2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçen hafta 2 cm di bu hafta 3 olmuş. Bana geçen hafta ilişki, squat falan önerdi ama erken diye yapamamıştım.

Kapı susune izin var, ziyaretçi izni yok ama akşam 7-8 arası izin var demişti hemşireler. Organizasyondada disardan birilerinin gelmesine karşılar. Siz kendiniz süsleme yaparsaniz onayliyolar. Bize böyle bilgi verdiler ama acaba her hastanede mi var bu uygulama. Instagram'da ben süsleme ve organizasyona denk geldiğim oluyor.

Anladım. Sanırım her hastanenin farklı uygulaması var. Ben erken doğum riskiyle hastanede yattığımda da doğum katındaydım. Kardeşim ve eşi önceki gece test yaptırmıştı. İkisi de negatifti ama sadece kardeşimi almışlardı içeri

Kızlar kedime dua eder misiniz çiçek zehirlenmesi olmuş serum takıyorlar yarın 3.kez takacaklar.. ultrason baktıktan sonra ertesi gün akşam düşer gibi oldu götürdük..Eğer bir hafta daha anlamayıp bekleseydiniz geç olucakti demiş.Cok üzüldüm sanırım iştahım gitti..Birsey olursa dayanamiycak gibi hissediyorum..size yazmak istedim beni anlarsınız diye.
Kötü birşey olmaz atlatır demişler ama toparlanamiyorum sanki.cicekleri yazın balkona kaldırdım evin içinde isirmadigi şeyler kalmıştı.ama demiş ki doktor yazın yemiş şimdiye kadar gelmiş ama artık vücut yorulmuş demişler eşime..yemek yeme su icme başladı ama içim rahatlamadi yarında serum oksijen vericekler kandaki oksijeni düşmüş olduğu için.

Ah canım ya çok üzüldüm ama en azından ne olduğu çıkmış ortaya Bayılıyolar her şeyi ısırmaya İyi düşün moralini bozma sonuçta şu an müdahale ediliyor. Panzehir gibi bir şey verilmiyor mu? En azından yoğurt yedirmece falan? Hangi bitki olduğu belli mi? Bence tesmas sevgi en güçlü ilaç Kedini öp okşa benim için Hem kedilerde hasta olduğumuzu hissedince öyle yapıyor

Ya kiyamam inşallah en kisa zamanda düzelir çok çok sevdiğim bir kedim vardi, o kadar iyi anliyorum ki sizi Cok geçmiş olsun.

Canım akşam eve geliyor tüm gece koynumda uyuyor sabah veterinere gidiyor eşim akşam çıkınca alıp eve getiriyor
Kan almışlar fazlalığiymis serum yarın üçüncü olucak bugün oksijen vermişler bir saat yarında devam
İlacı var verdik hasta kedilerin hayır diyemecegi bir yaş mama varmış ondan yedi su içti direk yatağa gitti yatti beni bekliyor tüm gece uyucaz
Bütün çiçekleri balkon bile olsa giremeyecegi yer ama yinede hafta sonu aticam gördükçe kahroluyorum
İnşallah hafta sonuna kadar onu iyi görürüm kızımı
Benim suphelendigim yelken yada para çiçeği olabilir

Ya kiyamam inşallah en kisa zamanda düzelir çok çok sevdiğim bir kedim vardi, o kadar iyi anliyorum ki sizi Cok geçmiş olsun.
Dayanamıyorum çok ağladım kacgundur anlatamam sanki ona birşey olursa doğum yapsam bile mutsuz olucam bugün zorla yemek yedim kötü hissediyorum dedim burda paylaşayım derdimi bir bolen olur kramp girdi çokça bugün
Dua edin lutfen tek isteğim inşallah güzel şeyler yazarım

Kızlar sizi uzduysem özür dilerim zaten normalde çok hassasım şimdi daha hassas ruhum

Baktımda o yelken denilen çiçek küçük çocuklar için bile baya zehirli, hatta çocuklar yapraklarını ovuşturmasın bile deniyor Diğer çiçeği bilmiyorum ama çoğu ev bitkisi zehirli çünkü tropik ormanlardan geliyorlar inşallah iyi olur en kısa zamanda kucağında iki bebeğinle güzel günler görürsün

Çok geçmiş olsun. Kendini bu kadar üzme lütfen, sen elinden geleni yapıyorsun eminim iyi olacaktır kedin.

Geçen hafta 2 cm di bu hafta 3 olmuş. Bana geçen hafta ilişki, squat falan önerdi ama erken diye yapamamıştım.
Yani artık full termdesiniz maşallah, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu saatten sonra korkacak bir şey yok :) böyle evde yavaş yavaş açılıp hızlıca bir doğum yaşamak da güzel olur :)

Bir hafta daha dolunca gelişimi iyiyse bir şey olmaz Allah’ın izniyle moralini düşük tutma doğumdan önce de enfeksiyon çözersen sorun olmaz inşallah
İnşallah bakalım yarın sabah bi doktora gideceğim kontrole , hepimizin hakkında hayırlısı

Ay ben bir sürü para verdim kapı süsü yaptırdım ve tek istediğimde oydu yaptırmaZlarsa ağlarım cumartesi kontrolüm sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…