Canım ateşi düştü geldi yemek yedi yaş mama kıtır su içti görsen derdi varmış yavrumun o gitti babasıyla veterinere ben evde ağladım evladım o benim.kan tahlili 1200 demişler başka yeri aradım 650 dediler tekrar goturcez yeni yere.sabah gittiği demiş kusma ishal yemek yememe olursa kan tahlili şart şuan yiyor ama içim rahat defilBenim de kedime olmuştu ağlamaktan için çıkmıştı. Susuz kalmaması lazım en birincil bakım su içmesi. Eczaneden en büyük boy şırınga al yarım saatte bir ağzına içme suyu sık. Her şeyden önce susuz kalmıcak. Burnu kurur zaten ateşi çıkınca. Tahlilleri yaptırmıştım bende kanda sorun çıkmıştı. Tedaviden sonra vitamin vermişlerdi uzun süre ağzına şırıngaylanvitamin sıkmıştım. Evlat gibi içini acıtıyo insanınDerdi var söyleyemiyo
Ya biraz da doktorum sayesinde böyle benim eşim, ben içeride ultrasona hazırlanırken hep konuşuyorlar duyuyorum arkamdan hain planlar yapiyolarOnların yaşadığı bizim azıcık kasılmam ız gibi değildir de bilmeyince işte biz telaşa kapılıyoruz
Dermisin gerçekten hiç bi belirtim yok ne akıntı ne NisanCanım sen böyle böyle geçirip hastaneye bir gideceksin 5 - 6 cm olmuş ben inanıyorum
Siparişi verdim bakalım inşallah güzel gelirCok hoş benimkide bu tarz trikosu sadece
Benimde 9 aya kadar vardi bende 12-18aylik siparisler verdim lcw de falan onden gidiyorum kazi kazan falan geliyor surekli lcw uygulamasindanBugun biraz 6-9 aylik kiyafetler aldim burda bir mağaza yuzde elli indirimle satıyor anywawa, polo,bi baby markalari hep yenidoğan vardi cok bisi alamadim.
Ben almicam bebek dogmadan dedim ama aldim o kadae uygunlardi ki resmen 50 tlye polo tulum aldimBenimde 9 aya kadar vardi bende 12-18aylik siparisler verdim lcw de falan onden gidiyorum kazi kazan falan geliyor surekli lcw uygulamasindan
Ben varya nerdeyse okul cağını alcam kuzum ahaha ben cok aceleciyim ama eşimin deyisiyle ben giderden tasarruf yapıyorumBen almicam bebek dogmadan dedim ama aldim o kadae uygunlardi ki resmen 50 tlye polo tulum aldim
Ilk cocukda bende oyleydim simdi abiden olunca almiyorum evin ici kıyafet, kitap ,oyuncak doluBen varya nerdeyse okul cağını alcam kuzum ahaha ben cok aceleciyim ama eşimin deyisiyle ben giderden tasarruf yapıyorum
Ikinci cocuk daha az masrafli olur ya valla tabi cinsiyet ayni olursaIlk cocukda bende oyleydim simdi abiden olunca almiyorum evin ici kıyafet, kitap ,oyuncak dolu
Yaaa biliyomusun dün senin mesajını okurken bizimkiler de bana yapar mı acaba diye içimden geçirdim ve inanmazsın öğlen bi kapı çaldı ellerinde hediyeler süsler pastalar evime gelmişler hiç haberim yok eşim falan organize olmuşKızzlarr o kadar güzel bir akşamdı ki arkadaşım akşam çayına davet etmişti bir gittim ki arkadaşlar toplanıp baby shower partisi hazırlamışlar okadar mutlu oldum ki heryeri süslemişler bebeğimin adı yazan pasta yaptırmışlar hediyeler almışlar çokk güzeldiama çokkk yoruldum eve yeni geldim yatağa girdim parti eğlence kaldıracak dermanım kalmamış artık ama çok mutluym
Ohh missDün annem geldi prensesler gibi bakılıyorumburaya bakmak bile aklıma gelmiyor
9 aydın almadığım kiloyu 2 günde aldırdı bana
Pazartesi dr ne oldu sana dicek valla
of valla bu stresle nasıl geçecek günlerBana son güne kadar haftada 3-4 kere açlık - tokluk şekerini evde ölç,
bi gün sabah, başka bir gün akşam olsun dedi
Şekere bağlı ani bebek ölümleri olabiliyor çok çok dikkatli ol dedi de bi yere kadar uyabiliyorum
Sürekli açım sürekli karnım gurulduyor
Anladim canım ama simdi benim pembisler erkek olsa olmazkiİllaki kullanılır canım bide evde olunca mesela az büyüyor olur mu diye deniyorsun hemen elinin altında yeni kıyafet oluyor çok iyi yapıyorsun ben bile aldim şimdi yaz için gelecek kış için abiden olmasına rağmen
Ay canımm ne kadar sevindim yaa mutlu oluyor insan unutulmayacak güzel anılarYaaa biliyomusun dün senin mesajını okurken bizimkiler de bana yapar mı acaba diye içimden geçirdim ve inanmazsın öğlen bi kapı çaldı ellerinde hediyeler süsler pastalar evime gelmişler hiç haberim yok eşim falan organize olmuşçok güzel bir anı oldu benim içinde çok mutluyum
Yaaa ne oldu neden pasifAnladim canım ama simdi benim pembisler erkek olsa olmazkiben mesela ablamin kizi olursa kiyafetleri direk küçüldükçe ona vercem o benim olunca bana oyle gecinip gidicez
Whatsap gurubu kurulsun diye konusulmus numarasini verenlerin uyelikleri kapatildi. Bilmiyorlarmis sonucta niye hemen kapandi ki yaYaaa ne oldu neden pasif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?