2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar telefonu elime alamıyorum.kimler doğurdu
Bebişler nasıl?
Doğumu yakın olanlar nasıl hissediyorsunuz
Ben mesajları okuyamadım bazı arkadaslarımız yok neden acaba onu da cok merak ettim
Heyecanla bekliyoruz canım :) Kızlar whatsapp grubunun kurulmasının yasak olduğunu bilmeden whatsapp grubuna geçmişler pasife alındılar baya bir giden oldu

Heyecanla bekliyoruz canım :) Kızlar whatsapp grubunun kurulmasının yasak olduğunu bilmeden whatsapp grubuna geçmişler pasife alındılar baya bir giden oldu
Aaa pouh arkadasımızda yok o dikkatimi çekti allah allah yaa çok üzüldüm ya bilmiyorlardı demek ki yasak olduğunu Tam da doğum zamanı kötü olmus yaa

Bebişler nasıl?
Ben mesajları okuyamadım bazı arkadaslarımız yok neden acaba onu da cok merak ettim
En son gofret doğum yaptı. Başka doğuran yok. Kalanlar hep Şubat sonu diye grup sakinleşti sezeryan olacaklar beklemede.

Senin nasıl gidiyor, mis kokulu bebiş kokuları alıyorum gruba girince

Benim 2 gündür alt karnım ağrıyor kızlar çok hafif. Doğuracak olsam daha şiddetli bir ağrı olur demi

En son gofret doğum yaptı. Başka doğuran yok. Kalanlar hep Şubat sonu diye grup sakinleşti sezeryan olacaklar beklemede.

Senin nasıl gidiyor, mis kokulu bebiş kokuları alıyorum gruba girince
Aaa gofret doğurdumuuu çok sevindimmm NedirYani canım hayırlı olsun

Benim gecem gündüzüme karışmış durumda canım, çok güzel birşey ama ben mahfolmus durumdayım. Doğumdan sonra eve geldik sarılığı artmıştı kuzumun. Sürekli uyuyordu annemler normal deyip durdu. Ben anlamıstım sarılıj uyutuyor dedikçe annemler uyur normal dedi. Çok aç kalmış yavrum ağlamıyordu da. 4. Günü kontrole gittiğimizde ışın tedavisi önerdi doktor 1 gece kaldık evimize geçtik tekrar insallah tekrarlamaaz.şimdi uyandırma derdi çok yoruyor. Uyanıyor emmiyor şırınga ile deniyorum parmağımı emdiriyorum.böyle böyle uykusuz kalıyorum ne yazık ki. Düzene girecek inanıyorum . Sadece ben baya çöktüm bu 6 günde

Bende tam tersi normal doğumdan korkuyorum, ilk dogumum sezeryandi, çok rahattı sanırım o yüzden doğum korkum yok gibi.
Bebişler nasıl?
Bizim 14 günümüz kaldı ama vücudum artık kaldıramıyor gibi hissediyorum sabrediyorum napayim.

Sen nasılsın asıl bebeğin nasıl? Ah mis kokuyordur şimdi, bizim yerimize kokla onu

Dur daha bismillah 2-3 gün ağladım nerde bu sütler diye. Sağdıkça pes etmedikçe geliyor

15 güne kadar rahatlarsın cnm ilk günler sarılık olacak korkusu ile zor geçiyor maalesef.

Bebişler nasıl?
Kısmetse Pazartesi sezaryen olacak canım. Valla heyecanla bekliyoruz benim beyle

Evt okumuştum o mesajını, geçmiş olsun, çabuk atlatmış kucuk prens
Zorlugunu tahmin edebiliyorum, düzene oturana kadar sürer böyle, sonra rahat edersin. Yeni bir dünyaya alışıyor bebeklerde sonuçta Allah kolaylık güç kuvvet versin ama tatlı yorgunluklar

Canm benim ben yorgunum ama her güzelliğin zorluğu oluyor. İyi çok şükür bebeğim sarılığn düşmesini bekliyoruz sürekli emziriyorum bir
Ah koklamam mı öpmelere kıyamıyorum kokluyorum sadece
Senin de cok az kaldı heyecan doruktadır

Evet canımcım tatlı yorgunluklar sağlıklı olsunlarda çektiğim bişey değil
Darısı basınıza az kaldı sizin de
Bol bol uyuyun derlerdi de inanmazdım. Lütfen uyuyun

Kuzucum masallah bak bebis dogmaya niyeti yok Allahin izniyle gelicek en hayirli zamanda korkuttu ama sonucu guzel olcak
İnşallah ya sorma sorma aklımızı bir aldı bıraktı. Bakalım ne zaman gelmeye karar verecek. Bak bu arada sana müjde. Doktorun bugün ilk sorduğu soru: "Hareketleri nasıl?" oldu. Çok hareketli olduğunu söyleyince yine "İyi güzel" dedi. Canımız acıyor falan ama bebişler açısından bu iyiye işaret kabul ediliyor
Evet bakalım inşallah sağlıkla vaktinde gelir. Her şeye de kendi karar veriyor gibi zaten. Biz artık ondan haber bekliyoruz

Ziyaretçi ben de istemem aslında ama eve geleceklerine hastanede maskeyle gelip kısa sürede görmüş olurlardı. Ev daha riskli. Yine gelmeyin diyeceğim de kime ne kadar engel olabilirim bakalım :/

Bebişler nasıl?
Buraların tadı eskisi gibi kalmadı cnm malesef WhatsApp grubu kurdukları için gittiler ben hala bekliyorum inşaAllah gelirler bian önce tam 2 haftamız kaldı bizim cnm artık baya ağırlasma oldu zorlanıyorum, senin yakışıklı da yoruyomus baya seni, ama ilk zamanlar normalmiş cnm zamanla düzene girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…