2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bilemedim cnm ama rutin tahliller yapılır zaman yaklaşınca zaten söyler bazen ameliyat günü bile yapıyorlar
Benim doktor özel muaynesinde çalışıyor. tahlil yapılmıyor orda ondan çok tahlil istemedi benden hep dışarda yaptırıp götürüyordum ondan acaba istemicek mi diye düşündüm

Kötü birşey değil elbette sadece normal doğumda toparlanmak daha kolay. Sezaryane doğum süreci rahat normalinde sonrası rahat. Ama her ikiside doğum yani ne şekilde olduğunun ne önemi var bu insanlar çıldırmış

Kızlar bana dua edin nolur kızımda sarılık baktılar bugün çocuk doktorunda kulaktan sarılık değerine baktılar yüksek çıktı kan tahlili istediler onun sonucu için gidicez birazdan Işın verme durumu olabilir sonuca göre

Yeterli beslenemedi mi annesi olsun çok tutmazlar değerleri normalde dönünce hemen çıkarıyorlar bol bol emzirince geçer

Canım üzülme, her bebeğin sarılık değeri bir dönem yükselir. 17 yi aşmışsa 1 gün kalır hastanede en kötü ihtimalle.

Kızlar abimin eşi korona olmuş malesef ve abim de temasli, ınsallah o negatif çıkar dua edin, çarşamba günü yanımda olmasını istiyorum
Canım inşallah negatif çıkar ama, negatif çıksa da gelmemesi şuan için daha doğru. İnanır mısın bilmiyorum 14 gündür evdeyiz bebeğim 21 günlük ve daha babaanne-dedesi görmedi sokmadım eve daha kimseyi. Kendi babamda ilk defa dün siftahı yaptı. Diğerlerine de artık gelebilirsiniz dedim bugün arayıp haber verdim. Yani en önemli zamanları bebeğin ilk doğduğu zamanlar çok savunmasız gelmemesi daha iyi olur zannımca.

Benim doktor özel muaynesinde çalışıyor. tahlil yapılmıyor orda ondan çok tahlil istemedi benden hep dışarda yaptırıp götürüyordum ondan acaba istemicek mi diye düşündüm
Hastaneye yatacağım zaman ister canım dediğim gibi ameliyat öncesi rutin tahliller mutlaka yaparlar baktın bir şey demiyor o zaman söylersin

İnşallah yüksek çıkmaz cnm. Ama çıkarsa da korkma o ışın da sorun yok bizde kızımızı yaptırmıştı ertesi güne düştü değeri içini ferah tutmaya çalış ki bol boş emzirebil. Çünkü doyması gerekiyor tamamen geçmesi için

Öyle yapayım o zaman benim doğum acilde olabilir gerçi bebek kilo almıyor çünkü
canım, benim normal olacak inş ama o gün dr a dedimki doğum sırasında Allah korusun sıkıntı olursa hemen sezeryan olabiliyor mu, planlilarda önceden tahlil yapılıyormuş benim o tahlillerim olmayacak nasıl olcak dedim, dr olur mu öyle şey, hastaneye doğum için gelince ilk tahlillerini alcaz dedi.sen acil gidecek olsan bile hemen yapıyorlardır yani, kendine stres yapma

Şehir hastanesindeyiz yatıracaklar yenidoğan yoğun bakıma ama beni almıyorlar yanına

Şehir hastanesindeyiz yatıracaklar yenidoğan yoğun bakıma ama beni almıyorlar yanına

Şehir hastanesi biraz daha sıkı özelşere göre cnm ziyaretçi bile almıyorlar diye biliyoruum süt sağmanı isteyebilirler ya da mama takviyesi yapacaklardır. Sabaha kadar inşallah değerleri normale dönecektir rabbim yardımcınız olsun

Küçük oğlumda 1 gün kalmıştı hastanede. Anne oteli diye bir bölüm vardı orda kalmıştım bende. Beslenme saati geldikçe odayı arayıp anneyi çağırıyorlardı,süt sağıp veriyordum. Korkma çabuk toplar inşallah.

Merhabalar
Perşembe günü için sezeryan tarih verildi.panik atak hastasıyım normal doğum istemedim şimdi yine panik halindeyim
Epidural olan var m? Sizcy denildiği kadar kalıcı ağrı riski var mıdır?

Merhabalar
Perşembe günü için sezeryan tarih verildi.panik atak hastasıyım normal doğum istemedim şimdi yine panik halindeyim
Epidural olan var m? Sizcy denildiği kadar kalıcı ağrı riski var mıdır?
Korkma canım ben daha önce epidural oldum Dr na güven sakin kalmaya çalış yeterli sağlıkla kucağına alırsın. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…