2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizler iyiyiz canım,sen nasılsın?

Sarılık hepimizin başına gelecek bisey o yüzden kendini hiç üzme, hepimiz geçeceğiz o süreçten. Doğum kilosunu ilk 2 haftada yakalar, ödemi atmıştır ilk başta buda çok normal.
İnşallah bugün çıkar oğlusun, sende bugünlerin tadını çıkarırsın.

Evet artık öyle yapıyorum sütümü sağıp şırıngayla ağzına akıtıyorum serçe parmağımı emdirip. Coook yorucu oluyor ama yapacak bişey yok saatte bir bu şekilde besliyorum. İnsllah düzeliriz çok sağol

Dr na danış cnm eşin bir kaç gün ayrı odada kalsın sizden Allahın izni ile bir şey olmayacak iyi düşün iyi olsun
Kuzum benim kızımda da 17 çıkmıştı 1 gece fototerapi aldık düştü sonra bol bol emzirmeye çalış ve az da olsa mama kullan ki çabuk toparlasın doymadı çok önemli

Ay artık uykusuzluktan yorgunkuktan at gibi düşücem sabah ayılıp bayılıyorum, gece uyuyamıyorum. Kaplumbağa hızına düştüğüm içinde gün içinde işim bitmiyo yada yerimden kalkamıyorum zaten kaç gündür 5 saat falan uykularla duruyorum. Böyle uykusuz nasıl doğurcam

Emdi canım, bugün kavuşucaz sanırım
Canım nasıl sevindim anlatamam
Canım eşinle odaları ayır hiç riske atma. Sana ve çocuklara da geçmez inşallah sütten geçtiği kanıtlanmamış zaten benim yengem covidli iken emzirdi bebekte hiç bi sıkıntı olmadı çok şükür ama emzirirken maskeliydi yanlış hatıtlamıyosam. Ama emin olmak istersen test yaptır için rahat olsun. Bu gece artık için huzur dolu uyursun inşallah ( tabi çocuklar ne kadar fırsat verirse ) iki çocuğun da yanında olcak çok şükür
En son NedirYani doğum yaptı galiba. Onun dışında şimdilik kimse yok diye biliyorum ben de kısmetse Pazartesi gitcem sezaryen olacak. Yeğenimden biliyorum ilk günler 200 300 gr vermesi normalmiş. Sonra kilo alımına başlıyolarmış. Sarılık da kontrol altındaysa korkma canım geçecek inşallah

Aynıyım yaa allahtan kv geldi de yapıyo bütün işleri. Ama eşime kalsa çok uyuyormuşum tabi gece kaç kere kalktığımı görmüyo duymuyo adam

Aynıyım yaa allahtan kv geldi de yapıyo bütün işleri. Ama eşime kalsa çok uyuyormuşum tabi gece kaç kere kalktığımı görmüyo duymuyo adam
Benim kayınvalide ay bişey lazımsa alayım, bişey lazımsa yapayım diye söylüyor herkesin içinde. Bir kere uyku tulumu almadım henüz, sen alabilirsin dedim evizeleri izledi Kocamda aaa annem hiç takmadı valla diyo

Benimki de öyle alayım huyu yok hiç ama ne istiyosun al ben parasını vereyim diyo ben de alıyorum beğenmezsin belki benim aldıklarımı diyo

Ayy sana yazarken oğluşumun çikolataları geldi

Eklentiler

• image.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 91C5660B-FD50-427C-B8E0-D8B7AE73F99D.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 48
Benimki de öyle alayım huyu yok hiç ama ne istiyosun al ben parasını vereyim diyo ben de alıyorum beğenmezsin belki benim aldıklarımı diyo

Ayy sana yazarken oğluşumun çikolataları geldi
Aaa en sevdiğim insan tipi ne güzel Benimki bide millet ne aldı diye soruyor ama kendi asla almaz. Mecbur bırakmam lazım bir şekilde
Afiyet olsun
Ya benim eşimde gece çok iyi uyudun diyor halbuki ben en az beş kere yataktan kalkıyorum kalkmadığım zamanlarda da dönerken uyanıyorum
Ahahah benimki kendi horlamasından dünyayla iletişimi kesiyor, o da aynı

Allah acil şifalar versin inşallah En kısa zaman da toparlanırsınız canım inşallah

Arkadaşlar ya şimdi ben özelde doğurcam ama hiç yol yordam bilmiyoruz Hemşirelere bahşiş mi veriliyormuş? Ya doktora? Doktorunda cebine para sıkıştırmak çok komik olur be Sadece annemi ve eşimi alcaklarmış ve ziyaretçi yasak, bu yüzden ne oda süsü ne çikolata ne şerbet hiç bir şey hazırlamadım hastane için ben Ne yapmak lazım? Kek gibi doğuma gidicem

Mesajları yeni yeni okuyabildim o yüzden şimdi anladım neler olduğunu sağlık olsun .. doğuma az kalmıştı buralar şenlenecekti ne güzel hergün ayrı bir doğum haberi alacaktık ama ne yapalım umarım herkes en iyi şekilde girer doğuma

Hem doğuracaz hemde bahşiş mi verecez bence bize bahşiş verilmesi lazım

pazartesi mi canım senin de sezeryanın. benim dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…