Maşallah masallahAllahim nasi bi tatlilik
Nazarlardan korusun Rabbimhayirlisiyla al kucagina annesi
Amin teyzeleriBin maşallah Allah nazarlardan korusun bal yanak
Benimki hep yarım poz veriyorAmin teyzeleri
Sizlerden de bekliyorum,el,ayak, yanak ...
Allah ne verdiyse❣
Hep el ayak görüyorduk bizde bu defa sürpriz oldu.Benimki hep yarım poz veriyordoğumdan sonra inşallah bizde atarız
Oy maşallah. Rabbim nazarlardan saklasın,sağlıcakla alın kucağınızaBi maşallahinizi alırız teyzeleri
Amin teyzeleri
Sizlerden de bekliyorum,el,ayak, yanak ...
Allah ne verdiyse❣
Ben de çatı muayenesi yaptırdım, normalde haftaya yapcaktı ama bebek kanala bayağı yerleşmiş bu hafta yapalım dedi. Çatımın üst tarafı biraz baskı yapabilirmiş ama bi manevrayla yaptırırız doğumu dedi. Doğumda belli olur engel olup olmayacağı diyor. Şimdilik normal gibi görünüyor ama bakalımBen de dr da normal çok istiyoduk canım ama çatı dar olunca sezaryende karar kıldık açıkçası vakumla alınmasını istemedim endişelendim çok bilmediğim için. Sağlıkla geldi oğlum çok şükür gerisini çok önemsemedim artık.
Öyle tabii ama kendimi toparlayınca kalmalarını da çok istemem sanırım herşeye karışmak isterlerama bugünün bombası oğlum altını değiştirirken babaannesinin üzerine işedi
Ben de şimdi forumu okurken bunu düşünüyordum ben mi ters birşey yapıyorum diye acaba sezeryan doğru olan mı diyeArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Valla baktıkça bende sanki sezaryen olmalıymışım normali buymuş gibi hissetmeye başladımBen de şimdi forumu okurken bunu düşünüyordum ben mi ters birşey yapıyorum diye acaba sezeryan doğru olan mı diye
Kan aldırmaya bile giderken aile fertlerinden en az birini yanımda götürürümValla baktıkça bende sanki sezaryen olmalıymışım normali buymuş gibi hissetmeye başladımkeşke korkmasamda bu kadar kafaya takmasam ama elimde değil
Yani evt normal doğum da çok zor. Hem korkağız hem normal doğurmaya çalışıyoruz her ikisi de çok zorKan aldırmaya bile giderken aile fertlerinden en az birini yanımda götürürümöylesine canım tatlıdır ama neyime güvenip normal doğum istiyorum bilmiyorum sezeryan ürkütücü geliyor sanırım. Psikolojik destek veriyorum kendime savaştan kaçıp gelen çocuk yaşta kızlar normal doğuruyor 29 yaşındasın sen yaparsın diye diye 9.aya geldik
Benim eşimde böyle söylüyor komplike düşünme. Eskiden insanlar tarlada doğruyormuş. Hem kötü korkunç bir durum olsa insanlar bir daha bir daha nasıl doğursun. Demek ki acı herkese göre farklı filan filan...Yani evt normal doğum da çok zor. Hem korkağız hem normal doğurmaya çalışıyoruz her ikisi de çok zoreşimde dün Afrika da bile o imkansızlığın içinde bir sürü kadın doğum yapıyor diye gazlıyo beni
İnşallah herkes istediği şekilde doğurur :) çevremde konuştuğum kadarıyla herkes normal doğumdan daha çok korkuyor, şaşırıyorumBenim eşimde böyle söylüyor komplike düşünme. Eskiden insanlar tarlada doğruyormuş. Hem kötü korkunç bir durum olsa insanlar bir daha bir daha nasıl doğursun. Demek ki acı herkese göre farklı filan filan...
Ben de nedense normal doğum kolay olcak bitecek ancak sezeryan büyük bir operasyon ciddi bir iş gibi geliyor. Yani daha önce bir doğum tecrübem yok vajina doğumun herkes için kolay olabilceğinç düşünmüyorum ama. Fiziksel özelliklerde bağlı karar verebiliyorlar 45 kilo biri 4 kg iriliğinde bir bebeği doğurmaktansa sezeryan olayım diye düşünebilir. Belki öyle olsa ben de isterdim sanırımİnşallah herkes istediği şekilde doğurur :) çevremde konuştuğum kadarıyla herkes normal doğumdan daha çok korkuyor, şaşırıyorum
Onun sütü olmamış ben ona benzermisimnerden biliyormuş?
4 gündür de benim k.validem yanımda, az önce 20 gün dur yeter dedim yüzümü karartıp
Şimdilik bi sıkıntı yok ama belli olmaz
Dedim valla bugün bakcan bana yemek yapçan dinlenicem sen oğluma bakican dedimAynen aynen
Nerden bilecek ki süt olup olmayacağınısende anne bana iyi bak bol bol dinlenebileyim sütüm olsun de
Biz kayınvalidem le aynı şehirdeyiz 1 hafta kalsan geceleri yeter dedim10 gün olsun kızım ne olacak dedi sağolsun iyidir güzel bakar ama düzen değişiyor yok dedim anne inşallah oğlan sakin olsun hiç birimiz yorulmayalım falan diye geçtik bakalım şimdilik eşimde çok rahat edecek gibi değil. Birde annem var o da bende mi gelsem modunda onunla daha çok takışırım çünkü baskın karakter bakalım kahramanlarımızı neler bekliyor neyse bebeler sağlıkla doğsun 40 güne hallederiz inşallah
Anne şimdi maltlar var bir içiyorsun çeşme gibi foş foş deOnun sütü olmamış ben ona benzermisimaman saçmalıyor işte simdiden canımı sıkıyor benim, diyorum bazen kaynanalik yapiyosun bana
Aynen cnm olur inşallah ya olmazsa da napalım mama takviyesi yaparız, sağlıklı olsunlar da..Olur olur su çok önemliymiş bol bol içmek lazım. Allahın izniyle hepimiz yetecegiz miniklerimize
İnşallah geçer bian önce cnm sıkıntınız, zordur ya gazlı bebekYeterli bence, bende sürekli meme vermeye çalışıyorum ama sağarken daha sertti göğüslerim şimdilerde artık yumuşadırefleks olarak normaldir muhtemelen benimki kafa atıyor bana kafası hep dimdik kendisi tutuyor ama her çocuğun yapısı ile alakalı bu kızımda böyleydi kafayı dimdik tutardı, yeğenim tutamazdı mesela 4 gün araları olmasına rağmen. O yüzden kıyaslama yapmayalım doğru olmaz sanırım. Bizde çok gazlıyız geceleri bi gram uykumuz yok çığlık çığlığa resmen damla da başladık ama bana mısın demiyor bu konuda dertliyim bende
He he deyip geçiyorum valla napayım, Allahın izniyle olsun sütüm de baaaak varr dicemAnne şimdi maltlar var bir içiyorsun çeşme gibi foş foş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?