Az oturur gibi uyumayı dene kuzum. Ay bende bagiricam imdat diye az kaldiBen de resmen bu kızın elinde şimdiden oyuncak oldum soluma beni asla yatırmıyor yattığım anda öyle hareket ediyorki mecbur değişiyorum birde psikolojik acaba rahatsız sıkışıyormuş gibi düşünüyorum sağa yatmaktan omzum acıdı sırt üstü yatınca nefesim darlanıyor iyice bunaldım imdat diye camdan bağırmak istiyorum ya
Keşke olmasaymış yaWhatsApp grubu kurup gidenlerle alakalı biraz konuşulmuş , küsülmüş gidilmiş falan , ben de pek anlamadım .
En kötü ihtimalle hastane tipi makinelerden kiralarsınız geçici bir süre olacağı için işinizi o görebilir ama sakin kalmaya çalış. Sen üzülüp gelmiyor diye düşündükçe süt daha zor gelen bir şey. Bebeğinizi alıp eve geleceğin, bir daha hiç ayrılmayacağınız günleri düşünHiçbir fikrim yok
Eczaneden eşime bu geçici bir süreç olacaksa hiç o kadar para verip pahalı bir makine alma manuel bir şey al demişler. Hastanede de makinayla sagiyordum ona rağmen çok azdı sonradan sütüm. İlk en son vakumda sagdim iyi çıktı ama sonradan hemşire sonraki süreci düşün yavaş ilerle yoksa meme tahriş olursa kan karışır onu da bebeğe veremeyiz demişti.
Biz de bugün manuel bir şey aldık marketten ama denedim göğüsler aciyinca devam edemedim ya da ben sabırsızım ve ister istemez kötü hissediyorum.
Yarın cihazı da yanıma alıp öyle gideceğim.
Hemşireyle doktorlarla bir konuşayım
diyorum.
Biz her gidişimizde omurga, kafatası ve uyluk kemiği bakıp geliyoruz. Çok uzun haftaladır sırtı dönük duruyor
Kızlar kedime dua eder misiniz çiçek zehirlenmesi olmuş serum takıyorlar yarın 3.kez takacaklar.. ultrason baktıktan sonra ertesi gün akşam düşer gibi oldu götürdük..Eğer bir hafta daha anlamayıp bekleseydiniz geç olucakti demiş.Cok üzüldüm sanırım iştahım gitti..Birsey olursa dayanamiycak gibi hissediyorum..size yazmak istedim beni anlarsınız diye.
Kötü birşey olmaz atlatır demişler ama toparlanamiyorum sanki.cicekleri yazın balkona kaldırdım evin içinde isirmadigi şeyler kalmıştı.ama demiş ki doktor yazın yemiş şimdiye kadar gelmiş ama artık vücut yorulmuş demişler eşime..yemek yeme su icme başladı ama içim rahatlamadi yarında serum oksijen vericekler kandaki oksijeni düşmüş olduğu için.
Aynen katiliyorum sana uyku eziyet oturmak kalkmak eziyet yemek masallahsona doğru hepimiz yavaş yavaş hem fizyolojik hem psikolojik yorulmaya başladık,
uyku 0, iştah 100, ağrı 1500
sol kulağım hiç duymuyor neredeyse , ağrısına dayanamayıp parol içtim o biraz rahatltattı
çeneme vurmuş, çiğneme yapamıyorum, devlette yer bulamadım maaalesef,
özelde bugün KBB de randevum var inşAllah işe yarayan bi çözüm bulur.
Aynen katiliyorum sana uyku eziyet oturmak kalkmak eziyet yemek masallah
Canim benim bir ay tek tarafli kulak agrisi cektim duymuyodum tikaniyodu ozellikle sabahlari ustune yatiyosam falan kbb ye gittim megersem kir birikmis o yuzden ama ilk defa basima geldi belki hamilelikte oluyodur bir kac kisiden daha duydum cunkuTemizlenince gecti rahat ettim insallah seninde oyle basit biseydir
Bi git bakalim ne dicek su falan kacmista olabilir bende perisandim ugultu vardi devamli duymuyodum cok berbat bi his anliyorum seniçok sevindim hemen geçmesine,
önce sağ taraftaydı, 2 hafta falan böyle devam etti
tam o hafifledi derken sol tarafa vurdu ama sol taraf ağrılı geçiyor
inşallah kolay geçen bişeydir, kendi sesim yankı yapıyor sinir oluyorum
müşteriler arıyor açmak istemiyorum artık. mümkün olduğunda mesajlaşarak işleri halletmeye çalışıyorum.
Canım bir kaç şüphem var kurdele çiçeği barış çiçeği ve para çiçeği özellikle para çiçeğiÇooook geçmiş olsun , inşallah düzelir
İyi bir doktora denk geldiyseniz mutlaka kavuşur sağlığına .
İlk defa duydum böyle birşey , ki 20 yıldır falan kedilerle iç içeyim . Hangi çiçeklerden olmuş ki ?
Köyde baktığımız bir sürü kedimiz var , her yer çiçek yazın . Bu hastalık hiç olmadı .
Kesi yanlara doğru açılıyor diye biliyorumYa kızlar bı şey sorucam, bu normal doğumda insanlar sonradan idrar torbası sarkması vs ya da buna bağlı idrar kacirma falan yaziolar. İdrar torbası şarkıyı mu gerçekten o kadar ya da baya normal doğumdan sonra kaçırıyor muyuz hep? Bir de kesik olursa nereye doğru kesioyorlar ? Arkaya doğru mu yoksa bacaklara doğru mu? Tecrübeli anneler yazabilir mi
Ya kızlar bı şey sorucam, bu normal doğumda insanlar sonradan idrar torbası sarkması vs ya da buna bağlı idrar kacirma falan yaziolar. İdrar torbası şarkıyı mu gerçekten o kadar ya da baya normal doğumdan sonra kaçırıyor muyuz hep? Bir de kesik olursa nereye doğru kesioyorlar ? Arkaya doğru mu yoksa bacaklara doğru mu? Tecrübeli anneler yazabilir mi
Tam tarif ettiğin gibi kuzum yaasona doğru hepimiz yavaş yavaş hem fizyolojik hem psikolojik yorulmaya başladık,
uyku 0, iştah 100, ağrı 1500
sol kulağım hiç duymuyor neredeyse , ağrısına dayanamayıp parol içtim o biraz rahatltattı
çeneme vurmuş, çiğneme yapamıyorum, devlette yer bulamadım maaalesef,
özelde bugün KBB de randevum var inşAllah işe yarayan bi çözüm bulur.
Vajinaya yapılan kesiden bahsediyorsunuz sanırım, doğumum sezaryendi ama yana doğru yapıldığını biliyorum , tam yan da değil belli bir eğimle, makata doğru yapılırsa tehlikeli, dışkı tutamama durumu oluşabilir yırtık oraya kadar uzar ve iyileşememe durumu olursaKesi yanlara doğru açılıyor diye biliyorum
Bol bol yürüyüş yapman gerek evin içinde canım, sütünün çoğalması için de bol su içSezaryen olan arkadaşlar gaz sancısı beni bayağı bir zorluyor.
Siz nasıl atlattiniz bu kısmı acaba?
Hastanede gaz çıkarana kadar hep sıvı şeyler tuketmeme izin vardı. Bundan sonra yiyebilir miyim diye cesaret edemiyorum açıkçası.
Bizim kilolar seninle mi aynı gidiyordu canım ? Ben de +10’um şu annBende 10 kilo dayım bakalim son 2 haftada kac kilo alicam
Cok sağol canım değeri 8 e düştü evimize geldik emmese bile sağıp şırıngayla veriyorım mutlaka insallah geçerDr na danış cnm eşin bir kaç gün ayrı odada kalsın sizden Allahın izni ile bir şey olmayacak iyi düşün iyi olsun
Kuzum benim kızımda da 17 çıkmıştı 1 gece fototerapi aldık düştü sonra bol bol emzirmeye çalış ve az da olsa mama kullan ki çabuk toparlasın doymadı çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?