- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Bende öyle biliyordum o yüzden çok şaşkınım saatte bir emzir diyenlereBirikmeyen süt ile saatte bir emzirmen faydalı olmaz
Sütün hem birikmesi hem de yap kalitesinin artması gerekiyor diye biliyorum.
2 saatte bir emince meme uyarılıyor ve yağlı süt üretiyor.
Işın tedavisinden sonra yükselen duymadım cnm korkma. Kardeşimin bebeği en son oldu hastaneden çıkın günde 3 defa falan 30 ar cc mama verdi. Dr u söylemişti. Sende Dr ile görüş istersen şırınga ya da kaşık ile mama takviyesi yapsan daha çabuk atar diye düşğnenlerdenim bende çünkü kızımda vermedim ışın tedavisinden sonra 2 ay da anca attı sarılığıSarılık Işın tedavisinden taburcu olduktan sonra kızlar sizce kaç saatte bir emzirmeliyim bebeğimi doktor 2 saatte bir dedi ama endişeliyim tanıdıklarımın hepsi 1 saatte bir emzir gündüzleri diyor mama takviyesi yap illaki diyor sizde bu durumu yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum aklım çok karıştı çünkü
Tamam canım bi sorayım kaç gün kullandı mamayıIşın tedavisinden sonra yükselen duymadım cnm korkma. Kardeşimin bebeği en son oldu hastaneden çıkın günde 3 defa falan 30 ar cc mama verdi. Dr u söylemişti. Sende Dr ile görüş istersen şırınga ya da kaşık ile mama takviyesi yapsan daha çabuk atar diye düşğnenlerdenim bende çünkü kızımda vermedim ışın tedavisinden sonra 2 ay da anca attı sarılığı
Selam kızlar. Ay ne heyecanlı yarın burası doğum haberleri ile dolacak inşallah. Rabbim hepinize sonrasında da arkadan gelenlere bende dahil tabiki hayırlı doğumlar nasip etsin. Bizim de tam 1 haftamız var,önümüzdeki salı bu saatlerde kavuşmuş oluruz inşallah bebişimize.
ANKHESPAATEN heyecan var mı heyecan? sende benim gibi 8 şubatçısın Allah izin verirse.
Onun durum biraz farklı oldu cnm kolu falan kırıldı emziremedi daha sonra sıkıntı yaşadı yani ama oğlumuz daha sonra bile biberonla mama verilmesine rağmen uzun süre memeyi tuttu. Sanırım bu işler bebekle de alakalı biraz emen çocuk ne şekilde mama verirsen ver emiyorTamam canım bi sorayım kaç gün kullandı mamayı
Tamam canım teşekkür ederimOnun durum biraz farklı oldu cnm kolu falan kırıldı emziremedi daha sonra sıkıntı yaşadı yani ama oğlumuz daha sonra bile biberonla mama verilmesine rağmen uzun süre memeyi tuttu. Sanırım bu işler bebekle de alakalı biraz emen çocuk ne şekilde mama verirsen ver emiyor
DoğrudurBenim sütüm vardı ama malesef şuan bebeğim Işın tedavisi görüyor bende keşke az bişey kullansaydım diyorum mamayı insanın canı yanınca böyle düşünemiyor malesef
Canım nasıl oldu kedin? Hep bakıyorum senden haber var mı diye ama canını sıkmamak için sormuyorum sürekli. Geçicek inşallahBana doktor sezeryanla olsun dedi tamam dedim.bende panik sayılırım zaten de donmedi hala
Maalesef çok sancılı bir 15 günlük süreç yaşadık ciddi bir rahatsızlığı var tedaviye başladık çok üzgünüm
bende onu aldım canım cam olanı ama,önce biberon temizleyici ile yıkadım, sonra kaynamış suda 5 dk kaynattim,klavuzundada öyle yazıyor, bisey olmadiKızlar ben aventin biberonunu aldım. Şimdi dezenfekte edicem ama onun kapağını makineye koyunca bozuluyordu. Kaynamış suyun içinde beklesem aynı şey olur mu?
Benim bebeğim 9 gün küvezde kaldı hergün süt götürdüm ama yetmiyordu biberonla mama veriyorlardı.Kızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Tamam cnm tşk ederimbende onu aldım canım cam olanı ama,önce biberon temizleyici ile yıkadım, sonra kaynamış suda 5 dk kaynattim,klavuzundada öyle yazıyor, bisey olmadi
rica ederimTamam cnm tşk ederim
Senin de 15 gün kalmışBenim 17subat Allah mani vermezsesaglıkla gelsin şu yavrularr hepimize uğurlu bir ay olsun
Hadi gözün aydın en stres yaptığım şey pcr testi sonucu, daha çıkmadı benimki bakalım.Hadi bakalım güzel geçsin inşallahaldım test sonucumu, cok şükür negatif, belirtisiz pozitif olur diye korktum açıkçası biraz ama cok şükür..
2 saatte bir emzirmen yeterli cnm. Birde korkma işin aldıktan sonra bidaha yükseleceğini sanmam,cok gecmsi olsun.Sarılık Işın tedavisinden taburcu olduktan sonra kızlar sizce kaç saatte bir emzirmeliyim bebeğimi doktor 2 saatte bir dedi ama endişeliyim tanıdıklarımın hepsi 1 saatte bir emzir gündüzleri diyor mama takviyesi yap illaki diyor sizde bu durumu yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum aklım çok karıştı çünkü
Çok teşekkür ederizMerhaba herkese..
Ocak anneleri olarak doğurduk, sıramızı savdık, ocak da bitti
Şimdi darısı sizlere inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla..
PinkMermaid nasılsın canım, doğum yaptın mı?
Ben de avent aldım, cam olanı değil ama diğerinden. Makineye atmadım gövdesini de ucunu da tencerede kaynattım 5 dk. Hiç bir şey olmadı. Sonra da kilitli buzdolabı poşetine koyup valize koydum.Kızlar ben aventin biberonunu aldım. Şimdi dezenfekte edicem ama onun kapağını makineye koyunca bozuluyordu. Kaynamış suyun içinde beklesem aynı şey olur mu?
Teşekkür ederim cnm bende öyle yapayımBen de avent aldım, cam olanı değil ama diğerinden. Makineye atmadım gövdesini de ucunu da tencerede kaynattım 5 dk. Hiç bir şey olmadı. Sonra da kilitli buzdolabı poşetine koyup valize koydum.
Tşk ederim cnm bende öyle yapayımBen de avent aldım, cam olanı değil ama diğerinden. Makineye atmadım gövdesini de ucunu da tencerede kaynattım 5 dk. Hiç bir şey olmadı. Sonra da kilitli buzdolabı poşetine koyup valize koydum.
Ben de avent aldım, cam olanı değil ama diğerinden. Makineye atmadım gövdesini de ucunu da tencerede kaynattım 5 dk. Hiç bir şey olmadı. Sonra da kilitli buzdolabı poşetine koyup valize koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?