Ayy o yanaklar maşallah ya tam yemelikBi maşallahinizi alırız teyzeleri
Ayy korkutmak gibi olmasında ordan dikiş atılması, kesi olması fikri falan geriyo beni de karnımdan geçer nasılsa ama ordan ne biliyim herkesin görüşü duygusu hissiyatı farklı işteİnşallah herkes istediği şekilde doğurur :) çevremde konuştuğum kadarıyla herkes normal doğumdan daha çok korkuyor, şaşırıyorum
Ay maşallah ne güzel yakalamış gayet net ben 3 aydır asla yüzünü göremedim merakla bekliyorumBi maşallahinizi alırız teyzeleri
Çok heyecanlıYarın sabah 07:30 da hastanede olcazbu gece ben uyuyamam ki
Bence de 49 gne gerek kalmıyor toparlanın a tabi minnoş lar sakin olursa durmazlarsa eve iki üç kişi daha çağırırızDedim valla bugün bakcan bana yemek yapçan dinlenicem sen oğluma bakican dedimya aslında toparlanınca bence 40 güne gerek yok ama bakalım
Ay benim ikiz yeğenlerim var ilk dogduklarinda ne fenaydilar evde 4 kisi ayaktaydik hepBence de 49 gne gerek kalmıyor toparlanın a tabi minnoş lar sakin olursa durmazlarsa eve iki üç kişi daha çağırırız
iyice kavurursan reflüye dokunmuyor bol bol süt olsun cnm stres yapma takip edincede insanın gözüne az geliyor rabbimverir rızkını bebeğininReflüden dolayı soğan mideme dokunuyor ya ama denerim yine de belki çok dokunmaz yerim.
Sağol canım
Hanimlar merhabalar nasilsiniz
Bugun kontrolümüz vardi. Bebek iyi durumda dedi doktorum ama suyu alt sinirda dedi. Suyunu her hafta kontrol edecekmis. Ve sonra ilginc bir sey söyledi, 14 şubata kadar bekleyelim, gelirse kendi gelir gelmezse alalim ama beklemez muhtemelen dedi.
Ben normal dogum istiyordum ama boyle soyleyince gikimi çikaramadim. Suyu az diye mi oyle konustu acaba dedim. Bilenler fikir verebilir mi? Su az olunca direk sezaryen mi oluyor?
Merhaba,
Bu surecte artik bebegin suyunun azalmasi zaten normal. Benim su an en derin cepte suyu 2,7cm yaziyor raporda, alt limit 2,5mus, doktor hic sorun yok suyu normal dedi mesela. Eminim turkiyede olsak suyu az diyeceklerdi.
Bu benim iki numara. Bir numarada 32 haftalikken suyu az dediler, 40 haftalik normal dogdu cocuk, gayet de apgar 10 dogdu.
Tabi bu cok riskli bir zaman. Ben size asla sorun yok takmayin kafaniza dinlemeyin doktorunuzu diyemem ama kendinize stres yapmayin. Dilerseniz baska doktorla daha gorusun. Ya da kendi doktorunuzla daha detayli konusun. Aklinizdakileri cekinmeden paylasin.
Mesela bu beklemez zateni de anlamiyorum. 40haftalik gebe oluyoruz, ne zaman dogar diye soruyoruz, bilemeyiz, bebek ne zaman isterse diyorlar. Ama nasilsa bu 36,37. haftalarda, sezaryen planlanacagi zaman dogum zamani hakkinda fikirleri oluyor.
2 hafta once bebek cok asagida dedi benim doktor. Dedim dogar mi bu aralar ya da yakin zamanda, bunu soyleyebilme imkani yok maalesef dedi. Bir sonraki randevuda kaldirmis kafayi bidik daha yukaridaydi. Yani bebekler hareket halindeler, cok da tahmin edilebilir durumda degiller.
Benim inşallah normal olcak ama bu gidişle bende topluluğa uyum diye 2sinde doğurcamBenim bebişte iyiymiş doğum cts den 2 şubata kaydıo gün aksama kadar topluca doguracagiz heralde kızlar
Benimde normal olcak inşallah,bende sezeryandan korkuyorumArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah su gibi geçsin doğumunuzYarın sabah 07:30 da hastanede olcazbu gece ben uyuyamam ki
Oyy maşallah tontişeBi maşallahinizi alırız teyzeleri
Ben de bugün sürekli nealden haber gelecek diye bekliyorum. Yorgunluktan uyuyordur belki bebişiyle
oyyy maşallah kuzuyaİlk el fotomuz
Hastanedeyiz tedbir amaçlı bir gece kalıyoruz
Yarın çocuk dr muayene olacak inşAllah bir aksilik çıkmazsa evimize gideceğiz
Çok uykucu, emmeğe üşeniyor normalde 3 saatte bir emzirmem lazım bizim ki zar zor 5 saatte anca uyanıyor, o da altı açıldığı için, çok sinirleniyor
Abisi de böyleydi, 10 sonra atam karıncaya dönmüştü bu da öyle olacak sanırım
Yerim o parmaklarıİlk el fotomuz
Çok uykucu, emmeğe üşeniyor normalde 3 saatte bir emzirmem lazım bizim ki zar zor 5 saatte anca uyanıyor, o da altı açıldığı için, çok sinirleniyor
İlk el fotomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?