2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla canım ben de isteğimle sezaryen yaptırıyorum ve aynı tepkileri alıyorum. İlk zamanlari üzülüyordum ama artık takmıyorum

Valla ağlayasın varsa ağla rahatla canım benimde geliyor arada onada izin vermiyorlar doğurunca süt kesilme muhabbeti fln
Ağlıyorum valla zaten, eşim de gülüyor bana

Aynı durum bende de var valla hiç umrumda değil riske atmayacağım günü dolduğu gibi kucağıma almak istiyorum aklıma kötü bir sürü senaryo geliyor bazen nasıl doğduğu ne önemi var senelerin emeği rabbim nasip etti normal olmasın varsın

İnşallah 3 vakte doğurursn, demekki vakti gelmeden olmuyor 3 gündür yürüyorum hurmaya başladım ama tık yok bakalım ne zaman gelecekler sağlıkla gelsinler de az kaldı zateeeee
aynen minişlerimiz sağlıkla gelsinler de az daha bekleriz
Normal doğum beklemekte zor hakikaten. Sürekli kendini dinliyorsundur,her an doğum başlayabilir.
aynen canım hareketi azaldı mi ne oldu, sürekli hazır halde olmalıyım temizlik açısından da nasıl olacağını falan çok merak ediyorum ilk olunca hic bi bilgin olmuyor..ama bak bugün doğurmazsam grup adinin hakkini veriyorum, hem beklenen tarihim şubat başı hem inş gerçekten şubatta doğuruyorum hem de normal

canım herkes her şeye konuşuyor, duymazdan gel, normal yapacam desende bir suru şey söyleyecekler, boşver, dr una güveniyorsan gerisine he he de geç

Ay inşallah sorunsuz atlatalım bende 40 saat önce falan bırakmış olucam

Bana söylemedi doktor tahlil falan hatırlatsam mı acaba

Ağzı olan konuşur , iki doğum şeklinin de kendine göre zorlukları var . Herşeyden önce bu dönemi sağlıklı tamamlamak en önemlisi , sonuçta iki doğum şekli de bizi anne yapar

Bende henüz doğurmadım yarın 39. Haftaya giriyorum bebek hala yukarda son günler baya zorluyor artık

Doğum öncesi yapılan tahliller cnm onu yaptırır daha vaktin var inşallah bende daha bu hafta yaptırcam bizim bebiş erken gelmeye kalkmazsa
Onlar neler bana yazabilir misiniz isimleri benim doktor bahsetmedi ben kendim yaptırwyım bari sezryan olucam bende

Yaa ne güzel olmuş
İnşallah bizde de öyle olur.
Ben de servise çıkardıktan sonra kilo verirse geri almasınlar bizden diye korkuyorum
Yok kuzum almazlar kolay kolay ve mutlaka kilo alacaktır çünkü orda saatli veriyorlar sütü, ama sen her fırsatta vereceğin için ordakinden çok daha hızlı toparlayacak

Biliyorum canım senin yaşadığın sürecide çok şükür geçti gitti inşALLAH bizde kilo alırız böyle olunca daha çok zayıflıycak diye korkuyorum haklısın sabırlı olmam lazım.
Sen sürekli dürtükle sürekli memede tut onun gözü baktıkça daha fazla daha fazla hep emecek. Meme sıcaklığına alışsın uyusa bile memede tut çoğu zaman ki alışkanlık haline getirip hep meme arasın ben öyle yaptım şuan yapışık yaşıyoruz biraz zorlanıyorum tabiki ama olsun değer yeter ki emsinler

İlk zamanlar ne kadar zamanda 1 kurdun alarm cnm? Benimyl yengem saatte 1 emzir diyor ama 2 saatte bir diye okudum forumdan
2 saatte bir canım uyumamız lazım ki süt insin memeye. Saatte bir kalkınca ne zaman uyuyacağız ne zaman süt birikecek zaten bebek tam acıkmamış olur 1 saate ve Buda bebeğin 2 fırt çekip uyumasına neden olur Buda sütünü azaltır 2 saatte bir dolu dolu emmesi memeyi boşaltması sürekli süt eritimini tetikler ama saatte bir olursa bebiş o sütü bitiremeyeceği için süt üretimin yavaşlar kısaca 2 saatte bir

Yok kuzum almazlar kolay kolay ve mutlaka kilo alacaktır çünkü orda saatli veriyorlar sütü, ama sen her fırsatta vereceğin için ordakinden çok daha hızlı toparlayacak
Ben de bugün hocaya sordum o da genelde alıyorlar kuvoze geri konmaz dedi.
Az kaldı dedi doktor da.
Bugün 50 gram vermiş ama normal dedi.
Uyanık ve açtı kızım gittiğimde emip karninı doyurdu şükür.

Bana doktorum 3 saatte bir demişti.
Yoğun bakımda da 3 saat aralıklarında besliyorlarmis

Ben de bugün hocaya sordum o da genelde alıyorlar kuvoze geri konmaz dedi.
Az kaldı dedi doktor da.
Bugün 50 gram vermiş ama normal dedi.
Uyanık ve açtı kızım gittiğimde emip karninı doyurdu şükür.
Emeceği günler özellikle bir kaç saat beslemiyorlar ki anne memesini iyi kavrasın emsin diye. Bana oğlumun hemşiresi söylemişti emzirmeye gittiğimde. Çıkınca da hızla toparladı çok şükür ama dediğim gibi oyuncak bebek gibi sürekli emmesi için uyardım hiç bırakmadım biraz uğraş ve gayretle üstesinden geliniyor merak etme sen annesi

Bana doktorum 3 saatte bir demişti.
Yoğun bakımda da 3 saat aralıklarında besliyorlarmis
Bizim yoğun bakımda 4 saatte birdi sürekli değişiyor görüşleri ama senin benim gibi özellikle düşük kiloda olan bebekleri 3 saate bırakmayıp max 2 saatte bir emzirmek gerekiyor. Aslında emzirme danışmanları da ilk 1-2 ay 2 saatte bir diyor ama bazı doktorlar 3 saate kadar esnetiyor. Bence 3 saate bırakılmamalı ki ilk zamanlar hemencik toparlansınlar

Ne oluyormuş sezeryan olunca acaba? Sinir oluyorum söyle insanlara. Belki mecburiyetten belki de kendi iradenle istedin sezeryani,bunda ne var?
Onlar neler bana yazabilir misiniz isimleri benim doktor bahsetmedi ben kendim yaptırwyım bari sezryan olucam bende
Cnm doktorun ister merak etme,ameliyat oncesi herkesten kan alınır.

Ay inşallah
Yakında güzel haberi vereceğim gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…