Ay hadi sağlıkla gelsinAy hadi siz sağ salim doğurun 2 şubatta da sizden sonra 1 hafta saycam nasip olursa 10 şubatta da bana gün verdi Dr um oğlum beklerse
Allahtan sabah erkenden olcak bide gün içinde beklesem hiç dayanamamYaa yarın mi doğumhadi bakalım sağlıkla kavuşun cnm, bana doktorum diyor ki kendini kötü hissedersen uyuturum hemen, zaten gece uyuyamican valla dedim doğru nasil uyur ki insan heyecandan
Bekliyorum canım çok teşekkür ederimBirde burda görmüştüm sanırım. Her süt sagdiktan sonra ya da emzirdikten sonra sütünü meme ucuna sür. Yumuşatıyor.
Benim ilk dogumum sezeryan olduğu için buda mecbur öyle olacak.Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Ben de sezaryenden korkuyorum yalnız değilsin. Normal doğurmak istiyorum bakalımArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Benim ki kendi tercihimArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Saglikla gelsin yavrunuz insallah yarin guzel haberlerinizi bekliyoruzAllahtan sabah erkenden olcak bide gün içinde beklesem hiç dayanamam
Aynen canım banada uyu diyorlarda uyursam süt sağamıyorum doğumdan sonra dinlendim denemez.Bir an önce normal düzenine dönsün inşallah
Sizde sınır 3 kilo mu.
Düzenli uyku süt sağarken mümkün değil ki ya.
Bugün yine bir alarmı duymamışım mesela.
Buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum.
Şimdi sagdim yatıp uyusam 1 saat beni daha kötü afallatıyor.
Bebek gelince inşallah sesini duyup hemen kalkabilirim
Evet cnm yarın kontrolüm, doktorum sabahtan alırım demisti en son konuştuğumuzda bakalım ne dicek yarınAy pardon 5 günsenin belli oldu mu saati? Yarındı sanırım kontrolün dimi
Ben ikisinde de tedirginimArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Maşallah cnm kocaman olsun bian önce kavuşun inşallahKokladım okşadım
80 gram almış çok şükür
Demi ya insan bi yandan da stres yapıyor yaAllahtan sabah erkenden olcak bide gün içinde beklesem hiç dayanamam
Kızımı erken doğumla kaybettim suni sanci aldım ve suni sancidan cok korkuyorum, sancı çekip sezaryan olan cok var etrafımda aynı şeyi yaşamak istemiyorum bide vajinismus geçmişim var o yüzden sezaryan istiyorum, mutlaka sebebi vardır herkesin sezaryan içinArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Remolent göğüs ucu bakım kremi canım.Bekliyorum canım çok teşekkür ederim
İnşallah her şey yoluna girecek uykusuz ama mutlu anneler olacağızAynen canım banada uyu diyorlarda uyursam süt sağamıyorum doğumdan sonra dinlendim denemez.
Bebek olunca farklı olur diyorlar kalkarsın canım sıkma canını
Ben de çok sevindim ya. Bugün beşiği yatağı da geldi.Maşallah cnm kocaman olsun bian önce kavuşun inşallah
E haklı prensesBen de çok sevindim ya. Bugün beşiği yatağı da geldi.
Bizim kız beşiğim gelmeden ben gelmem diyormuş herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?