2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yeni görüyorum. Umarım şimdi iyidir minnoş.
Fiziksel bi sorun yoksa bence strestendir. Çok hassaslar narin pamuklar Benim kedimde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdiğim hafta (yani ilginin bebeğe yoğun olduğu bi dönem )hasta olmuştu kumuna girip girip bi damla çiş yapıp çıkıyordu. Veterinere götürmüştük neyseki bişeyi yoktu ama

Ay benimki de peşimden ayrilmiyor ben nereye o oraya sanırım artık vaktin geldigini biliyor ve beni kaybetme korkusu yaşıyor

Bana doktor sezeryanla olsun dedi tamam dedim.bende panik sayılırım zaten de donmedi hala
Maalesef çok sancılı bir 15 günlük süreç yaşadık ciddi bir rahatsızlığı var tedaviye başladık çok üzgünüm

Günaydın hanımlar şubat a erdik sonunda bugün kontrole gittik tahlillerimizi verdik pazartesi nasipse pcr verip don kontrole gitcez. 10 şubat sabah 8.30 da doğum dedi Dr 9 şubatta iğne vurulmıcam onun gerginliği var biraz üstümde. Benim gittiğim hastanede covıd poz. Olsa bile doğuma alıyorlarmış sadece oda farklı bir yerde oluyormuş o güveni vermeleri rahatlattı gibi inşallah böyle bir derdimiz olmaz tabi. Hayırlısı ile hepimiz dopumlarımızı sağ salim yapıp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Yarın grubun yarısı doğuracak nasipse hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah. Kendi adıma söyleyeyim bulduğum ilk fırsatta size haber vericem,dualarıniza talibiz

Girmenizle hayirlisiyla çikmaniz bir olsun insallah
Süt, meme, gaz savaşlarina girelim, sağ çikalim bir an önce

Hadi kuzum hayırlı olsun
Hastanenin seni ortada bırakmayacak olması çok iyi. Herhangi bi aksilikte o panikle nereye gideceğini bilemez insan.
Girmenizle hayirlisiyla çikmaniz bir olsun insallah
Süt, meme, gaz savaşlarina girelim, sağ çikalim bir an önce
Aminn
Ooo hemde nasıl anestezi muayanesi oldum covid testi yaptırdım sonuç bekliyorum, bide gittim hastane odalarina baktım bi güzel ağladım
Bende anestezi uzmanı ile görüşüp pcr testi verdim şimdi son muayenemi olmak için bekliyorum

Benim 17subat Allah mani vermezse saglıkla gelsin şu yavrularr hepimize uğurlu bir ay olsun
Çok şükür bu aya geldik sağlıklı doğumlarımızda olsun inşallah

Yaa aynı şeyleri yaşamışız canıım peki kaç saatte bir emzirdin? Ben 1 saati aşmamaya çalışıyorum ama göğüslerim yara olduğu için çok fazla zorlanıyorum. Ağlayarak emziriyorum bazen
Saat başı emzirmeye çalıştım ilk süt az olunca şırınga ile biraz mama verdim ama memeyi daha çok sevdi çok şükür. Ben emmediği zaman krem sürüp kalkan takıyorum hemen o baya yumuşattı. Bi arkadaşım da ayva çekirdeğini suda beklet jel gibi olunca sür dedi iyi geliyomuş.
Kızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Ben ilk 2 3 gün şırınga ile verdim canım sarılık artmasın aç kalmadın diye çünkü sütüm neredeyse hiç yoktu. Mama verirsen de biberon ile verme bence alışmasın

Hadi bakalım güzel geçsin inşallah aldım test sonucumu, cok şükür negatif, belirtisiz pozitif olur diye korktum açıkçası biraz ama cok şükür..

Sarılık Işın tedavisinden taburcu olduktan sonra kızlar sizce kaç saatte bir emzirmeliyim bebeğimi doktor 2 saatte bir dedi ama endişeliyim tanıdıklarımın hepsi 1 saatte bir emzir gündüzleri diyor mama takviyesi yap illaki diyor sizde bu durumu yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum aklım çok karıştı çünkü

Birikmeyen süt ile saatte bir emzirmen faydalı olmaz
Sütün hem birikmesi hem de yap kalitesinin artması gerekiyor diye biliyorum.

2 saatte bir emince meme uyarılıyor ve yağlı süt üretiyor.

Merhabalar
Perşembe günü için sezeryan tarih verildi.panik atak hastasıyım normal doğum istemedim şimdi yine panik halindeyim
Epidural olan var m? Sizcy denildiği kadar kalıcı ağrı riski var mıdır?
Ben epidural oldum canım 3 günde iyileştim ağrımda olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…