2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Az oturur gibi uyumayı dene kuzum. Ay bende bagiricam imdat diye az kaldi

En kötü ihtimalle hastane tipi makinelerden kiralarsınız geçici bir süre olacağı için işinizi o görebilir ama sakin kalmaya çalış. Sen üzülüp gelmiyor diye düşündükçe süt daha zor gelen bir şey. Bebeğinizi alıp eve geleceğin, bir daha hiç ayrılmayacağınız günleri düşün

Çooook geçmiş olsun , inşallah düzelir
İyi bir doktora denk geldiyseniz mutlaka kavuşur sağlığına .

İlk defa duydum böyle birşey , ki 20 yıldır falan kedilerle iç içeyim . Hangi çiçeklerden olmuş ki ?

Köyde baktığımız bir sürü kedimiz var , her yer çiçek yazın . Bu hastalık hiç olmadı .

Sağolun kizlar dediklerinizi uygulayacağım.

İnşallah çabucak evine gelir kızım.
İlk verdiğim süt kolastrum sütü olduğu için miktarına çok iyi dediler galiba o zaman.
En azından o sütü aldı.
İnşallah her şey yolunda gitsin ve bol bol sütüm olsun.

sona doğru hepimiz yavaş yavaş hem fizyolojik hem psikolojik yorulmaya başladık,
uyku 0, iştah 100, ağrı 1500

sol kulağım hiç duymuyor neredeyse , ağrısına dayanamayıp parol içtim o biraz rahatltattı
çeneme vurmuş, çiğneme yapamıyorum, devlette yer bulamadım maaalesef,
özelde bugün KBB de randevum var inşAllah işe yarayan bi çözüm bulur.

Aynen katiliyorum sana uyku eziyet oturmak kalkmak eziyet yemek masallah
Canim benim bir ay tek tarafli kulak agrisi cektim duymuyodum tikaniyodu ozellikle sabahlari ustune yatiyosam falan kbb ye gittim megersem kir birikmis o yuzden ama ilk defa basima geldi belki hamilelikte oluyodur bir kac kisiden daha duydum cunku Temizlenince gecti rahat ettim insallah seninde oyle basit biseydir

çok sevindim hemen geçmesine,
önce sağ taraftaydı, 2 hafta falan böyle devam etti
tam o hafifledi derken sol tarafa vurdu ama sol taraf ağrılı geçiyor
inşallah kolay geçen bişeydir, kendi sesim yankı yapıyor sinir oluyorum
müşteriler arıyor açmak istemiyorum artık. mümkün olduğunda mesajlaşarak işleri halletmeye çalışıyorum.

Bi git bakalim ne dicek su falan kacmista olabilir bende perisandim ugultu vardi devamli duymuyodum cok berbat bi his anliyorum seni ama gecio iki fist temizlio ilk gun ki gibi oluyo senin de oyle olur umarim

Canım bir kaç şüphem var kurdele çiçeği barış çiçeği ve para çiçeği özellikle para çiçeği

Kesi yanlara doğru açılıyor diye biliyorum

ilk cocukta normal doğum yaptım kesili, ama hiç öyle bir sarkma yaşamadım
hatta bazı dr daha düzenli dikip yılların verdiği genişlemeyi de daraltıyor.
tam makata değil makatın direkt yanı diye biliyorum sanki
2 haftaya iyileşiyor zaten.

Tam tarif ettiğin gibi kuzum yaa

Çok geçmiş olsun.

Hayırlı sabahlar kızlar. Genel durumum çoğunuzla aynı. Gece uykuya dalmak problem,yön değiştirmek problem...Dün çok güzel kar yağdı ve bugün okullar tatil. Eşim iş için şehir dışına çıkacak ve çocuklarla birlikte kalacağız. Annemlerin karantinası bugün bitiyor ama henüz toparlanamadılar.
huzurunmeraklisi benimde1 ayı aşkın süredir kulaklarım kapanmıştı,doktora gittim temizlemek için damla verdi ve dün temizlettim şimdi gayet iyiyim çok şükür. Sana da geçmiş olsun canım. Bir an önce git bence ihmal etme,işitme kaybına ağrı da eşlik edince daha da zorlaşıyor

Kesi yanlara doğru açılıyor diye biliyorum
Vajinaya yapılan kesiden bahsediyorsunuz sanırım, doğumum sezaryendi ama yana doğru yapıldığını biliyorum , tam yan da değil belli bir eğimle, makata doğru yapılırsa tehlikeli, dışkı tutamama durumu oluşabilir yırtık oraya kadar uzar ve iyileşememe durumu olursa

Bol bol yürüyüş yapman gerek evin içinde canım, sütünün çoğalması için de bol su iç

Cok sağol canım değeri 8 e düştü evimize geldik emmese bile sağıp şırıngayla veriyorım mutlaka insallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…