2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin teyzeleri
Sizlerden de bekliyorum,el,ayak, yanak ...
Allah ne verdiyse❣

Benimki ya suratini eşe gömmüş, ya eli suratinda, ya sirtini dönmüs
Dogumda süpriz yapmak istiyo galiba
Doğunca insallah gelir benden bi el bi ayak gerci hepinizden sonra dogurcam gibi ama olsun

Kızlar beş dakikada bir gelen idrar böyle olan var mı

Sarı akintida oldu ama hep oluyor bu akıntılar munurol fitil kullandım en son
Hafifçe ağrı acı sanki idrar yaparken değil rahat yapıyorum idrar gelince otururken 5 dakikada bir resmen ağrı hafifçe vajinam yanıyor gibi enfeksiyon gibi yine
Am bu kadar tekrar eden var mı nasıl geçirdiniz
Kültür de yaptırdım temiz çıkmıştı

Ben de çatı muayenesi yaptırdım, normalde haftaya yapcaktı ama bebek kanala bayağı yerleşmiş bu hafta yapalım dedi. Çatımın üst tarafı biraz baskı yapabilirmiş ama bi manevrayla yaptırırız doğumu dedi. Doğumda belli olur engel olup olmayacağı diyor. Şimdilik normal gibi görünüyor ama bakalım

Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen mi normal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Ben de şimdi forumu okurken bunu düşünüyordum ben mi ters birşey yapıyorum diye acaba sezeryan doğru olan mı diye

Valla baktıkça bende sanki sezaryen olmalıymışım normali buymuş gibi hissetmeye başladım keşke korkmasamda bu kadar kafaya takmasam ama elimde değil
Kan aldırmaya bile giderken aile fertlerinden en az birini yanımda götürürüm öylesine canım tatlıdır ama neyime güvenip normal doğum istiyorum bilmiyorum sezeryan ürkütücü geliyor sanırım. Psikolojik destek veriyorum kendime savaştan kaçıp gelen çocuk yaşta kızlar normal doğuruyor 29 yaşındasın sen yaparsın diye diye 9.aya geldik

Yani evt normal doğum da çok zor. Hem korkağız hem normal doğurmaya çalışıyoruz her ikisi de çok zor eşimde dün Afrika da bile o imkansızlığın içinde bir sürü kadın doğum yapıyor diye gazlıyo beni

Benim eşimde böyle söylüyor komplike düşünme. Eskiden insanlar tarlada doğruyormuş. Hem kötü korkunç bir durum olsa insanlar bir daha bir daha nasıl doğursun. Demek ki acı herkese göre farklı filan filan...

İnşallah herkes istediği şekilde doğurur :) çevremde konuştuğum kadarıyla herkes normal doğumdan daha çok korkuyor, şaşırıyorum

İnşallah herkes istediği şekilde doğurur :) çevremde konuştuğum kadarıyla herkes normal doğumdan daha çok korkuyor, şaşırıyorum
Ben de nedense normal doğum kolay olcak bitecek ancak sezeryan büyük bir operasyon ciddi bir iş gibi geliyor. Yani daha önce bir doğum tecrübem yok vajina doğumun herkes için kolay olabilceğinç düşünmüyorum ama. Fiziksel özelliklerde bağlı karar verebiliyorlar 45 kilo biri 4 kg iriliğinde bir bebeği doğurmaktansa sezeryan olayım diye düşünebilir. Belki öyle olsa ben de isterdim sanırım

nerden biliyormuş?
4 gündür de benim k.validem yanımda, az önce 20 gün dur yeter dedim yüzümü karartıp
Şimdilik bi sıkıntı yok ama belli olmaz
Onun sütü olmamış ben ona benzermisimaman saçmalıyor işte simdiden canımı sıkıyor benim, diyorum bazen kaynanalik yapiyosun bana

Dedim valla bugün bakcan bana yemek yapçan dinlenicem sen oğluma bakican dedim ya aslında toparlanınca bence 40 güne gerek yok ama bakalım

İnşallah geçer bian önce cnm sıkıntınız, zordur ya gazlı bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…