- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Bi kontrol yaptır canım genede başka doktora demin de yazmıştım da gerçi garanti olsun herşeyBenim kilo alımı iyiken birden durdu çok dikkat ediyorm aslında beslenmeme kafa ölçüsünün farkının açılmasından korkuyorumbirden başladı bu gerilik
Evet nst bağlıyken de aynı şekilde karnım toplanıp gevşiyordu ama herhangi bir ağrı hissetmiyorum beraberinde. Onu hissettiğinde gel diyor işte. Bebek ters pozisyonda. O yüzden sezaryen olacak. İki hafta önce hastanede iki gün yattım, taburcu ederlerken hemşire nöbetçi doktora "Bir parmak açıklığı var" demiştiDemek hissettiklerin sancı cnm, senin açılman mi vardı ben kaçırmışım bide normal doğum mu olucak
Allah kolaylık versin. En hayırlı şekilde be zamanda sağlıkla gelir inşallahMerhaba kızlar. Bugün şehir hastanesinde yatışım oldu. Salı günü perinatoloji doktoru gelip kontrol edecek doğum kararı ona göre verilcek. Sezeryan derse çarşamba günü yapılıcak normal doğum derse geldiği gün söyleyecek bakalım neler olucak
Evet hersey çok zor artık.İnsallah canım aminn sağlıkla kavusun yavrularınıza . Tabi ya cok zordur haftalarınızda ilerledi artık. Ben artık son zamanlarda isyan etmiştim ne oturup kalkabiliyodum ne de yatabiliyodum. Yatmak tam işkenceydi hele ki.
Az kaldı
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Zaten doğum vaktin gelmiş artık,sağlıkla kavuşun.Merhaba kızlar. Bugün şehir hastanesinde yatışım oldu. Salı günü perinatoloji doktoru gelip kontrol edecek doğum kararı ona göre verilcek. Sezeryan derse çarşamba günü yapılıcak normal doğum derse geldiği gün söyleyecek bakalım neler olucak
Canım muzlu sütün içine Trabzon hurması katına da bebeğe kilo yapıyor benim içtiğim hafta ile içmediğim hafta arası fark etmiştiHayır hayır , hiç aklına onu getirme 4 5 hafta değil ki gerilik 2 haftanın çok önemi yok.
Günde iki muz, bardak süt bide portakal 2 haftada 600 gram aldırmışti bizde. Dene bence faydası olur illaki.
Dün yani 37+0 da 3070 gramdı.
Musmutlu yaşların olsun canım aileceKızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükürAllah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür Hepiniz kendinize iyi bakın
Hadi hayırlısı canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar. Bugün şehir hastanesinde yatışım oldu. Salı günü perinatoloji doktoru gelip kontrol edecek doğum kararı ona göre verilcek. Sezeryan derse çarşamba günü yapılıcak normal doğum derse geldiği gün söyleyecek bakalım neler olucak
sonradan benim başladı gerilik bu iyi değil diye yazıyo hep her yerdehiç kötü düşünme 26. haftadan beri bebeğimin başı bir hafta diğer tüm ölçümleri 2 hafta geriden geliyordu geçen salı günkü kontrolde tüm fark 3 güne inmişti kilo alımı da birden artmıştı 34+3 de 2300 çıkmıştı bundan sonrası icin doktor haftada 200 250 gr alır dedi 20 şubatta doğum olacaksa senin 3 kiloyu rahat gecer. Benim 36 haftada mecburi sezeryan olacak 2.500 u geçsin yeter diyorum
Ciğer gelişimi tamamlanmamış mı peki 38. Haftada neden iğne yaptılar kiOlmadı yaşadığınız yerde şehir hastanesi vs gibi gittiğiniz devlet hastanesi de varsa kadın doğum için oraya da bi danışın ben acilden giriş yaptım bugün kontrol amaçlı servise yatırdılar ciğer geliştirici yaptıcaklar salı günüde perinatoloji doktoru kontrol edip doğum için karar vericek bugün özelde ki doktorum direk pazartesiye alıcaö dedi bebek için bizim normalde
Çok sevindim cnm darısı diğer bekleyen annelerin başınaKızlar bugün benim doğum günüm, oğlumla geçiriyorum çok şükürAllah kimseyi evladıyla ayırmasın bekleyen tüm arkadaşlarım bebeklerinize kavuşacaksınız az kaldı sizin için atıyorum bu resmî sabrın sonu selamet çok şükür Hepiniz kendinize iyi bakın
Dediklerinin hepsini yapıyorum cnm içimde ıhlamur ve limon ağacı çıktıBenim harekwtler azalmadı canım sadece eskisi kadar uzun sürmüyo ama daha sertben büyüdüm diyo beyefendi herhalde Belki poposunu falan yukarıya yaslıyosa ondan oluyodur belki.
Bi hastaneye acile git olmazsa canım için rahat etmiyosa eğer. Rahatlamış olursun en azından
Canım limonlu ıhlamur iç bol bol da su iç burun tıkanıklığı geçsin dr bana öyle demişti. Benim tıkanıklığımı burun bantı hafifletmişti biraz belki işe yarat. Öksürük için de kv pekmez iç dedi iyi geliyo baya.
Aynı aynı popoyu dayıyo yukarıya nefes aldırmıyo zıpırım
Doğum günün kutlu olsun canım oğlunla kızınla musmutlu sağlıklı nice yıllara inşallahvalla çok duygulandım görünce pazartesiyi iple çekiyorum
Canım bilemem henüz ama anlamaya çalılırım çok zordur durumun eminim ama üzülüp ağladıkça sütün azalır her fırsatta emzir ki toparlasın inşallah
36+5 canım 1 hagta geç döllenme var karın çevresi 34 haftalık çıkıyor diye ne olur ne olmaz diye tedbir amaçlı yaptılarCiğer gelişimi tamamlanmamış mı peki 38. Haftada neden iğne yaptılar ki
Amin inşallah canımEvet nst bağlıyken de aynı şekilde karnım toplanıp gevşiyordu ama herhangi bir ağrı hissetmiyorum beraberinde. Onu hissettiğinde gel diyor işte. Bebek ters pozisyonda. O yüzden sezaryen olacak. İki hafta önce hastanede iki gün yattım, taburcu ederlerken hemşire nöbetçi doktora "Bir parmak açıklığı var" demişti
Allah kolaylık versin. En hayırlı şekilde be zamanda sağlıkla gelir inşallah
Amin inşallah canımCanım muzlu sütün içine Trabzon hurması katına da bebeğe kilo yapıyor benim içtiğim hafta ile içmediğim hafta arası fark etmişti
Musmutlu yaşların olsun canım ailece
Hadi hayırlısı canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
AA çok geçmiş olsun cnm inşallah rahatlamışsındır. Taş düşürme doğum sancısı gibi oluyor diyorlarKizlar solumda ağrim, idrarda batmam vardi. Persembe gunu idrar tahlili istedi doktor, temiz cikinca bol su iç, bebek aşagi inmeye çalisiyodur filan dedi ben de ağrilari kafaya takmadim.
Az evvel korkunc sanci girdi, dedim kesin doğuruyorum, hastane cantami bile hazirlamamisim. Aniden normal tuvalete gittim, bobrek taşi düştü
Sancidan şaftim kaydı çok korktum.
Sancıyı hissetmiyorsan kadılmayı takip edeceksin o zaman canım mecbur. Aralıkları kısa olunca hemen gidersin artıkGittik canım. Nst'de sancı çıktı. Açılma artmış mı diye baktı, artmamış. O yüzden eve gönderdi. Su gelir, kanama olur, sancı olursa gel dedi. 36 dolduğu için artık durdurmayacaklarmış. Sorun şu ki ben sancıyı hissetmiyorum. Hissedersin diyor. Yani hissetmiyorum işte hissetmedim nst'de de sancı falan. Sadece karnım toplanıp gevşiyor bunu hissediyorum. Anlatamıyorum. Moralim çok bozuldu. Zaten açıklık kontrolünde ruhum çekiliyor. Gittiğime gideceğime pişman oldum
Dediklerinin hepsini yapıyorum cnm içimde ıhlamur ve limon ağacı çıktı
Çok geçmiş olsun canım kardeşimden biliyorum biraz rahatlamışsındır ama artık.Kizlar solumda ağrim, idrarda batmam vardi. Persembe gunu idrar tahlili istedi doktor, temiz cikinca bol su iç, bebek aşagi inmeye çalisiyodur filan dedi ben de ağrilari kafaya takmadim.
Az evvel korkunc sanci girdi, dedim kesin doğuruyorum, hastane cantami bile hazirlamamisim. Aniden normal tuvalete gittim, bobrek taşi düştü
Sancidan şaftim kaydı çok korktum.
İnşallah sağ sağlim kavuşursun yavruna iğneyi yapmaları çok iyi olmuş küveze girmez inşallah.baş çevresi kaç çıkıyor sizin36+5 canım 1 hagta geç döllenme var karın çevresi 34 haftalık çıkıyor diye ne olur ne olmaz diye tedbir amaçlı yaptılar
Evet söylediklerinin hepsi geçiyor zamanlaArkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?
Galiba bunu duymaya ihtiyacım var
Geçecek canım 10. Gün ben ağrılarımın bittiğini farkettiğimdd çok tuhaf gelmişti  evde bol bol yürü ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlarsınArkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?
Galiba bunu duymaya ihtiyacım var
Hadi inşallahEvet söylediklerinin hepsi geçiyor zamanla
Ah inşallahGeçecek canım 10. Gün ben ağrılarımın bittiğini farkettiğimdd çok tuhaf gelmişti  evde bol bol yürü ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlarsın
İnşallah canım küveze girmeden sağ Salim atlatırız. 30 ya da 32 cm dedi galiba doktor canımİnşallah sağ sağlim kavuşursun yavruna iğneyi yapmaları çok iyi olmuş küveze girmez inşallah.baş çevresi kaç çıkıyor sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?