2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Plesanta kordon akışına bakıyordu her gittğimde ama bu gittğimde bakmadı galiba söylemedi birşey.pıhtılaşma sorunuda var bende iğne vuruyorum hergün kendime.bebek hareketlerini takip et demişti o daha çok stres yaptı beni

Kaçıncı haftada doğmuştu oğlunuz.Benim kızım 2800 doğmuştu ama onun kilo alımı hep aynı şekilde devam ediyordu

Kaçıncı haftada doğmuştu oğlunuz.Benim kızım 2800 doğmuştu ama onun kilo alımı hep aynı şekilde devam ediyordu
Bende oksapar kullanıyorum. Oğlumda da kullandım ama erken haftada biraktirdi doktor ben pna bağlıyorum plasenta problemini. 35+1 günlük doğdu tam 2 kiloydu.

Çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin insallah canım insallah zorlu şeylerden geçiyoruz bunların hepsi geçici tabii ki ne kadar şükretsek azdır aslında.

Cok haklısın canım. Bazen düşünüyorum bidaha geri getiremem bu günleri bebeklik hallerini. Ama hiç böyle hayal etmemiştim. İçim acıyor insallah atlatırız bugünleri.

Benim harekwtler azalmadı canım sadece eskisi kadar uzun sürmüyo ama daha sert ben büyüdüm diyo beyefendi herhalde Belki poposunu falan yukarıya yaslıyosa ondan oluyodur belki.
Ben de yazdım doktora. Normal dedi. Nasıl normal bilemedim. Normalde bu kadar çok olmaz çünkü. 10 dk.da 3 değil hala ama normale göre daha çok oldu dün akşamdan beri
Bi hastaneye acile git olmazsa canım için rahat etmiyosa eğer. Rahatlamış olursun en azından
Dün çok iyidim bugün gene aşırı baş ağrısı ve burun tıkanıklığım var.birazda öksürük başladı
Canım limonlu ıhlamur iç bol bol da su iç burun tıkanıklığı geçsin dr bana öyle demişti. Benim tıkanıklığımı burun bantı hafifletmişti biraz belki işe yarat. Öksürük için de kv pekmez iç dedi iyi geliyo baya.
Ben hep yukarda hissediyorum.hatta göğüs kafesime dayıyo bi yerlerini eşşek nefesimi kesiyo
Aynı aynı popoyu dayıyo yukarıya nefes aldırmıyo zıpırım
Doğum günün kutlu olsun canım oğlunla kızınla musmutlu sağlıklı nice yıllara inşallah valla çok duygulandım görünce pazartesiyi iple çekiyorum
Canım bilemem henüz ama anlamaya çalılırım çok zordur durumun eminim ama üzülüp ağladıkça sütün azalır her fırsatta emzir ki toparlasın inşallah

Sağolasın canım allahım kimseyi evladıyla sınamasın insallah mutlu anneler mutlu bebekler olcaz

Cok haklısın canım. Bazen düşünüyorum bidaha geri getiremem bu günleri bebeklik hallerini. Ama hiç böyle hayal etmemiştim. İçim acıyor insallah atlatırız bugünleri.
Şuanda hormonların alt üst olmuş durumda çok kısa zamanda normale döneceksin inşallah.

Bizde sizler gibi kavuşalım evlatlarımıza zaman hiç geçmiyor artık.

Benimde 10 günde 100 gr almış üstelik tam kilo alması gereken haftalardayım baş çevresi karın çevresi geride 2 buçuk hafta
Takmayın su an kafaya. Benden 3 hafta geri hamileliğiniz. Benim de 27. Ve 31. Hafta kontrollerinde gelişim geriliği dendi. Karnı 18 gün felan geride başı ilerde baya karmasikti. Şimdi de tam yakalamadi ama fark açılmadı. Dediğin gibi 15 günde 150 gram almış. Sonraki 1 hafta da 600 gram aldı. Farklı bir beslenme de uygulamadim normal vitaminler günlük süt yumurta muz vs.. beslenmeye dikkat edin güzelce uyuyun stres yapmayın varsa sıkıntı (ki yoktur ferah olun )düzelir böylece inşallah

Şuanda hormonların alt üst olmuş durumda çok kısa zamanda normale döneceksin inşallah.

Bizde sizler gibi kavuşalım evlatlarımıza zaman hiç geçmiyor artık.
İnsallah canım aminn sağlıkla kavusun yavrularınıza . Tabi ya cok zordur haftalarınızda ilerledi artık. Ben artık son zamanlarda isyan etmiştim ne oturup kalkabiliyodum ne de yatabiliyodum. Yatmak tam işkenceydi hele ki.
Az kaldı

En kısa zamanda sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah

Doğum günün kutlu olsun, Allahım hiç bir zaman evlatlarından ayirmasin darısı bizlerin bekleyenlerin başına.

Oyy Allah bağışlasın yaa. Bir serüven bitti bambaşka bir serüven başlıyor.
Burnuma bebiş kokusu geldi

hiç kötü düşünme 26. haftadan beri bebeğimin başı bir hafta diğer tüm ölçümleri 2 hafta geriden geliyordu geçen salı günkü kontrolde tüm fark 3 güne inmişti kilo alımı da birden artmıştı 34+3 de 2300 çıkmıştı bundan sonrası icin doktor haftada 200 250 gr alır dedi 20 şubatta doğum olacaksa senin 3 kiloyu rahat gecer. Benim 36 haftada mecburi sezeryan olacak 2.500 u geçsin yeter diyorum

Doğum günün kutlu olsun. Allah bağışlasın, bir daha ayırmasın. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömrü olsun

Bi hastaneye acile git olmazsa canım için rahat etmiyosa eğer. Rahatlamış olursun en azından
Gittik canım. Nst'de sancı çıktı. Açılma artmış mı diye baktı, artmamış. O yüzden eve gönderdi. Su gelir, kanama olur, sancı olursa gel dedi. 36 dolduğu için artık durdurmayacaklarmış. Sorun şu ki ben sancıyı hissetmiyorum. Hissedersin diyor. Yani hissetmiyorum işte hissetmedim nst'de de sancı falan. Sadece karnım toplanıp gevşiyor bunu hissediyorum. Anlatamıyorum. Moralim çok bozuldu. Zaten açıklık kontrolünde ruhum çekiliyor. Gittiğime gideceğime pişman oldum

Demek hissettiklerin sancı cnm, senin açılman mi vardı ben kaçırmışım bide normal doğum mu olucak

Benim kilo karın ve baş çevresi adete göre çok geride kilo alımı çok az 10 günde 100 gr almış nst ve suyu iyi dedi doktor 10 gün sonra gidicem tekrar ama içim rahat değil
Olmadı yaşadığınız yerde şehir hastanesi vs gibi gittiğiniz devlet hastanesi de varsa kadın doğum için oraya da bi danışın ben acilden giriş yaptım bugün kontrol amaçlı servise yatırdılar ciğer geliştirici yaptıcaklar salı günüde perinatoloji doktoru kontrol edip doğum için karar vericek bugün özelde ki doktorum direk pazartesiye alıcaö dedi bebek için bizim normalde

3 kiloysa sıkıntı olmaz zaten canım ya benim ki 2500 civarı çıkıyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…