Bebeğin dönmesine yardımcı olmak için egzersizler var, isterseniz bir bakım YouTubeaSezeryan doğum yapanlara bir sorum var. Şimdi normal doğum için egzersiz vs yapılıyor ya, sezeryan olacakların da dikkat etmeleri gereken durumlar var mı?
Benim bebito dönmeyecek galiba. Ters durduğunda da normal doğum yapılıyormuş ama annenin kemik yapısına, bebeğin durumuna vs bagliymis. Her ebe de yapmiyormus. Yani büyük ihtimal sezeryan doğum yapicam. 3 Şubat'ta doktorla son kontrol olacak, ona göre karar verilecek.
Ters doğum yapan var mı hiç l?
Bu da yasak sanırımYeni maille yeni hesap açsınlar ya beklemesinler hiçbenim çok yıllık bir hesabım vardı şifreleri unuttum mailde devamlı kullandığım bir mail değildi onunda sifresini unuttum o hesabıma giremiyorum o yüzden. Bunu yeni acmistim. Hatta o hesap kurtarılır mi bilgisi olan var mı buranin hiç kurallarını bilmiyorum. Bahsettiğiniz moderatorlere yazsam felan
Tam olarak yasak amaYeni maille yeni hesap açsınlar ya beklemesinler hiçbenim çok yıllık bir hesabım vardı şifreleri unuttum mailde devamlı kullandığım bir mail değildi onunda sifresini unuttum o hesabıma giremiyorum o yüzden. Bunu yeni acmistim. Hatta o hesap kurtarılır mi bilgisi olan var mı buranin hiç kurallarını bilmiyorum. Bahsettiğiniz moderatorlere yazsam felan
Yasak olduğunu söyleme canım sonra kötü sen oluyosunBu da yasak sanırım
Tam olarak yasak amasuça suç eklemek
Yasak olduğunu söyleme canım sonra kötü sen oluyosun
Kız sen kimsinhadi ya yanlış bilgi vermiyim o zaman. Ben banlanmadim hesap aktifte şifremi hatırlamıyorum. Hatta sifre için bir yol gösterseler çok daha iyi olur
Her şey bir anda oldu yaAhahah kız seninki şey olmuş kurunun yanında yaş yanması
merhaba canım.ş ekerin var mıydıİyi akşamlar kızlar :) Ben pek yazmasamda ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı. Bebeğini kucağına alanlara sağlıklı bol sütlü günler diliyorum. Yarın bende 35+0ım inşallah. Doktorum bu 2hafta yürüyüş yapma dedi. 37yi görelim dedi suyum bolmuş bu da erken doğumu tetikleyebilirmiş. Aranızda benim gibi suyu fazla olan var mı? Yada daha önceki doğumunda bunu yaşamış olan anneler varmı?
Kız sen kimsin
O da bı yöntemBazı doktorlar bir manevra falan uyguluyormuş mesela. Onda bile bebekler geri dönebiliyormuş. Dönmüyorsa da bir sebebi var ya bence de zorlamamak lazım. Ben bir süre konuşmayı denedim dönsün diye ama dönmedi
Evt gördüm onları da, cesaret edemiyorum. Uygulamam sanırım. En sağlıklısı sezaryen gibi şu anBebeğin dönmesine yardımcı olmak için egzersizler var, isterseniz bir bakım YouTubea
Ters doğum yapan elbet vardır ama değer mi risk almaya o kişiden kişiye değişir. Ben olsam almam mesela.
Sıkıntı yapma canım son anda dönen bebisler bile var.Hayırlısı neyse o olsunO da bı yöntem
Evt gördüm onları da, cesaret edemiyorum. Uygulamam sanırım. En sağlıklısı sezaryen gibi şu an
Tüp. Bebek aşılama yada senelerce operasyon geçirip ilaçla tedavi olanlar canımTedavi ile olan çocuklar derken? Nasıl bir tedavi uygulamistiniz acaba, bizim doktor da ay i cumleyi kurdu da .
Allah yardımcıları olsun çok zordur canım beklemek yıllarca ..Tüp. Bebek aşılama yada senelerce operasyon geçirip ilaçla tedavi olanlar canım
Yani isteseler gelirler gibi görünüyor, ınsallah gelirler ya..Canım önüme numara çıktı, iki gündür benden istenilen bilgileri gönderdim ve bugün akşam açıldı. Eğer arkadaşlar ugrasirsa belki dönerler, kimler gitti hiç haberim yok
Bende geçen gün sağlık ocağına verdim kan ama valla gece bi baktım bişeyler yiyorumSabah kan idrar vereceğim son haftalarda süpriz bir enfeksiyon olmasın dedi doktor . Aç olarak gitmek uzun süre aç kalmak çok kötü yapıyor ya akşamdan onun stresindeyim yanıma muzlu süt ceviz alacağım eve gelince de kahvaltı yaparım dedim
akşam üzeri yola cıktı, sabah erkenden ucakla finlandiyaya attaaa yapacakKayinvaliden gittimi?
Hazar zana birlikte de güzel oluyor ayrı ayrı da güzeller.
Bana da 5.gun topuk kanı için gel dedi hemşire
Kızlar birşey danışacaktım . Bebek odasına aydınlatma olarak neler yaptınız ? Biz bebeğe yatak odamızda bir köşe yaptık ama aydınlatmaya karar veremiyoruz . Yani avize konulacak yer yok priz yok o köşede . Pilli aydınlatmalar çok az ışık veriyor . Yani loş ışık olsun kalkınca bebeğin altını falan da ışık açmadan alayım emzirip yatırayım diye istiyorum ama bulamadım ya
Kızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum
İnşallah , hepimiz güzel haberler alalım
Hep normal istiyordum fakat şu kesi , dikiş olayları beni çok korkuttu , sanırım sezeryan olucak . Keşke okumasaydım o tarz şeyleri .
demi, onu cepe atalım :)Ben de en çok hazarı sevdim canım
kızlar ana kucağı evde tutmak için bir şey aldınız mı 4 moms alacaktım ikinci elleri bile saçma fiyatlara gelmiş kararsız kaldım ya binmezse bir de binse de çok binmiyormuş sonra satmaya uğraşacağım bilemedim
huzurunmeraklisi Hazar ismini çok beğendim bende oğlumuza da düşündük ama sonra yiğit ali olarak karar degaitirdik:)
Isimlerin hepsi tek tek çok güzel, ama sonda yazdığın ikili bana söylemesi zor geldi
İnşallah canım, bildirim yerinden numara veriliyor oradan iletişime geçebilirler rYani isteseler gelirler gibi görünüyor, ınsallah gelirler ya..
İşte önyargılı olan sizsiniz kayıtlı olmasalar bile girip okuyabilirler yazdıklarınızı ve cevap verme hakları yok. Aynı hassasiyeti siz de gösterin lütfenÖnyargılarınızı kendinize saklayın lütfen.Yaptiginiz hiç hoş bir davranış değil son ayımıza geldik oldukça hassasız biraz daha dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?