2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Selam kızlar. Ay ne heyecanlı yarın burası doğum haberleri ile dolacak inşallah. Rabbim hepinize sonrasında da arkadan gelenlere bende dahil tabiki hayırlı doğumlar nasip etsin. Bizim de tam 1 haftamız var,önümüzdeki salı bu saatlerde kavuşmuş oluruz inşallah bebişimize.
ANKHESPAATEN heyecan var mı heyecan? sende benim gibi 8 şubatçısın Allah izin verirse.

Işın tedavisinden sonra yükselen duymadım cnm korkma. Kardeşimin bebeği en son oldu hastaneden çıkın günde 3 defa falan 30 ar cc mama verdi. Dr u söylemişti. Sende Dr ile görüş istersen şırınga ya da kaşık ile mama takviyesi yapsan daha çabuk atar diye düşğnenlerdenim bende çünkü kızımda vermedim ışın tedavisinden sonra 2 ay da anca attı sarılığı

Tamam canım bi sorayım kaç gün kullandı mamayı

Heyecan var , panik var , korku var . Her şey var bende

Her şeyimiz hazır artık , sadece beşiği pazartesi hazırlicaz içini yastıklarını falan , kedim var çünkü pek meraklı beşiğe şuan

Dün de çikolata , magnet siparişlerini verdik . Artık hanımın gelmesini bekliyoruz

Hepimiz sorunsuz alalım gelelim evlerimize bebeklerimizi inşallah

Tamam canım bi sorayım kaç gün kullandı mamayı
Onun durum biraz farklı oldu cnm kolu falan kırıldı emziremedi daha sonra sıkıntı yaşadı yani ama oğlumuz daha sonra bile biberonla mama verilmesine rağmen uzun süre memeyi tuttu. Sanırım bu işler bebekle de alakalı biraz emen çocuk ne şekilde mama verirsen ver emiyor

Tamam canım teşekkür ederim

Kızlar ben aventin biberonunu aldım. Şimdi dezenfekte edicem ama onun kapağını makineye koyunca bozuluyordu. Kaynamış suyun içinde beklesem aynı şey olur mu?

Benim sütüm vardı ama malesef şuan bebeğim Işın tedavisi görüyor bende keşke az bişey kullansaydım diyorum mamayı insanın canı yanınca böyle düşünemiyor malesef
Doğrudur ama ben doktora danışmadan mama verilmesi adına yazmıştım
Canım nasıl oldu kedin? Hep bakıyorum senden haber var mı diye ama canını sıkmamak için sormuyorum sürekli. Geçicek inşallah Bizim veteriner bir kedi bir hafta içinde ölmezse ölmez dayanır diyo. Onların sistemi bizimkinden çok daha güçlüymüş

Kızlar ben aventin biberonunu aldım. Şimdi dezenfekte edicem ama onun kapağını makineye koyunca bozuluyordu. Kaynamış suyun içinde beklesem aynı şey olur mu?
bende onu aldım canım cam olanı ama,önce biberon temizleyici ile yıkadım, sonra kaynamış suda 5 dk kaynattim,klavuzundada öyle yazıyor, bisey olmadi

Kızlar sütüm yorgunluktan çok azaldı ... Aranızda erken doğum yapıp mama takviyesi kullanan var mı? En azından günde bir iki kez mama versem mi acaba...
Benim bebeğim 9 gün küvezde kaldı hergün süt götürdüm ama yetmiyordu biberonla mama veriyorlardı.
Eve geldi şükür ben emzirmiyorum kilosu düşük diye önermedi doktor sağıyorum sütümü yetişemeyince mecbur mama veriyorum aç kalmasın diye.

Kuzularrrr yarın doğum yapıcaklar, sağlıkla alın evlatlarınızı inşallah aylardır birbirimize destek olduk bazen korkulu bazen keyifli günler paylaştık çok şükür geldik bugünlere grupta son anda olamayan arkdaşlrımızda inşallah sağlıkla kavuşmuş ya da kavuşucaklardır

Benim 17subat Allah mani vermezse saglıkla gelsin şu yavrularr hepimize uğurlu bir ay olsun
Senin de 15 gün kalmış
Amin cnm hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.
Hadi bakalım güzel geçsin inşallah aldım test sonucumu, cok şükür negatif, belirtisiz pozitif olur diye korktum açıkçası biraz ama cok şükür..
Hadi gözün aydın en stres yaptığım şey pcr testi sonucu, daha çıkmadı benimki bakalım.
2 saatte bir emzirmen yeterli cnm. Birde korkma işin aldıktan sonra bidaha yükseleceğini sanmam,cok gecmsi olsun.
Çok teşekkür ederiz ocak annelerini heyecanla takip etmiştim, hala hergun bakıyorum, muhabbetler gaz çiş muhabbetine döndü
Şimdi sıra bizde

Ben de avent aldım, cam olanı değil ama diğerinden. Makineye atmadım gövdesini de ucunu da tencerede kaynattım 5 dk. Hiç bir şey olmadı. Sonra da kilitli buzdolabı poşetine koyup valize koydum.

Te
Ben de avent aldım, cam olanı değil ama diğerinden. Makineye atmadım gövdesini de ucunu da tencerede kaynattım 5 dk. Hiç bir şey olmadı. Sonra da kilitli buzdolabı poşetine koyup valize koydum.
Teşekkür ederim cnm bende öyle yapayım
Tşk ederim cnm bende öyle yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…