- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Çünkü özel mesajdan iş çevirip wp grubu kuruyolar seni sevdilerse sanada mesaj gelir hesabına geleni aliyolar çünkühesaplar niye pasifleşiyor ben anlamadım? hakaret yok bişey yok
Özel mesajlar falan yüzünden galiba ben de tam anlamadımhesaplar niye pasifleşiyor ben anlamadım? hakaret yok bişey yok
ben iş çevirmek demezdim. kimse burayla ölümüne anlaşma yapmadı sonuçta. özelden konusmak istersin ayrılırsın bunda iş çevirmelik bişey görmüyorum ben. biz öğrenci kazen mune öğretmenimiz falan degil sonuçta. ha onlar da kurala uymuyoruz der siler hesabı o başka. o da onların bilecegi iş ona da bişey demem.Çünkü özel mesajdan iş çevirip wp grubu kuruyolar seni sevdilerse sanada mesaj gelir hesabına geleni aliyolar çünküWp grubu kurmak yasak olduğu için tek tek ban yiyolar tabi
YaaKendimi çok kandırılmış ve saf hissettim şuanher sabah uyanınca arkadaşlar geldi mi diye baktım resmen şuraya giden arkadaşlara çok üzülmüştüm haber alamayacağız diye her gün yazışmaları okuyan biri olarak Meğersem özelde mesajlarda kendi gruplarını kurmuşlar. Boşverin bence arkadaşlar kalan sağlar bizimdir
Arkasından iş çevrilen kişi kazen değil sensin benim ve kalan diğerleriben iş çevirmek demezdim. kimse burayla ölümüne anlaşma yapmadı sonuçta. özelden konusmak istersin ayrılırsın bunda iş çevirmelik bişey görmüyorum ben. biz öğrenci kazen mune öğretmenimiz falan degil sonuçta. ha onlar da kurala uymuyoruz der siler hesabı o başka. o da onların bilecegi iş ona da bişey demem.
Bunu yazan insan da gitti mesela. Arkadan iş çevirmiş gibi durmuyor ama gitti neticede. Biz de anlamaya çalışıyoruz neler olduğunuDoğuran yok cnm herkes iyi @Gofret_ yazmamış bugun umarim o iyidir.
Kizlar wp grubuna katilmanin yasak olduğunu bilmiyordu pasiflendiler malesef.
Bana sağlık ocağındaki hemşire 5.gun gel buraya dedi, hastanede de alıyolar 2.Gün dedi yanlış hatırlamıyorsamakşam üzeri yola cıktı, sabah erkenden ucakla finlandiyaya attaaa yapacak
hazar şimdilik cepte :)
hastane aldı onu hatırlıyorumda, 1 hafta sonra ki muayenesinde mi doğduğu zaman mı onu hatırlayamadım.
ışığı açma kapama düğmesini, dönen anahtarla değişirip ışığı acıp kısabilirsiniz :)
hayırlı olsun canım benim, Sağsalim evinize gidip güzel günleriniz. olsun inşAllah.
benim ilk doğum kesi ile oldu, 2 hafta biraz zor gibi ama sezaryan daha zor :)
demi, onu cepe atalım :)
ben alacaktım sepete de attım. o zaman o model 400 tl idi (şimdi 900)
biri bana doğduktan sonra karar ver, her bebek sevmiyor boşuna masraf olabilir dedi
keşke alsaydım aldığım fiyatın üstüne satardım
bana da zor geldi ama eminde olamayınca sorayım dedim
Yaagidenler wpde kuzum keşke kalanlardaki bu ince düşünce olsaydı onlardada
Çok üzüldüm bende Pooh bana da özelden mesaj atmıştı wp grubu kurduk diye başta okumadan tıkladım gruba girmişim pat diye aa dedim eşime wp kurmuşlar hemen çıktım birşey yazmadan . Çünkü kalabalık wp grubu yönetemiyorum yetişemiyorum önceden diyet gruplarında yaşamıştım daha kişisel oluyor hem . Sonra burada birinin mesajına cevaben kalabalıktı çıktım yazdım kırılmışlar bana hatta ispiyonlamak falan demişler çok üzüldüm gece gece . Yani ben hatta herkes istediği yerde kalır gibi birşey de söyledim . Sonra dedim pooh beni yanlış anladıysanız özür dilerim diye . Ben burayı seviyorum . Zaten isteyen yine görüşür konuşur . Yanlışlıkla girdiğime inandıramadım yani. Kötülemedim de hiç . Üzüldüm yani . Herkesin hayırlı doğumları olsun isteyen istediğiyle görüşsün . Kimse kırılmasın isterim .
Maalesef göründüğü gibi değil F fatosunblogu kendi söyledi poouhun ona özel mesaj attığını normal mesajlarına bakarsan hiç caktirmadigini anlarsinBunu yazan insan da gitti mesela. Arkadan iş çevirmiş gibi durmuyor ama gitti neticede. Biz de anlamaya çalışıyoruz neler olduğunu
ben iş çevirmek demezdim. kimse burayla ölümüne anlaşma yapmadı sonuçta. özelden konusmak istersin ayrılırsın bunda iş çevirmelik bişey görmüyorum ben. biz öğrenci kazen mune öğretmenimiz falan degil sonuçta. ha onlar da kurala uymuyoruz der siler hesabı o başka. o da onların bilecegi iş ona da bişey demem.
Ben daha fazla yazmak istemiyorum birileri de benim yüzümden üzüldü sanıyorum . Ben çok üzüldüm bu gece çarpıntım oldu iyice . Gidenlere de üzüldüm . Böyle ayrı gayrı olmasına da . Yanlışlıkla da heyecanla birşeye basmasaymışım keşke . Başıma geldi işte herkes hakkını helal etsin . Ben ikiyüzlü birşey yapmadım öyle biri değilim şimdi bebeğimi daha çok üzmemek için uyurum . Keşke eskisi gibi olsaydı herşey . Allah gidenlere de kalanlara hayırlı doğum nasip etsin isteyen istediği yerde kalsın konu da değişsin benceMaalesef göründüğü gibi değil F fatosunblogu kendi söyledi poouhun ona özel mesaj attığını normal mesajlarına bakarsan hiç caktirmadigini anlarsin
Kocam da böyle düşünüyorsa şimdi gidip hiç üşenmeden tartışma çıkaracağım. O kadar iğneyi, hormonu, anesteziyi yemişiz, neler yaşamışız. Yetmemiş çocuklarımız Ocak'ta gelmeye ant içmiş gibi sıraya girmiş. Kocamıza ne yamuğumuz olmuş? Uğraşmak falan çok ayıpbizi çok gerdin diye düşünüyorsanız benimde eşim şubat annesi olacak inanın kocanız bir tane şubat annesi ile uğraşırken burada binlercesi var.
Kocam da böyle düşünüyorsa şimdi gidip hiç üşenmeden tartışma çıkaracağım. O kadar iğneyi, hormonu, anesteziyi yemişiz, neler yaşamışız. Yetmemiş çocuklarımız Ocak'ta gelmeye ant içmiş gibi sıraya girmiş. Kocamıza ne yamuğumuz olmuş? Uğraşmak falan çok ayıp
Yaa kiyamam uzulme hicbiseye, senden bebeginden degerli degil hicbiseyBen daha fazla yazmak istemiyorum birileri de benim yüzümden üzüldü sanıyorum . Ben çok üzüldüm bu gece çarpıntım oldu iyice . Gidenlere de üzüldüm . Böyle ayrı gayrı olmasına da . Yanlışlıkla da heyecanla birşeye basmasaymışım keşke . Başıma geldi işte herkes hakkını helal etsin . Ben ikiyüzlü birşey yapmadım öyle biri değilim şimdi bebeğimi daha çok üzmemek için uyurum . Keşke eskisi gibi olsaydı herşey . Allah gidenlere de kalanlara hayırlı doğum nasip etsin isteyen istediği yerde kalsın konu da değişsin bence
Çok sevindim canım maşallahKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?