2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
E haklı prenses ne diyolar peki cnm ne zaman gelirmiş eve tahmini
Tarih veremiyorlar canım.
Doktoru bir aileye öyle tarih vermiştik bebek kilo verince ertelendi o yüzden tarih veremiyoruz demişti.
2300u çabuk görür inşallah sonra hastanede birkaç gün kalıp geçeriz eve

Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen mi normal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Benim platinlerden dolayı oldu ama bebek küçük olduğu için doktorum istersen normal doğumu deneyelim dedi ama makat gelisiydi. Sancıyla döner o dedi. birde 1 haftadır hastanede olduğum için sancilarimin ne kadar sürede yeterli olacağını bilemeyiz diye korktum çok uzamasından. Sonra muayene edildim galiba acikligim yoktu doktor da almak istedi. Benim o şekilde son karar verildi.
Her şey normal gitseydi normal teklif edildiğinde kabul ederdim. Sezaryenin sonraki süreci sahiden zormuş

Kızlar merhaba dün uyu uyan emzir rutinim vardı bakamadım hiç. Nasılsınız herkes iyidir inşallah bugün kontrol vardı oğlumun sarılık değeri biraz yükselmiş dr çok ciddi değil bol bol emzir ama Pazartesi tekrar görüşelim dedi. Etrafımdan sarılık olabileceğini çok duymuştum zaten çok korkmadım ama endişelenmedim de diyemem. Bizde durum bu. Siz de ne var ne yok

Kendi adıma söyleyeyim hersey yolunda çok şükür. 2 subatciyiz nasipse.

Sarılık her bebekte oluyor sürekli emzirirsen ilerlemez annesi,hep geçeceğiz o yollardan

Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen mi normal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Canım kendimi anlatayım kızımdan önce bir düştüğüm oldu o zaman Dr bana senin çayın dar sen normal dopuraöazsın dedi korkuttu beni bende zaten küçüğüm cahillik falan kızımı hiç denemeden sezaryen doğurdum. Şimdi de o yüzden zorunlu sezaryen

Tarih veremiyorlar canım.
Doktoru bir aileye öyle tarih vermiştik bebek kilo verince ertelendi o yüzden tarih veremiyoruz demişti.
2300u çabuk görür inşallah sonra hastanede birkaç gün kalıp geçeriz eve
İnşallah cnm sağlıklı olsun da Kavuşursunuz..

Bence ben başlarımannem yarın aksam geliyor bakalım neler yasicaz 40 gun kendisi sütümun olmayacağını iddaa ediyor simdiden
nerden biliyormuş?
4 gündür de benim k.validem yanımda, az önce 20 gün dur yeter dedim yüzümü karartıp
Şimdilik bi sıkıntı yok ama belli olmaz

Haha sinirlenen gelsin buraya içini döküp geri gitsin
Aynen aynen
Bence ben başlarımannem yarın aksam geliyor bakalım neler yasicaz 40 gun kendisi sütümun olmayacağını iddaa ediyor simdiden
Nerden bilecek ki süt olup olmayacağını sende anne bana iyi bak bol bol dinlenebileyim sütüm olsun de
nerden biliyormuş?
4 gündür de benim k.validem yanımda, az önce 20 gün dur yeter dedim yüzümü karartıp
Şimdilik bi sıkıntı yok ama belli olmaz
Biz kayınvalidem le aynı şehirdeyiz 1 hafta kalsan geceleri yeter dedim 10 gün olsun kızım ne olacak dedi sağolsun iyidir güzel bakar ama düzen değişiyor yok dedim anne inşallah oğlan sakin olsun hiç birimiz yorulmayalım falan diye geçtik bakalım şimdilik eşimde çok rahat edecek gibi değil. Birde annem var o da bende mi gelsem modunda onunla daha çok takışırım çünkü baskın karakter bakalım kahramanlarımızı neler bekliyor neyse bebeler sağlıkla doğsun 40 güne hallederiz inşallah

Kendi adıma söyleyeyim hersey yolunda çok şükür. 2 subatciyiz nasipse.

Sarılık her bebekte oluyor sürekli emzirirsen ilerlemez annesi,hep geçeceğiz o yollardan
Çok şükür canım inşallah sağ salim gelir bebiş
Aynen kardeşim ve arkadaşımdan biliyorum o yüzden sürekli emziriyorum süt yapacak şeyler yemeye içmeye çalışıyorum. Kv ile bitki çayı almıştık hergün yapıyo içeyim diye.
Gelsin lohusalık lar kaynanalar anneler
Valla anneanne de babaanne de burada o kadar rahatım ki sadece emziriyorum ağrım olmadığı zaman altını kıyafetini değiştiriyorum. Geri kalan herşeyi yapıyorlar ama 10 gün falan kalıp gidecekler ben kendi i toparladıktan sonra .

Ay 1 hafta az değil mi yahu
Karışmayıp sadece yemek işine baksalar çok iyi olur.
Çok haklısın bizi neler bekliyor göreceğiz

Olur olur su çok önemliymiş bol bol içmek lazım. Allahın izniyle hepimiz yetecegiz miniklerimize

Yeterli bence, bende sürekli meme vermeye çalışıyorum ama sağarken daha sertti göğüslerim şimdilerde artık yumuşadı refleks olarak normaldir muhtemelen benimki kafa atıyor bana kafası hep dimdik kendisi tutuyor ama her çocuğun yapısı ile alakalı bu kızımda böyleydi kafayı dimdik tutardı, yeğenim tutamazdı mesela 4 gün araları olmasına rağmen. O yüzden kıyaslama yapmayalım doğru olmaz sanırım. Bizde çok gazlıyız geceleri bi gram uykumuz yok çığlık çığlığa resmen damla da başladık ama bana mısın demiyor bu konuda dertliyim bende

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar tek tek alıntılayamadım, hiç normal doğum yapan görmeyince gerçekten kendimi yalnız hissetmiştim, sezaryeni ben mi o kadar abartıyorum acaba diye kısmetse ben de normal doğurmayı çok istiyorum sırf ameliyattan ve sonrasından korktuğum için. Ama genel olarak herkesin bir sebebi varmış :) ben normal doğum yapmayı tercih ettiğim için sanırım sayfada sona kalacağım bu gidişle

Hayirli uğurlu olsun saglikla büyütürsün inşallah darisi başimiza, çok amin

Canim bakindim göremedim hayirlisiyla dogurdun mu insallah

Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsun şubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Maşallah maşallah hayirli ugurlu olsun, geçmis olsun saglikla büyütürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…