Günaydın sırt üstü yatınca oluyor bendeGünaydın kızlarbugün 36+6 oldum. Geri sayım başladı, geceleri nefes darlığı çekiyorum resmen karnım göğüs kafesime baskı yapıyor, sizin de öyle mi ?
Bende de uykusuzluk var çok kalkıyorum gece. Arada otururken de nefes alamayınca vücudum uyuşuyorGünaydın kızlarbugün 36+6 oldum. Geri sayım başladı, geceleri nefes darlığı çekiyorum resmen karnım göğüs kafesime baskı yapıyor, sizin de öyle mi ?
Maşallah kuzum bol bol sütün olurda daha da toparlar inşallahCok sağol canım değeri 8 e düştü evimize geldik emmese bile sağıp şırıngayla veriyorım mutlaka insallah geçer
Şenlensin buralar2 şubatcilar , bebislerimiz olmadan son bir carsambamiz kaldı
Bi kaç gündür nefes darlığı çekiyodum yatınca boğazımda baskı hissediyodum çift yastıkla yüksek yatmaya başladım bi de bebeğin pozisyonu değişti 2 gündür rahatımGünaydın kızlarbugün 36+6 oldum. Geri sayım başladı, geceleri nefes darlığı çekiyorum resmen karnım göğüs kafesime baskı yapıyor, sizin de öyle mi ?
Aynı valla hatta son bi kaç gündür gündüz de baskı yapıyo nefes alırken zorlanıyorum bi de burun tıkanıklığı var mahfetti beniGünaydın kızlarbugün 36+6 oldum. Geri sayım başladı, geceleri nefes darlığı çekiyorum resmen karnım göğüs kafesime baskı yapıyor, sizin de öyle mi ?
Gözünaaydın canımmCok sağol canım değeri 8 e düştü evimize geldik emmese bile sağıp şırıngayla veriyorım mutlaka insallah geçer
Sırtüstü yatınca belin ağrımıyo mu canım benim ikiye ayrılacak gibi hissediyorumGünaydın sırt üstü yatınca oluyor bendeaşağı pozisyon geçince nefesim az rahatladı birde buhar makinası hep çalışıyor öyle idare etmeye çalışıyorum
Kuzucum masallah bak bebis dogmaya niyeti yok Allahin izniyle gelicek en hayirli zamanda korkuttu ama sonucu guzel olcak35+4 oldu bugün. Kontrolden çıktık. Hala ters ve aşağıda. "37'ye kadar Progestan'a devam et. 36 bitince artık gelse de korkma. Hala erken ama artık erken saymıyoruz" dedi. İnşallah biraz daha bekler de büyür, sağlıkla gelir
Bu arada yeni konuşmuştuk dün. Bizim hastane pcr'ı hala eşime ve bana zorunlu tutuyor. Tek refakatçi kuralı geçerli. Hiçbir şekilde ziyaretçi kabul edilmeyecekmiş
Ballikko Gözün aydın canım. Çok sevindim değerin düşmesine. Beslendikçe daha da güzel toparlayacaktır
10 gün daha dursa süper olur,duracak gibi görünüyor maşallah.35+4 oldu bugün. Kontrolden çıktık. Hala ters ve aşağıda. "37'ye kadar Progestan'a devam et. 36 bitince artık gelse de korkma. Hala erken ama artık erken saymıyoruz" dedi. İnşallah biraz daha bekler de büyür, sağlıkla gelir
Bu arada yeni konuşmuştuk dün. Bizim hastane pcr'ı hala eşime ve bana zorunlu tutuyor. Tek refakatçi kuralı geçerli. Hiçbir şekilde ziyaretçi kabul edilmeyecekmiş
Ballikko Gözün aydın canım. Çok sevindim değerin düşmesine. Beslendikçe daha da güzel toparlayacaktır
Merhaba, protein alımını azaltabilirsin ama gerek var mı buna? Sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsun bence buna takılmaMerhaba kızlar,
Dün kontroldeydim. 36+2 günlük hamileyim. ölçümlerde 10-15 gün önden gidiyor, kilosu 3300 gram çıktı, yanılma payıyla 3100 falandır dedi. Böyle devam ederse sezaryen planlayabiliriz önümüzdeki hafta kontrolde bakacağız deyince benim moralim çok bozuldu, sezaryenden çok korkuyorum… her şey normal ama bu kilosunu fazla buldu henüz çatı muayenesi olmadım. Son haftalarda bebeğin kilosunu kontrol altına almanın bir yolu var mıdır?
Naçizane fikrim çokta normal gelişimini değiştirmek için bir şey yapmayın belki iri bebek olacak en hayırlısı nasılsa o şekilde gelecektir dünyanıza :) Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kızlar,
Dün kontroldeydim. 36+2 günlük hamileyim. ölçümlerde 10-15 gün önden gidiyor, kilosu 3300 gram çıktı, yanılma payıyla 3100 falandır dedi. Böyle devam ederse sezaryen planlayabiliriz önümüzdeki hafta kontrolde bakacağız deyince benim moralim çok bozuldu, sezaryenden çok korkuyorum… her şey normal ama bu kilosunu fazla buldu henüz çatı muayenesi olmadım. Son haftalarda bebeğin kilosunu kontrol altına almanın bir yolu var mıdır?
Doktor iri bebek olmasının doğumu zorlaştıracağını söylüyor ama… Normal sağlıklı bir doğum yapmayı çok istiyorum. Farklı bir engel durum olsa sezaryeni hiç kafaya takmazdım gerçekten ama ameliyat ve kesi yapılması korkum var gerçekten…Merhaba, protein alımını azaltabilirsin ama gerek var mı buna? Sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsun bence buna takılma
Canım bir kaç şüphem var kurdele çiçeği barış çiçeği ve para çiçeği özellikle para çiçeği
Amin inşallah… çok fazla kilolu bebeğin normal doğum için işimize gelmeyeceğini söyledi doktor. O yüzden biraz kafaya taktım…Naçizane fikrim çokta normal gelişimini değiştirmek için bir şey yapmayın belki iri bebek olacak en hayırlısı nasılsa o şekilde gelecektir dünyanıza :) Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Aynen canım yürümeye çalışıyorum bol bol.Bol bol yürüyüş yapman gerek evin içinde canım, sütünün çoğalması için de bol su iç
Aynen cnm aynıyız yineBizim kilolar seninle mi aynı gidiyordu canım ? Ben de +10’um şu ann
Her türlü her pozisyonda biraz durup değişiyorum ağrımayan noktam ykAynı valla hatta son bi kaç gündür gündüz de baskı yapıyo nefes alırken zorlanıyorum bi de burun tıkanıklığı var mahfetti beni
Gözünaaydın canımmkendini toplayınca emer mutlaka şırınga ile de olsa bol anne sütü herşeyin ilacı
Sırtüstü yatınca belin ağrımıyo mu canım benim ikiye ayrılacak gibi hissediyorum
Sıkıntıdan patlayacak gibiKızlar telefonu elime alamıyorum.kimler doğurdu
Bebişler nasıl?
Doğumu yakın olanlar nasıl hissediyorsunuz
Ben mesajları okuyamadım bazı arkadaslarımız yok neden acaba onu da cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?