2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsun şubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz

Yaa hayırlı olsun, sağlıkla büyütün inşallah böyle doğum yaptım mesajlarını okuyunca, bana çok bı kolay geliyo doğ, gidip pıt diye doğurmuşsun ne güzel maşallah valla

Sağlıkla büyüsün inşallah

Çabuk düzelir umarım , en büyük korkum , hiç de bilmiyorum ne yapmak gerekir

Gözünüz aydın

Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsun şubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz

Kızlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sağlıkla büyüsün inşallah minik Doğmadan önce ultrasyonda kilosu kaç çıkıyordu birde kaç haftalık küçüklük vardı sizin acaba

Nette video gördüm ayva çekirdeği zararsız bekletip sürülüyor ben doğum yapamdim etkili yazıyor hep saklıyorum çekirdekleri deniycem inşallah

Kızlar bende mart 20 civarı doğumum sezeryanla olucak dedi doktor sezeryan olanlar bana bilgi verebilir mi biraz acı nasıl ağrı depend lazım mi pjama tkm goturcektim 3 tane şimdi bire düşürdüm iki gecelik koycam fikre ihtiyacım var korkmak değil de hafifçe heyecan endişe var

Garmastan pomad var direk göğüs ucu yarası için.en etkili Krem o .yalnız emzirmeden önce yıkamanız gerekiyor .o kremi şurup kalkan takarsaniz çok çabuk toparlar

Canım acı bünye ile ilgili. Ben depend götürmemiştim ilk doğum da kanamam çok olmamıştı senin farklı olabilir. O cehaletle tek pijama ile gitmiştim tertemiz kalmıştım şimdi 2 gecelik bşr pijama takımı birde hastaneden çıkarken giyeceğim takım koydum bakmalı belki de yine üstüm temiz kalır yani her şey senin yapıla ilgili ilk doğumda insan bilemiyor tabi. Sağlıklı doğumlar dilerim

Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallah

gözünüz aydın, sağlıcakla büyütün bebeğimize ne almalıyız konusunda garmastan diye bi kremden bahsetmişlerdi araştırın isterseniz

Allah analı babalı büyütsün cnm inşallah bian önce geçer sıkıntın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…