2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sezaryenin iyileşme süresi biraz uzuyor normal doğum tabiki daha iyi ama bende sezaryen oldum kötü bir şey değil ki bu.
Bugün 2 hafta oldu ameliyat olalı bayağı toparladım.
Sadece dikiş bitimi canımı yakıyor uzanıp kalkarken başka sıkıntım yok çok şükür.
Sen dinleme kimseyi boşver.
Rabbim hakkınızda hangisi hayırlı olacaksa onu nasip etsin

Eve gelince annem de sık sık emzir diyor.
Ben de bırakmayacağım inşallah

Ben de bugün hocaya sordum o da genelde alıyorlar kuvoze geri konmaz dedi.
Az kaldı dedi doktor da.
Bugün 50 gram vermiş ama normal dedi.
Uyanık ve açtı kızım gittiğimde emip karninı doyurdu şükür.
İyi çok şükür taburcunuz çok yakın o zaman

Sağol cnm bana da mantıklı gelmedi zaten saatte 1 olması, yengem de sarılık olmasın ilk zamanlar diyor

Kızlar abimin eşi korona olmuş malesef ve abim de temasli, ınsallah o negatif çıkar dua edin, çarşamba günü yanımda olmasını istiyorum

Eve gelince annem de sık sık emzir diyor.
Ben de bırakmayacağım inşallah
Oğlum 3 gün kuvezde kalmıştı, 3 saatte bir beslemeye gidiyordum. Rutine alışmışti çıktığında da 3 saatte bir beslemeye devam ettim. 1 ayda 1200 gram aldı anne sütüyle. Biraz bebekle de alakalı aslında 15 dk aktif emiyorsa 3 saatte olur. 5 dk emip birakiyorsa tabi 2 saat geçmeden emzirmek lazim.

Kızlar abimin eşi korona olmuş malesef ve abim de temasli, ınsallah o negatif çıkar dua edin, çarşamba günü yanımda olmasını istiyorum
Cnm negatif çıksa bile sonradan pozitif çıkma ihtimaline karşı gelmemesi daha iyi değil mi? Geçmiş olsun bu arada.

Onlar neler bana yazabilir misiniz isimleri benim doktor bahsetmedi ben kendim yaptırwyım bari sezryan olucam bende
Ben isimlerini bilmiyorum canım ama doğum öncesi yapılan testler ve her Dr yaptırır senin ayrı yaptırana gerek yok ki ameliyat olduğu için yaptırır Dr un doğumun erken mi olacak eğer erken olmayacaksa acele etme Dr un aöyler

Geçmiş olsun canım,negatif olsa bile yine de sen dikkat et, malesef önce negatif çıkıp 2 gün sonra pozitif çıkan çok kişi var

Geçmiş olsun canım,negatif olsa bile yine de sen dikkat et, malesef önce negatif çıkıp 2 gün sonra pozitif çıkan çok kişi var
Dikkat eder abim zaten ya inşallah negatif çıkar ya abimin yanımda olmasını cok istiyorum zaten psikolojik olarak tuhaftim şimdi daha kötü oldum ya

22 şubatta olucak doğum bir aksilik olmazsa hiç bahsetmedi bana kan tahlili önemsemiyor pek

Sağol cnm bana da mantıklı gelmedi zaten saatte 1 olması, yengem de sarılık olmasın ilk zamanlar diyor
Ya zaten her çocuk farklı her hık mık yapışında meme vereceksin bazen yarım saat arayla bazen 15 dk arayla. Ama genel olarak geceleri 2 saatten sonraya bırakmadan emzirmek lazım ama hiç bir bebek bizim plan programa uymuyor kendi seçiyor belirliyor düzenini genel olarak mesela ben her gece 2 saatte bir alarm kuruyorum oğlum son günlerde alarmdan 5-10 dk önce kendisi kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…