Tarih veremiyorlar canım.E haklı prensesne diyolar peki cnm ne zaman gelirmiş eve tahmini
Benim platinlerden dolayı oldu ama bebek küçük olduğu için doktorum istersen normal doğumu deneyelim dedi ama makat gelisiydi. Sancıyla döner o dedi.Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Kendi adıma söyleyeyim hersey yolunda çok şükür. 2 subatciyiz nasipse.Kızlar merhaba dün uyu uyan emzir rutinim vardı bakamadım hiç. Nasılsınız herkes iyidir inşallahbugün kontrol vardı oğlumun sarılık değeri biraz yükselmiş dr çok ciddi değil bol bol emzir ama Pazartesi tekrar görüşelim dedi. Etrafımdan sarılık olabileceğini çok duymuştum zaten çok korkmadım ama endişelenmedim de diyemem. Bizde durum bu. Siz de ne var ne yok
Gelsin lohusalık lar kaynanalar annelerAy hadi sağlıkla gelsinsonra başlasın süt savaşları
Gelsin kocaya tekme yorgana pıçakGelsin lohusalık lar kaynanalar anneler
Canım kendimi anlatayım kızımdan önce bir düştüğüm oldu o zaman Dr bana senin çayın dar sen normal dopuraöazsın dedi korkuttu beni bende zaten küçüğüm cahillik falan kızımı hiç denemeden sezaryen doğurdum. Şimdi de o yüzden zorunlu sezaryenArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Benimde nasipse 10 şubat bizim küçük bey sıkılıp gelmeye kalkmazsa tabiSubat ortasinda bi ben doguruyorum galiba Allah bi mani vermezse kizim erken gelmezse
HahaGelsin lohusalık lar kaynanalar anneler
İnşallah cnm sağlıklı olsun da Kavuşursunuz..Tarih veremiyorlar canım.
Doktoru bir aileye öyle tarih vermiştik bebek kilo verince ertelendi o yüzden tarih veremiyoruz demişti.
2300u çabuk görür inşallah sonra hastanede birkaç gün kalıp geçeriz eve
Bence ben başlarımHahasinirlenen gelsin buraya içini döküp geri gitsin
Bence ben başlarımannem yarın aksam geliyor bakalım neler yasicaz 40 gun kendisi sütümun olmayacağını iddaa ediyor simdiden
Aynen aynenHahasinirlenen gelsin buraya içini döküp geri gitsin
Nerden bilecek ki süt olup olmayacağınıBence ben başlarımannem yarın aksam geliyor bakalım neler yasicaz 40 gun kendisi sütümun olmayacağını iddaa ediyor simdiden
Biz kayınvalidem le aynı şehirdeyiz 1 hafta kalsan geceleri yeter dedimnerden biliyormuş?
4 gündür de benim k.validem yanımda, az önce 20 gün dur yeter dedim yüzümü karartıp
Şimdilik bi sıkıntı yok ama belli olmaz
Aynen inşallahİnşallah cnm sağlıklı olsun da Kavuşursunuz..
Çok şükür canım inşallah sağ salim gelir bebişKendi adıma söyleyeyim hersey yolunda çok şükür. 2 subatciyiz nasipse.
Sarılık her bebekte oluyor sürekli emzirirsen ilerlemez annesi,hep geçeceğiz o yollardan
Valla anneanne de babaanne de burada o kadar rahatım ki sadece emziriyorum ağrım olmadığı zaman altını kıyafetini değiştiriyorum. Geri kalan herşeyi yapıyorlar ama 10 gün falan kalıp gidecekler ben kendi i toparladıktan sonra .Gelsin lohusalık lar kaynanalar anneler
Ay 1 hafta az değil mi yahuAynen aynen
Nerden bilecek ki süt olup olmayacağınısende anne bana iyi bak bol bol dinlenebileyim sütüm olsun de
Biz kayınvalidem le aynı şehirdeyiz 1 hafta kalsan geceleri yeter dedim10 gün olsun kızım ne olacak dedi sağolsun iyidir güzel bakar ama düzen değişiyor yok dedim anne inşallah oğlan sakin olsun hiç birimiz yorulmayalım falan diye geçtik bakalım şimdilik eşimde çok rahat edecek gibi değil. Birde annem var o da bende mi gelsem modunda onunla daha çok takışırım çünkü baskın karakter bakalım kahramanlarımızı neler bekliyor neyse bebeler sağlıkla doğsun 40 güne hallederiz inşallah
Olur olur su çok önemliymiş bol bol içmek lazım. Allahın izniyle hepimiz yetecegiz miniklerimizeBence ben başlarımannem yarın aksam geliyor bakalım neler yasicaz 40 gun kendisi sütümun olmayacağını iddaa ediyor simdiden
Yeterli bence, bende sürekli meme vermeye çalışıyorum ama sağarken daha sertti göğüslerim şimdilerde artık yumuşadıBu mesajı dün gördüm ama şimdi ancak yazabiliyorumçünkü evde ufak bir bebeğim daha var fırsatım hiç kalmıyor... Yeni doğan kızım genelde uyuyor iki saatte bir emziriyorum ya da sut sağıp veriyorum.iki gün önce ilk kontrolumuz vardi...taburcudan sonra kilo almaya başlamış... Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi doktoru...emmeyle karnını doyuramiyor genelde sut sağıp veriyorum...işitme testinden geçtik... Refleksleri tabi zamanında doğan bir bebeğe göre değişik geliyor bana .. bakışları, ağız hareketleri vs... Normaldir herhalde bu durum...
Sizin nasıl gidiyor? 50 CC dağılmış süt veriyorum şu an... Az mı acaba... Kg su 2510 gr
Kızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Kızşar bugün öğleden sonra kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Maşallah maşallahSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?