2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şimdi disardayim kızımın yanına gidiyorum.
Eve gidince doktorun yazdığı kremin markasını yazayım sana. Ben önceden krem kullanmadim. Süt saginca da yara oldu bu krem geçirdi.
Eve gidince hemen bakıp söyleyeceğim

Birde burda görmüştüm sanırım. Her süt sagdiktan sonra ya da emzirdikten sonra sütünü meme ucuna sür. Yumuşatıyor.

Yarın sabah 07:30 da hastanede olcaz bu gece ben uyuyamam ki
Yaa yarın mi doğum hadi bakalım sağlıkla kavuşun cnm, bana doktorum diyor ki kendini kötü hissedersen uyuturum hemen, zaten gece uyuyamicanvalla dedim doğru nasil uyur ki insan heyecandan

Mis gibi kokla bizim yerimize de prensesini

Fikir edinmek istedim ben öyle yoksa tabiki her insan acı eşiği farklı

Evet artık son bir gün kaldı Allah’ın izniyle kavuşmaya Öksürük hala geçmedi nasıl olcak bilmiyorum dikişlerim çok acıcak cuma sabah inşlh kollarımda olcak oğluşum
offf benim de gripten kalma öksürüğüm var geçmedi bir türlü... son dakika golü grip oldum gecen hafta.. mecburen de istemeye istemeye antibiyotik kullandım.. ama öksürüğüm halen az da olsa varr ... simdi siz dikişi deyince ,zaten agrı oluyor öksürük gelir se yandık

Şimdi eve geldim.
3300 gram 52 cm olmuş benim cimcime
Hiic gelmeye niyeti yok şuanda dedi doktor.
Çarşamba günü 13.00 da kavuşacağız kızımla nasipse. Birde öyle güzel poz verdi ki ,sadece yanaktan ibaret ,tontis tontis❣ salı günü son kontrol,anestezi uzmanı ile görüşeceğiz. İşte öyle, ayy bi gelseydi su carsamba

Yaa demekki ağrılar normalmiş cnm hadi bakalım sağlıkla gelsin

Maşallah Allah nazardan saklasın

Kızlar hani kızım orda enjeksiyonla besleniyor ya eve gelince beni emer yine dimi?
Onlara alismasindan korkuyorum iki gündür çok emmiyor

Amin canım,hepimizin evladını nazarlardan saklasın Rabbim

Benim bebişte iyiymiş doğum cts den 2 şubata kaydı o gün aksama kadar topluca doguracagiz heralde kızlar
Ay hadi siz sağ salim doğurun 2 şubatta da sizden sonra 1 hafta saycam nasip olursa 10 şubatta da bana gün verdi Dr um oğlum beklerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…