BekliyoruzAy inşallah
Yakında güzel haberi vereceğim gibi hissediyorum
Sezaryenin iyileşme süresi biraz uzuyor normal doğum tabiki daha iyi ama bende sezaryen oldum kötü bir şey değil ki bu.Doğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi
Eve gelince annem de sık sık emzir diyor.Bizim yoğun bakımda 4 saatte birdi sürekli değişiyor görüşleri ama senin benim gibi özellikle düşük kiloda olan bebekleri 3 saate bırakmayıp max 2 saatte bir emzirmek gerekiyor. Aslında emzirme danışmanları da ilk 1-2 ay 2 saatte bir diyor ama bazı doktorlar 3 saate kadar esnetiyor. Bence 3 saate bırakılmamalı ki ilk zamanlar hemencik toparlansınlar
İyi çok şükürBen de bugün hocaya sordum o da genelde alıyorlar kuvoze geri konmaz dedi.
Az kaldı dedi doktor da.
Bugün 50 gram vermiş ama normal dedi.
Uyanık ve açtı kızım gittiğimde emip karninı doyurdu şükür.
Sağol cnm bana da mantıklı gelmedi zaten saatte 1 olması, yengem de sarılık olmasın ilk zamanlar diyor2 saatte bir canım uyumamız lazım ki süt insin memeye. Saatte bir kalkınca ne zaman uyuyacağız ne zaman süt birikecekzaten bebek tam acıkmamış olur 1 saate ve Buda bebeğin 2 fırt çekip uyumasına neden olur Buda sütünü azaltır 2 saatte bir dolu dolu emmesi memeyi boşaltması sürekli süt eritimini tetikler ama saatte bir olursa bebiş o sütü bitiremeyeceği için süt üretimin yavaşlar kısaca 2 saatte bir
Oğlum 3 gün kuvezde kalmıştı, 3 saatte bir beslemeye gidiyordum. Rutine alışmışti çıktığında da 3 saatte bir beslemeye devam ettim. 1 ayda 1200 gram aldı anne sütüyle. Biraz bebekle de alakalı aslında 15 dk aktif emiyorsa 3 saatte olur. 5 dk emip birakiyorsa tabi 2 saat geçmeden emzirmek lazim.Eve gelince annem de sık sık emzir diyor.
Ben de bırakmayacağım inşallah
İnşallah.İyi çok şükürtaburcunuz çok yakın o zaman
Cnm negatif çıksa bile sonradan pozitif çıkma ihtimaline karşı gelmemesi daha iyi değil mi? Geçmiş olsun bu arada.Kızlar abimin eşi korona olmuş malesef ve abim de temasli, ınsallah o negatif çıkar dua edin, çarşamba günü yanımda olmasını istiyorum
Ben isimlerini bilmiyorum canım ama doğum öncesi yapılan testler ve her Dr yaptırır senin ayrı yaptırana gerek yok ki ameliyat olduğu için yaptırır Dr un doğumun erken mi olacak eğer erken olmayacaksa acele etme Dr un aöylerOnlar neler bana yazabilir misiniz isimleri benim doktor bahsetmedi ben kendim yaptırwyım bari sezryan olucam bende
evet canım , benimde kaburgama yerleşti resmen, normal oturamıyorum bile, karnımda 1 haftadır iyice gergin, inşallah sağlıcakla kolayca alırız kucaklarimizaBende henüz doğurmadım yarın 39. Haftaya giriyorum bebek hala yukarda son günler baya zorluyor artık
Öyle mi dersin, zaten dikkat eder o ya inşallah sıkıntı yaşamayız yaCnm negatif çıksa bile sonradan pozitif çıkma ihtimaline karşı gelmemesi daha iyi değil mi? Geçmiş olsun bu arada.
Geçmiş olsun canım,negatif olsa bile yine de sen dikkat et, malesef önce negatif çıkıp 2 gün sonra pozitif çıkan çok kişi varKızlar abimin eşi korona olmuş malesef ve abim de temasli, ınsallah o negatif çıkar dua edin, çarşamba günü yanımda olmasını istiyorum
Çok geçmiş olsun cnm inşallah negatif çıkarKızlar abimin eşi korona olmuş malesef ve abim de temasli, ınsallah o negatif çıkar dua edin, çarşamba günü yanımda olmasını istiyorum
Dikkat eder abim zaten ya inşallah negatif çıkar ya abimin yanımda olmasını cok istiyorum zaten psikolojik olarak tuhaftim şimdi daha kötü oldum yaGeçmiş olsun canım,negatif olsa bile yine de sen dikkat et, malesef önce negatif çıkıp 2 gün sonra pozitif çıkan çok kişi var
İnşallah cnm inşallah..Çok geçmiş olsun cnm inşallah negatif çıkar
İnşallah negatiftir canım, sen bebeğini düşün simdi , stres yapmamaya çalış annesiDikkat eder abim zaten ya inşallah negatif çıkar ya abimin yanımda olmasını cok istiyorum zaten psikolojik olarak tuhaftim şimdi daha kötü oldum ya
22 şubatta olucak doğum bir aksilik olmazsa hiç bahsetmedi bana kan tahlili önemsemiyor pekBen isimlerini bilmiyorum canım ama doğum öncesi yapılan testler ve her Dr yaptırır senin ayrı yaptırana gerek yok ki ameliyat olduğu için yaptırır Dr un doğumun erken mi olacak eğer erken olmayacaksa acele etme Dr un aöyler
Bilemedim cnm ama rutin tahliller yapılır zaman yaklaşınca zaten söyler bazen ameliyat günü bile yapıyorlar22 şubatta olucak doğum bir aksilik olmazsa hiç bahsetmedi bana kan tahlili önemsemiyor pek
Ya zaten her çocuk farklı her hık mık yapışında meme vereceksin bazen yarım saat arayla bazen 15 dk arayla. Ama genel olarak geceleri 2 saatten sonraya bırakmadan emzirmek lazım ama hiç bir bebek bizim plan programa uymuyor kendi seçiyor belirliyor düzenini genel olarak mesela ben her gece 2 saatte bir alarm kuruyorum oğlum son günlerde alarmdan 5-10 dk önce kendisi kalkıyorSağol cnm bana da mantıklı gelmedi zaten saatte 1 olması, yengem de sarılık olmasın ilk zamanlar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?