2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım ben özelde doğum yaptım kimseye bahşiş vermedik yanımızda çikolata götürdük dağıttık. Birde Dr muza çiçek yaptırmıştık

ilk doğumu özelde yapmıştım hiç öyle bahşiş mahşiş vermedim
ikinicisini de naspse inşallah orda doğuracağım yine öyle bir niyetim yok

ama aynı dr doğumumu yapacağı için 1 hafta sonra kontrole çağırdığında ufak bi hediye alabilirim

Ballikko sarılık bi cok bebekde oluyor cnm Allahın izniyle atlatır, emilyinpariss sevindim cnm memesine, biraz dikkat edersin inşallah geçmez sana hastalık..

Aaa en sevdiğim insan tipi ne güzel Benimki bide millet ne aldı diye soruyor ama kendi asla almaz. Mecbur bırakmam lazım bir şekilde
Afiyet olsun

Ahahah benimki kendi horlamasından dünyayla iletişimi kesiyor, o da aynı
Aynen canım ilk başta özenmiyo sanıyordum ama sonradan öğrendim kendisi ölü doğummyapmış bana da söylememiş üzülmeyeyim diye ondan bi de ben beğenmem diye almıyomuş. Her gelişinde harçlık gibi para veriyor Allah razı olsun valla herkese böyle kayınvalide nasip etsin ayrıca çok vicdanlı kadın
Bahşiş mi o da nereden çıktı yoktur öyle bişey yoktur ben arkadaşımla konuşcam da derslerinden ara bulamıyo kız ona sorcam ne gerekli diye. Aynı hastanede aynı dr yapacak.
pazartesi mi canım senin de sezeryanın. benim dee
Cumartesi son kontrolde netleştircez ama çok büyük ihtimalle Pazartesi canım. Valla gün netleştiğinden beri heyecanım arttı sen de duygular nasıl

gece adam gibi uyuyamıyorum
sabah kafayı koyar koymaz uyku basıyor
yine derin değilim ama o uyku daha iyi geliyor
8 de herkesi okula yolladıktan sonra yatağa girdim 11:30 a kadar uyumuşum

her sağa sola dönüşümde kemiklerim çatur çutur ediyor
uyluk kemiğim gırçç yapsa rahatlayacağım sanki

Ay ne bahşişi ayol? 8300 doğum parası bayilcam 1 gece için bide bahşiş veremem kimseye, hem ayıp olmaz mı para sıkıştırmak

Bende 10 kere kalkıyorum sabaha kadar,sağa sola dönerken inliyorum resmen çok canım yanıyor.
Yürürken de belim gacur gucur oluyor. Bacaklarım da sis sanki bi doluluk var.
2 şubat dogum tarihi ama doktora en erken ne zaman alabilirsiniz o zaman alın demek istiyorum

Kimseye bir şey vermeye gerek yok ya sonucta işlerini yapıyorlar çikolata ikram edilebilir ama. Ben de bir şey yapmadım oda için. Birde benim lohusa şerbetini hastane ikram ediyor belki eve gelince kaynatiriz tekrar diye konuştuk ama ilk etapta bavulumu ve bebeğimi alıp gideceğim hastaneye

Bende lokum yaptıracağım, hastane de çikolata veriyor ziyaretçi için. Hoş kimse gelmez covit bu haldeyken ama...

Ya benimde vücudum çok çıtlıyor el bileklerimi çeviriyorum çatır çutur dönerken belimde aynı oluyor niye böyle acaba

Canım ben özelde doğum yaptım kimseye bahşiş vermedik yanımızda çikolata götürdük dağıttık. Birde Dr muza çiçek yaptırmıştık

Ay ne bahşişi ayol? 8300 doğum parası bayilcam 1 gece için bide bahşiş veremem kimseye, hem ayıp olmaz mı para sıkıştırmak

Valla bu kadar insan ne bahşişi dediğine göre ben bu işten de yırttım gözüyle bakarım

Bende lokum yaptıracağım, hastane de çikolata veriyor ziyaretçi için. Hoş kimse gelmez covit bu haldeyken ama...
Valla bizim hastane ziyaretçi saatlerinde süreyi 10 dakika tutmuş aslında gelmek isteyen yakınlar gelip 10 dakika durup gitseler iyi mi olur diye düşünmüyor değilim. Çünkü eve geldiklerinde daha uzun oturacaklar ve hazırlık vs yapmak gerekecek

İlla geleceklerse hastane mantikli bencede.
Aman gelmeseler olmuyor mu sanki ,covit zirve yaptı şansımıza

Devlettekiler de net bişey demiyorsa bence de özel doktor canım inşallah sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bi doğumun olur

Bahşiş mi

Benim doktorumda 38. Haftada olsun dedi canım sezeryanı ne kadar dursa bebişler aslında o kadar iyi benim günüm 1 Şubat o gün 38+3 oluyor 5 şubatta 39 oluyor bu cumartesi tekrar gidicem 39da olma ihtimali olur mu dicem doktora

Benim hastanede ziyaretçi yasak sadece refakatçi olacak ama belki anneanne ve babaanneyi görmesi için çıkarabiliriz dedik eve de 40ı çıktıktan sonra gelin çok istiyosanız kabul etmicem dedim çoğu kişiye

Merhaba hanımlar , gece enteresan şeyler olmuş ben gidince . Kızanlar , bozulanlar , üyelik iptalleri falan . Gerçekten anlamadım ben bu olayları . Ne güzel heyecanımızı paylaşıp birbirimizin bilgilerinden faydalanıyorduk .

Bizim randevumuz vardı bu sabah . Kızım 2660 Gr , 47 cm. olmuş . Keyifle yatıyordu içerde . Her şeyi gayet iyi , saçları bile

Her zamanki gibi şekerim düşük çıktı , ara öğün ye denildi . Bir de azıcık idrar yolu enfeksiyonu , suya karıştırılan bir şey yazdı doktor .

8 Şubat a günümüzü aldık , inşallah sıkıntısız kavuşucaz hanıma

Bir arkadaş sormuştu dün , lohusa şerbeti , ben şunu aldım ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…