2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aklında bulunsun bu gibi yüksek gi (gilidemik indeks) li besinler yersen yanında bir bardak süt iç ki şekerin hoplamasın. Yoğurt da olur. Doktor tembihlemişti. Diyette de öyle veriyolar zaten. Meyve+süt yada yoğurt şeklinde. 1 dilim ekmek yerine 4 yemek kaşığı haşlanmış kuru baklagil tüketebilirsin genel şekerini baya düşürür. Fasulyeyi, mercimeği, nohutu salataya çevirip tüketiyorum ben. Maydanoz, dereotu, nane, pul biber, limon, zeytinyağı ve biraz tuz. Valla mis gibi oluyor ve kahvaltıda bile gayet güzel yeniyor. Akşam yemeğiyle yiceksen biraz taze soğan da doğra valla lezzeti uçuyor. Hep bir gün önceden hazırlarsan, yani atıyorum fasulyeyi yağladın limonladın tuzladın ama otunu çöpünü yiyeceğin zaman doğruyorsun. Sosu içine çektiğinden acayip lezzetli oluyor

Amin canım inşallah Evet aslında 1 saat sonra ölçtüğümde hep normal çıkıyordu ama ani yükselip düşmesi de bebek için sıkıntı oluşturabilir diye çok üzdüm kendimi ki bundan sonra doğuma kadar kesinlikle yemem inş doğumdan sonra da geçer. sistem çok kötü biliyorsundur sende tr deki gibi belirli bi dr un takip etmesini çok isterdim her biri farklı şeyler söylüyor.

Aynen canım 1 bardakta süt içtim yanında bende öyle yapıyorum. Mesela akşam yemeğinde nohut ve bulgur pilavı yedim ve yine ayran vardı 1 saat sonra ölçüm yaptığımda 5.7 çıktı. Gerçekten şeker olayı çok zormuş hamilelikte zaten iştah çok fazla oluyor ama herşey bebişler için ben bide tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım

Daha önce yazdım baya tepki aldım Tekrar yazıcam napayım niyetim iyi Buğday, pirinç, patatesi hayatından çıkarırsan hiç bir şey kaybetmezsin, bunları sana yasaklıyorum dedi doktor bulgur pilavı mesela yassah zaten buğdaydan yapılan şeyleri yemezsen direk düşüyor şeker. Ekmek en zararlı şey ama sıradan bir diyetisyen (diploması olan ama bir işe yaramayan) bana bi liste vermişti her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği vardı listese ve ara öğünlerle günde 10dilim garantiydi. Endokrin ve kadın doğum doktorum görünce şaka mı bu şekerin düşsün diye bunu mu yazdı yani diyip attırdılar o listeyi bana

Erken doğum nedeniyle

İşin tuhaf yanı bana diyetisyen bile vermediler koronadan dolayı çalışmıyormuş ben kendim buldum oda pek ilgilenmedi sağolsun neler yiyorsunuz mesela ölçümleriniz nasıl? Tam buğday ekmeği 1-2 dilim kahvaltıda yiyorum sadece. 3 haftam kaldı sıkı tutayım biraz daha kalıcı olmasını istemiyorum kurtuluruz inş bu şeker belasından

Geçmiş olsun canım, olumlu düşün kapmamışsindir inşallah. Bizim burda da vakalar artmış, geçen hafta komple binale karantinaya alındı, hepsi sırayla positiv çıkıyor. Bende birlikteydim o bir kaç positiv kişiyle şimdilik bir şeyim yok çok şükür, vitamin, bol limonlu çaylar, sarimsak tüketiyorum. Bagisiklikli güçlendirmek için vitaminler vs. Kıl payı yırttım galiba

Ah çok iyi ya insüline başlamadan şeninde hayırlısyla bitecek inşallah benimde öyle olur , spor derken biraz biraz açık hava yürüyüşleri mi yolsa belirgin egzersizlerde var mı , korkuyorum da bilmeden egzersiz yapmaya inşallah dağlıkla kavuşacağız bebişlerimize canım benim

Allahım ya hemen de kötü seneryolar yapılıyor benimde buradakiler canımı şıktı Önkan gönderiyor o ona gönderiyor benimde sınırın 10-20 basamakmüstü çıktı biri hemen insülin dedi diğeri 14 günlük kan ölçümü istiyorum şeker bakılsın ona göre dedi onesnada diyet devam dedi insanın kafasını karıştırıyorlar yani ister istemez Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Anladım canım belki o ileride göğüsler nemleniniz uçlar bebeğin ağzına göre şekil aldıkça düzelecektir ozaman muhtemelen hemen yapışır gibime geliyor benimde eczacınarkadaşım gelişimden verdi mycey alacaktım normalde avent aldım inşallah işimize yararlar

Yeni gördüm kusura bakmayın , dün giremedim hiç buraya .

Üşütmüştür diyecektim ki baktım ateşlendi , doktora götürdük yazmışsınız .

İnşallah bir an önce toparlar kendini , çok zor onları o halde görmek

Geçmiş olsun .

Ben de cuma günü her ayağa kalktığımda baskı hissediyodum tuvaletten yeni kalktığımda bile çişim var hissi oluyodu hastaneye gittik 1 cm açıklık ve nst de sancılar çıktı çok şükür doğum durduruldu şimdilik bugün taburcu olacağız

Hanımlar ben anlamadım bu pasifleşme işini , herkes siyah olmuş .

Admin yazmış grup mu kursak diye yani , ciddiye alıp kurmaya çalışılması normal değil mi ?

Niye böyle bir şey demiş ki ?

Fotoğrafını atabilir misin? Etiketi duruyorsa onu da atabilir misin ya da linkini bulabilirsen o da olur
İnşallah bulaşmamıştır. Maske kullanabilir misin evde ya da çocukla ilgilenebilecek başka biri var mı aileden? Oğluna da geçmiş olsun
Hanımlar ben anlamadım bu pasifleşme işini , herkes siyah olmuş .

Admin yazmış grup mu kursak diye yani , ciddiye alıp kurmaya çalışılması normal değil mi ?

Niye böyle bir şey demiş ki ?
Öncesinde konuşulduğu için o öyle yazdı. Sonrasında bilmeyenler yazmaya devam etti sanırım. Doğumu yakın olanlar vardı. Onlardan haber alamayacağız, kötü oldu

Enteresaannn . Kalıcı mı yani bu pasiflik ?

Merhabalar bu fitili kullandınız mı işe yaradı mı sarı akıntı var doktor vermişti sizin haftalarda kullanmadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…