2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Maşallah kuzum işin geyiği tabi yanında destekçi olması yetişin deyince gelmeleri güzel

Hanimlar merhabalar nasilsiniz
Bugun kontrolümüz vardi. Bebek iyi durumda dedi doktorum ama suyu alt sinirda dedi. Suyunu her hafta kontrol edecekmis. Ve sonra ilginc bir sey söyledi, 14 şubata kadar bekleyelim, gelirse kendi gelir gelmezse alalim ama beklemez muhtemelen dedi.
Ben normal dogum istiyordum ama boyle soyleyince gikimi çikaramadim. Suyu az diye mi oyle konustu acaba dedim. Bilenler fikir verebilir mi? Su az olunca direk sezaryen mi oluyor?

Merhaba canım,iyiyiz şükür gün sayıyoruz. Benim bildiğim kadarıyla 38.haftadan itibaren su azalmaya başlıyor,40.haftada son noktaya geliyor. Suyun olması gerekenden hızlı azalırsa diye müdahele edeceğini söylemiştir. Su azaldıkça gelişim de yavaşlıyor diye biliyorum. Doktoruna güven ve çok takma kafana. Öyle yada böyle gelecek bu bebeler kucağımıza. Rabbim sıkıntısız bir şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize

Ben de dr da normal çok istiyoduk canım ama çatı dar olunca sezaryende karar kıldık açıkçası vakumla alınmasını istemedim endişelendim çok bilmediğim için. Sağlıkla geldi oğlum çok şükür gerisini çok önemsemedim artık.
Maşallah kuzum işin geyiği tabi yanında destekçi olması yetişin deyince gelmeleri güzel
Öyle tabii ama kendimi toparlayınca kalmalarını da çok istemem sanırım herşeye karışmak isterler ama bugünün bombası oğlum altını değiştirirken babaannesinin üzerine işedi

Yaaaa en büyük korkum gazsiz kaç haftalık doğdunuz... Acaba gaz damlasi
Bende en çok gaz sancısını merak ediyorum... 34+1 de dogdu kızım... Acaba normal bebekler gibi 15. Gün mu başlar yoksa geç mi erken mi süreç nasıl olur acaba...ve ne kullanmalıyız... Bu konuda doktoruna soru soran oldu mu hic

Şimdi daha iyi anladim canim tesekkur ederim. İnsallah suyu biraz daha dozunda kalir. 37yi bu hafta doldurcam daha.

Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin, saglikla kavusalim yavrularimiza

Benimde kızım yapmıştı banyodan sonra anneannesi in üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…