Hayırlısı inşallah, beklemeye devamBenim de durum aynı işte. Daha var vaktimiz ya. Büyüsünler öyle gelsinler
Ben 15 gündür o baskıyla yatıp kalkıyorum. Bir şey olmadı henüz. Tabii benim ilaçlarla epey müdahale ettiler de durdu yani
Amin inşallah. Bana "Yat dinlen, bol su iç" dedi. Senin de aklında olsun. Hakkımızda hayırlısı inşallahHayırlısı inşallah, beklemeye devamsağlıkla gelsinler de önemi yok ne zaman
Bana da eve git dinlen dedi . Başta yürüttü okadarAmin inşallah. Bana "Yat dinlen, bol su iç" dedi. Senin de aklında olsun. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Sabır diliyorum bizeBana da eve git dinlen dedi . Başta yürüttü okadardemekki daha zamanı var
Evet zormuşCok tesekkur ederim canim.Allah kimseye vermesin hamileyken boyle bi sıkıntı
İçeyim canim bol su. Ben de düsürdüm onceden ama doktor temiz deyince o ihtimali silmistim kafamdan. Erkeklerde daha zor oluyor diye biliyorum. Allah şifa versin eşinize de
Son durumun ne canım inşallah geçmiştir sancılarınNormal üst karnım sertleşiyor çok şık. Benim sol tarafimda belime yakın bir ağrı var iki gündür. Dün ilk defa gece alt karnım ağrıyordu adet ağrısı gibi. Nst sanci çıkıyor şimdi belirli aralıklarda ama bedenen çok bi sanci hissetmiyorum anlamadım ben de:/
Normal doğum yapmadım canım ama Dr um günde yarım saat yürüyüş yeterli diyor. Ayakta kalmak bile ağrıya sebep olabiliyor biraz uzanıp dinlenirken bence geçecektir ağrın içini ferah tutKızlar kızlar.... Benim tahmini doğum 24 şubat olarak görünüyor normalde bugün 8000 adım yürüdüm normal doğum istiyorum diye abartmış olabilirim sanırım. Biraz adet ağrısı gibi karın ağrım var, gaz sancısı mı onu da kestiremiyorum. Bu doğum sancıları nasıl oluyor terübesizim biraz bilgi verir misiniz ayaklarımı yukarı kaldırınca belim ağrıyor 35. Hafta bitti bugün.
Sancı yokta, Ağrım halen var yine tek sol taraflı, ama evdeyim bol bol dinlen dedi.Son durumun ne canım inşallah geçmiştir sancıların
Sıkılırsam başımın çaresine bakarım demiş ve bakmışKızlar benim prenses kafasını 3 haftadır kanala sokmuştu ya, bende sıkılıyorsa diyordum,dün kontrolde ne gorelim, çekmis ordan kafasını içeri
Ee onların yeri istediklerini yaparlarKızlar benim prenses kafasını 3 haftadır kanala sokmuştu ya, bende sıkılıyorsa diyordum,dün kontrolde ne gorelim, çekmis ordan kafasını içeri
Dinlen cnm minnoş ta vaktini bekle rinşallahSancı yokta, Ağrım halen var yine tek sol taraflı, ama evdeyim bol bol dinlen dedi.
Keyifleri nasıl istiyorsa öyle yapıyorlarKızlar benim prenses kafasını 3 haftadır kanala sokmuştu ya, bende sıkılıyorsa diyordum,dün kontrolde ne gorelim, çekmis ordan kafasını içeri
Benimde salı günü kontrolüm var,anestezi uzmanıyla görüşeceğim ve tarih belirlenecek inşallah.Geçen hafta gittim nstye 3 hafta sonra doğuma alabiliriz dedi.iyi hissetmesen haftaya gel dedi nst için bu hafta gitmedim haftaya gidicem inşallah.sizin bellimi tarih. 1 haftadır göğüslerimdrn süt akıyor doğurucam diye korkuyorum valla.
Keyifleri nasıl istiyorsa öyle yapıyor sıpalarKızlar benim prenses kafasını 3 haftadır kanala sokmuştu ya, bende sıkılıyorsa diyordum,dün kontrolde ne gorelim, çekmis ordan kafasını içeri
Geçmiş olsunKizlar solumda ağrim, idrarda batmam vardi. Persembe gunu idrar tahlili istedi doktor, temiz cikinca bol su iç, bebek aşagi inmeye çalisiyodur filan dedi ben de ağrilari kafaya takmadim.
Az evvel korkunc sanci girdi, dedim kesin doğuruyorum, hastane cantami bile hazirlamamisim. Aniden normal tuvalete gittim, bobrek taşi düştü
Sancidan şaftim kaydı çok korktum.
Geçecek canım az daha sabır. Gülerken falan dikiş yerinin üstüne hafif bir yastık koy rahatlarsın.Arkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?
Galiba bunu duymaya ihtiyacım var
Kızlar mesaj atmışsınız burdan yazayım ve tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdi oğlum salı taburcu oldu evde bir bayram havası derken ertesi gün hastalandım ama nasıl ölüyorum bildiğiniz ciğerlerim sökülüyor öksürmekten ateş 40-41 i gördü. İnfluenza testi verdim negatif covid verdim negatif ama kan pıhtılaşmam çok fazla 1500’lerde. Doktor heran pıhtı atabilir vücuduna hemen kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz dedi ama emzirirken kan sulandırıcı iğne olanınız var mıydı hiç? Bebekte herhangi bi alerjiye falan sebep oldu
Beni en çok yataktan kalkmak zorluyordu geçiyor yavaş yavaş...Arkadaşlar önceden sezaryen olmuş birisi lütfen bu ağrıların geçeceğini ve gülünce ağrım olmayacağı günlerin geleceğini söyleyebilir mi?
Galiba bunu duymaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?