Yav üzme kendini de bebeğini de. Git uyu dinlen güzel güzel. Anonim anonim takılıyoruz işte burada. Bir kullanıcı adı kadar yeri var herkesin burada. Çok da ciddiye almamak lazım. Hayatlarımız zaten yeterince zor. Buraya kafa dağıtmaya geliyoruz. Ekstra stres kaynağı olsun diye değilBen daha fazla yazmak istemiyorum birileri de benim yüzümden üzüldü sanıyorum . Ben çok üzüldüm bu gece çarpıntım oldu iyice . Gidenlere de üzüldüm . Böyle ayrı gayrı olmasına da . Yanlışlıkla da heyecanla birşeye basmasaymışım keşke . Başıma geldi işte herkes hakkını helal etsin . Ben ikiyüzlü birşey yapmadım öyle biri değilim şimdi bebeğimi daha çok üzmemek için uyurum . Keşke eskisi gibi olsaydı herşey . Allah gidenlere de kalanlara hayırlı doğum nasip etsin isteyen istediği yerde kalsın konu da değişsin bence
Günüm günüme tutmuyoYa ben hiç doymuyorum çıldıracağımbenim gibi olan var mı
Ahh çok şükür ❣❣
Gözün aydın canım,sonunda doğdu küçük hanım
Gözün Aydın canımAllah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahdarısı bizlere olsun
Yaa çok sevindim canım. Maşallah prensese, Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin
Kuvozde fotoğraf çekmeye izin vermiyorlar eli ayağı şimdilik gözükmüyor kundakli olduğu için. İnşallah çıkınca gelecek
1 tatlı kaşığı anca çıkar herhalde çok değildi ama yukarıdakiler yeter de artar demişler.İlk süt icin ne kadar çıktı? Benim daha bugün sütüm gelmeye başladı ki ben zaten ilk cocugumu hala emziriyordumiki saatte bir sagip gonderiyorum şimdi... Dünden bu yana solunum desteğini kesmişler...ilk başlarda solunum sıkıntısı varmış ama öyle açıkladı doktor bugün... Perşembe doğdu ve bugün beslenmesini 20 ml ye cikarmislar....birde forumu takip edemedim bu süreçte neden erken doğuma girdin? Benim ilk doğumla zaman aralığı çok az olduğu için dikişlerim açılmaya baslamis...
İzmirdeyim ve bebeğim şu an egepol Hastanesi'nde... Bu süreçte birbirimizle bilgi alisverisinde bulunursak çok sevinirim... Çünkü nedense hastane sürecinden sonra korkuyorum bebeğime bakamam diye... Ki şu an zaten 1 yaşında kızım olmasına ragmen
çok sevindim, gözünüz aydın ins bir kaç güne herşey daha güzel olur
Gözün Aydın cnm allah analı babalı büyuütmeyi nasip etsin
hayırlı olsun canım benim, Sağsalim evinize gidip güzel günleriniz. olsun inşAllah.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlar.Ayy hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Sen kocan ne diyor bu işe, onu söyle? Biz tartışamadık. Gitti bilgisayarının başına, kaldığı yerden oyununa devam ediyor. Hayat bunlara güzel he. Ben malak gibi ayaklarımı dikip yatayım "Bebek reyiz geldi mi, geliyor mu, ne zaman gelecek?" diye. O da oyun oynasın işte çünkü adalet Korkudan oturamıyorum bileBen hic bisey anlamadim yabana da mesaj falan gelmedi sevmediler mi oluyo demek ki hepimiz saglikla doguralim insallah kizlar okuyan okumayan yazan yazamayan herkese duam bu
BeeennnYa ben hiç doymuyorum çıldıracağımbenim gibi olan var mı
Çok sevindim canım maşallahaklım sendeydi… mis kokulu yanaklarından öp annesi benim için de
Evt benYa ben hiç doymuyorum çıldıracağımbenim gibi olan var mı
Bende aldım aynen çok iyi olduBen bu organizerlerden kullandım, çok derli toplu durdu her şey valizin içinde
Neye ne dicek anlamadim kiiSen kocan ne diyor bu işe, onu söyle? Biz tartışamadık. Gitti bilgisayarının başına, kaldığı yerden oyununa devam ediyor. Hayat bunlara güzel he. Ben malak gibi ayaklarımı dikip yatayım "Bebek reyiz geldi mi, geliyor mu, ne zaman gelecek?" diye. O da oyun oynasın işte çünkü adalet Korkudan oturamıyorum bile
Dönem dönem yeme isteğim oldu ama mide fesatı geçirmekten korkmasam kusana kdr yiyeceğim Hep bir yeme isteğiBeeennn
Sen kocan ne diyor bu işe, onu söyle? Biz tartışamadık. Gitti bilgisayarının başına, kaldığı yerden oyununa devam ediyor. Hayat bunlara güzel he. Ben malak gibi ayaklarımı dikip yatayım "Bebek reyiz geldi mi, geliyor mu, ne zaman gelecek?" diye. O da oyun oynasın işte çünkü adalet Korkudan oturamıyorum bile
Kazen bizden bıkmış. Kocalarınız evde bir tanenizle uğraşıyor ben burada binlercenizle dedi. Ben de kırıldım. Benim dedim kocam dedim demez öyle şeyler dedim biz dedim ohooo dedim neler çekmişiz dedim kocamız dedim neyle uğraşıyormuş acaba dedim. O da dedi ki kocana sor bir bakalım. Sen de sordun mu diyorum işte. Yapacak gönlünü tabii. Vereyim bir tane hormon iğnesini yapsın bakalım kendi göbeğine yapabiliyor mu. Kan tahlilinde tavanı izliyor benim modelNeye ne dicek anlamadim kiikiz anlamadim bisey diyorum ya kac saattir esim disardaydi gec geldi bugun ama gonlumu yapiyo nazlio sagolsun gecicek az kaldi diyip duruo , bizi anlamalari imkansiz tabi ama
Saka mi yapiyodu? ben ciddi laf soyluyo sandim , korkuyorum ben ondan cokKazen bizden bıkmış. Kocalarınız evde bir tanenizle uğraşıyor ben burada binlercenizle dedi. Ben de kırıldım. Benim dedim kocam dedim demez öyle şeyler dedim biz dedim ohooo dedim neler çekmişiz dedim kocamız dedim neyle uğraşıyormuş acaba dedim. O da dedi ki kocana sor bir bakalım. Sen de sordum mu diyorum işte. Yapacak gönlünü tabii. Vereyim bir tane hormon iğnesini yapsın bakalım kendi göbeğine yapabiliyor mu. Kan tahlilinde tavanı izliyor benim model
Gel gel birazdan kalanlarla gece pikniği yapacağız. Dükkan 7/24 açık nasılsaAktif insan kalmamış sitede
Yoo ciddiydi ama ayıp cık cık. Onun da karısı hamile. Kim kiminle uğraşıyormuş? Şahsen tanımıyorum ama yine de karısının tarafını tutuyorumSaka mi yapiyodu? ben ciddi laf soyluyo sandim , korkuyorum ben ondan coksen cok sertsin kiz ben kiyamiyom hic kocaya kiymetlim benim
Kalmis surda subata on gunden biraz fazla sikalim disimizi lutfenGel gel birazdan kalanlarla gece pikniği yapacağız. Dükkan 7/24 açık nasılsa
Yoo ciddiydi ama ayıp cık cık. Onun da karısı hamile. Kim kiminle uğraşıyormuş? Şahsen tanımıyorum ama yine de karısının tarafını tutuyorumŞubat annelerinin haklı davasında hepimiz omuz omuza diyeceğim de şubata kalan da pek yok gibi Biz niye böyle olduk ya
Ya sen kocanı yine sev tabii ama çok da şey yapma
Söyleyelim de beklesinler biraz daha değil mi? Benimki içeride bağımsızlığını ilan etti, bizi parmağında oynatıyor. Taam işte yine öyle sev de o kadar çaktırmaKalmis surda subata on gunden biraz fazla sikalim disimizi lutfenyine var bes on kisi ya ne yapalim Ben cok yazmiyodum okuyodum daha cok bu tarafi ya da sorum olunca yaziodum da uzgunum boyle olmasina duzelir belki kocamm kiymetlii baby dunya bi yana o bi yana biz de boyle , sen de kizma hamileyiz diye burunlarindan getiriyoruz arada yalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?