2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
10. Günden itibaren yavaştan normal hayatına döneceksin hiç merak etme
Çok sevinirim o zaman az kaldı
Öyle demedi işte. Sancı eşlik edermiş, hissedermişim. O zaman gidecekmişim ya su gelir ya da kanama olursa... :/
O nasıl şey öyle
Doktoruma karnım sertleşiyor hafif regl ağrım var dediğim anda gel demişti. Sancılarım çıktı zaten.
Hastanedeyken de sancı hissetmedim günlerce ama kasılmaları hep hissettim.
İlginç açıkçası.

Benim kafa çevreside küçük çıkıyor banada doktor minyon bebek olcaktır dedi ama anlamadım 15 günde 500 gr almıştı sonra nasıl 10 günde 100 gr alıyor aklım almadı

Benim kafa çevreside küçük çıkıyor banada doktor minyon bebek olcaktır dedi ama anlamadım 15 günde 500 gr almıştı sonra nasıl 10 günde 100 gr alıyor aklım almadı
Aynı şeyi ben de yaşadım
Bir ara 400 gram aldı.
Sonra 10 günde 100 gram almıştı.
Demek ki böyle şeyler olabiliyor son haftalarda.

Kızlar kızlar.... Benim tahmini doğum 24 şubat olarak görünüyor normalde bugün 8000 adım yürüdüm normal doğum istiyorum diye abartmış olabilirim sanırım. Biraz adet ağrısı gibi karın ağrım var, gaz sancısı mı onu da kestiremiyorum. Bu doğum sancıları nasıl oluyor terübesizim biraz bilgi verir misiniz ayaklarımı yukarı kaldırınca belim ağrıyor 35. Hafta bitti bugün.

Bir anlasam. Hastanede yattığımda da anlatamadım. O zaman da neredeyse hiçbir sancıyı hissetmiyordum. Sancı var sandığımda bir şey çıkmıyordu. Onlar sancı çıktı dediğinde de hiç ağrım olmuyordu. Şimdi de ağrım falan olmadı hiç ne evde ne nst'de ama karnım o kadar sık kasılıp gevşemeye başlamıştı ki ihmal etmeyelim diye gittik. Açılma olsa göndermeyeceklerdi sanırım ama olmadığı için gönderdiler. "Ev yakın değil mi?" diye de sordu doktor hatta

Hakkında hayırlısı canım birde ağrıların nasıldı benimde kasılmam oluyor hep gece ama kızımda hiç sancı çekmediğim için bilemiyorum

İyi günlerde kullanın kuzum inşallah
Normal üst karnım sertleşiyor çok şık. Benim sol tarafimda belime yakın bir ağrı var iki gündür. Dün ilk defa gece alt karnım ağrıyordu adet ağrısı gibi. Nst sanci çıkıyor şimdi belirli aralıklarda ama bedenen çok bi sanci hissetmiyorum anlamadım ben de:/

Buyur buradan yak işte. Benim de nst'de sancı var ama ben hissetmiyorum. Daha vakit de var. Niye yürüttüler ki seni? Ben muayene bile doğumu tetiklerse diye kafayı yiyorum

Aynen benim de öyle çok alıyordu normalde bana da doktorum minyon bi bebek ama bi gerilik yok dedi muhtemelen 3 kiloyu bulur dedi sağlıklı olsunlar da inş.

CAnım çok yürüdüğün İçin de ağrın olmuş olabilir bi yan yatıp dinlen bakalım yada otur eğer geçiyorsa doğum sancısı değildir bide doğum sancısı bi karın ağrısı gibi başlayıp sonra tamamen geçiyor bi süre sonra daha şiddetlisi başlıyor ama benim iki kez 15 dakika ara ile hafifi karın ağrısı olmuştu sonrasında ara kısaldı ve belimden giren bi ağrı başlamıştı belden karına doğru bi ağrı. Aralar kısalıp ağrının şiddeti artıyor.

Covid dönemi sıkıntısı herhalde

Haftamız gayet güzel cnm Allahın izniyle sağlıkla kavuşursun inşallah en güzel zamanda..

Buyur buradan yak işte. Benim de nst'de sancı var ama ben hissetmiyorum. Daha vakit de var. Niye yürüttüler ki seni? Ben muayene bile doğumu tetiklerse diye kafayı yiyorum
Ayy kafayı yicem. Benimde nst yine sancı çıktı ama sancı denilen şey yok hissetmiyorum. Eve gönderdi dinlen dedi sevinmiştim dogurac diye hazirlamiszim kendimi bugüne

Bide şimdi acilmam var psikolojik olarak baski hissediyorum.

Masallahh Allah bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Gule gule buyutun.

yavrularınla sevdiklerinle nice güzel yılların olsun canım

Ayy kafayı yicem. Benimde nst yine sancı çıktı ama sancı denilen şey yok hissetmiyorum. Eve gönderdi dinlen dedi sevinmiştim dogurac diye hazirlamiszim kendimi bugüne
Benim de durum aynı işte. Daha var vaktimiz ya. Büyüsünler öyle gelsinler
Bide şimdi acilmam var psikolojik olarak baski hissediyorum.
Ben 15 gündür o baskıyla yatıp kalkıyorum. Bir şey olmadı henüz. Tabii benim ilaçlarla epey müdahale ettiler de durdu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…