böyle idi

Ben ilkinde şırınga ve eds vermiştim ama edsler aşırı pahali geldi şuan bana bilemedim önceden alıp koymak mantıklı değil lazımsa alınır ama alıp koyarsam gerek olmazsa çok fiyati kasık daha kolay sanki de elimizin altında olur zaten alinacak

Canım sen böyle böyle geçirip hastaneye bir gideceksin 5 - 6 cm olmuş ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…