Aklında bulunsun bu gibi yüksek gi (gilidemik indeks) li besinler yersen yanında bir bardak süt iç ki şekerin hoplamasın. Yoğurt da olur. Doktor tembihlemişti. Diyette de öyle veriyolar zaten. Meyve+süt yada yoğurt şeklinde. 1 dilim ekmek yerine 4 yemek kaşığı haşlanmış kuru baklagil tüketebilirsin genel şekerini baya düşürür. Fasulyeyi, mercimeği, nohutu salataya çevirip tüketiyorum ben. Maydanoz, dereotu, nane, pul biber, limon, zeytinyağı ve biraz tuz. Valla mis gibi oluyor ve kahvaltıda bile gayet güzel yeniyor. Akşam yemeğiyle yiceksen biraz taze soğan da doğra valla lezzeti uçuyor. Hep bir gün önceden hazırlarsan, yani atıyorum fasulyeyi yağladın limonladın tuzladın ama otunu çöpünü yiyeceğin zaman doğruyorsun. Sosu içine çektiğinden acayip lezzetli oluyorBen yurtdışında yaşıyorum her dr a gitmemde farklı bi dr görüyor burda maalesef. Dünkü kontrolde dr yediklerimi sorunca bisküvi ve doğum yaklaştığı için 1 adet hurma yediğimi söyledim o tarz şeyler aniden yükseltir dedi o yüzden erken ölçeyim bi kaç çıkacak dedim. Tokluk oluyor evet normali burda 7.8 in altı olması gerekiyor 19 çıktı şimdi 1 saat oldu tekrardan ölçtüm 8.2 çıktı yine yüksek çıktı. Artık tüketmicem kendimi çok suçlu hissettim ama önceki dr un yanıltması oldu hatta yeni şeyleri de deneyip yükseltmiyorsa yiyebilirsin demişti. 3 haftaya kadar kendiliğinden doğum olmazsa suni sancı verip doğumu başlatacaklar zaten şekerden dolayıbu arada suyum falan normal bebek iri değil ortalamanın biraz altında ama normal sınırlar içinde gelişimi gayet güzel diyorlar. Ah sağ sağlim kucağımıza alsaydık bi hepimiz
Amin canım inşallah1 saat sonrası yine düşük çıkmış. Benim şu an şeker sorunum yok ama şeker yüklemesini 2 kere tekrarlamak zorunda kalmıştım. Ilkinde hiç dikkat etmedim hurma, muz, Ballı süt, çikolata bir gün öncesi baya yemiştimbirden yükseltiyor doktorun dedigi gibi. Bende yurtdışında yaşıyorum. Aynı senin gibi bebeğim iri değil, ortalamanın biraz altında ama suyu, gelişimi vs gayet iyi dedi doktor. Ben kendim hiç kontrol etmiyorum şekeri, ikinci kontrolden sonra :/ sen yine dikkat et, kontrol ediyorsan sürekli sıkıntı yapma. Doğumuna da az kalmış, güzel sağlıkla geçer inşallah
Insallah sağ salim alırız yavrularımızı
Aynen canım 1 bardakta süt içtim yanında bende öyle yapıyorum. Mesela akşam yemeğinde nohut ve bulgur pilavı yedim ve yine ayran vardı 1 saat sonra ölçüm yaptığımda 5.7 çıktı. Gerçekten şeker olayı çok zormuş hamilelikte zaten iştah çok fazla oluyor ama herşey bebişler için ben bide tüp bebek tedavisiyle hamile kaldımAklında bulunsun bu gibi yüksek gi (gilidemik indeks) li besinler yersen yanında bir bardak süt iç ki şekerin hoplamasın. Yoğurt da olur. Doktor tembihlemişti. Diyette de öyle veriyolar zaten. Meyve+süt yada yoğurt şeklinde. 1 dilim ekmek yerine 4 yemek kaşığı haşlanmış kuru baklagil tüketebilirsin genel şekerini baya düşürür. Fasulyeyi, mercimeği, nohutu salataya çevirip tüketiyorum ben. Maydanoz, dereotu, nane, pul biber, limon, zeytinyağı ve biraz tuz. Valla mis gibi oluyor ve kahvaltıda bile gayet güzel yeniyor.
Daha önce yazdım baya tepki aldımAynen canım 1 bardakta süt içtim yanında bende öyle yapıyorum. Mesela akşam yemeğinde nohut ve bulgur pilavı yedim ve yine ayran vardı 1 saat sonra ölçüm yaptığımda 5.7 çıktı. Gerçekten şeker olayı çok zormuş hamilelikte zaten iştah çok fazla oluyor ama herşey bebişler için ben bide tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım
Aynen verdiler, belirli gün ve saatlerde göreceğim tekrarÇıkmadan önce tekrar görmene izin verdiler mi? En kısa zamanda bebeğin de evinize gelir inşallah sağlıcakla
Umutsuzluk değil de, yorgunluk evetama az kaldı öyle motive ediyorum kendimi. Ben bir de 3. Aylık düşük yaşadım ondan sonra 3. Ay tekrar hamile kaldım. Geçen sene aralıktan beri hamileyim aşırı uzun geldi bana alıştım artık hamile olmaya
Son iki gündür bende çok saçma rüyalar görüyorum bebekle fln..sona yaklastikca bilinç altının oyunları artıyor, çok düşünmemeye çalış canım ruyalari :)
Inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine canım. Neden kuvezde?
İşin tuhaf yanı bana diyetisyen bile vermediler koronadan dolayı çalışmıyormuş ben kendim buldum oda pek ilgilenmedi sağolsunDaha önce yazdım baya tepki aldımTekrar yazıcam napayım niyetim iyi Buğday, pirinç, patatesi hayatından çıkarırsan hiç bir şey kaybetmezsin, bunları sana yasaklıyorum dedi doktor bulgur pilavı mesela yassah zaten buğdaydan yapılan şeyleri yemezsen direk düşüyor şeker. Ekmek en zararlı şey ama sıradan bir diyetisyen (diploması olan ama bir işe yaramayan) bana bi liste vermişti her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği vardı listese ve ara öğünlerle günde 10dilim garantiydi. Endokrin ve kadın doğum doktorum görünce şaka mı bu şekerin düşsün diye bunu mu yazdı yani diyip attırdılar o listeyi bana
Geçmiş olsun canım, olumlu düşün kapmamışsindir inşallah. Bizim burda da vakalar artmış, geçen hafta komple binale karantinaya alındı, hepsi sırayla positiv çıkıyor. Bende birlikteydim o bir kaç positiv kişiyleOğlum dün gece hastalandısınıfta vaka çıkmış bizimkinede bulaşmış
O çocuk çabucak düzelir bilmiyorum kendim için moralim çok bozuk doğuma 1 hafta kaldı
Şuan için bir belirtim yok dua edin bana bulaşmamış olsun
Ah çok iyi ya insüline başlamadan şeninde hayırlısyla bitecek inşallah benimde öyle olur , spor derken biraz biraz açık hava yürüyüşleri mi yolsa belirgin egzersizlerde var mı , korkuyorum da bilmeden egzersiz yapmayaIyiyim cnm diyet yapmaya çalışıyorum.
Dahiliye haftan az kalmis diyet ve sporla halledilor insuline gerek yok dedi.
Kandan açlık bakildi bi kac kez 80lerde cikti.
Kendini kotu hissedersen ölç dedi seker aletiminde ucu bitmis olcmedim hic.
Sende cok stres yapma cnm diyet, bol.su , egsersiz ile halldersin insalllah.
Allahım ya hemen de kötü seneryolar yapılıyor benimde buradakiler canımı şıktı Önkan gönderiyor o ona gönderiyor benimde sınırın 10-20 basamakmüstü çıktı biri hemen insülin dedi diğeri 14 günlük kan ölçümü istiyorum şeker bakılsın ona göre dedi onesnada diyet devam dedi insanın kafasını karıştırıyorlar yani ister istemez Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah50 mg yüklediğim de bende 158 çıktı
Doktorum beni endokrin bölümüne gönderdi muhakkak oraya git dedi
Onlar 75 mg yükledi saat başı 3 kere kan aldılar sınırda çıktı, o da diyetisyene yönlendirdi
Eskisi kadar yemiyorum, diyete birebir uymuyorum ama dikkat ediyorum yine 1 kilo almışım
Dr çok korkuttu hatta eşimi çağırdı böyle devam edemez, bebeğe zarar verir falan filan
Anladım canım belki o ileride göğüsler nemleniniz uçlar bebeğin ağzına göre şekil aldıkça düzelecektir ozaman muhtemelen hemen yapışır gibime geliyor benimde eczacınarkadaşım gelişimden verdi mycey alacaktım normalde avent aldım inşallah işimize yararlarEvet ben denedim söylendiği gibi oldu. Durmuyor. Direk yapışıp vakumlanır diye düşünmüştüm ama daha çok sütyen içine koymalik. Hatta emzirme atleti giyer sütyensiz yırtarım bu işten demiştim. Şimdi sporcu sütyeni gibi emzirme sütyeni aldım onun içinde kullanıcam ama vakum yapmadı yani
Kızlar benim kedim birkaç gündür sürekli yatiyor soğuktan dedim evin içinde bugün ısıyı arttırdık
Gece koynuma gelmediği yoktur gelmiyor gece koşar yemek su ne biliyim bende bu ara hep bir hastayım küstü mu sizin yazılarınızı gördüm stres mi oldu ki dışkısı iyi ateş baktım yok elimizle mama yedirdik yedi ama kalkmıyor sizlerin nasıl şuan
Ben de cuma günü her ayağa kalktığımda baskı hissediyodum tuvaletten yeni kalktığımda bile çişim var hissi oluyodu hastaneye gittik 1 cm açıklık ve nst de sancılar çıktı çok şükür doğum durduruldu şimdilik bugün taburcu olacağızİyi geceler kizlar. Vajinanın oradaki ağırlık hissiyle duruyorum bakalım, baskı yapıyor aşağı doğru sanırım da aynı anda da çok hareketli. İçerde neler yapmaya calisyor acaba. Bir yol bulmaya çalışıyor da bulamadı mi acaba yavrucagimyeni doguranlar biraz bahsedebilir mi? Vajinada ağırlık hissi en son hangi noktaya kadar geliyor ki acaba ?
Fotoğrafını atabilir misin? Etiketi duruyorsa onu da atabilir misin ya da linkini bulabilirsen o da olurKızlar ben bu gün son eksiklerimi almak için avm ye uğradım. Emzirme atleti al demişlerdi bana en az 2 tane. Suwene girdim 180 lira mı ne. Lcw Dream'e baktım 80 lira ama aşırı kullanışsız ve kalitesiz geldi bana. Pendiye baktım, etiket indirimli bir de kasada daha da indirim yaptılar. Üşenip etiketleri tekrar yenilememişler galiba. 35 liraya bulunca 4 tane emzirme atleti aldım valla şahane
İnşallah bulaşmamıştır. Maske kullanabilir misin evde ya da çocukla ilgilenebilecek başka biri var mı aileden? Oğluna da geçmiş olsunOğlum dün gece hastalandısınıfta vaka çıkmış bizimkinede bulaşmış
O çocuk çabucak düzelir bilmiyorum kendim için moralim çok bozuk doğuma 1 hafta kaldı
Şuan için bir belirtim yok dua edin bana bulaşmamış olsun
Öncesinde konuşulduğu için o öyle yazdı. Sonrasında bilmeyenler yazmaya devam etti sanırım. Doğumu yakın olanlar vardı. Onlardan haber alamayacağız, kötü olduHanımlar ben anlamadım bu pasifleşme işini , herkes siyah olmuş .
Admin yazmış grup mu kursak diye yani , ciddiye alıp kurmaya çalışılması normal değil mi ?
Niye böyle bir şey demiş ki ?
Fotoğrafını atabilir misin? Etiketi duruyorsa onu da atabilir misin ya da linkini bulabilirsen o da olur
İnşallah bulaşmamıştır. Maske kullanabilir misin evde ya da çocukla ilgilenebilecek başka biri var mı aileden? Oğluna da geçmiş olsun
Öncesinde konuşulduğu için o öyle yazdı. Sonrasında bilmeyenler yazmaya devam etti sanırım. Doğumu yakın olanlar vardı. Onlardan haber alamayacağız, kötü oldu
Biz de bilmiyoruz kiEnteresaannn . Kalıcı mı yani bu pasiflik ?
Merhabalar bu fitili kullandınız mı işe yaradı mı sarı akıntı var doktor vermişti sizin haftalarda kullanmadım amaKızlar bir şey sorabilir miyim? Benim iç çamaşırımda su gibi akıntım alıyor yazmıştım size hatırlarsanız. Pazartesi doktordaydım suyu vs iyi merak etme su sızıntısı değil dedi. Gyno-Lomexin isimli fitil verdi. 3 gün ara ile 2 kere kullanacakmışım. Şu an 29+0’ım. Sizce kullanayım mı? Bu haftalarda fitil kullananınız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?