2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yanında mutlaka götür bir şeyler. Iyi düşünmüşsün. Açlığa hiç gelemiyorum bende, hele ayakta olacaksan anında baş dönmesi başlıyor. Şeker yüklemesi için gittiğimde en son aç olarak, bayıldım bu yüzden

Ya kizlar siz iyimisiniz? Burasi bir internet sitesi sonucta. Hemen neyin suclamasi bu? Ne yapmis bu kizlar? Bebekleriniz dogduktan sonra bircogunuz hatirlamicaksiniz bile bu siteyi. Okadar cok ozelden iletisim kuran grup kuran varki bu sitede. Normal hayatindada görüşen. Diger anne gruplarinda hep okuyordum vatsapa gel vatsaptan resim at kiz senelerdir vatsaptan gorusuyoruz diye burdan acik açık yazilanlari! Kizlarda burdan haber alamadigimiz zaman daha rahat ulasabilmek icin vatsap grubu kurmuslar. Kimseyi de zorla gruba gelin dememisler. Uyari bile yapilmamis. Ki bir suru vatsap grubu kurup burda aktif olan uyeler var. Nasil bir adaletsizlik. Buraya girersen diger mecralara giremezsin cunki burdan kazanilan bir kazanc var bizim yazismalarimizdan. O kizlar burdan konusmaya devam edecekti zorla istekleri disinda hesaplari kapatildi. Dokuz aydir burda okadar guzel baglar kurduk saniyordum ama yanilmisim arkadaslarimizi savunacagimiz yerde arkamizdan iş görmüsler gibi dalgaci tavirla yazismalar da nedir böyle. Ne cok kisi varmis kizlarin gitmesinden keyif alan. Hic yazmayanlar bile yazmaya basladi. Ben size diyimmi bu sayfanin nesesi o gidenlerdi kac gundur sayfada hic tat yok. Haklari yendi sadece. Herkeste kendini belli etmis oldu. Neyse daha fazla uzatmicam herkes saglicakla bebegini kucagina alir insaAllah.

Bende korkuyorum valla bayılmaktan

ben de yarın asmde vercegim canım. inşallah iyi çıakr sonuçlar.

kızlar ya dişim agrıyo şişlik var daha doğrusu diş etim. üstteki 20ligim alttaki etime girmiş sanki ondan mı yoksa iltihap mı diye korkar oldum. ama doğuma da 1 hafta var. napıcam bilemiyorum

2016 şubat annesiyim, eylülde katılmıştım buraya
ilk gebeliğimdi, heyecanlı ve güzeldi
coğu normal doğum olduğu için an be an izlemiştik bir birimizi
bebekler doğdu 6-7 aylık oldu artık herkes elini eteğini çekmeye başladı

sonra benim bi istanbul eğitimim çıktı kızlar özelden mesaj attı hepsi evine davet etti,
4-5 anne eşlerimiz ile buluştuk, yemekler yedik ve hala da görüşüyorum
daha 3 hafta önce annelerden biri ankaraya gelince ofisime ziyarete geldi
ben şehirlerine gidersem uğruyorum.

yasakta haklı mı değil mi bilemem ama ben o grubu hala seviyorum..

kız haklısın da bizi neden harcadın.
bizim de grubumuz var ilk doğumumdan buluşuyoruz bile heegun konusuyoruz. ama burda herkes kötülemedi ki onları bekliypruz nerdeler gelsinler dedik durduk.

Haydaa bu kız niye gitti şimdi? Noluyo ya :/

ben ablamdna aldım canım. ilkinde almamıstım kızım kolikti alsam da asla yatmazdı zaten. bunda ablam vermeseydi şu manuellerden alırdım uygun yollu. bebek içinde yatsın işimi yaparlen gözümün önunde olsun diye. cok fonksiyonlu bişeye gerek yok bence. yatan hepsinde yatıyo da yatmayanı tutamıyosun

kızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
Ben mağazalarda kıyafetlerin koyulduğu yapışkanlı paketler var. Evde vardı fazla onlara koydum canım.
bana da bebek doğunca görüşelim dedi
ilk cocukta topuk kanını hastane almıştı, yine onlar alacak diye biliyorum
Bana da ebe kontrolde ilk kan hastanede 2. De burada alınacak dedi. Doğum olunca haber ver evraklarını hazırlayayım dedi.
Ayy hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Başkalarının avukatlığını yapmaya gerek yok

Çok üzüldüm bende Pooh bana da özelden mesaj atmıştı wp grubu kurduk diye başta okumadan tıkladım gruba girmişim pat diye aa dedim eşime wp kurmuşlar hemen çıktım birşey yazmadan . Çünkü kalabalık wp grubu yönetemiyorum yetişemiyorum önceden diyet gruplarında yaşamıştım daha kişisel oluyor hem . Sonra burada birinin mesajına cevaben kalabalıktı çıktım yazdım kırılmışlar bana hatta ispiyonlamak falan demişler çok üzüldüm gece gece . Yani ben hatta herkes istediği yerde kalır gibi birşey de söyledim . Sonra dedim pooh beni yanlış anladıysanız özür dilerim diye . Ben burayı seviyorum . Zaten isteyen yine görüşür konuşur . Yanlışlıkla girdiğime inandıramadım yani. Kötülemedim de hiç . Üzüldüm yani . Herkesin hayırlı doğumları olsun isteyen istediğiyle görüşsün . Kimse kırılmasın isterim .

Ya canım işte arkadan dönen işleri bilmeyenler hala gidenler için üzülüyor vs sinsice özel mesajlar atılıyor.Hesabina gelen üyeler wp grubuna çekiliyor.Sonrada diğer arkadaşlar sadece burda yazdıklarını gördükleri için ah neden o banlandi vah neden bu banlandı.

Daha önce sezaryen ile doğum yapan anneler doğuma giderken hemşireye /ebeye ne veriyoruz? Önceki sayfalarda konuşulmuştu sma ben ekran görüntüsü almamışım. Bulamadım da sayfayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…