2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün normal mi yaptı peki, bana bugün ebe bi tanesini gecelik koy dedi , 2 alt üst koymuştum

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda..çok sayfa olmuş okuyamadım herkes iyi mi, doğuran oldu mu bugün..bazı arkadaşların hesabı pasiflenmiş ne oldu
Doğuran yok cnm herkes iyi NedirYani yazmamış bugun umarim o iyidir.
Kizlar wp grubuna katilmanin yasak olduğunu bilmiyordu pasiflendiler malesef.

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün normal mi yaptı peki, bana bugün ebe bi tanesini gecelik koy dedi , 2 alt üst koymuştum
Bende 2 alt üst bir boydan gecelik koydum canım geceliği doğum için koydum sonrasında da çok terliyormuşsun ondan iki takım koydum

Iyi aksamlar hanimlar ocak annelerinden geliyorm. Herkese saglikli dogumlar dilerim. Cok sukur ben oglumu kucagima aldim. Hamilelik boyunca oksapar 0.4 kullandim, dogumdan sonra da 4 5 gun kullandim smdi biraktm, elimde 6 tane kalmis. Aranizda kullanan ihtiyaci olan varsa gonderebilirim. Skt 2023 haziran.

İyi geceler kizlar. Vajinanın oradaki ağırlık hissiyle duruyorum bakalım, baskı yapıyor aşağı doğru sanırım da aynı anda da çok hareketli. İçerde neler yapmaya calisyor acaba. Bir yol bulmaya çalışıyor da bulamadı mi acaba yavrucagim yeni doguranlar biraz bahsedebilir mi? Vajinada ağırlık hissi en son hangi noktaya kadar geliyor ki acaba ?

Aa canım ben bilmiyorum ama altta yazan açıklamayı okudun mu artan pelvik baskı doğumun işaretlerinden biridir diyor

Bugün gündüz uyudum kabus görerek Uyandım kızlar çok ağladımrüyamda oğlum doğuyordu bi kucağıma alıyorum kromozom bozukluğu var kızımı bu yüzden kaybetmiştim sanırım bilinçaltı.. Hic uyumak istemiyorum yine aynı rüyayı görücem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…