Ya ben hiç doymuyorum çıldıracağımbenim gibi olan var mı
İyi geceler kizlar. Benim sancım var. Şimdi kesildi ilk sancı girdiginde aralıklar ne olabilir? Yani olursa ne zaman birdaha gelir acaba? Uyumaya korkuyorum ya, birden beni zonklatirsa panik olurum belki
Alt karında başlıyosa sancı eğer yalancı sancıymış, yani genital bölgeye doğru olan kısımda. Belden başlayıp karına doğru öne gelen sancı gerçek sancıymış. Seninki nasıl?İyi geceler kizlar. Benim sancım var. Şimdi kesildi ilk sancı girdiginde aralıklar ne olabilir? Yani olursa ne zaman birdaha gelir acaba? Uyumaya korkuyorum ya, birden beni zonklatirsa panik olurum belki
Bende soracağım gittiğimde. Zaten artık pcr testini çok zor yapiyorlarmis çok belirti arıyorlarmis. İnşallah kalkmıştır bizde derin bi oh çekeriz.Buyrun benim
Bu saatte yemek yerken yaziyorum
Gece 2.43
Kizlar bu arada, gerideki sayfalari okudum..geçen kontrolde doktoruma sordum pcr istenirse hasbelkader pozitif çikarsa beni doguma kabul edecek misiniz diye. Saglik bakanligi belirtisi olmayana teste gerek yok diye açiklama yapti hastanede karar almis, belirtin yoksa test istenmicek dedi.
Yani sanirim istemicekler gibi. Ya da belirtisi olan biri ortada kalirim korkusuyla belirtim yok diyecektir zaten oyle degil mi?
Canim düzenli aralıklarla gelmesi ve her defasında şiddetinin artması gerekiyor senin öyle mi?İyi geceler kizlar. Benim sancım var. Şimdi kesildi ilk sancı girdiginde aralıklar ne olabilir? Yani olursa ne zaman birdaha gelir acaba? Uyumaya korkuyorum ya, birden beni zonklatirsa panik olurum belki
Günaydın kızlar. Aslında belimden hafif gelip kasıklarıma girince sancı olduğunu düşündüm. Uzun süre ağrıdı ama şiddeti artmadı tekrar gelmedi. Teşekkür ederimBende soracağım gittiğimde. Zaten artık pcr testini çok zor yapiyorlarmis çok belirti arıyorlarmis. İnşallah kalkmıştır bizde derin bi oh çekeriz.
Bu arada afiyet olsun, şifa olsun
Canim düzenli aralıklarla gelmesi ve her defasında şiddetinin artması gerekiyor senin öyle mi?
Emdi canım, bugün kavuşucaz sanırım
Sabah sabah ne güzel haber çok sevindim cnm rabbim huzurunuzu daim etsinEmdi canım, bugün kavuşucaz sanırım
Aminnn canım inşallah, hepimizinnSabah sabah ne güzel haber çok sevindim cnm rabbim huzurunuzu daim etsin
Bide şimdi influenza var, bugün kısmetse oğlumuzu alacağız hastaneden ama eşim influenza oldu maskeyle dolanıyor evde yanımda da yatırmadım ama korkuyorum ateşi çıktı bugün bana ve çocuklara geçerse yanarım. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ya bende de varsa? Maskeyle mi baksam bi kaç gün bebeğime acabaSağım solum önüm arkam covit. Vallahi korkuyorum doğum öncesi test pozitif çıkarsa diye,keske kalksa
4 cm açılmam olana kadar normal hafif ağlarım oldu iki doğumumda da anlamadım sancıları ki normalde de anlaşılmazmış pek zaten o raddeye kadar. 4 cm de iken genelde su patlar ve sancılar sonra vurmaya başlar vurdu mu nefesin kesiliyor kıpırdayamıyorsun anlamaman gerçekten imkansız. Yalnız ben bu doğumumda son raddede epidural istedim yaptılar ve anında doğuma girdim. Ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım. Suni sancısız vs normal doğum oldu kesiğim bile yokGünaydın kızlar. Aslında belimden hafif gelip kasıklarıma girince sancı olduğunu düşündüm. Uzun süre ağrıdı ama şiddeti artmadı tekrar gelmedi. Teşekkür ederim
ayy cok güzel habeerEmdi canım, bugün kavuşucaz sanırım
yapabiliyosan maskeli gez canım eşinin odasını da ayır bir süre. sana da kızına da oğluna da bulaşmaz umarımBide şimdi influenza var, bugün kısmetse oğlumuzu alacağız hastaneden ama eşim influenza oldu maskeyle dolanıyor evde yanımda da yatırmadım ama korkuyorum ateşi çıktı bugün bana ve çocuklara geçerse yanarım. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ya bende de varsa? Maskeyle mi baksam bi kaç gün bebeğime acaba
sarılıgı kaç canım. mama alıyor mu. ışıkla 1 veya 2 gecede atlatıyorlar merak etme lütfen. çoğumuz yaşadık ve yaşayacagıs bu sarılık olayını maalesef. sezeryan için de 2 gün sonra cok daha iyi olacaksınKızlarrr nasılsınız kimler doğurdu ne yapıyorsunuz .
Benm doğum yaptığım günden beri hayatım çook değişti . Gecem gündüzüme karıştısezaryenliyim yatamadım bile doğru dürüst .
Sarılık basladı fototerapi görüyoruz dün geceden beri insallah atlatırız da evimize döneriz gerçekten cook zormusuyandıramıyorum emmiyor sürekli baygın gibi yatıyor ne kadar çabalasamda artmıs sarılık.. 300 gr verdi doğumdan beri
Canım doğum yaptığımda 5.5 tisarılıgı kaç canım. mama alıyor mu. ışıkla 1 veya 2 gecede atlatıyorlar merak etme lütfen. çoğumuz yaşadık ve yaşayacagıs bu sarılık olayını maalesef. sezeryan için de 2 gün sonra cok daha iyi olacaksın
Covidli annelere bile maske taktırmadılar. Bence doktoruna danış çünkü maske eğer sen hastaysan seni daha yoğun hasta yapabilir.Bide şimdi influenza var, bugün kısmetse oğlumuzu alacağız hastaneden ama eşim influenza oldu maskeyle dolanıyor evde yanımda da yatırmadım ama korkuyorum ateşi çıktı bugün bana ve çocuklara geçerse yanarım. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ya bende de varsa? Maskeyle mi baksam bi kaç gün bebeğime acaba
Epidural ıkınmaya engel, düzgün ıkınamazsan yırtılırsın diyen var4 cm açılmam olana kadar normal hafif ağlarım oldu iki doğumumda da anlamadım sancıları ki normalde de anlaşılmazmış pek zaten o raddeye kadar. 4 cm de iken genelde su patlar ve sancılar sonra vurmaya başlar vurdu mu nefesin kesiliyor kıpırdayamıyorsun anlamaman gerçekten imkansız. Yalnız ben bu doğumumda son raddede epidural istedim yaptılar ve anında doğuma girdim. Ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım. Suni sancısız vs normal doğum oldu kesiğim bile yokepidural iste mutlaka rahat edersin diğerini epiduralsiz yaptım ne kadar gerizekalıymışım da meğer o sancıları kendime saatlerce çektirmişim açılmaya da yardımcı oluyor 7 iken hop 10 oldu doğum başladı daha anestezici odadan çıkmamıştı düşün
Sarılık kakayla çişle atılıyor en hızlı şekilde. Sütünü sağıp ağzına kaşık biberonla versen? Dokğumdan itibaren hepsinin kilosu düşüyor ama üzülme notmal süreç bu. Sonra tekrar geri alıyorlar.Kızlarrr nasılsınız kimler doğurdu ne yapıyorsunuz .
Benm doğum yaptığım günden beri hayatım çook değişti . Gecem gündüzüme karıştısezaryenliyim yatamadım bile doğru dürüst .
Sarılık basladı fototerapi görüyoruz dün geceden beri insallah atlatırız da evimize döneriz gerçekten cook zormusuyandıramıyorum emmiyor sürekli baygın gibi yatıyor ne kadar çabalasamda artmıs sarılık.. 300 gr verdi doğumdan beri
Ne güzel habeeerEmdi canım, bugün kavuşucaz sanırım
Test yaptır mutlaka. Onun sonucu hızlı çıkıyor. Doktora da sorarsın mutlaka nasıl hareket edelim diyeBide şimdi influenza var, bugün kısmetse oğlumuzu alacağız hastaneden ama eşim influenza oldu maskeyle dolanıyor evde yanımda da yatırmadım ama korkuyorum ateşi çıktı bugün bana ve çocuklara geçerse yanarım. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ya bende de varsa? Maskeyle mi baksam bi kaç gün bebeğime acaba
Geçmiş olsun. Çok şükür beslenip toparlandıkça atlatıyorlar. Fototerapiyle daha da hızlı atlatacaktır inşallahKızlarrr nasılsınız kimler doğurdu ne yapıyorsunuz .
Ah cnm çok sevindim gözün aydın öncelikle.Bide şimdi influenza var, bugün kısmetse oğlumuzu alacağız hastaneden ama eşim influenza oldu maskeyle dolanıyor evde yanımda da yatırmadım ama korkuyorum ateşi çıktı bugün bana ve çocuklara geçerse yanarım. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ya bende de varsa? Maskeyle mi baksam bi kaç gün bebeğime acaba
Ya benim dün gece aniden bel ağrım başladı. Kıpırdamadan yattım, ağrıyı hissetmemek için. Şimdi kalktım bir şeyim yok geçmiştir diye, yine başladı :/ bel ağrısı doğum başlangıcı sayılır mı endişelendim şu an :/Alt karında başlıyosa sancı eğer yalancı sancıymış, yani genital bölgeye doğru olan kısımda. Belden başlayıp karına doğru öne gelen sancı gerçek sancıymış. Seninki nasıl?
Canım bebekler doğduktan sonra kilo vermeleri ve ilk günler nerdeyse 24 saat uykuyla gecirmeleri gayet normal. Sarlığı tedaviyle çabucak atlatır, bu da herkesin başına gelebilecek bir durum. Üzme kendini. Uyku ve emme düzeni yerine oturduğu zaman, o kiloları da birden geri alır, hiç merak etmeKızlarrr nasılsınız kimler doğurdu ne yapıyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?