Ayy vallaa çok heyecanlıı inşallah su gibi aksın doğumunuzda sağlıkla kucağınıza alınHakikaten o kadar uzun sürdü ki ocak ayi
Amin cnm amin inşallah. Birazdan son kontrolumuze gideceğiz,pcr testi vericem. Öyle heyecanlıyım ki
Amin cnm inşallah. Senin ne zamandı? Kesin yazmissindir daha önceden ama unuttum kusura bakma nolurAyy vallaa çok heyecanlıı inşallah su gibi aksın doğumunuzda sağlıkla kucağınıza alın
Yeni görüyorum. Umarım şimdi iyidir minnoş.Kızlar benim kedim birkaç gündür sürekli yatiyor soğuktan dedim evin içinde bugün ısıyı arttırdık
Gece koynuma gelmediği yoktur gelmiyor gece koşar yemek su ne biliyim bende bu ara hep bir hastayım küstü mu sizin yazılarınızı gördüm stres mi oldu ki dışkısı iyi ateş baktım yok elimizle mama yedirdik yedi ama kalkmıyor sizlerin nasıl şuan
Ay benimki de peşimden ayrilmiyor ben nereye o orayaYeni görüyorum. Umarım şimdi iyidir minnoş.
Fiziksel bi sorun yoksa bence strestendir. Çok hassaslar narin pamuklarBenim kedimde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdiğim hafta (yani ilginin bebeğe yoğun olduğu bi dönem )hasta olmuştu kumuna girip girip bi damla çiş yapıp çıkıyordu. Veterinere götürmüştük neyseki bişeyi yoktu ama
Kan sulandırıcı iğne mi vuruyordunuz sizdeKontrole diye gidip doğurdum ya işte ben, hemen hızlıca kan alıp hızlandırılmış şekilde bakıyorlar hepsine. Covid testi de 10 dk da sonuçlandı merak etme bunları düşünme sen.
Bana doktor sezeryanla olsun dedi tamam dedim.bende panik sayılırım zaten de donmedi halaKızlar bugün benimde randevum vardı bebiş 2850 gram 48 cm olmuş. Bebek baş aşağı pozisyondaymış normal doğum için her şey iyi dedi doktor. Yalnızca çatı muayanen kaldı eğer onda da sorun olmazsa normal doğum olur dedi. Ama ben biraz korkuyorum sanki normal doğumdan. Doğum anında kendimi kontrol edememekten korkuyorum en çok. Zaten yapım gereği aşırı panik bir insanımdoktora da anlattım bunları sen bilirsin ama 38.haftada çatı muayenesi yapalım zaten iyi kötü anlarsın kendini dedi. Eğer o zamanda çok heyecan yaparsan sezeryan düşünürüz dedi. Benim gibi normal doğum için kaygılanan var mı acaba yoksa ben mi abartıyorum
Maalesef çok sancılı bir 15 günlük süreç yaşadık ciddi bir rahatsızlığı var tedaviye başladık çok üzgünümYeni görüyorum. Umarım şimdi iyidir minnoş.
Fiziksel bi sorun yoksa bence strestendir. Çok hassaslar narin pamuklarBenim kedimde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdiğim hafta (yani ilginin bebeğe yoğun olduğu bi dönem )hasta olmuştu kumuna girip girip bi damla çiş yapıp çıkıyordu. Veterinere götürmüştük neyseki bişeyi yoktu ama
Ben aldım cnm. Hafta sonu 140 a aldığım bezi 110 a aldım. 2 numara bezi de 72 tane var içinde 93 e aldımEbebekte bezler insirme girmiş. Uygun mu gerçekten, alacak mısınız?
Yarın grubun yarısı doğuracak nasipsehepimiz sağ salim kavuşalım inşallah. Kendi adıma söyleyeyim bulduğum ilk fırsatta size haber vericem,dualarıniza talibiz
Ooo hemde nasılEveeett 2 subatcilar, eğleniyor muyuz bacim❣
Hadi kuzum hayırlı olsunGünaydın hanımlar şubat a erdik sonundabugün kontrole gittik tahlillerimizi verdik pazartesi nasipse pcr verip don kontrole gitcez. 10 şubat sabah 8.30 da doğum dedi Dr 9 şubatta iğne vurulmıcam onun gerginliği var biraz üstümde. Benim gittiğim hastanede covıd poz. Olsa bile doğuma alıyorlarmış sadece oda farklı bir yerde oluyormuş o güveni vermeleri rahatlattı gibi inşallah böyle bir derdimiz olmaz tabi. Hayırlısı ile hepimiz dopumlarımızı sağ salim yapıp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
AminnGirmenizle hayirlisiyla çikmaniz bir olsun insallah
Süt, meme, gaz savaşlarina girelim, sağ çikalim bir an önce
Bende anestezi uzmanı ile görüşüp pcr testi verdim şimdi son muayenemi olmak için bekliyorumOoo hemde nasılanestezi muayanesi oldum covid testi yaptırdım sonuç bekliyorum, bide gittim hastane odalarina baktım bi güzel ağladım
Benim 17subat Allah mani vermezseAmin cnm inşallah. Senin ne zamandı? Kesin yazmissindir daha önceden ama unuttum kusura bakma nolur
Hadi kuzum hayırlı olsun
Hastanenin seni ortada bırakmayacak olması çok iyi. Herhangi bi aksilikte o panikle nereye gideceğini bilemez insan.
Aminn
Bende anestezi uzmanı ile görüşüp pcr testi verdim şimdi son muayenemi olmak için bekliyorum
Çok şükür bu aya geldikBenim 17subat Allah mani vermezsesaglıkla gelsin şu yavrularr hepimize uğurlu bir ay olsun
Saat başı emzirmeye çalıştım ilk süt az olunca şırınga ile biraz mama verdim ama memeyi daha çok sevdi çok şükür. Ben emmediği zaman krem sürüp kalkan takıyorum hemen o baya yumuşattı. Bi arkadaşım da ayva çekirdeğini suda beklet jel gibi olunca sür dedi iyi geliyomuş.Yaa aynı şeyleri yaşamışız canıımpeki kaç saatte bir emzirdin? Ben 1 saati aşmamaya çalışıyorum ama göğüslerim yara olduğu için çok fazla zorlanıyorum. Ağlayarak emziriyorum bazen
Ben ilk 2 3 gün şırınga ile verdim canım sarılık artmasın aç kalmadın diye çünkü sütüm neredeyse hiç yoktu. Mama verirsen de biberon ile verme bence alışmasınKızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Hadi bakalım güzel geçsin inşallahHadi kuzum hayırlı olsun
Hastanenin seni ortada bırakmayacak olması çok iyi. Herhangi bi aksilikte o panikle nereye gideceğini bilemez insan.
Aminn
Bende anestezi uzmanı ile görüşüp pcr testi verdim şimdi son muayenemi olmak için bekliyorum
Sarılık Işın tedavisinden taburcu olduktan sonra kızlar sizce kaç saatte bir emzirmeliyim bebeğimi doktor 2 saatte bir dedi ama endişeliyim tanıdıklarımın hepsi 1 saatte bir emzir gündüzleri diyor mama takviyesi yap illaki diyor sizde bu durumu yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum aklım çok karıştı çünkü
Ben epidural oldum canım 3 günde iyileştim ağrımda olmuyorMerhabalar
Perşembe günü için sezeryan tarih verildi.panik atak hastasıyım normal doğum istemedim şimdi yine panik halindeyim
Epidural olan var m? Sizcy denildiği kadar kalıcı ağrı riski var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?