2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen mi normal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Benim ilk dogumum sezeryan olduğu için buda mecbur öyle olacak.
Korkulacak bisey yok ama . Elbette normal en güzeli keşke nasip olsaydı banada.

Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen mi normal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Ben de sezaryenden korkuyorum yalnız değilsin. Normal doğurmak istiyorum bakalım

Benim ki kendi tercihim normalden daha cok korkuyorum kisideb kisiye degisio iste Allah hepimize en sagliklisini nasip etsin

Aynen canım banada uyu diyorlarda uyursam süt sağamıyorum doğumdan sonra dinlendim denemez.
Bebek olunca farklı olur diyorlar kalkarsın canım sıkma canını

Ben ikisinde de tedirginim ama normal doğumu tercih ederim sanırım duruma göre bakalım, nasıl olacak. Haftaya kesin bilgi alicam, oğlum en son donmemisti o yüzden sezeryana daha olumlu bakıyordum. Son hastane kontrolumde dönmüş dedi doktor. Haftaya kendi doktorum da tasdikler ve aksilik olmazsa normal olur heralde kafam çok karışık heycandan

Kızımı erken doğumla kaybettim suni sanci aldım ve suni sancidan cok korkuyorum, sancı çekip sezaryan olan cok var etrafımda aynı şeyi yaşamak istemiyorum bide vajinismus geçmişim var o yüzden sezaryan istiyorum, mutlaka sebebi vardır herkesin sezaryan için

Ben de çok sevindim ya. Bugün beşiği yatağı da geldi.
Bizim kız beşiğim gelmeden ben gelmem diyormuş herhalde
E haklı prenses ne diyolar peki cnm ne zaman gelirmiş eve tahmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…