Canım rezene çayı ve bol su iç sütünü artırmak için.mama konusunda bilgi sahibi değilim.Kızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Ben ilk 15-20güm düzen oturana kadar mama destekli gitmeye çok olumlu bakıyorum. Emzirdikten sonra biberonla da üzerine mama vermeyi düşünüyorum sarılık tehlikesi geçene, memeler güzel süt üretmeye başlayana kadar.Kızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Merhaba , nasil oldunuz acaba merak ettim.İnşallah ya istiyorum dua ediyorumannem aradı az önce hiç konuşmamıştık bugün dedi ki içime his düştü geldi gelecek bebek iyi misin dedi anneler hissediyor galiba birazcık ütüsü varmış onları yapmış sırf bebek gelirse İstanbul’a gelmek zorunda diye
Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallahDoğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi
İnşallahÜzülme canım kızımdada olmuştu hemen toparlıyolar hiç korkma
Ah canım ah keşke yapsaydım mama takviyesi diyorum ben şu an sezeryan doğumdan sonra normalde ilk hafta öneriliyormuş mama takviyesi sarılık olmaması için bize asla kullanılmıcak dendi şu an çocuğum küvezdr Işın tedavisi görüyor eğer azaldıysa kullan benceKızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Benim sütüm vardı ama malesef şuan bebeğim Işın tedavisi görüyor bende keşke az bişey kullansaydım diyorum mamayı insanın canı yanınca böyle düşünemiyor malesefSarılık her bebekte oluyor. Artık günümüzde sarılıktan ölen bebek yok. Yanlış anlamayın ama lohusalık duygusallığı ile biraz büyütüyor muyuz acaba?Bebeğin midesi doğduğunda inanılmaz küçük oluyor, zaten sürekli mıkırdanıp emmesi bundan. Annenin memeleri bebeğin ağzı dili tükürüğü kordineli çalışıyor. Emmesi çabalaması gereken zamanda biz mama verirsek meme uyarımı yeterli gelmediğinden süt üretimi hız kazanamıcaktır. Memeler bebeğe göre süt ve üretiyor. Ten tene meme temasını da otomatik azaltmış oluyoruz mama vererek. Kafam benim de çok karışık ama gene de bunlar değişmez doğrular. Hatırlatayım dedim. Herkesin korkusu yanlış yapmak. Belki sadece memelerimize ve bebeklerimize güvensek ve gerisini yaşayarak deneyimlesek daha rahat geçecek...
Çok teşekkür ederim amin inşallahSağlıkla kucaginiza alırsınız inşallahgenelde tüp bebekler kıymetli bebek olduğu için sezeryan yapıyor çoğu doktor... Sağlıkla gelsin yavrunuz sağlıkla büyüsün
Benim kedim şahsına münhasır bi kediKediler hamileleri hissediyorum, doğru mu bu, tecrübe ettiniz mi bir değişiklik meraktan soruyorumarkadaşımın iki kedisi var, biri hiç sevdirmez kendini yaklastigim an kaçardı, huysuz biraz. Geçen gün ilk defa yanına yaklasmama izin verdi hiç tepki vermedi, dedim acaba anladı mı
Bizimde kedimiz var oda öyle hep ilgi istiyor en çokta benden istiyorBende doğum sonrasını çok düşünüyorum ya başka bi tanıdığımızın doğumdan sonra evin içine işemeye başlamıştı kedileri
Aa bugün 32 ocak diil miEveeett 2 subatcilar, eğleniyor muyuz bacim❣
Yarın grubun yarısı doğuracak nasipseGece gece heyecan basti, endişeler, korkular...
2 Şubat'ta çoğu annecik doğum yapcak gruptatüm gün elimde telefon sizden güzel haberler beklicem
benim de 38.hafta kontrolüm var ayni gün, bebegin suyuna bakarak gidişata yön vercek doktor.
Hepimize hayirli ve sağlikli doğumlar nasip etsin Rabbim
El ayak fotolariyla şenlensin buralar
Hakikaten o kadar uzun sürdü ki ocak ayiAa bugün 32 ocak diil mişubat hiç gelmicek sandım sağlıkla gelsin yavrularınız artık sayılı saatler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?