2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu çok kokulu olmaz mı ya
İcindekilerin hepsi keskin kokusu ve keskin tadı olan seyler

Merhabalar,peki hiç baş ağrısı omuz ağrısı geçici de olsa yaşadınız mı acaba?
Baya zaman geçti cnm o ara bebekle şlfilenmekten çok kendimi dinleyemedim ama genel olarak sıkıntı olmadı. Tavsiyem çok aklına getirme birde panik atak durumunu Dr un biliyorsa bana bebeği aldıktan sonra sakinleştirici yapıp dikiş atmışlardı öyle bir şey yapabilirler

Kızlar doğumdan sonra bakamadım hiç tebrik mesajlarınız için çok teşekkür ederim Zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Geceyle gündüzü karıştıran bir oğlum var geceleri sıfır uykuyla yolumuza devam ediyoruz. Gündüzleri de zor uyanıyor paşam hafif sarılık çıktı oğlumda. İlk üç gün sezeryan olduğum için sütüm gelmedi. Ben yettiğini sandım oğlum ağlamadığı için ama aç kalmış belliki. 4. Gün kontrolünde sarılık değeri 10 du. 2 gündür sütüm geliyor inşallah sileriz hemence bu sarılığı Doğuran arkadaşlar oldu mu bilmiyorum takip edemedim ama inşallah hiç sıkıntı yaşamadan bebişlere kavuşmuşlardır Bizden haberler böyle teyzoşşlar hepinizi öptüüük

Merhabalar
Perşembe günü için sezeryan tarih verildi.panik atak hastasıyım normal doğum istemedim şimdi yine panik halindeyim
Epidural olan var m? Sizcy denildiği kadar kalıcı ağrı riski var mıdır?
Panik atak olan bir tanıdığım genel anestezi ile doğum yaptı çok rahat etmişti o opsiyonu da düşünebilirsiniz

Kızlar sezaryen doğum için istenen kovid testi ve anestezi testleri için artı ücret mi ödediniz yoksa doğum ücreti içinde mi bunlar

Üzülme canım kızımdada olmuştu hemen toparlıyolar hiç korkma

Benimde aklıma o geldi zaten doğm işi belli olmuyor iğneyi vurup 2 saat sonrada olabilir doğm acil doktor ayarlar inşallah testleri

Kızlar sezaryen doğum için istenen kovid testi ve anestezi testleri için artı ücret mi ödediniz yoksa doğum ücreti içinde mi bunlar
Ben ödeyeceğim sanırım canım. Covıd testini duruma göre devlette yaptırmayı düşünüyorum ama diğer testleri gittiğim hastanede yaptırcam

Canım geçende arkadaşım zamanından önce suyu geldi doğuma gitti hemen antikor testine varana kadar yapmışlar sonuçların çıkması uzun sürmüyor
Benim ilk doğumumda hatırlamıyorum hiç test falan yapıldığını ondan şimdi panik yaptım demekki artık yapıyolar yapmaları daha iyi tabi

Ben ödeyeceğim sanırım canım. Covıd testini duruma göre devlette yaptırmayı düşünüyorum ama diğer testleri gittiğim hastanede yaptırcam
Bunlar için artı ücret çok saçma değil mi Madem o kadar paraları neye istiyolar çok ilginç ya

Valla canım çatı muayenesine kadar dr da ben de normal istiyoduk ama sezaryen olması gerekti ve çoğu arkadaşım en iyisi falan dedi. Sadece bi üst jenerasyon normal doğumcu hep o yüzden eleştirmeyi severler. Sen takma kimseyi önemli olan sen ve bebeğin.
Kızlar abimin eşi korona olmuş malesef ve abim de temasli, ınsallah o negatif çıkar dua edin, çarşamba günü yanımda olmasını istiyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah negatiftir
İnşallah düşer canım üzme kendini ve stres yapma kızına bol bol süt lazım
Merhabalar
Perşembe günü için sezeryan tarih verildi.panik atak hastasıyım normal doğum istemedim şimdi yine panik halindeyim
Epidural olan var m? Sizcy denildiği kadar kalıcı ağrı riski var mıdır?
Ben 1 hafta oldu doğum yapalı ağrım kalmadı gibi ama çevremde sezaryen olanların çoğu memnun sıkıntı yaşamadıklarını söylüyorlar hatta beni de teşvik ettiler.
Merhabalar,peki hiç baş ağrısı omuz ağrısı geçici de olsa yaşadınız mı acaba?
Bende hiç baş ağrısı olmadı omzum için de yüksekte sıcak tuttum ağrımadı. Tek sıkıntım ilk gün gaz çıkaramadım onun için de ilaç verdiler halloldu.
Canım tam da benim oğlanı anlatmışsın gündüz uyuyup gece oturuyoruz bizim de 4. Gün 10 idi değer 8. Gün 5 e düştü. Bol bol emzirdim sen de öyle yap düşer inşallah sütüm 3. Günden sonra gelmeye başladı

Bunlar için artı ücret çok saçma değil mi Madem o kadar paraları neye istiyolar çok ilginç ya
Valla bana da saçma geliyor. O yüzden şimdiye kadar olan tahlillerim hep sağlık ocağında yapıldı. Ama malesef sezaryen için olan tahlilleri yapmıyor sağlık ocağı mecbur hastanede olacak. Yinede bazen söylesem mi diyorum covıd testini siz talep ediyorsunuz ücretin içine dahil edin diye de bakalım

İnşallah negatif çıkar kızlar zaten gelirim negatif olursa ama yaklasmam bebeğe de sana da sadece yanında olmak istiyorum dedi, yeğenlerim 11 ve 9 yaşındadır, aşıları olmadıkları için karantinaya alındılar, onlara da cok üzüldüm zaten hassasım ağladım durdumama nasip ten ötesi yok kısmet böyleymiş diyorum..

Yaa aynı şeyleri yaşamışız canıım peki kaç saatte bir emzirdin? Ben 1 saati aşmamaya çalışıyorum ama göğüslerim yara olduğu için çok fazla zorlanıyorum. Ağlayarak emziriyorum bazen

Öyle yapayım o zaman benim doğum acilde olabilir gerçi bebek kilo almıyor çünkü
Kontrole diye gidip doğurdum ya işte ben, hemen hızlıca kan alıp hızlandırılmış şekilde bakıyorlar hepsine. Covid testi de 10 dk da sonuçlandı merak etme bunları düşünme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…