- 17 Mayıs 2021
- 44
- 14
- 3
- 32
Plesanta kordon akışına bakıyordu her gittğimde ama bu gittğimde bakmadı galiba söylemedi birşey.pıhtılaşma sorunuda var bende iğne vuruyorum hergün kendime.bebek hareketlerini takip et demişti o daha çok stres yaptı beniPlasenta yaslanmaya baslamis olabilir mi? Onu bir sorar mısın gittiğin zaman?
İlk hamileligimde oğlumun gelişimi birden durdu herseyi geriden geliyordu ,meğer Plasenta kireçlenmis. 2 kilo doğdu oğlum ama ciğerleri gelişmişti hiç sorun yasamadik çok şükür.
Kaçıncı haftada doğmuştu oğlunuz.Benim kızım 2800 doğmuştu ama onun kilo alımı hep aynı şekilde devam ediyorduPlasenta yaslanmaya baslamis olabilir mi? Onu bir sorar mısın gittiğin zaman?
İlk hamileligimde oğlumun gelişimi birden durdu herseyi geriden geliyordu ,meğer Plasenta kireçlenmis. 2 kilo doğdu oğlum ama ciğerleri gelişmişti hiç sorun yasamadik çok şükür.
Plesanta kordon akışına bakıyordu her gittğimde ama bu gittğimde bakmadı galiba söylemedi birşey.pıhtılaşma sorunuda var bende iğne vuruyorum hergün kendime.bebek hareketlerini takip et demişti o daha çok stres yaptı beni
Bende oksapar kullanıyorum. Oğlumda da kullandım ama erken haftada biraktirdi doktor ben pna bağlıyorum plasenta problemini. 35+1 günlük doğdu tam 2 kiloydu.Kaçıncı haftada doğmuştu oğlunuz.Benim kızım 2800 doğmuştu ama onun kilo alımı hep aynı şekilde devam ediyordu
Çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinAğlama diyeceğim ama burda bi ağlayan da benim oğlum küvezden çıktı kavuştuk derken bir hastalandım ateş yangın 41 den aşağı düşmedi ateşim. Beraberinde bir sürü sağlık sıkıntım oldu ama ağlayınca geçmiyor sadece sütümüz azalıyor ağlamak çare değil o yüzden canım. Herşey yoluna girecek allahın izniyle az zamana ihtiyacımız var
Cok haklısın canım. Bazen düşünüyorum bidaha geri getiremem bu günleri bebeklik hallerini. Ama hiç böyle hayal etmemiştim. İçim acıyorBunlar olağan şeyler kuzum ama çok yeni anne oldugun için panik olman,üzülmen çok normal. Zamanla tecrubelenip daha sakin kalacaksın. Cok geçmiş olsun,ağlama ve bugünlerin tadini çıkarmaya çalış❣
Benim harekwtler azalmadı canım sadece eskisi kadar uzun sürmüyo ama daha sertEbeye yazdım. Ağrılar normal dedi ama çok şık sertlik oluyorsa git dedi. Cidden taş kesiliyor karnım ve üst tarafı karnımın, ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum. Sol tarafımdaki ağrı devam ediyor ara ara. Kizkardesimi bekliyorum, hastaneye gidicem. Pazartesiye kadar içim rahat etmez böyle. Bide 3. Gün oldu, çoğu anne hareketler azalıyor demiş, benimki hiç olmadığı kadar hareketli anlamadım. Mutluyum bir yandan sürekli hissediyorum bir yandan da neden birden böyle coştu diye düşünmüyor değilim
Bi hastaneye acile git olmazsa canım için rahat etmiyosa eğer. Rahatlamış olursun en azındanBen de yazdım doktora. Normal dedi. Nasıl normal bilemedim. Normalde bu kadar çok olmaz çünkü. 10 dk.da 3 değil hala ama normale göre daha çok oldu dün akşamdan beri
Canım limonlu ıhlamur iç bol bol da su iç burun tıkanıklığı geçsin dr bana öyle demişti. Benim tıkanıklığımı burun bantı hafifletmişti biraz belki işe yarat. Öksürük için de kv pekmez iç dedi iyi geliyo baya.Dün çok iyidim bugün gene aşırı baş ağrısı ve burun tıkanıklığım var.birazda öksürük başladı
Aynı aynı popoyu dayıyo yukarıya nefes aldırmıyo zıpırımBen hep yukarda hissediyorum.hatta göğüs kafesime dayıyo bi yerlerini eşşek nefesimi kesiyo
Doğum günün kutlu olsun canım oğlunla kızınla musmutlu sağlıklı nice yıllara inşallahKızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükürAllah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür Hepiniz kendinize iyi bakın
Canım bilemem henüz ama anlamaya çalılırım çok zordur durumun eminim ama üzülüp ağladıkça sütün azalır her fırsatta emzir ki toparlasın inşallahCanımcım bugunumuze şükür diyim öncelikle.
Bizim derdimiz pek bitmiyor. Ya da ben cok hassasım ve abartıyorum bilmiyorum. Her anım ağlamakla geçiyor. Sarılığı düşürmeye calısıyoruz hala,Göbek bağı düşmüştü sonra kanama yaptı bi kaç kez. Dha sonra ateşlendi 38 e kadar. Burnu tıkandı nefes alamıyor. Tahliller doktorlar çabalar derken gerçekten ömrümden 10 yıl geçti gitti… çok şükür mühim birşeyi yok ama bebeğim huzursuzken benm ne iştahım var ne huzurum sabah aksam kucağımda öylece bakıyorum bebeğime ağlayıp ağlayıp. Lohusa psikolojisindenmi böyleyim anlamıyorum ne zor şeymiş annelik
Sağolasın canım allahım kimseyi evladıyla sınamasın insallah mutlu anneler mutlu bebekler olcazBenim harekwtler azalmadı canım sadece eskisi kadar uzun sürmüyo ama daha sertben büyüdüm diyo beyefendi herhalde Belki poposunu falan yukarıya yaslıyosa ondan oluyodur belki.
Bi hastaneye acile git olmazsa canım için rahat etmiyosa eğer. Rahatlamış olursun en azından
Canım limonlu ıhlamur iç bol bol da su iç burun tıkanıklığı geçsin dr bana öyle demişti. Benim tıkanıklığımı burun bantı hafifletmişti biraz belki işe yarat. Öksürük için de kv pekmez iç dedi iyi geliyo baya.
Aynı aynı popoyu dayıyo yukarıya nefes aldırmıyo zıpırım
Doğum günün kutlu olsun canım oğlunla kızınla musmutlu sağlıklı nice yıllara inşallahvalla çok duygulandım görünce pazartesiyi iple çekiyorum
Canım bilemem henüz ama anlamaya çalılırım çok zordur durumun eminim ama üzülüp ağladıkça sütün azalır her fırsatta emzir ki toparlasın inşallah
Şuanda hormonların alt üst olmuş durumda çok kısa zamanda normale döneceksin inşallah.Cok haklısın canım. Bazen düşünüyorum bidaha geri getiremem bu günleri bebeklik hallerini. Ama hiç böyle hayal etmemiştim. İçim acıyorinsallah atlatırız bugünleri.
Takmayın su an kafaya. Benden 3 hafta geri hamileliğiniz. Benim de 27. Ve 31. Hafta kontrollerinde gelişim geriliği dendi. Karnı 18 gün felan geride başı ilerde baya karmasikti. Şimdi de tam yakalamadi ama fark açılmadı. Dediğin gibi 15 günde 150 gram almış. Sonraki 1 hafta da 600 gram aldı. Farklı bir beslenme de uygulamadim normal vitaminler günlük süt yumurta muz vs.. beslenmeye dikkat edin güzelce uyuyun stres yapmayın varsa sıkıntı (ki yoktur ferah olun )düzelir böylece inşallahBenimde 10 günde 100 gr almış üstelik tam kilo alması gereken haftalardayımbaş çevresi karın çevresi geride 2 buçuk hafta
İnsallah canım aminn sağlıkla kavusun yavrularınıza . Tabi ya cok zordur haftalarınızda ilerledi artık. Ben artık son zamanlarda isyan etmiştim ne oturup kalkabiliyodum ne de yatabiliyodum. Yatmak tam işkenceydi hele ki.Şuanda hormonların alt üst olmuş durumda çok kısa zamanda normale döneceksin inşallah.
Bizde sizler gibi kavuşalım evlatlarımıza zaman hiç geçmiyor artık.
Ah canım çok büyük gelmiş geçmiş olsun , allahım inşallah bana da hayırlısla çocuma kavuşmayı nasip etsin , gün gece gördüm ağzından hortum salmışlar ciğerine solunum desteğine bağlanmış , bugün bi ara çıkarırız kendi nefes çalışmasını yaptırırız demişler eşime . Sabah dek uyuyamadım, sabaha katlı kapıdan sanırım bir bebek geçti bişey oldu bebek ağlama sesi duyunca ağlamaya başladım derken tutamadım kendimi bağıra bağıra ağladım karnım acıya acıya alayım acısını yaşatma yavruma diye diye bugün taburcu olucam ben o burda kalacak . Dualarınızı bekliyorum
Doğum günün kutlu olsun, Allahım hiç bir zaman evlatlarından ayirmasinKızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükürAllah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür Hepiniz kendinize iyi bakın
Oyy Allah bağışlasın yaa. Bir serüven bitti bambaşka bir serüven başlıyor.Kızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükürAllah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür Hepiniz kendinize iyi bakın
hiç kötü düşünme 26. haftadan beri bebeğimin başı bir hafta diğer tüm ölçümleri 2 hafta geriden geliyordu geçen salı günkü kontrolde tüm fark 3 güne inmişti kilo alımı da birden artmıştı 34+3 de 2300 çıkmıştı bundan sonrası icin doktor haftada 200 250 gr alır dedi 20 şubatta doğum olacaksa senin 3 kiloyu rahat gecer. Benim 36 haftada mecburi sezeryan olacak 2.500 u geçsin yeter diyorum2200 kilosu internette kafa geriliği için mikrosefali falan yazıyor korkuyorum.şubat 20/24 arası sezeryan olcam 2500 falan anca olucak 10 günde 100 gr alırsa kilosu sorun değilde farklı hastalklardan korkuyorum sizin kaç kilo bebek
Doğum günün kutlu olsun. Allah bağışlasın, bir daha ayırmasın. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömrü olsunKızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükürAllah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür Hepiniz kendinize iyi bakın
Gittik canım. Nst'de sancı çıktı. Açılma artmış mı diye baktı, artmamış. O yüzden eve gönderdi. Su gelir, kanama olur, sancı olursa gel dedi. 36 dolduğu için artık durdurmayacaklarmış. Sorun şu ki ben sancıyı hissetmiyorum. Hissedersin diyor. Yani hissetmiyorum işte hissetmedim nst'de de sancı falan. Sadece karnım toplanıp gevşiyor bunu hissediyorum. Anlatamıyorum. Moralim çok bozuldu. Zaten açıklık kontrolünde ruhum çekiliyor. Gittiğime gideceğime pişman oldumBi hastaneye acile git olmazsa canım için rahat etmiyosa eğer. Rahatlamış olursun en azından
Demek hissettiklerin sancı cnm, senin açılman mi vardı ben kaçırmışım bide normal doğum mu olucakGittik canım. Nst'de sancı çıktı. Açılma artmış mı diye baktı, artmamış. O yüzden eve gönderdi. Su gelir, kanama olur, sancı olursa gel dedi. 36 dolduğu için artık durdurmayacaklarmış. Sorun şu ki ben sancıyı hissetmiyorum. Hissedersin diyor. Yani hissetmiyorum işte hissetmedim nst'de de sancı falan. Sadece karnım toplanıp gevşiyor bunu hissediyorum. Anlatamıyorum. Moralim çok bozuldu. Zaten açıklık kontrolünde ruhum çekiliyor. Gittiğime gideceğime pişman oldum
Olmadı yaşadığınız yerde şehir hastanesi vs gibi gittiğiniz devlet hastanesi de varsa kadın doğum için oraya da bi danışın ben acilden giriş yaptım bugün kontrol amaçlı servise yatırdılar ciğer geliştirici yaptıcaklar salı günüde perinatoloji doktoru kontrol edip doğum için karar vericek bugün özelde ki doktorum direk pazartesiye alıcaö dedi bebek için bizim normaldeBenim kilo karın ve baş çevresi adete göre çok geride kilo alımı çok az 10 günde 100 gr almış nst ve suyu iyi dedi doktor 10 gün sonra gidicem tekrar ama içim rahat değil
3 kiloysa sıkıntı olmaz zaten canım ya benim ki 2500 civarı çıkıyor şu anRenkli dopler her gittiğimde yapıyor, kan akışı çok güzel diyor. Minyon bi bebek olacak dedi. Napalim doğunca büyürler, 3 kilo oldu ya ona şükrediyorum ben.
Kilosu ne kadar şuanda? Kafası geriyse bence seninde bebegin minyon olacak. Bu sorun değil aslında üzülmeyelim. Sonuçta her bebek farklı kiloda doğar. 2.5 kilo doğan bebekte normal,4 kilo doğan bebekte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?