AA çok geçmiş olsun cnm inşallah rahatlamışsındır. Taş düşürme doğum sancısı gibi oluyor diyorlar
Sancıyı hissetmiyorsan kadılmayı takip edeceksin o zaman canım mecbur. Aralıkları kısa olunca hemen gidersin artık
olsun tatlım en kısa zamanda toparlanırsın inşallah
Çok geçmiş olsun canım kardeşimden biliyorum biraz rahatlamışsındır ama artık.
Aa çok geçmiş olsun,ağrıların geçti mi simdi?Kizlar solumda ağrim, idrarda batmam vardi. Persembe gunu idrar tahlili istedi doktor, temiz cikinca bol su iç, bebek aşagi inmeye çalisiyodur filan dedi ben de ağrilari kafaya takmadim.
Az evvel korkunc sanci girdi, dedim kesin doğuruyorum, hastane cantami bile hazirlamamisim. Aniden normal tuvalete gittim, bobrek taşi düştü
Sancidan şaftim kaydı çok korktum.
10. Günden itibaren yavaştan normal hayatına döneceksin hiç merak etmeArkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?
Galiba bunu duymaya ihtiyacım var
Geçmiş olsunKizlar solumda ağrim, idrarda batmam vardi. Persembe gunu idrar tahlili istedi doktor, temiz cikinca bol su iç, bebek aşagi inmeye çalisiyodur filan dedi ben de ağrilari kafaya takmadim.
Az evvel korkunc sanci girdi, dedim kesin doğuruyorum, hastane cantami bile hazirlamamisim. Aniden normal tuvalete gittim, bobrek taşi düştü
Sancidan şaftim kaydı çok korktum.
Öyle demedi işte. Sancı eşlik edermiş, hissedermişim. O zaman gidecekmişim ya su gelir ya da kanama olursa... :/Sancıyı hissetmiyorsan kadılmayı takip edeceksin o zaman canım mecbur. Aralıkları kısa olunca hemen gidersin artık
Hakkinda hayirlisi inşallah canimKızlar hastaneye geldim. Biraz sancım çıktı ama ebe çok dikkate alınacak sancılar değil dedim sonra doktor usg yaptı herşey normal ve dönmüş sonunda paşam. Ve asıl şok 1.5 cm acilmam varmış. Doktor eve göndermedi, evim yarım saat uzaklıkta arabayla. 2 saat yürü tekrar kontrol edelim dedi. Ona göre açılma cogalmissa doğum olabilir dedi1 saattir yürüyorum şu an, bir saat sonra tekrar bakacak.
E sancin dikkate alınacak gibi değilse nasıl açılma olacak ki?Kızlar hastaneye geldim. Biraz sancım çıktı ama ebe çok dikkate alınacak sancılar değil dedim sonra doktor usg yaptı herşey normal ve dönmüş sonunda paşam. Ve asıl şok 1.5 cm acilmam varmış. Doktor eve göndermedi, evim yarım saat uzaklıkta arabayla. 2 saat yürü tekrar kontrol edelim dedi. Ona göre açılma cogalmissa doğum olabilir dedi1 saattir yürüyorum şu an, bir saat sonra tekrar bakacak.
Güzel haberleri bekliyorum inşallah bende mutlaka banada haber verin burdaİnşallah canım küveze girmeden sağ Salim atlatırız. 30 ya da 32 cm dedi galiba doktor canım
Aa çok geçmiş olsun,ağrıların geçti mi simdi?
Bol su ictigin için düştü demekki . Gelmiş geçmiş olsun canımCok tesekkur ederim. İdrar yolunda ufak agrilar var, tas cizdi ya da batti muhtemelen. Onceki ağrinin yaninda hiç bir şey tabi
Bilmiyorum ilk doğumum hiç bı firkim yok:/ ama 2 3 gundur soltarafim ağrıyor, doktor oda sancı olabilir dedi. Dün gece de hiç uyumadım yazmıştım gece boyu ağrım vardı. Ama şu an çok hafif, sadece bel ağrım siddetleniyo gibiE sancin dikkate alınacak gibi değilse nasıl açılma olacak ki?
Hadi hayırlısı insallah haber et bize.
Benimde aspirini erken bıraktırdı ama iğneye doğuma kadar devam sanırım sağlıkla doğsunlarda kilosu önemli değil.İğneyle doğum yapmak çok zor gerçekten çeken bilirBende oksapar kullanıyorum. Oğlumda da kullandım ama erken haftada biraktirdi doktor ben pna bağlıyorum plasenta problemini. 35+1 günlük doğdu tam 2 kiloydu.
Belki siddetlenmeye başladı ağrılar. Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz.Bilmiyorum ilk doğumum hiç bı firkim yok:/ ama 2 3 gundur soltarafim ağrıyor, doktor oda sancı olabilir dedi. Dün gece de hiç uyumadım yazmıştım gece boyu ağrım vardı. Ama şu an çok hafif, sadece bel ağrım siddetleniyo gibi
Bende 35+0 da aspirini bıraktım. İğneyi doğuma kadar kullanicam. Aynen oyle cnm yeterki sağlıklı olsunlar, kiloyu elbet alırlar dışarıda.Benimde aspirini erken bıraktırdı ama iğneye doğuma kadar devam sanırım sağlıkla doğsunlarda kilosu önemli değil.İğneyle doğum yapmak çok zor gerçekten çeken bilir
İyi akşamlar çok ilginç bende son kontrolde aynı şeyi yaşadım birsürü kişinin başına gelmiş 10 günde 100 gr almış boyu baş çevresi falan haftasında ama karın çevresi küçük çıktı ilk defa. bütün ölçümleri hep ilerideydi normalde doktor beslenmesine baktı gayet normal dedi gelişim geriliği diyemeyiz dedi ben çok takmadım aslında doktor normal dediği için ama şuan çok şaşırdım birçok kişinin başına gelmiş olmasına.Benimde 10 günde 100 gr almış üstelik tam kilo alması gereken haftalardayımbaş çevresi karın çevresi geride 2 buçuk hafta
İnşallah cnmHadi inşallah
Ah inşallah
Yürüyorum canım hastaneye giderken de yürüme mesafesi oluyor inince.
Çabucak toparlanırım inşallah
Belki de açılma falan başlarsa hissettirir canım çünkü hep öyle diyolar ya. Ben tecrübesizim bilemiyorum tabii inşallah sıkıntı olmaz anlaşılır canımGeçmiş olsun
Öyle demedi işte. Sancı eşlik edermiş, hissedermişim. O zaman gidecekmişim ya su gelir ya da kanama olursa... :/
Ben değil ama eşim çok taş düşürdü düştükten sonra tahriş acısı biraz sürüyormuş cnm bol bol su iç idrar yolu ile kalan sıkıntıyı atarsın inşallahSagol canim valla kesin doğuruyorum dedim zaten. Şansliydim uzun sürmedi. Rahatladim ama idrar yolumda ağri var, düşerken batmiş olabilir.
Çok sagol canim, bebek kipirdiyo diye yerinden oynatti galiba. Cok sükür daha iyiyim simdi
Hakkında hayırlısı canımKızlar hastaneye geldim. Biraz sancım çıktı ama ebe çok dikkate alınacak sancılar değil dedim sonra doktor usg yaptı herşey normal ve dönmüş sonunda paşam. Ve asıl şok 1.5 cm acilmam varmış. Doktor eve göndermedi, evim yarım saat uzaklıkta arabayla. 2 saat yürü tekrar kontrol edelim dedi. Ona göre açılma cogalmissa doğum olabilir dedi1 saattir yürüyorum şu an, bir saat sonra tekrar bakacak.
İyi günlerde kullanın kuzum inşallahAh nasıl sabırsızlanıyorum artık ❣
Ben de bilmiyorum ki canım. İnşallah biraz daha bekleyip büyüsün de sağlıkla gelsin hepimizinkilerBelki de açılma falan başlarsa hissettirir canım çünkü hep öyle diyolar ya. Ben tecrübesizim bilemiyorum tabii inşallah sıkıntı olmaz anlaşılır canım
Bol su ictigin için düştü demekki . Gelmiş geçmiş olsun canım
Ben değil ama eşim çok taş düşürdü düştükten sonra tahriş acısı biraz sürüyormuş cnm bol bol su iç idrar yolu ile kalan sıkıntıyı atarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?