2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar size de bazen bi umutsuzluk hissi çöküyor mu ya. Yoruldum sanki beklemekten. Aylardır göbegimizle konuşuyoruz kıyafetler falan alıyoruz hâlâ daha bebe yok bazen diyorum acaba hayal mi kuruyorum kafamda
Gözümüzle görmeden ikna olamayacağız galiba. Ben de sürekli "Gerçek mi?" diye düşünüyorum
Bilinçaltımızın oyunları hep. Ben de hala hamile kalamadığımı falan görüyorum rüyamda. Zaten hamilelikte kabus da çok görülürmüş. Sanırım organların sıkışmasının da etkisi var. Normal zamanda bile yemek yiyip yatınca mide kalbi sıkıştırıyor diye kabus görüyor insan. İçini ferah tut, bol dua et. Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün normal mi yaptı peki, bana bugün ebe bi tanesini gecelik koy dedi , 2 alt üst koymuştum
Sağol cnm,sezeryan yaptı. Her hastane farklı prosedür uyguluyor olabilir.
Kızlar size de bazen bi umutsuzluk hissi çöküyor mu ya. Yoruldum sanki beklemekten. Aylardır göbegimizle konuşuyoruz kıyafetler falan alıyoruz hâlâ daha bebe yok bazen diyorum acaba hayal mi kuruyorum kafamda
Umutsuzluk değil de,artık tükenmişlik hissediyorum ben
Hamilelikte çok normal bu tarz rüyalar. Hiç üzerinde durupta kendini üzme

Canım olumsuz düşünme hiç ılık bi süt iç sakince uyu tabii bebiş ve tekmeleri izin verirse

Umutsuzluk değil de, yorgunluk evet ama az kaldı öyle motive ediyorum kendimi. Ben bir de 3. Aylık düşük yaşadım ondan sonra 3. Ay tekrar hamile kaldım. Geçen sene aralıktan beri hamileyim aşırı uzun geldi bana alıştım artık hamile olmaya
Son iki gündür bende çok saçma rüyalar görüyorum bebekle fln..sona yaklastikca bilinç altının oyunları artıyor, çok düşünmemeye çalış canım ruyalari :)
Ben taburcu oldum bebeğim hala kuvezde...
Inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine canım. Neden kuvezde?

Bugün tüm gün bakamadım mesajlara, dolabimiz geldi bugün onu kurduk. Pasif hesaplarla dolmuş bura geçici sürelidir inşallah. Cidden kötü oldu son haftalarda böyle bir durum olması..aklım kalacak diğerlerinde

Benimki çok fenaydı hiç kalkmıyordu yerinden. Kulaklar buz patiler buz burun buz. Pespembe eti soldu beyazlaştı. Kaloriferin önüne plates matı serdim. Bebek hırkası buldum giydirdim. Sıcak su torbasını havluya sardım yanına koydum öyle nöbet tuttum resmen. Meğer çişinde kristalleşme olmuş sistit iltahap yapmış kana karışmış. Ay çok üzücü ya valla Bütceni bilmiyorum ama o tahlili yaptır muhakkak. Ona göre beslenme düzeni mi değişcek ne değişcek takviye mi alcak belli olur. Böbreğe sıçrasaymış kaybedermişim ben Hamilelik boyunca ağlamadım valla ağlıcam şimdi

Kızlar ben bu gün son eksiklerimi almak için avm ye uğradım. Emzirme atleti al demişlerdi bana en az 2 tane. Suwene girdim 180 lira mı ne. Lcw Dream'e baktım 80 lira ama aşırı kullanışsız ve kalitesiz geldi bana. Pendiye baktım, etiket indirimli bir de kasada daha da indirim yaptılar. Üşenip etiketleri tekrar yenilememişler galiba. 35 liraya bulunca 4 tane emzirme atleti aldım valla şahane

Merhabalar şeker problemi yaşayanlara bi sorum olacaktı. Ölçüm Yemek yedikten 1 saat sonra olması mı en doğru sonucu veriyor? Ben diyet yapıyordum sadece ilaç kullanmıyorum. Daha önce canım çok istediği için 2-3 adet bisküvi yeyip 1 saat sonra ölçüm yaptım normal çıktı ve dr um normal çıktıysa sorun olmayacağını sınırlı şekilde tüketebileceğimi söylemişti. Biraz önce yine 2-3 adet yedim ve 20 dk sonra ölçüm yaptım acayip yüksek çıktı en iyisi tabiki tüketmemekmiş ama dr öyle dedi diye rahat davrandım aklımı karıştıran şey ise proteinde yesem bu kadar süre içinde ölçüm yaptığım için yine yüksek çıkarmıydı

Canım tokluk şekeri oluyor sanırım ölçtüğün. En doğru sonuç yemek yedikten 1 saat ve 2 saat sonra ölçülen sonuç diye biliyorum. 1 saat sonrası sınırr 140, 2 saat sonra 120 diye biliyorum. Senin kaç çıktı 20 dk sonra, 20 dk çok erken ayrıca?

Ben yurtdışında yaşıyorum her dr a gitmemde farklı bi dr görüyor burda maalesef. Dünkü kontrolde dr yediklerimi sorunca bisküvi ve doğum yaklaştığı için 1 adet hurma yediğimi söyledim o tarz şeyler aniden yükseltir dedi o yüzden erken ölçeyim bi kaç çıkacak dedim. Tokluk oluyor evet normali burda 7.8 in altı olması gerekiyor 19 çıktı şimdi 1 saat oldu tekrardan ölçtüm 8.2 çıktı yine yüksek çıktı. Artık tüketmicem kendimi çok suçlu hissettim ama önceki dr un yanıltması oldu hatta yeni şeyleri de deneyip yükseltmiyorsa yiyebilirsin demişti. 3 haftaya kadar kendiliğinden doğum olmazsa suni sancı verip doğumu başlatacaklar zaten şekerden dolayı bu arada suyum falan normal bebek iri değil ortalamanın biraz altında ama normal sınırlar içinde gelişimi gayet güzel diyorlar. Ah sağ sağlim kucağımıza alsaydık bi hepimiz

1 saat sonrası yine düşük çıkmış. Benim şu an şeker sorunum yok ama şeker yüklemesini 2 kere tekrarlamak zorunda kalmıştım. Ilkinde hiç dikkat etmedim hurma, muz, Ballı süt, çikolata bir gün öncesi baya yemiştim birden yükseltiyor doktorun dedigi gibi. Bende yurtdışında yaşıyorum. Aynı senin gibi bebeğim iri değil, ortalamanın biraz altında ama suyu, gelişimi vs gayet iyi dedi doktor. Ben kendim hiç kontrol etmiyorum şekeri, ikinci kontrolden sonra :/ sen yine dikkat et, kontrol ediyorsan sürekli sıkıntı yapma. Doğumuna da az kalmış, güzel sağlıkla geçer inşallah

Insallah sağ salim alırız yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…