Şimdi disardayim kızımın yanına gidiyorum.KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Birde burda görmüştüm sanırım. Her süt sagdiktan sonra ya da emzirdikten sonra sütünü meme ucuna sür. Yumuşatıyor.KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Yaa yarın mi doğumYarın sabah 07:30 da hastanede olcazbu gece ben uyuyamam ki
Mis gibi kokla bizim yerimize de prensesiniŞimdi disardayim kızımın yanına gidiyorum.
Eve gidince doktorun yazdığı kremin markasını yazayım sana. Ben önceden krem kullanmadim. Süt saginca da yara oldu bu krem geçirdi.
Eve gidince hemen bakıp söyleyeceğim
Fikir edinmek istedim ben öyle yoksa tabiki her insan acı eşiği farklıCanım acı bünye ile ilgili. Ben depend götürmemiştim ilk doğum da kanamam çok olmamıştı senin farklı olabilir. O cehaletle tek pijama ile gitmiştim tertemiz kalmıştımşimdi 2 gecelik bşr pijama takımı birde hastaneden çıkarken giyeceğim takım koydum bakmalı belki de yine üstüm temiz kalır yani her şey senin yapıla ilgili ilk doğumda insan bilemiyor tabi. Sağlıklı doğumlar dilerim
Hayırlı doğum sağlıkla inşallah dinlen yinede gözlerin resimlerde iyi çıksınYarın sabah 07:30 da hastanede olcazbu gece ben uyuyamam ki
offf benim de gripten kalma öksürüğüm var geçmedi bir türlü... son dakika golü grip oldum gecen hafta.. mecburen de istemeye istemeye antibiyotik kullandım.. ama öksürüğüm halen az da olsa varr ... simdi siz dikişi deyince ,zaten agrı oluyor öksürük gelir se yandıkEvet artık son bir gün kaldı Allah’ın izniyle kavuşmayaÖksürük hala geçmedi nasıl olcak bilmiyorum dikişlerim çok acıcak cuma sabah inşlh kollarımda olcak oğluşum
Ayy çok heyecanlı..Yarın sabah 07:30 da hastanede olcazbu gece ben uyuyamam ki
Yaa demekki ağrılar normalmiş cnmŞimdi eve geldim.
3300 gram 52 cm olmuş benim cimcime
Hiic gelmeye niyeti yok şuanda dedi doktor.
Çarşamba günü 13.00 da kavuşacağız kızımla nasipse. Birde öyle güzel poz verdi ki ,sadece yanaktan ibaret ,tontis tontis❣ salı günü son kontrol,anestezi uzmanı ile görüşeceğiz. İşte öyle, ayy bi gelseydi su carsamba
Evet cnm normalmiş, zaten nst de hiç bisey çıkmadı. Bugün yüzünü net gördüm ya,bu motivasyonla 1 hafta beklerim benYaa demekki ağrılar normalmiş cnmhadi bakalım sağlıkla gelsin
Kız ne bi haftası bugünü sayma 5 günümüz kaldıEvet cnm normalmiş, zaten nst de hiç bisey çıkmadı. Bugün yüzünü net gördüm ya,bu motivasyonla 1 hafta beklerim ben
Ay pardon 5 günKız ne bi haftası bugünü sayma 5 günümüz kaldı
Maşallah Allah nazardan saklasınŞimdi eve geldim.
3300 gram 52 cm olmuş benim cimcime
Hiic gelmeye niyeti yok şuanda dedi doktor.
Çarşamba günü 13.00 da kavuşacağız kızımla nasipse. Birde öyle güzel poz verdi ki ,sadece yanaktan ibaret ,tontis tontis❣ salı günü son kontrol,anestezi uzmanı ile görüşeceğiz. İşte öyle, ayy bi gelseydi su carsamba
Amin canım,hepimizin evladını nazarlardan saklasın RabbimMaşallah Allah nazardan saklasın
Kokladım okşadımMis gibi kokla bizim yerimize de prensesini
Amin canım,hepimizin evladını nazarlardan saklasın Rabbim
Ay hadi siz sağ salim doğurun 2 şubatta da sizden sonra 1 hafta saycam nasip olursa 10 şubatta da bana gün verdi Dr um oğlum beklerseBenim bebişte iyiymiş doğum cts den 2 şubata kaydıo gün aksama kadar topluca doguracagiz heralde kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?