2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
hesaplar niye pasifleşiyor ben anlamadım? hakaret yok bişey yok
Çünkü özel mesajdan iş çevirip wp grubu kuruyolar seni sevdilerse sanada mesaj gelir hesabına geleni aliyolar çünküWp grubu kurmak yasak olduğu için tek tek ban yiyolar tabi

Kendimi çok kandırılmış ve saf hissettim şuan her sabah uyanınca arkadaşlar geldi mi diye baktım resmen şuraya giden arkadaşlara çok üzülmüştüm haber alamayacağız diye her gün yazışmaları okuyan biri olarak Meğersem özelde mesajlarda kendi gruplarını kurmuşlar. Boşverin bence arkadaşlar kalan sağlar bizimdir

Çünkü özel mesajdan iş çevirip wp grubu kuruyolar seni sevdilerse sanada mesaj gelir hesabına geleni aliyolar çünküWp grubu kurmak yasak olduğu için tek tek ban yiyolar tabi
ben iş çevirmek demezdim. kimse burayla ölümüne anlaşma yapmadı sonuçta. özelden konusmak istersin ayrılırsın bunda iş çevirmelik bişey görmüyorum ben. biz öğrenci kazen mune öğretmenimiz falan degil sonuçta. ha onlar da kurala uymuyoruz der siler hesabı o başka. o da onların bilecegi iş ona da bişey demem.

Yaagidenler wpde kuzum keşke kalanlardaki bu ince düşünce olsaydı onlardada

Arkasından iş çevrilen kişi kazen değil sensin benim ve kalan diğerleri

Bana sağlık ocağındaki hemşire 5.gun gel buraya dedi, hastanede de alıyolar 2.Gün dedi yanlış hatırlamıyorsam

Yaagidenler wpde kuzum keşke kalanlardaki bu ince düşünce olsaydı onlardada

Ne çok şey paylaşmıştık oysa ki Burda başlayan iletişim burda devam etmeliydi.. saf saf dönecekler diye bekledik resmen. Neyse sağlık olsun hayırlı doğumları olur hepsinin inşallah.

ama öyle olmuyor işte .....

burada sitede olan özellikle ben kötü adam ama sanırsın bunlar melek...

arkadan milleti davet ediyorlar hiç çekinmeden birde yasak oluğunu bilmiyorduk diye yalan söyleyecekler hatta biri daha da ileri gidecek yasaklar çiğnenmek için diyecek sonra sitede gelip arkadan iş çeviren başkası olacak.

sizi ispiyonlamakla suçlayacaklar, konu sahibini başka şeyle, gruba gelmeyenleri başka şeyle...

biri de hiç utanmadan gelir kapısı demiş... çok değil biraz kafası çalışsa madem öyle bu adam bunların girmesini neden engelliyor diye düşünse anlayacakta kim düşünecek şimdi onu kafa zaten dümdüz.

sonra kazen bunları aha bu hemen üsttekileri yazınca kaba adam olacak ama size her şey serbest, ağzınıza gelen suçlamayı yapacaksınız ne güzel dünya.

biri de yahu adam kızlara neden öyle sert cevap vermiş diye sorgulamadı. oysa verdiğim cevap onun kendi mesajıydı ama kafası çalışmadığı için onu bile anlamadı. İşin aslı anladı da tükürdüğünü yaladı diye konu başka türlü aksettirdi. Sizde haliyle arkada ne dönüyor bilmiyorsunuz vay gaddar siye yönetimi aşağı vay yukarı...

çok basit kalana git gidene de Allah aşkına dön demiyoruz, site kuralları çok net size uymuyorsa üyelik iptali bir tıkla mümkün. Yahu mahmut teyze az önce buradaydı neden atıldı diye merak ediyorsanız ona sorun utanmazsa doğruyu, utanırsa yalan söyler

bizi çok gerdin diye düşünüyorsanız benimde eşim şubat annesi olacak inanın kocanız bir tane şubat annesi ile uğraşırken burada binlercesi var.

şimdi hepinize sağlıklı bir doğum süreci dilerim, gidenlerin dönüşü bu saatten sonra asla mümkün değildir.

bir daha buraya mesaj yazmayacağım, dileyen dilediği platformda olur ama buradan reklamını yaptırmam, yapan sonuçlarını göze almıştır.

Bunu yazan insan da gitti mesela. Arkadan iş çevirmiş gibi durmuyor ama gitti neticede. Biz de anlamaya çalışıyoruz neler olduğunu
Maalesef göründüğü gibi değil F fatosunblogu kendi söyledi poouhun ona özel mesaj attığını normal mesajlarına bakarsan hiç caktirmadigini anlarsin

Canım ama baksana yasak olan bir şeyi devam ettirmişler. Özelden numara dağıtıp wpye çağırılmış bazı kişiler. Şahsen bana kimse mesaj atmadı. Ben boşuna telaşlanmışım haber alamadık diye kendi adıma şahsen

Maalesef göründüğü gibi değil F fatosunblogu kendi söyledi poouhun ona özel mesaj attığını normal mesajlarına bakarsan hiç caktirmadigini anlarsin
Ben daha fazla yazmak istemiyorum birileri de benim yüzümden üzüldü sanıyorum . Ben çok üzüldüm bu gece çarpıntım oldu iyice . Gidenlere de üzüldüm . Böyle ayrı gayrı olmasına da . Yanlışlıkla da heyecanla birşeye basmasaymışım keşke . Başıma geldi işte herkes hakkını helal etsin . Ben ikiyüzlü birşey yapmadım öyle biri değilim şimdi bebeğimi daha çok üzmemek için uyurum . Keşke eskisi gibi olsaydı herşey . Allah gidenlere de kalanlara hayırlı doğum nasip etsin isteyen istediği yerde kalsın konu da değişsin bence

bizi çok gerdin diye düşünüyorsanız benimde eşim şubat annesi olacak inanın kocanız bir tane şubat annesi ile uğraşırken burada binlercesi var.
Kocam da böyle düşünüyorsa şimdi gidip hiç üşenmeden tartışma çıkaracağım. O kadar iğneyi, hormonu, anesteziyi yemişiz, neler yaşamışız. Yetmemiş çocuklarımız Ocak'ta gelmeye ant içmiş gibi sıraya girmiş. Kocamıza ne yamuğumuz olmuş? Uğraşmak falan çok ayıp

şaka yapıp konuyu da mı yumuşatmayalım? düm düz yazınca kaba adam oluyoruz araları hiç mi böyle hormon esprisi koymayalım

ve gidip sorun bakalım ne diyecek ?

lütfen benden alıntı yapmayın artık bakın ben zaten atılanlara cevap hakkı doğacak şeyler yazdım ama cevap hakları yok bende yazmak istemiyorum...

ama rica ediyorum kocanıza sorun...

saygılar

Yaa kiyamam uzulme hicbiseye, senden bebeginden degerli degil hicbisey

Çok sevindim canım maşallah aklım sendeydi… mis kokulu yanaklarından öp annesi benim için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…