- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Yanı bir uyari verilse daha iyiydi.Whatsap gurubu kurulsun diye konusulmus numarasini verenlerin uyelikleri kapatildi. Bilmiyorlarmis sonucta niye hemen kapandi ki ya
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsünGünaydın millettt
Dün kardeşim doğum yaptı,güzeller güzeli aynı kardeşime benzeyen bembeyaz bi kızımız olduNasipse bende aynı hastanede doğum yapacağım, gözlemlediğim birkaç bisey oldu,
hemşireye çok güzel bi hastane çıkışı vermemek lazım, hemen kan olmustu kiyafeti bebisimizin hemn üzerini degistirdik, mama almaya gerek yok ,hastanede yapip veriyorlar, mama kaşığı istediler sadece bizden. Hemen eczaneden aldık,biberon kesinlikle kabul etmediler.
Anne içinde gecelik değil,pijama takımı istediler, zaten sadece üzerini giydirdiler.
Doğuran yok cnm herkes iyiKızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda..çok sayfa olmuş okuyamadım herkes iyi mi, doğuran oldu mu bugün..bazı arkadaşların hesabı pasiflenmiş ne oldu
AA yasak mıydı ilk defa duydum siz de whatshap grubuna katılacak mosınızDoğuran yok cnm herkes iyiNedirYani yazmamış bugun umarim o iyidir.
Kizlar wp grubuna katilmanin yasak olduğunu bilmiyordu pasiflendiler malesef.
niye yasakmışki, bende bilmiyordum, sağol bilgin için canımDoğuran yok cnm herkes iyiNedirYani yazmamış bugun umarim o iyidir.
Bende 2 alt üst bir boydan gecelik koydum canım geceliği doğum için koydum sonrasında da çok terliyormuşsun ondan iki takım koydumhayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsünnormal mi yaptı peki, bana bugün ebe bi tanesini gecelik koy dedi , 2 alt üst koymuştum
Doğuran yok cnm herkes iyiNedirYani yazmamış bugun umarim o iyidir.
Evet ya bugun burasi cok sakin nerde milletHerkese iyi akşamlar ben sayfalar birikmiştir diyodum ama kimse yazmayınca şaşırdım. Pasifleşenlere üzüldüm inşallah kısa sürelidir de onların da güzel haberlerini duyarız.
Kimler pasifleşti ki acaba? Buralar bu kadar sessiz olmazdıEvet ya bugun burasi cok sakin nerde millet
Aa canım ben bilmiyorum ama altta yazan açıklamayı okudun mu artan pelvik baskı doğumun işaretlerinden biridir diyorİyi geceler kizlar. Vajinanın oradaki ağırlık hissiyle duruyorum bakalım, baskı yapıyor aşağı doğru sanırım da aynı anda da çok hareketli. İçerde neler yapmaya calisyor acaba. Bir yol bulmaya çalışıyor da bulamadı mi acaba yavrucagimyeni doguranlar biraz bahsedebilir mi? Vajinada ağırlık hissi en son hangi noktaya kadar geliyor ki acaba ?
Ben taburcu oldum bebeğim hala kuvezde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?