Maşallah kuzum işin geyiği tabi yanında destekçi olması yetişin deyince gelmeleri güzelÇok şükür canım inşallah sağ salim gelir bebiş
Aynen kardeşim ve arkadaşımdan biliyorum o yüzden sürekli emziriyorum süt yapacak şeyler yemeye içmeye çalışıyorum. Kv ile bitki çayı almıştık hergün yapıyo içeyim diye.
Valla anneanne de babaanne de burada o kadar rahatım ki sadece emziriyorum ağrım olmadığı zaman altını kıyafetini değiştiriyorum. Geri kalan herşeyi yapıyorlar ama 10 gün falan kalıp gidecekler ben kendi i toparladıktan sonra .
Aynı şehirdeyiz hatta evlerimiz arası 5 dk araba ileAy 1 hafta az değil mi yahu
Karışmayıp sadece yemek işine baksalar çok iyi olur.
Çok haklısın bizi neler bekliyor göreceğiz
Merhaba canım,iyiyiz şükür gün sayıyoruz. Benim bildiğim kadarıyla 38.haftadan itibaren su azalmaya başlıyor,40.haftada son noktaya geliyor. Suyun olması gerekenden hızlı azalırsa diye müdahele edeceğini söylemiştir. Su azaldıkça gelişim de yavaşlıyor diye biliyorum. Doktoruna güven ve çok takma kafana. Öyle yada böyle gelecek bu bebeler kucağımıza. Rabbim sıkıntısız bir şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimizeHanimlar merhabalar nasilsiniz
Bugun kontrolümüz vardi. Bebek iyi durumda dedi doktorum ama suyu alt sinirda dedi. Suyunu her hafta kontrol edecekmis. Ve sonra ilginc bir sey söyledi, 14 şubata kadar bekleyelim, gelirse kendi gelir gelmezse alalim ama beklemez muhtemelen dedi.
Ben normal dogum istiyordum ama boyle soyleyince gikimi çikaramadim. Suyu az diye mi oyle konustu acaba dedim. Bilenler fikir verebilir mi? Su az olunca direk sezaryen mi oluyor?
Ben de dr da normal çok istiyoduk canım ama çatı dar olunca sezaryende karar kıldık açıkçası vakumla alınmasını istemedim endişelendim çok bilmediğim için. Sağlıkla geldi oğlum çok şükür gerisini çok önemsemedim artık.Cevaplarınız için teşekkürler kızlar tek tek alıntılayamadım, hiç normal doğum yapan görmeyince gerçekten kendimi yalnız hissetmiştim, sezaryeni ben mi o kadar abartıyorum acaba diyekısmetse ben de normal doğurmayı çok istiyorum sırf ameliyattan ve sonrasından korktuğum için. Ama genel olarak herkesin bir sebebi varmış :) ben normal doğum yapmayı tercih ettiğim için sanırım sayfada sona kalacağım bu gidişle
Öyle tabii ama kendimi toparlayınca kalmalarını da çok istemem sanırım herşeye karışmak isterlerMaşallah kuzum işin geyiği tabi yanında destekçi olması yetişin deyince gelmeleri güzel
Erken falan gelmesinler bizi strese sokmasinlarBenimde nasipse 10 şubat bizim küçük bey sıkılıp gelmeye kalkmazsa tabi
Hı evet yakınsa ihtiyaç oldukça gelir gider tabi ki. Su süreçte hepimize kolaylıklar diliyorumAynı şehirdeyiz hatta evlerimiz arası 5 dk araba ilesabah gelecek akşam dönecek kuzum o yüzden tabi bir hafta az yoksa
Ayyyy bu neeeeBi maşallahinizi alırız teyzeleri
Sadece yanaklara alıyor kiloyu diyor doktordaAyyyy bu neeeemaaşallah tam yemelikkk yanaklara bakkk
Yaaaa en büyük korkum gazYeterli bence, bende sürekli meme vermeye çalışıyorum ama sağarken daha sertti göğüslerim şimdilerde artık yumuşadırefleks olarak normaldir muhtemelen benimki kafa atıyor bana kafası hep dimdik kendisi tutuyor ama her çocuğun yapısı ile alakalı bu kızımda böyleydi kafayı dimdik tutardı, yeğenim tutamazdı mesela 4 gün araları olmasına rağmen. O yüzden kıyaslama yapmayalım doğru olmaz sanırım. Bizde çok gazlıyız geceleri bi gram uykumuz yok çığlık çığlığa resmen damla da başladık ama bana mısın demiyor bu konuda dertliyim bende
Bende en çok gaz sancısını merak ediyorum... 34+1 de dogdu kızım... Acaba normal bebekler gibi 15. Gün mu başlar yoksa geç mi erken mi süreç nasıl olur acaba...ve ne kullanmalıyız... Bu konuda doktoruna soru soran oldu mu hicYeterli bence, bende sürekli meme vermeye çalışıyorum ama sağarken daha sertti göğüslerim şimdilerde artık yumuşadırefleks olarak normaldir muhtemelen benimki kafa atıyor bana kafası hep dimdik kendisi tutuyor ama her çocuğun yapısı ile alakalı bu kızımda böyleydi kafayı dimdik tutardı, yeğenim tutamazdı mesela 4 gün araları olmasına rağmen. O yüzden kıyaslama yapmayalım doğru olmaz sanırım. Bizde çok gazlıyız geceleri bi gram uykumuz yok çığlık çığlığa resmen damla da başladık ama bana mısın demiyor bu konuda dertliyim bende
Maşallahhhh barikallahh tam bir lokummmm ısır annesi doğunca o yanaklardanBi maşallahinizi alırız teyzeleri
Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
[/QUOTE
Ben de korkuyorum. Tüp bebek benimkisi. Doktor normal doğum için hiç cesaret vermiyor sen bilirsin diyor. Tüp bebek anneleri genelde sezaryen tercih ediyor dedi. Bizim de o şekilde şekillendi. Hayırlısı olsun artık sağ salim alalım hepimiz kucağımıza
Dimi tam ısırmalıkMaşallahhhh barikallahh tam bir lokummmm ısır annesi doğunca o yanaklardan
Merhaba canım,iyiyiz şükür gün sayıyoruz. Benim bildiğim kadarıyla 38.haftadan itibaren su azalmaya başlıyor,40.haftada son noktaya geliyor. Suyun olması gerekenden hızlı azalırsa diye müdahele edeceğini söylemiştir. Su azaldıkça gelişim de yavaşlıyor diye biliyorum. Doktoruna güven ve çok takma kafana. Öyle yada böyle gelecek bu bebeler kucağımıza. Rabbim sıkıntısız bir şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize
Bi maşallahinizi alırız teyzeleri
Benimde kızım yapmıştı banyodan sonra anneannesi in üstüneBen de dr da normal çok istiyoduk canım ama çatı dar olunca sezaryende karar kıldık açıkçası vakumla alınmasını istemedim endişelendim çok bilmediğim için. Sağlıkla geldi oğlum çok şükür gerisini çok önemsemedim artık.
Öyle tabii ama kendimi toparlayınca kalmalarını da çok istemem sanırım herşeye karışmak isterlerama bugünün bombası oğlum altını değiştirirken babaannesinin üzerine işedi
Amiin inşallahHı evet yakınsa ihtiyaç oldukça gelir gider tabi ki. Su süreçte hepimize kolaylıklar diliyorum
Bin maşallah Allah nazarlardan korusun bal yanakBi maşallahinizi alırız teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?