2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım ateşi düştü geldi yemek yedi yaş mama kıtır su içti görsen derdi varmış yavrumun o gitti babasıyla veterinere ben evde ağladım evladım o benim.kan tahlili 1200 demişler başka yeri aradım 650 dediler tekrar goturcez yeni yere.sabah gittiği demiş kusma ishal yemek yememe olursa kan tahlili şart şuan yiyor ama içim rahat defil

Onların yaşadığı bizim azıcık kasılmam ız gibi değildir de bilmeyince işte biz telaşa kapılıyoruz
Ya biraz da doktorum sayesinde böyle benim eşim, ben içeride ultrasona hazırlanırken hep konuşuyorlar duyuyorum arkamdan hain planlar yapiyolar ben pimpirikliyim ya cok üstüne düşme her ağrının normal olucak ağrılar diyor doktorum , duyuyorum sizi ona göre diyorum

Bugun biraz 6-9 aylik kiyafetler aldim burda bir mağaza yuzde elli indirimle satıyor anywawa, polo,bi baby markalari hep yenidoğan vardi cok bisi alamadim.
Benimde 9 aya kadar vardi bende 12-18aylik siparisler verdim lcw de falan onden gidiyorum kazi kazan falan geliyor surekli lcw uygulamasindan

Benimde 9 aya kadar vardi bende 12-18aylik siparisler verdim lcw de falan onden gidiyorum kazi kazan falan geliyor surekli lcw uygulamasindan
Ben almicam bebek dogmadan dedim ama aldim o kadae uygunlardi ki resmen 50 tlye polo tulum aldim

Yaaa biliyomusun dün senin mesajını okurken bizimkiler de bana yapar mı acaba diye içimden geçirdim ve inanmazsın öğlen bi kapı çaldı ellerinde hediyeler süsler pastalar evime gelmişler hiç haberim yok eşim falan organize olmuş çok güzel bir anı oldu benim içinde çok mutluyum

of valla bu stresle nasıl geçecek günler

Anladim canım ama simdi benim pembisler erkek olsa olmazkiben mesela ablamin kizi olursa kiyafetleri direk küçüldükçe ona vercem o benim olunca bana oyle gecinip gidicez

Ay canımm ne kadar sevindim yaa mutlu oluyor insan unutulmayacak güzel anılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…