Bizler iyiyiz canım,sen nasılsın?Kızlarrr nasılsınız kimler doğurdu ne yapıyorsunuz .
Benm doğum yaptığım günden beri hayatım çook değişti . Gecem gündüzüme karıştısezaryenliyim yatamadım bile doğru dürüst .
Sarılık basladı fototerapi görüyoruz dün geceden beri insallah atlatırız da evimize döneriz gerçekten cook zormusuyandıramıyorum emmiyor sürekli baygın gibi yatıyor ne kadar çabalasamda artmıs sarılık.. 300 gr verdi doğumdan beri
Evet artık öyle yapıyorum sütümü sağıp şırıngayla ağzına akıtıyorum serçe parmağımı emdirip. Coook yorucu oluyor ama yapacak bişey yokCovidli annelere bile maske taktırmadılar. Bence doktoruna danış çünkü maske eğer sen hastaysan seni daha yoğun hasta yapabilir.
Epidural ıkınmaya engel, düzgün ıkınamazsan yırtılırsın diyen varKafam çok karışık ne yapmalı ne etmeli off çok da az kaldı
Sarılık kakayla çişle atılıyor en hızlı şekilde. Sütünü sağıp ağzına kaşık biberonla versen? Dokğumdan itibaren hepsinin kilosu düşüyor ama üzülme notmal süreç bu. Sonra tekrar geri alıyorlar.
Düzelir canım hiç merak etmeEvet artık öyle yapıyorum sütümü sağıp şırıngayla ağzına akıtıyorum serçe parmağımı emdirip. Coook yorucu oluyor ama yapacak bişey yoksaatte bir bu şekilde besliyorum. İnsllah düzeliriz çok sağol
Yaaa bu süper bir haber maşallah canımEmdi canım, bugün kavuşucaz sanırım
Dr na danış cnm eşin bir kaç gün ayrı odada kalsın sizden Allahın izni ile bir şey olmayacak iyi düşün iyi olsunBide şimdi influenza var, bugün kısmetse oğlumuzu alacağız hastaneden ama eşim influenza oldu maskeyle dolanıyor evde yanımda da yatırmadım ama korkuyorum ateşi çıktı bugün bana ve çocuklara geçerse yanarım. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ya bende de varsa? Maskeyle mi baksam bi kaç gün bebeğime acaba
Kuzum benim kızımda da 17 çıkmıştı 1 gece fototerapi aldık düştü sonra bol bol emzirmeye çalış ve az da olsa mama kullan ki çabuk toparlasın doymadı çok önemliKızlarrr nasılsınız kimler doğurdu ne yapıyorsunuz .
Benm doğum yaptığım günden beri hayatım çook değişti . Gecem gündüzüme karıştısezaryenliyim yatamadım bile doğru dürüst .
Sarılık basladı fototerapi görüyoruz dün geceden beri insallah atlatırız da evimize döneriz gerçekten cook zormusuyandıramıyorum emmiyor sürekli baygın gibi yatıyor ne kadar çabalasamda artmıs sarılık.. 300 gr verdi doğumdan beri
Canım nasıl sevindim anlatamamEmdi canım, bugün kavuşucaz sanırım
Canım eşinle odaları ayır hiç riske atma. Sana ve çocuklara da geçmez inşallah sütten geçtiği kanıtlanmamış zaten benim yengem covidli iken emzirdi bebekte hiç bi sıkıntı olmadı çok şükür ama emzirirken maskeliydi yanlış hatıtlamıyosam. Ama emin olmak istersen test yaptır için rahat olsun. Bu gece artık için huzur dolu uyursun inşallahBide şimdi influenza var, bugün kısmetse oğlumuzu alacağız hastaneden ama eşim influenza oldu maskeyle dolanıyor evde yanımda da yatırmadım ama korkuyorum ateşi çıktı bugün bana ve çocuklara geçerse yanarım. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ya bende de varsa? Maskeyle mi baksam bi kaç gün bebeğime acaba
En sonKızlarrr nasılsınız kimler doğurdu ne yapıyorsunuz .
Aynıyım yaa allahtan kv geldi de yapıyo bütün işleri. Ama eşime kalsa çok uyuyormuşumAy artık uykusuzluktan yorgunkuktan at gibi düşücemsabah ayılıp bayılıyorum, gece uyuyamıyorum. Kaplumbağa hızına düştüğüm içinde gün içinde işim bitmiyo yada yerimden kalkamıyorum zaten kaç gündür 5 saat falan uykularla duruyorum. Böyle uykusuz nasıl doğurcam
Benim kayınvalide ay bişey lazımsa alayım, bişey lazımsa yapayım diye söylüyor herkesin içinde. Bir kere uyku tulumu almadım henüz, sen alabilirsin dedim evizeleri izlediAynıyım yaa allahtan kv geldi de yapıyo bütün işleri. Ama eşime kalsa çok uyuyormuşumtabi gece kaç kere kalktığımı görmüyo duymuyo adam
Benimki de öyle alayım huyu yok hiç ama ne istiyosun al ben parasını vereyim diyo ben de alıyorumBenim kayınvalide ay bişey lazımsa alayım, bişey lazımsa yapayım diye söylüyor herkesin içinde. Bir kere uyku tulumu almadım henüz, sen alabilirsin dedim evizeleri izlediKocamda aaa annem hiç takmadı valla diyo
Ya benim eşimde gece çok iyi uyudun diyorAynıyım yaa allahtan kv geldi de yapıyo bütün işleri. Ama eşime kalsa çok uyuyormuşumtabi gece kaç kere kalktığımı görmüyo duymuyo adam
Kendileri top patlasa uyanmadıkları içinYa benim eşimde gece çok iyi uyudun diyorhalbuki ben en az beş kere yataktan kalkıyorum kalkmadığım zamanlarda da dönerken uyanıyorum
Aaa en sevdiğim insan tipi ne güzelBenimki de öyle alayım huyu yok hiç ama ne istiyosun al ben parasını vereyim diyo ben de alıyorumbeğenmezsin belki benim aldıklarımı diyo
Ayy sana yazarken oğluşumun çikolataları geldi
Ahahah benimki kendi horlamasından dünyayla iletişimi kesiyor, o da aynıYa benim eşimde gece çok iyi uyudun diyorhalbuki ben en az beş kere yataktan kalkıyorum kalkmadığım zamanlarda da dönerken uyanıyorum
Allah acil şifalar versin inşallahKızlarrr nasılsınız kimler doğurdu ne yapıyorsunuz .
MaşallahKızlar ben geçen gün göbüş atamamıştım bugün atayım az havamız değişsin gidenler banlananlar falan gerildikçekimi geçen hafta yapabildik inşallah el fotolarını atacağımız günler de gelir
Hem doğuracaz hemde bahşiş mi verecez bence bize bahşiş verilmesi lazımArkadaşlar ya şimdi ben özelde doğurcam ama hiç yol yordam bilmiyoruzHemşirelere bahşiş mi veriliyormuş? Ya doktora? Doktorunda cebine para sıkıştırmak çok komik olur be Sadece annemi ve eşimi alcaklarmış ve ziyaretçi yasak, bu yüzden ne oda süsü ne çikolata ne şerbet hiç bir şey hazırlamadım hastane için ben Ne yapmak lazım? Kek gibi doğuma gidicem
pazartesi mi canım senin de sezeryanın. benim deeCanım nasıl sevindim anlatamam
Canım eşinle odaları ayır hiç riske atma. Sana ve çocuklara da geçmez inşallah sütten geçtiği kanıtlanmamış zaten benim yengem covidli iken emzirdi bebekte hiç bi sıkıntı olmadı çok şükür ama emzirirken maskeliydi yanlış hatıtlamıyosam. Ama emin olmak istersen test yaptır için rahat olsun. Bu gece artık için huzur dolu uyursun inşallah( tabi çocuklar ne kadar fırsat verirse ) iki çocuğun da yanında olcak çok şükür
En sonNedirYani doğum yaptı galiba. Onun dışında şimdilik kimse yok diye biliyorum ben de kısmetse Pazartesi gitcem sezaryen olacak. Yeğenimden biliyorum ilk günler 200 300 gr vermesi normalmiş. Sonra kilo alımına başlıyolarmış. Sarılık da kontrol altındaysa korkma canım geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?