Gözümüzle görmeden ikna olamayacağız galiba. Ben de sürekli "Gerçek mi?" diye düşünüyorumKızlar size de bazen bi umutsuzluk hissi çöküyor mu ya. Yoruldum sanki beklemekten. Aylardır göbegimizle konuşuyoruz kıyafetler falan alıyoruz hâlâ daha bebe yokbazen diyorum acaba hayal mi kuruyorum kafamda
Bilinçaltımızın oyunları hep. Ben de hala hamile kalamadığımı falan görüyorum rüyamda. Zaten hamilelikte kabus da çok görülürmüş. Sanırım organların sıkışmasının da etkisi var. Normal zamanda bile yemek yiyip yatınca mide kalbi sıkıştırıyor diye kabus görüyor insan. İçini ferah tut, bol dua et. Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimizeBugün gündüz uyudum kabus görerek Uyandım kızlar çok ağladımrüyamda oğlum doğuyordu bi kucağıma alıyorum kromozom bozukluğu var kızımı bu yüzden kaybetmiştim sanırım bilinçaltı.. Hic uyumak istemiyorum yine aynı rüyayı görücem diye
Sağol cnm,sezeryan yaptı. Her hastane farklı prosedür uyguluyor olabilir.hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsünnormal mi yaptı peki, bana bugün ebe bi tanesini gecelik koy dedi , 2 alt üst koymuştum
Umutsuzluk değil de,artık tükenmişlik hissediyorum benKızlar size de bazen bi umutsuzluk hissi çöküyor mu ya. Yoruldum sanki beklemekten. Aylardır göbegimizle konuşuyoruz kıyafetler falan alıyoruz hâlâ daha bebe yokbazen diyorum acaba hayal mi kuruyorum kafamda
Hamilelikte çok normal bu tarz rüyalar. Hiç üzerinde durupta kendini üzmeBugün gündüz uyudum kabus görerek Uyandım kızlar çok ağladımrüyamda oğlum doğuyordu bi kucağıma alıyorum kromozom bozukluğu var kızımı bu yüzden kaybetmiştim sanırım bilinçaltı.. Hic uyumak istemiyorum yine aynı rüyayı görücem diye
Çıkmadan önce tekrar görmene izin verdiler mi? En kısa zamanda bebeğin de evinize gelir inşallah sağlıcaklaBen taburcu oldum bebeğim hala kuvezde...
Canım olumsuz düşünme hiç ılık bi süt iç sakince uyuBugün gündüz uyudum kabus görerek Uyandım kızlar çok ağladımrüyamda oğlum doğuyordu bi kucağıma alıyorum kromozom bozukluğu var kızımı bu yüzden kaybetmiştim sanırım bilinçaltı.. Hic uyumak istemiyorum yine aynı rüyayı görücem diye
Ellerine sağlıkkk harika olmuşşşBurayı birazcık renklendireyim istedim. Eşimin LCWaikiki de görüp istediği uyku arkadaşını bitirdim
Bende ya hayırlısı artıkUmutsuzluk değil de,artık tükenmişlik hissediyorum ben
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsunEllerine sağlıkkk harika olmuşşş
Çok güzel olmuş, ellerine sağlıkBurayı birazcık renklendireyim istedim. Eşimin LCWaikiki de görüp istediği uyku arkadaşını bitirdim
Umutsuzluk değil de, yorgunluk evetKızlar size de bazen bi umutsuzluk hissi çöküyor mu ya. Yoruldum sanki beklemekten. Aylardır göbegimizle konuşuyoruz kıyafetler falan alıyoruz hâlâ daha bebe yokbazen diyorum acaba hayal mi kuruyorum kafamda
Son iki gündür bende çok saçma rüyalar görüyorum bebekle fln..sona yaklastikca bilinç altının oyunları artıyor, çok düşünmemeye çalış canım ruyalari :)Bugün gündüz uyudum kabus görerek Uyandım kızlar çok ağladımrüyamda oğlum doğuyordu bi kucağıma alıyorum kromozom bozukluğu var kızımı bu yüzden kaybetmiştim sanırım bilinçaltı.. Hic uyumak istemiyorum yine aynı rüyayı görücem diye
Inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine canım. Neden kuvezde?Ben taburcu oldum bebeğim hala kuvezde...
Benimki çok fenaydı hiç kalkmıyordu yerinden. Kulaklar buz patiler buz burun buz. Pespembe eti soldu beyazlaştı. Kaloriferin önüne plates matı serdim. Bebek hırkası buldum giydirdim. Sıcak su torbasını havluya sardım yanına koydum öyle nöbet tuttum resmen. Meğer çişinde kristalleşme olmuş sistit iltahap yapmış kana karışmış. Ay çok üzücü ya vallaCanım ateşi düştü geldi yemek yedi yaş mama kıtır su içti görsen derdi varmış yavrumun o gitti babasıyla veterinere ben evde ağladım evladım o benim.kan tahlili 1200 demişler başka yeri aradım 650 dediler tekrar goturcez yeni yere.sabah gittiği demiş kusma ishal yemek yememe olursa kan tahlili şart şuan yiyor ama içim rahat defil
Canım tokluk şekeri oluyor sanırım ölçtüğün. En doğru sonuç yemek yedikten 1 saat ve 2 saat sonra ölçülen sonuç diye biliyorum. 1 saat sonrası sınırr 140, 2 saat sonra 120 diye biliyorum. Senin kaç çıktı 20 dk sonra, 20 dk çok erken ayrıca?Merhabalar şeker problemi yaşayanlara bi sorum olacaktı. Ölçüm Yemek yedikten 1 saat sonra olması mı en doğru sonucu veriyor? Ben diyet yapıyordum sadece ilaç kullanmıyorum. Daha önce canım çok istediği için 2-3 adet bisküvi yeyip 1 saat sonra ölçüm yaptım normal çıktı ve dr um normal çıktıysa sorun olmayacağını sınırlı şekilde tüketebileceğimi söylemişti. Biraz önce yine 2-3 adet yedim ve 20 dk sonra ölçüm yaptım acayip yüksek çıktıen iyisi tabiki tüketmemekmiş ama dr öyle dedi diye rahat davrandım aklımı karıştıran şey ise proteinde yesem bu kadar süre içinde ölçüm yaptığım için yine yüksek çıkarmıydı
Ben yurtdışında yaşıyorum her dr a gitmemde farklı bi dr görüyor burda maalesef. Dünkü kontrolde dr yediklerimi sorunca bisküvi ve doğum yaklaştığı için 1 adet hurma yediğimi söyledim o tarz şeyler aniden yükseltir dedi o yüzden erken ölçeyim bi kaç çıkacak dedim. Tokluk oluyor evet normali burda 7.8 in altı olması gerekiyor 19 çıktı şimdi 1 saat oldu tekrardan ölçtüm 8.2 çıktı yine yüksek çıktı. Artık tüketmicem kendimi çok suçlu hissettim ama önceki dr un yanıltması oldu hatta yeni şeyleri de deneyip yükseltmiyorsa yiyebilirsin demişti. 3 haftaya kadar kendiliğinden doğum olmazsa suni sancı verip doğumu başlatacaklar zaten şekerden dolayıCanım tokluk şekeri oluyor sanırım ölçtüğün. En doğru sonuç yemek yedikten 1 saat ve 2 saat sonra ölçülen sonuç diye biliyorum. 1 saat sonrası sınırr 140, 2 saat sonra 120 diye biliyorum. Senin kaç çıktı 20 dk sonra, 20 dk çok erken ayrıca?
1 saat sonrası yine düşük çıkmış. Benim şu an şeker sorunum yok ama şeker yüklemesini 2 kere tekrarlamak zorunda kalmıştım. Ilkinde hiç dikkat etmedim hurma, muz, Ballı süt, çikolata bir gün öncesi baya yemiştimBen yurtdışında yaşıyorum her dr a gitmemde farklı bi dr görüyor burda maalesef. Dünkü kontrolde dr yediklerimi sorunca bisküvi ve doğum yaklaştığı için 1 adet hurma yediğimi söyledim o tarz şeyler aniden yükseltir dedi o yüzden erken ölçeyim bi kaç çıkacak dedim. Tokluk oluyor evet normali burda 7.8 in altı olması gerekiyor 19 çıktı şimdi 1 saat oldu tekrardan ölçtüm 8.2 çıktı yine yüksek çıktı. Artık tüketmicem kendimi çok suçlu hissettim ama önceki dr un yanıltması oldu hatta yeni şeyleri de deneyip yükseltmiyorsa yiyebilirsin demişti. 3 haftaya kadar kendiliğinden doğum olmazsa suni sancı verip doğumu başlatacaklar zaten şekerden dolayıbu arada suyum falan normal bebek iri değil ortalamanın biraz altında ama normal sınırlar içinde gelişimi gayet güzel diyorlar. Ah sağ sağlim kucağımıza alsaydık bi hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?