Valla canım ben de isteğimle sezaryen yaptırıyorum ve aynı tepkileri alıyorum. İlk zamanlari üzülüyordum ama artık takmıyorumDoğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi
Ağlıyorum valla zaten, eşim de gülüyor banaValla ağlayasın varsa ağla rahatla canım benimde geliyor arada onada izin vermiyorlar doğurunca süt kesilme muhabbeti fln
Aynı durum bende de var valla hiç umrumda değil riske atmayacağım günü dolduğu gibi kucağıma almak istiyorum aklıma kötü bir sürü senaryo geliyor bazen nasıl doğduğu ne önemi var senelerin emeği rabbim nasip etti normal olmasın varsınDoğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi
aynen minişlerimiz sağlıkla gelsinler de az daha beklerizİnşallah 3 vakte doğurursn, demekki vakti gelmeden olmuyor 3 gündür yürüyorum hurmaya başladım ama tık yok bakalım ne zaman geleceklersağlıkla gelsinler de az kaldı zateeeee
aynen canım hareketi azaldı mi ne oldu, sürekli hazır halde olmalıyım temizlik açısından daNormal doğum beklemekte zor hakikaten. Sürekli kendini dinliyorsundur,her an doğum başlayabilir.
canım herkes her şeye konuşuyor, duymazdan gel, normal yapacam desende bir suru şey söyleyecekler, boşver, dr una güveniyorsan gerisine he he de geçDoğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi
Ay inşallah sorunsuz atlatalım bende 40 saat önce falan bırakmış olucamAmeliyattan 48 saat önce bırakmış oldum ben iğneyi,o yüzden herhangi bi etkisi kalmayacak doğuma kadar. Bide bizim kullandiklarimiz çok düşük dozlar öyle çok kanama yapmazmis.
Doğumdan sonra kullanmayacagim ben.
Bana söylemedi doktor tahlil falan hatırlatsam mı acabaBende olmadı cnm hatta doğumdan hemen sonra bile aşırı kanamam yoktu öyle 40 gün falan sürmedi hep leke lekeydi. Zaten ameliyattan önce tahliller yapılıp pıhtılaşma değerlerine bakılıyor ınr diye bir şey ona göre müdehalede bulunurlar korkma
Ağzı olan konuşur , iki doğum şeklinin de kendine göre zorlukları var . Herşeyden önce bu dönemi sağlıklı tamamlamak en önemlisi , sonuçta iki doğum şekli de bizi anne yaparDoğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi
Bende henüz doğurmadım yarın 39. Haftaya giriyorum bebek hala yukarda son günler baya zorluyor artıkbende hala doğurmadımama hurma, ahududu yaprağı çayı yürüyüş squat devam, çarsamba kontrolümüz var salı aksam ananas yemeyi düşünüyorum, olmazsa karnıma çörek otu yagi süreceğim, arkadaşım sürdü ertesi gün doğurdu
Doğum öncesi yapılan tahliller cnm onu yaptırır daha vaktin var inşallah bende daha bu hafta yaptırcam bizim bebiş erken gelmeye kalkmazsaBana söylemedi doktor tahlil falan hatırlatsam mı acaba
Onlar neler bana yazabilir misiniz isimleri benim doktor bahsetmedi ben kendim yaptırwyım bari sezryan olucam bendeDoğum öncesi yapılan tahliller cnm onu yaptırır daha vaktin var inşallah bende daha bu hafta yaptırcam bizim bebiş erken gelmeye kalkmazsa
Yok kuzum almazlar kolay kolay ve mutlaka kilo alacaktır çünkü orda saatli veriyorlar sütü, ama sen her fırsatta vereceğin için ordakinden çok daha hızlı toparlayacakYaa ne güzel olmuş
İnşallah bizde de öyle olur.
Ben de servise çıkardıktan sonra kilo verirse geri almasınlar bizden diye korkuyorum
Sen sürekli dürtükle sürekli memede tut onun gözü baktıkça daha fazla daha fazla hep emecek. Meme sıcaklığına alışsın uyusa bile memede tut çoğu zaman ki alışkanlık haline getirip hep meme arasın ben öyle yaptım şuan yapışık yaşıyoruz biraz zorlanıyorum tabiki ama olsun değer yeter ki emsinlerBiliyorum canım senin yaşadığın sürecide çok şükür geçti gitti inşALLAH bizde kilo alırız böyle olunca daha çok zayıflıycak diye korkuyorum haklısın sabırlı olmam lazım.
2 saatte bir canım uyumamız lazım ki süt insin memeye. Saatte bir kalkınca ne zaman uyuyacağız ne zaman süt birikecekİlk zamanlar ne kadar zamanda 1 kurdun alarm cnm? Benimyl yengem saatte 1 emzir diyor ama 2 saatte bir diye okudum forumdan
Ben de bugün hocaya sordum o da genelde alıyorlar kuvoze geri konmaz dedi.Yok kuzum almazlar kolay kolay ve mutlaka kilo alacaktır çünkü orda saatli veriyorlar sütü, ama sen her fırsatta vereceğin için ordakinden çok daha hızlı toparlayacak
Bana doktorum 3 saatte bir demişti.2 saatte bir canım uyumamız lazım ki süt insin memeye. Saatte bir kalkınca ne zaman uyuyacağız ne zaman süt birikecekzaten bebek tam acıkmamış olur 1 saate ve Buda bebeğin 2 fırt çekip uyumasına neden olur Buda sütünü azaltır 2 saatte bir dolu dolu emmesi memeyi boşaltması sürekli süt eritimini tetikler ama saatte bir olursa bebiş o sütü bitiremeyeceği için süt üretimin yavaşlar kısaca 2 saatte bir
Emeceği günler özellikle bir kaç saat beslemiyorlar ki anne memesini iyi kavrasın emsin diye. Bana oğlumun hemşiresi söylemişti emzirmeye gittiğimde. Çıkınca da hızla toparladı çok şükür ama dediğim gibi oyuncak bebek gibi sürekli emmesi için uyardım hiç bırakmadım biraz uğraş ve gayretle üstesinden geliniyor merak etme sen annesiBen de bugün hocaya sordum o da genelde alıyorlar kuvoze geri konmaz dedi.
Az kaldı dedi doktor da.
Bugün 50 gram vermiş ama normal dedi.
Uyanık ve açtı kızım gittiğimde emip karninı doyurdu şükür.
Bizim yoğun bakımda 4 saatte birdi sürekli değişiyor görüşleri ama senin benim gibi özellikle düşük kiloda olan bebekleri 3 saate bırakmayıp max 2 saatte bir emzirmek gerekiyor. Aslında emzirme danışmanları da ilk 1-2 ay 2 saatte bir diyor ama bazı doktorlar 3 saate kadar esnetiyor. Bence 3 saate bırakılmamalı ki ilk zamanlar hemencik toparlansınlarBana doktorum 3 saatte bir demişti.
Yoğun bakımda da 3 saat aralıklarında besliyorlarmis
Ne oluyormuş sezeryan olunca acaba? Sinir oluyorum söyle insanlara. Belki mecburiyetten belki de kendi iradenle istedin sezeryani,bunda ne var?Doğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi
Cnm doktorun ister merak etme,ameliyat oncesi herkesten kan alınır.Onlar neler bana yazabilir misiniz isimleri benim doktor bahsetmedi ben kendim yaptırwyım bari sezryan olucam bende
Ay inşallahEmeceği günler özellikle bir kaç saat beslemiyorlar ki anne memesini iyi kavrasın emsin diye. Bana oğlumun hemşiresi söylemişti emzirmeye gittiğimde. Çıkınca da hızla toparladı çok şükür ama dediğim gibi oyuncak bebek gibi sürekli emmesi için uyardım hiç bırakmadım biraz uğraş ve gayretle üstesinden geliniyor merak etme sen annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?