2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yav üzme kendini de bebeğini de. Git uyu dinlen güzel güzel. Anonim anonim takılıyoruz işte burada. Bir kullanıcı adı kadar yeri var herkesin burada. Çok da ciddiye almamak lazım. Hayatlarımız zaten yeterince zor. Buraya kafa dağıtmaya geliyoruz. Ekstra stres kaynağı olsun diye değil

Ahh çok şükür ❣❣
Gözün aydın canım,sonunda doğdu küçük hanım

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun

Yaa çok sevindim canım. Maşallah prensese, Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin

NedirYani hayırlı olsun canım maşallah gelirmi bı el ayak fotosu eski mesajını etiketliyeyimmi
Kuvozde fotoğraf çekmeye izin vermiyorlar eli ayağı şimdilik gözükmüyor kundakli olduğu için. İnşallah çıkınca gelecek
1 tatlı kaşığı anca çıkar herhalde çok değildi ama yukarıdakiler yeter de artar demişler.
Yine sagdim daha az geldi.
İnşallah cogalir.
Ben 23+larda miadindan önce başlayan doğum eylemi sebebiyle acil serklaja alındım.
11 hafta daha durdu kızım çok şükür.
Rahim ağzı uzunlugum çok kisalmisti haftası itibariyle riskliydi de serklaj işlemi ama profesör onay verdi ve yapıldı.
Son haftalarda yine sancılar tetiklendi geçen çarşambadan beri galiba hastanede yatıyorum artık yine durmayinca doğum kararı alındı.
Hastane sonrasından ben de kendi korkuyordum biraz ama hiç beklediğim gibi değil şimdilik. Çok zorlamıyor beni elhamdülillah
Bir kere yapmışsın neden bir daha yapamayasın ki.

çok sevindim, gözünüz aydın ins bir kaç güne herşey daha güzel olur

Gözün Aydın cnm allah analı babalı büyuütmeyi nasip etsin

NedirYani Allah analı babalı büyütsün inşallah

hayırlı olsun canım benim, Sağsalim evinize gidip güzel günleriniz. olsun inşAllah.

Ayy hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlar.
Ben de bebisi gördüm. O kadar minik ki.
Uyuyordu bana doğru çevirdiler azıcık esnedi falan. Kokusunu çok merak ediyorum.
Birde topuk kanı için imza istediler böyle bir şey yaşayan var mı

Ben hic bisey anlamadim ya bana da mesaj falan gelmedi sevmediler mi oluyo demek ki hepimiz saglikla doguralim insallah kizlar okuyan okumayan yazan yazamayan herkese duam bu
Sen kocan ne diyor bu işe, onu söyle? Biz tartışamadık. Gitti bilgisayarının başına, kaldığı yerden oyununa devam ediyor. Hayat bunlara güzel he. Ben malak gibi ayaklarımı dikip yatayım "Bebek reyiz geldi mi, geliyor mu, ne zaman gelecek?" diye. O da oyun oynasın işte çünkü adalet Korkudan oturamıyorum bile

Neye ne dicek anlamadim kii kiz anlamadim bisey diyorum ya kac saattir esim disardaydi gec geldi bugun ama gonlumu yapiyo nazlio sagolsun gecicek az kaldi diyip duruo , bizi anlamalari imkansiz tabi ama

söyle kocana eklesin beni pubg'de bu gece 03:30 da yeni sezon açılacak biz onu bekliyoruz sabırsızlıkla

cevap hakkı doğsun diye de yazmadım

Keşke doğum zamanı böyle sıkıntılar olmasaydi gerçekten cok üzüldüm

Neye ne dicek anlamadim kii kiz anlamadim bisey diyorum ya kac saattir esim disardaydi gec geldi bugun ama gonlumu yapiyo nazlio sagolsun gecicek az kaldi diyip duruo , bizi anlamalari imkansiz tabi ama
Kazen bizden bıkmış. Kocalarınız evde bir tanenizle uğraşıyor ben burada binlercenizle dedi. Ben de kırıldım. Benim dedim kocam dedim demez öyle şeyler dedim biz dedim ohooo dedim neler çekmişiz dedim kocamız dedim neyle uğraşıyormuş acaba dedim. O da dedi ki kocana sor bir bakalım. Sen de sordun mu diyorum işte. Yapacak gönlünü tabii. Vereyim bir tane hormon iğnesini yapsın bakalım kendi göbeğine yapabiliyor mu. Kan tahlilinde tavanı izliyor benim model

Son düzenleme:
Saka mi yapiyodu? ben ciddi laf soyluyo sandim , korkuyorum ben ondan cok sen cok sertsin kiz ben kiyamiyom hic kocaya kiymetlim benim

Aktif insan kalmamış sitede
Gel gel birazdan kalanlarla gece pikniği yapacağız. Dükkan 7/24 açık nasılsa
Saka mi yapiyodu? ben ciddi laf soyluyo sandim , korkuyorum ben ondan cok sen cok sertsin kiz ben kiyamiyom hic kocaya kiymetlim benim
Yoo ciddiydi ama ayıp cık cık. Onun da karısı hamile. Kim kiminle uğraşıyormuş? Şahsen tanımıyorum ama yine de karısının tarafını tutuyorum Şubat annelerinin haklı davasında hepimiz omuz omuza diyeceğim de şubata kalan da pek yok gibi Biz niye böyle olduk ya
Ya sen kocanı yine sev tabii ama çok da şey yapma

Kalmis surda subata on gunden biraz fazla sikalim disimizi lutfen yine var bes on kisi ya ne yapalim Ben cok yazmiyodum okuyodum daha cok bu tarafi ya da sorum olunca yaziodum da uzgunum boyle olmasina duzelir belki kocamm kiymetlii baby dunya bi yana o bi yana biz de boyle , sen de kizma hamileyiz diye burunlarindan getiriyoruz arada yalan yok

Söyleyelim de beklesinler biraz daha değil mi? Benimki içeride bağımsızlığını ilan etti, bizi parmağında oynatıyor. Taam işte yine öyle sev de o kadar çaktırma Ne getireceğim burnundan ya milletin karısı reklamlara ağlıyor. Öpsün beni başına koysun. Sen de ağladın mı yoksa reklamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…