2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim kilo alımı iyiken birden durdu çok dikkat ediyorm aslında beslenmeme kafa ölçüsünün farkının açılmasından korkuyorum birden başladı bu gerilik
Bi kontrol yaptır canım genede başka doktora demin de yazmıştım da gerçi garanti olsun herşey

Demek hissettiklerin sancı cnm, senin açılman mi vardı ben kaçırmışım bide normal doğum mu olucak
Evet nst bağlıyken de aynı şekilde karnım toplanıp gevşiyordu ama herhangi bir ağrı hissetmiyorum beraberinde. Onu hissettiğinde gel diyor işte. Bebek ters pozisyonda. O yüzden sezaryen olacak. İki hafta önce hastanede iki gün yattım, taburcu ederlerken hemşire nöbetçi doktora "Bir parmak açıklığı var" demişti
Allah kolaylık versin. En hayırlı şekilde be zamanda sağlıkla gelir inşallah

Evet hersey çok zor artık.
11 günüm kaldı artık,belki kendi gelmeye kalır diye dua etmiyor değilim
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Zaten doğum vaktin gelmiş artık,sağlıkla kavuşun.

Canım muzlu sütün içine Trabzon hurması katına da bebeğe kilo yapıyor benim içtiğim hafta ile içmediğim hafta arası fark etmişti
Musmutlu yaşların olsun canım ailece
Hadi hayırlısı canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

sonradan benim başladı gerilik bu iyi değil diye yazıyo hep her yerde beyin gelişimi falan mı durdu acaba diye korkuyorm bende 2500 olsun yeter diyorum kilosu hiç önemli değil ama kafa çapında ki gerilik korkutuyor beni

Ciğer gelişimi tamamlanmamış mı peki 38. Haftada neden iğne yaptılar ki

Çok sevindim cnm darısı diğer bekleyen annelerin başınao elleri yerim yaaa

Dediklerinin hepsini yapıyorum cnm içimde ıhlamur ve limon ağacı çıktı

Amin inşallah canım

Kizlar solumda ağrim, idrarda batmam vardi. Persembe gunu idrar tahlili istedi doktor, temiz cikinca bol su iç, bebek aşagi inmeye çalisiyodur filan dedi ben de ağrilari kafaya takmadim.
Az evvel korkunc sanci girdi, dedim kesin doğuruyorum, hastane cantami bile hazirlamamisim. Aniden normal tuvalete gittim, bobrek taşi düştü
Sancidan şaftim kaydı çok korktum.

Amin inşallah canım

AA çok geçmiş olsun cnm inşallah rahatlamışsındır. Taş düşürme doğum sancısı gibi oluyor diyorlar

Sancıyı hissetmiyorsan kadılmayı takip edeceksin o zaman canım mecbur. Aralıkları kısa olunca hemen gidersin artık
Dediklerinin hepsini yapıyorum cnm içimde ıhlamur ve limon ağacı çıktı
olsun tatlım en kısa zamanda toparlanırsın inşallah
Çok geçmiş olsun canım kardeşimden biliyorum biraz rahatlamışsındır ama artık.

Arkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?

Galiba bunu duymaya ihtiyacım var

Arkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?

Galiba bunu duymaya ihtiyacım var
Geçecek canım 10. Gün ben ağrılarımın bittiğini farkettiğimdd çok tuhaf gelmişti  evde bol bol yürü ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlarsın

Evet söylediklerinin hepsi geçiyor zamanla
Hadi inşallah
Geçecek canım 10. Gün ben ağrılarımın bittiğini farkettiğimdd çok tuhaf gelmişti  evde bol bol yürü ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlarsın
Ah inşallah
Yürüyorum canım hastaneye giderken de yürüme mesafesi oluyor inince.
Çabucak toparlanırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…