Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Tek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim
3.600 gr doğdu oğlum sağlığı hamd olsun iyi
Doğumda şovu yutmuş ama çok değil dedi şu an yanımda az önce de emzirdim
Emiyor ama dolu mu boş mu bilmiyorum
Dün tüm gün çalışmıştım dışarda, akşam eve geldim yine Bilgisayar başında çalıştım
1 gibi uyudum, 3:55 de uyandım çok sıkıştım wc gidemeden altıma kaçırdım ama öyle aşırı değil
4:08 de ilk sancı girdi ama çok kısa sürdü
Saat 5:15 e kadar düzensiz ama kısa aralıklarla sert şekilde sancılarım devam etti
Evden çıkıp hastaneye gelmemiz içeriye girip uzanmam ile doğurmam bir oldu
Hastane ve dr şok, evde niye çektin sancıyı diyor
İyi de evde 1.30 saat çektim ama nasip işte
Sanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Merhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
Tahin pekmez çoğaltıyor mu?
Yiyeyim o zaman mutlaka.
Çok sağol canım
KIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Merhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
Kızlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Sağlıkla büyüsün inşallah minikMerhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
Nette video gördüm ayva çekirdeği zararsız bekletip sürülüyor ben doğum yapamdim etkili yazıyor hep saklıyorum çekirdekleri deniycem inşallahKIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfenne
Garmastan pomad var direk göğüs ucu yarası için.en etkili Krem o .yalnız emzirmeden önce yıkamanız gerekiyor .o kremi şurup kalkan takarsaniz çok çabuk toparlarKIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Canım acı bünye ile ilgili. Ben depend götürmemiştim ilk doğum da kanamam çok olmamıştı senin farklı olabilir. O cehaletle tek pijama ile gitmiştim tertemiz kalmıştımKızlar bende mart 20 civarı doğumum sezeryanla olucak dedi doktor sezeryan olanlar bana bilgi verebilir mi biraz acı nasıl ağrı depend lazım mi pjama tkm goturcektim 3 tane şimdi bire düşürdüm iki gecelik koycam fikre ihtiyacım var korkmak değil de hafifçe heyecan endişe var
Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallahMerhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
gözünüz aydın, sağlıcakla büyütünKIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallahSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Allah analı babalı büyütsün cnm inşallah bian önce geçer sıkıntınKIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsünSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
bol kimyonlu soğan kavurmasıda çoğaltıyor sütü arkadasım gece gündüz yiyordu ve bol bol su içTahin pekmez çoğaltıyor mu?
Yiyeyim o zaman mutlaka.
Çok sağol canım
Oh çok şükürSanırım sayfanın tek normal doğum yapanı ben olarak hepinize selam olsunşubata yetişemedim ama ikimiz de çok şükür iyiyiz
Reflüden dolayı soğan mideme dokunuyor ya ama denerim yine de belki çok dokunmaz yerim.bol kimyonlu soğan kavurmasıda çoğaltıyor sütü arkadasım gece gündüz yiyordu ve bol bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?