2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bebeğin dönmesine yardımcı olmak için egzersizler var, isterseniz bir bakım YouTubea

Ters doğum yapan elbet vardır ama değer mi risk almaya o kişiden kişiye değişir. Ben olsam almam mesela.

Yeni maille yeni hesap açsınlar ya beklemesinler hiç benim çok yıllık bir hesabım vardı şifreleri unuttum mailde devamlı kullandığım bir mail değildi onunda sifresini unuttum o hesabıma giremiyorum o yüzden. Bunu yeni acmistim. Hatta o hesap kurtarılır mi bilgisi olan var mı buranin hiç kurallarını bilmiyorum. Bahsettiğiniz moderatorlere yazsam felan

Bu da yasak sanırım

Tam olarak yasak amasuça suç eklemek
Bu da yasak sanırım
Yasak olduğunu söyleme canım sonra kötü sen oluyosun

merhaba canım.ş ekerin var mıydı

Bazı doktorlar bir manevra falan uyguluyormuş mesela. Onda bile bebekler geri dönebiliyormuş. Dönmüyorsa da bir sebebi var ya bence de zorlamamak lazım. Ben bir süre konuşmayı denedim dönsün diye ama dönmedi
O da bı yöntem
Bebeğin dönmesine yardımcı olmak için egzersizler var, isterseniz bir bakım YouTubea

Ters doğum yapan elbet vardır ama değer mi risk almaya o kişiden kişiye değişir. Ben olsam almam mesela.
Evt gördüm onları da, cesaret edemiyorum. Uygulamam sanırım. En sağlıklısı sezaryen gibi şu an

Sabah kan idrar vereceğim son haftalarda süpriz bir enfeksiyon olmasın dedi doktor . Aç olarak gitmek uzun süre aç kalmak çok kötü yapıyor ya akşamdan onun stresindeyim yanıma muzlu süt ceviz alacağım eve gelince de kahvaltı yaparım dedim

Canım önüme numara çıktı, iki gündür benden istenilen bilgileri gönderdim ve bugün akşam açıldı. Eğer arkadaşlar ugrasirsa belki dönerler, kimler gitti hiç haberim yok
Yani isteseler gelirler gibi görünüyor, ınsallah gelirler ya..

Bende geçen gün sağlık ocağına verdim kan ama valla gece bi baktım bişeyler yiyorum 3 4 saat açlık oldu sanırım verdik kan dedim eşime beni hemen bi yere götür ölüyorum açlıktan

Kayinvaliden gittimi?
akşam üzeri yola cıktı, sabah erkenden ucakla finlandiyaya attaaa yapacak

Hazar zana birlikte de güzel oluyor ayrı ayrı da güzeller.

hazar şimdilik cepte :)
Bana da 5.gun topuk kanı için gel dedi hemşire

hastane aldı onu hatırlıyorumda, 1 hafta sonra ki muayenesinde mi doğduğu zaman mı onu hatırlayamadım.

ışığı açma kapama düğmesini, dönen anahtarla değişirip ışığı acıp kısabilirsiniz :)

hayırlı olsun canım benim, Sağsalim evinize gidip güzel günleriniz. olsun inşAllah.
İnşallah , hepimiz güzel haberler alalım

Hep normal istiyordum fakat şu kesi , dikiş olayları beni çok korkuttu , sanırım sezeryan olucak . Keşke okumasaydım o tarz şeyleri .

benim ilk doğum kesi ile oldu, 2 hafta biraz zor gibi ama sezaryan daha zor :)
Ben de en çok hazarı sevdim canım
demi, onu cepe atalım :)

ben alacaktım sepete de attım. o zaman o model 400 tl idi (şimdi 900)
biri bana doğduktan sonra karar ver, her bebek sevmiyor boşuna masraf olabilir dedi
keşke alsaydım aldığım fiyatın üstüne satardım

bana da zor geldi ama eminde olamayınca sorayım dedim

Önyargılarınızı kendinize saklayın lütfen.Yaptiginiz hiç hoş bir davranış değil son ayımıza geldik oldukça hassasız biraz daha dikkat.
İşte önyargılı olan sizsiniz kayıtlı olmasalar bile girip okuyabilirler yazdıklarınızı ve cevap verme hakları yok. Aynı hassasiyeti siz de gösterin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…