2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim de durum aynı işte. Daha var vaktimiz ya. Büyüsünler öyle gelsinler

Ben 15 gündür o baskıyla yatıp kalkıyorum. Bir şey olmadı henüz. Tabii benim ilaçlarla epey müdahale ettiler de durdu yani
Hayırlısı inşallah, beklemeye devam sağlıkla gelsinler de önemi yok ne zaman

Amin inşallah. Bana "Yat dinlen, bol su iç" dedi. Senin de aklında olsun. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bana da eve git dinlen dedi . Başta yürüttü okadar demekki daha zamanı var

Evet zormuş Amin inşallah Allah sana da bir daha yaşatmasın canım

Son durumun ne canım inşallah geçmiştir sancıların

Normal doğum yapmadım canım ama Dr um günde yarım saat yürüyüş yeterli diyor. Ayakta kalmak bile ağrıya sebep olabiliyor biraz uzanıp dinlenirken bence geçecektir ağrın içini ferah tut

Benimde salı günü kontrolüm var,anestezi uzmanıyla görüşeceğim ve tarih belirlenecek inşallah.

Ben ilk çocukta normal doğum yapmıştım

Nişanım akşam üzeri saat 6 gibi geldi, o an farketmedim
Yemek yiyip eşimle yaklaşık 1.30 saat yürüdüm
Minik minik idrarım kaçıyordu, eşime bugün ne çok altıma kaçırdım dedim
(Meğerse suyum geliyormuş )

Saat 12 gibi uyudum 2.30 gibi karnımın sertleşmesi ile uyandım
Saat 3ü geçerken sancı dediğimiz şey hafiften başladı
Bu sancı, kasıklarına bir anda bir ağrı olarak saplanıyor 3-4 dakika sürüyor sonra ani bir rahatlama geliyor o da ortalama 15 dakika sürüyor
Ve düzenli olarak sancı - rahatlama şeklinde devam ediyor ta ki arasında Kİ süreler kısalana kadar

Hasteneye gittiğimde 4.5 cm açılmam varmış
Sabah 6.28 de doğurdum

Demem o Kİ düzenli bir ağrı saplanıp düzenli bir rahatlama oluyorsa doğum sancısı olabiliyor. Herkeste birebir aynısı olmasada buna benzerdir

Geçmiş olsun
Arkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?

Galiba bunu duymaya ihtiyacım var
Geçecek canım az daha sabır. Gülerken falan dikiş yerinin üstüne hafif bir yastık koy rahatlarsın.

Arkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?

Galiba bunu duymaya ihtiyacım var
Beni en çok yataktan kalkmak zorluyordu geçiyor yavaş yavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…