Bende 10 kilo dayım bakalim son 2 haftada kac kilo alicamAynen canım stresten düşünmekten bu hamileliğim de sadece 6 kilo aldım, çok şükür atlattım kilo işide kar kaldı yanıma
Canımm benim gideceğim hastane normalde de izin vermiyo kendi anlaşmalı organizasyon grubu var onlar yapıyo sadece. Dışarıdan izin vermiyorlar. Zaten ziyaretçi de yasak ben o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum evi odamızı süslücem onun yerineArkadaşlar gittiğiniz hastanede organizasyona izin varmı?
Biz organizasyon düşünmüştük pandemiden dolayı yasaklanmış, her hastanede mi bu yasak var acaba?
Yaptıracak olan var mı aranızda?
Arkadaşlar gittiğiniz hastanede organizasyona izin varmı?
Biz organizasyon düşünmüştük pandemiden dolayı yasaklanmış, her hastanede mi bu yasak var acaba?
Yaptıracak olan var mı aranızda?
Çoookkk geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda toparlanırKızlar kedime dua eder misiniz çiçek zehirlenmesi olmuş serum takıyorlar yarın 3.kez takacaklar.. ultrason baktıktan sonra ertesi gün akşam düşer gibi oldu götürdük..Eğer bir hafta daha anlamayıp bekleseydiniz geç olucakti demiş.Cok üzüldüm sanırım iştahım gitti..Birsey olursa dayanamiycak gibi hissediyorum..size yazmak istedim beni anlarsınız diye.
Kötü birşey olmaz atlatır demişler ama toparlanamiyorum sanki.cicekleri yazın balkona kaldırdım evin içinde isirmadigi şeyler kalmıştı.ama demiş ki doktor yazın yemiş şimdiye kadar gelmiş ama artık vücut yorulmuş demişler eşime..yemek yeme su icme başladı ama içim rahatlamadi yarında serum oksijen vericekler kandaki oksijeni düşmüş olduğu için.
Pandemiden önce benim gittiğim hastanede deCanımm benim gideceğim hastane normalde de izin vermiyo kendi anlaşmalı organizasyon grubu var onlar yapıyo sadece. Dışarıdan izin vermiyorlar. Zaten ziyaretçi de yasak ben o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum evi odamızı süslücem onun yerine
Yok yok baya koyu renkli akıntım var o da muayeneden oldu sanırımYok öyle bir adetTamam ayol daha iyi Bana arkadaşım söyledi o vermiş bende şaşırdım öyle bir adet bilmediğimden
Açıklık olluğu için kontrollü gitmek istiyordurHızlı ve ayakta duş al, genital bölgeni kurula. Bana doktorum öle demişti. Suyun daha patlamadı dimi?
Bu emzirme olayı beni zorlayacak gibi.Amin inşallah oh bak emzirmişsin devamı da gelir artık son yokuşa geldin
Saçma bir öneri olabilir ama bu mochileri gögüslerimize tuttursak, vakumlansalar sürekli araba sütü arttırmaz mı?Bu emzirme olayı beni zorlayacak gibi.
Hiçbir şey gelmiyor resmen ya.
Sütüm nasil artacak ben nasıl kızımın karnını doyuracagim bilmiyorum.
İlkinde iyi gelmişti ama sonradan gittikçe azalmaya başladı.
Mamayla besleniyor şimdi orda mecburen.
Eve gelse deneme yapmak bir düzene oturtmak daha kolay olacak ama bu şekilde şimdiden göğüs acisi çekmeye başladım. Yarın doktorun verdiği kremi alacağız eczaneden inşallah düzene girer sütüm.
Hiçbir fikrim yokSaçma bir öneri olabilir ama bu mochileri gögüslerimize tuttursak, vakumlansalar sürekli araba sütü arttırmaz mı?
Acele etme sakin ol. Biliyorum zor ama gerçekten sakin ol. Mecburen geçirdiğin bu sürecin stresini bedenine yansıtırsan sütün gelmez. Süt eşittir psikoloji. Ayrıca daha çok yeni ve süt öyle hemen gelmez. Bebek emsede gelmez ama onu göremediğimiz için panik yapmıyoruz tabi sen şimdi pompayla vakumla çıkanı görüyosun. Bebeğin midesinin tam dolu genişlemiş hali kendi yumruğu kadar düşünsene ne kadarcık sütle doyuyor.Bu emzirme olayı beni zorlayacak gibi.
Eve gelse deneme yapmak bir düzene oturtmak daha kolay olacak ama bu şekilde şimdiden göğüs acisi çekmeye başladım. Yarın doktorun verdiği kremi alacağız eczaneden inşallah düzene girer sütüm.
Canım benim öncelikle ayrıntılı anlattığım için çok teşekkür ederim. Süreç umarım dediğin gibi su gibi akarak ilerler. Seninki çok güzel ilerlemiş. Takip ediyorum minigi de emzirebildin sanırım. Gözün aydın sağlık içinde olun bundan sonra insallah. Bugün de sancım oldu hatta ishal oldum bı anda su gibi mesela, ama uyuyunca tekrar geçti. Benim yalancı sancılar baya yokluyor beni ama daha doğum kısmına gecemedik. Ama sinyaller veriyor vücut bu şekilde de sanırım hazırla kendini geliyorum diye. Allah hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah4 cm açılmam olana kadar normal hafif ağlarım oldu iki doğumumda da anlamadım sancıları ki normalde de anlaşılmazmış pek zaten o raddeye kadar. 4 cm de iken genelde su patlar ve sancılar sonra vurmaya başlar vurdu mu nefesin kesiliyor kıpırdayamıyorsun anlamaman gerçekten imkansız. Yalnız ben bu doğumumda son raddede epidural istedim yaptılar ve anında doğuma girdim. Ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım. Suni sancısız vs normal doğum oldu kesiğim bile yokepidural iste mutlaka rahat edersin diğerini epiduralsiz yaptım ne kadar gerizekalıymışım da meğer o sancıları kendime saatlerce çektirmişim açılmaya da yardımcı oluyor 7 iken hop 10 oldu doğum başladı daha anestezici odadan çıkmamıştı düşün
MalesefYa kızlar bı şey sorucam, bu normal doğumda insanlar sonradan idrar torbası sarkması vs ya da buna bağlı idrar kacirma falan yaziolar. İdrar torbası şarkıyı mu gerçekten o kadar ya da baya normal doğumdan sonra kaçırıyor muyuz hep? Bir de kesik olursa nereye doğru kesioyorlar ? Arkaya doğru mu yoksa bacaklara doğru mu? Tecrübeli anneler yazabilir mi
Çok sıkı giyin çorap yelek ihmal etme katı yiyorsun ama yine gaz yapan yiyeceklerden uzak durmalısın diye biliyorum Allah yardımcın olsun canımSezaryen olan arkadaşlar gaz sancısı beni bayağı bir zorluyor.
Siz nasıl atlattiniz bu kısmı acaba?
Hastanede gaz çıkarana kadar hep sıvı şeyler tuketmeme izin vardı. Bundan sonra yiyebilir miyim diye cesaret edemiyorum açıkçası.
Kesin öyledir diye bir şey yk ilerde olacaksa tetikliyor 7 kere doğuran komşum da öyle bir şey yk kesi bildiğim arkaya makata doğru ama oda gene kişiye özgü bir durum halam minyon ve çatısı çok dar dı baya dikişi oldu mesela ona rağmen 20 günde toparladıYa kızlar bı şey sorucam, bu normal doğumda insanlar sonradan idrar torbası sarkması vs ya da buna bağlı idrar kacirma falan yaziolar. İdrar torbası şarkıyı mu gerçekten o kadar ya da baya normal doğumdan sonra kaçırıyor muyuz hep? Bir de kesik olursa nereye doğru kesioyorlar ? Arkaya doğru mu yoksa bacaklara doğru mu? Tecrübeli anneler yazabilir mi
Bu Arada boza çok duydum süt için öneriyorlarBu emzirme olayı beni zorlayacak gibi.
Canım daha dün bir bugün iki.. elbette gelecek sütün şuanda o kadarcık olmazi bile cok iyi .Bu emzirme olayı beni zorlayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?