2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ebebekte bezler insirme girmiş. Uygun mu gerçekten, alacak mısınız?

Kızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Canım rezene çayı ve bol su iç sütünü artırmak için.mama konusunda bilgi sahibi değilim.

Kızlar beklenen aya girmiş bulunuyoruz.ben bilgisayar başındayken günlük takip ediyordum ama telefonla bi türlü yakalamıyorum gündemi.doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun sağlıkla büyütünbizim içinde artık kaçarı yok..hazirandan beri beklediğimiz ay geldi çattı hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar olsun

Kızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Ben ilk 15-20güm düzen oturana kadar mama destekli gitmeye çok olumlu bakıyorum. Emzirdikten sonra biberonla da üzerine mama vermeyi düşünüyorum sarılık tehlikesi geçene, memeler güzel süt üretmeye başlayana kadar.

Sarılık her bebekte oluyor. Artık günümüzde sarılıktan ölen bebek yok. Yanlış anlamayın ama lohusalık duygusallığı ile biraz büyütüyor muyuz acaba? Bebeğin midesi doğduğunda inanılmaz küçük oluyor, zaten sürekli mıkırdanıp emmesi bundan. Annenin memeleri bebeğin ağzı dili tükürüğü kordineli çalışıyor. Emmesi çabalaması gereken zamanda biz mama verirsek meme uyarımı yeterli gelmediğinden süt üretimi hız kazanamıcaktır. Memeler bebeğe göre süt ve üretiyor. Ten tene meme temasını da otomatik azaltmış oluyoruz mama vererek. Kafam benim de çok karışık ama gene de bunlar değişmez doğrular. Hatırlatayım dedim. Herkesin korkusu yanlış yapmak. Belki sadece memelerimize ve bebeklerimize güvensek ve gerisini yaşayarak deneyimlesek daha rahat geçecek...

Merhaba , nasil oldunuz acaba merak ettim. nişaniniz gelmisti , baska bir belirti oldu mu ? Suanki durumunz nasil ?

Gece gece heyecan basti, endişeler, korkular...

2 Şubat'ta çoğu annecik doğum yapcak grupta tüm gün elimde telefon sizden güzel haberler beklicem
benim de 38.hafta kontrolüm var ayni gün, bebegin suyuna bakarak gidişata yön vercek doktor.
Hepimize hayirli ve sağlikli doğumlar nasip etsin Rabbim

El ayak fotolariyla şenlensin buralar

Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallahgenelde tüp bebekler kıymetli bebek olduğu için sezeryan yapıyor çoğu doktor... Sağlıkla gelsin yavrunuzsağlıkla büyüsün

Ah canım ah keşke yapsaydım mama takviyesi diyorum ben şu an sezeryan doğumdan sonra normalde ilk hafta öneriliyormuş mama takviyesi sarılık olmaması için bize asla kullanılmıcak dendi şu an çocuğum küvezdr Işın tedavisi görüyor eğer azaldıysa kullan bence

Benim sütüm vardı ama malesef şuan bebeğim Işın tedavisi görüyor bende keşke az bişey kullansaydım diyorum mamayı insanın canı yanınca böyle düşünemiyor malesef

Benim kedim şahsına münhasır bi kedi bence anlıyor. Normalde kucak sevmez şimdi dakikalarca kucağımda, gece hep benimle uyuyor, sadece benden ekstra ilgi bekliyor. Her sabah 5-6-7 sularında bi beni uyandırıyor annemlerin kediside kafasını karnıma toslamıştı uyurkende karnıma yaslanıp uyumuştu kulakları çok keskin olduğu için bebeğin kalp sesini duyuyorlarmış bildiğim kadarıyla

Galiba tek çözüm bebekten arta kalan zamanlarda sadece bebek kediyle ilgilenmek nasıl mümkün olur bilmiyorum ama Lohusalığım kedime ağlamakla geçecek gibi hissediyorum

Yarın grubun yarısı doğuracak nasipse hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah. Kendi adıma söyleyeyim bulduğum ilk fırsatta size haber vericem,dualarıniza talibiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…