Heyecanla bekliyoruz canım :) Kızlar whatsapp grubunun kurulmasının yasak olduğunu bilmeden whatsapp grubuna geçmişler pasife alındılar baya bir giden olduKızlar telefonu elime alamıyorum.kimler doğurdu
Bebişler nasıl?
Doğumu yakın olanlar nasıl hissediyorsunuz
Ben mesajları okuyamadım bazı arkadaslarımız yok neden acaba onu da cok merak ettim
Ay kuzum ben de doğurdum rahatladım. Mesanem resmen bayram ettiSıkıntıdan patlayacak gibi
AaaHeyecanla bekliyoruz canım :) Kızlar whatsapp grubunun kurulmasının yasak olduğunu bilmeden whatsapp grubuna geçmişler pasife alındılar baya bir giden oldu
En son gofret doğum yaptı. Başka doğuran yok. Kalanlar hep Şubat sonu diye grup sakinleştiKızlar telefonu elime alamıyorum.kimler doğurdu
Bebişler nasıl?
Ben mesajları okuyamadım bazı arkadaslarımız yok neden acaba onu da cok merak ettim
Aaa gofret doğurdumuuu çok sevindimmmEn son gofret doğum yaptı. Başka doğuran yok. Kalanlar hep Şubat sonu diye grup sakinleştisezeryan olacaklar beklemede.
Senin nasıl gidiyor, mis kokulu bebiş kokuları alıyorum gruba girince
Bende tam tersi normal doğumdan korkuyorum, ilk dogumum sezeryandi, çok rahattı sanırım o yüzden doğum korkum yok gibi.Doktor iri bebek olmasının doğumu zorlaştıracağını söylüyor ama… Normal sağlıklı bir doğum yapmayı çok istiyorum. Farklı bir engel durum olsa sezaryeni hiç kafaya takmazdım gerçekten ama ameliyat ve kesi yapılması korkum var gerçekten…
Bizim 14 günümüz kaldı ama vücudum artık kaldıramıyor gibi hissediyorum sabrediyorum napayim.Kızlar telefonu elime alamıyorum.kimler doğurdu
Bebişler nasıl?
Dur daha bismillah 2-3 gün ağladım nerde bu sütler diye. Sağdıkça pes etmedikçe geliyorBu emzirme olayı beni zorlayacak gibi.
Hiçbir şey gelmiyor resmen ya.
Sütüm nasil artacak ben nasıl kızımın karnını doyuracagim bilmiyorum.
İlkinde iyi gelmişti ama sonradan gittikçe azalmaya başladı.
Mamayla besleniyor şimdi orda mecburen.
Eve gelse deneme yapmak bir düzene oturtmak daha kolay olacak ama bu şekilde şimdiden göğüs acisi çekmeye başladım. Yarın doktorun verdiği kremi alacağız eczaneden inşallah düzene girer sütüm.
15 güne kadar rahatlarsın cnm ilk günler sarılık olacak korkusu ile zor geçiyor maalesef.Aaa gofret doğurdumuuu çok sevindimmmNedirYani canım hayırlı olsun
Benim gecem gündüzüme karışmış durumda canım, çok güzel birşey ama ben mahfolmus durumdayım. Doğumdan sonra eve geldik sarılığı artmıştı kuzumun. Sürekli uyuyordu annemler normal deyip durdu. Ben anlamıstım sarılıj uyutuyor dedikçe annemler uyur normal dedi. Çok aç kalmış yavrum ağlamıyordu da. 4. Günü kontrole gittiğimizde ışın tedavisi önerdi doktor 1 gece kaldık evimize geçtik tekrar insallah tekrarlamaaz.şimdi uyandırma derdi çok yoruyor. Uyanıyor emmiyor şırınga ile deniyorum parmağımı emdiriyorum.böyle böyle uykusuz kalıyorum ne yazık ki. Düzene girecek inanıyorum . Sadece ben baya çöktüm bu 6 günde
Maalesef canım olan olduAaapouh arkadasımızda yok o dikkatimi çekti allah allah yaa çok üzüldüm ya bilmiyorlardı demek ki yasak olduğunu Tam da doğum zamanı kötü olmus yaa
Kısmetse Pazartesi sezaryen olacak canım. Valla heyecanla bekliyoruz benim beyleKızlar telefonu elime alamıyorum.kimler doğurdu
Bebişler nasıl?
Evt okumuştum o mesajını, geçmiş olsun, çabuk atlatmış kucuk prensAaa gofret doğurdumuuu çok sevindimmmNedirYani canım hayırlı olsun
Benim gecem gündüzüme karışmış durumda canım, çok güzel birşey ama ben mahfolmus durumdayım. Doğumdan sonra eve geldik sarılığı artmıştı kuzumun. Sürekli uyuyordu annemler normal deyip durdu. Ben anlamıstım sarılıj uyutuyor dedikçe annemler uyur normal dedi. Çok aç kalmış yavrum ağlamıyordu da. 4. Günü kontrole gittiğimizde ışın tedavisi önerdi doktor 1 gece kaldık evimize geçtik tekrar insallah tekrarlamaaz.şimdi uyandırma derdi çok yoruyor. Uyanıyor emmiyor şırınga ile deniyorum parmağımı emdiriyorum.böyle böyle uykusuz kalıyorum ne yazık ki. Düzene girecek inanıyorum . Sadece ben baya çöktüm bu 6 günde
Canm benim ben yorgunum ama her güzelliğin zorluğu oluyor. İyi çok şükür bebeğim sarılığn düşmesini bekliyoruz sürekli emziriyorum birBende tam tersi normal doğumdan korkuyorum, ilk dogumum sezeryandi, çok rahattı sanırım o yüzden doğum korkum yok gibi.
Bizim 14 günümüz kaldı ama vücudum artık kaldıramıyor gibi hissediyorum sabrediyorum napayim.
Sen nasılsın asıl bebeğin nasıl? Ah mis kokuyordur şimdi, bizim yerimize kokla onu
Evet canımcım tatlı yorgunluklar sağlıklı olsunlarda çektiğim bişey değilEvt okumuştum o mesajını, geçmiş olsun, çabuk atlatmış kucuk prens
Zorlugunu tahmin edebiliyorum, düzene oturana kadar sürer böyle, sonra rahat edersin. Yeni bir dünyaya alışıyor bebeklerde sonuçtaAllah kolaylık güç kuvvet versin ama tatlı yorgunluklar
Bende öyleyim ya benimde 36+4Günaydın kızlarbugün 36+6 oldum. Geri sayım başladı, geceleri nefes darlığı çekiyorum resmen karnım göğüs kafesime baskı yapıyor, sizin de öyle mi ?
İnşallah ya sorma sorma aklımızı bir aldı bıraktı. Bakalım ne zaman gelmeye karar verecek. Bak bu arada sana müjde. Doktorun bugün ilk sorduğu soru: "Hareketleri nasıl?" oldu. Çok hareketli olduğunu söyleyince yine "İyi güzel" dedi. Canımız acıyor falan ama bebişler açısından bu iyiye işaret kabul ediliyorKuzucum masallah bak bebis dogmaya niyeti yok Allahin izniyle gelicek en hayirli zamanda korkuttu ama sonucu guzel olcak
Evet bakalım inşallah sağlıkla vaktinde gelir. Her şeye de kendi karar veriyor gibi zaten. Biz artık ondan haber bekliyoruz10 gün daha dursa süper olur,duracak gibi görünüyor maşallah.
Pcr dan kacamayacagiz anlaşılan ama ziyaretci kabul etmemesi iyi bisey bence. Benim hastanem hiç karışmıyor ziyaretçi olayına. Kimse gelsin istemiyorum.
Ayyy çok az kalmıss canımmKısmetse Pazartesi sezaryen olacak canım. Valla heyecanla bekliyoruz benim beyle
İnsallah canımMaalesef canım olan olduinşallah geri dönerler
Ben de 2 Şubatcıyım2 şubatcilar , bebislerimiz olmadan son bir carsambamiz kaldı
Buraların tadı eskisi gibi kalmadı cnm malesef WhatsApp grubu kurdukları için gittiler ben hala bekliyorum inşaAllah gelirler bian önceKızlar telefonu elime alamıyorum.kimler doğurdu
Bebişler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?