Hayirlisiyla kavusunKader arkadaşlarım, nasipse saat 3 te sezeryana giriyorum tercihimi bu yönde yaptım yoksa içim rahat etmicekti..
Dualarınızı beklerim
Çok iyi yapmışsın canım,sağlıkla al kucağına. İlk fırsatta haber ver bize de.Kader arkadaşlarım, nasipse saat 3 te sezeryana giriyorum tercihimi bu yönde yaptım yoksa içim rahat etmicekti..
Dualarınızı beklerim
Anladım canım çok teşekkür ederim bakalım çare olsun da alırım ne olursaBu Amerikan ürünü canım Almanya’da Hipp in yaratıcısı. Genel olarak Hipp ürünlerinde çok iyiler ben anne çayını içiyorum çok seviyorum kızımda mamalarınıda kullanmıştım. Almanya da bu damla satılıyor mu o konuda bilgim yok ama Amerikan ürünü onu net biliyorum
Bende e bebekte bulamadım dün , internetten sipariş verdim mamanın hazmı kolay o yüzden gaz sorunu yaşamadık bizdeHayır canım doğduğundan beri kullanıyorum ne gaz ne kabızlık yapmadı. Tadını da seviyor. Eczaneden aldım ben geçen gün e bebekte tükenmişti . Her bebekte aynı etkiyi yapmaz diye düşünüyorum
bize hastanede hipp verdiler çok az, bende sonra lazim olunca hipp combuotic aldım, sutumu de içiyor mamada yiyor ,gaz vb sorun yapmadı.5.gün kontrolünde çocuk dr una önerisini sordum, holle mama anne sutune en yakin olan dedi, mamalar çocuğa gore değişebilir birine gaz yapar diğerine yapmaz dedi, bende golden goat ta almıştım ama hipp te sorunumuz yok diye degistirmedim, hölle yi araştırıyorum şuanMama kullanan anneler hangi mamaları kullanıyorsunuz ben Aptamil veriyorum ama degistirsem mi diye düşündüm
Ben 3 şubatta yaptım hala ağrım var, bende bunu soracaktim, özellikle idrar yaparken içimi kesiyorlar sanki , ne zaman geçecek bende mi sorun var acaba2 şubatta doğum yapanlar;agrilariniz nasıl oldu?
tuzu baya azalt canım, ayaklarını uzatıp altına yastık koyarak otur, bol su iç, son hafta iyce artıyor ödemlerArkadaşlar bu ödem işine tavsiyesi olan var mı? Hamilelik çatlağı olmadım ama bu gidişle etlerim çatlaktan öte yarılcak. Ayağımın üstü gerilmekten ejderha derisine döndü. Bileğim normal ama bileğimin hemen üstü balon. Diz kapaklarım geriliyor artık. Anlamadım bu nasıl saçma bir ödemBir de ağrısı var resmen sağ bacağım kopuyor.
Benim bugün daha iyi cnm bol sıvı tüketip lavaboya çıktıkça toparlıyor birde lohusa iç. Çamaşırı giyiyorum sıkı tutunca daha rahat oluyor2 şubatta doğum yapanlar;agrilariniz nasıl oldu?
Canım bol sıvı tüket birde görümcem inde ödemi kötü olmuş doğumdan sonra o hastaneye gidip bir iğne yaptırmış ödemleri öyle geçmiş başka türlü geçmemiş İstersen bir Dr na sorArkadaşlar bu ödem işine tavsiyesi olan var mı? Hamilelik çatlağı olmadım ama bu gidişle etlerim çatlaktan öte yarılcak. Ayağımın üstü gerilmekten ejderha derisine döndü. Bileğim normal ama bileğimin hemen üstü balon. Diz kapaklarım geriliyor artık. Anlamadım bu nasıl saçma bir ödemBir de ağrısı var resmen sağ bacağım kopuyor.
Bana sağlık ocağı dün verdi başla dedi bende de unuttum bugün vermeye başlıcam 3 damla olarakBebislerinize ne zaman d vitamini başladınız anneler
Biz Hipp verdik. Doktor Hipp, SMA ya da Aptamil dediMama kullanan anneler hangi mamaları kullanıyorsunuz ben Aptamil veriyorum ama degistirsem mi diye düşündüm
Ben 27 ocak'ta doğum yaptım, hala ağrım var. Korse biraz iyi geldiBen 3 şubatta yaptım hala ağrım var, bende bunu soracaktim, özellikle idrar yaparken içimi kesiyorlar sanki , ne zaman geçecek bende mi sorun var acaba
Sonda takarken idrar yolu zedeleniyor. İltahap varsa aynı anlattığın gibi oluyo. Doktoruna söyle hemen. Genelde ilaç veriyolar anında rahatlatıyo. İltahap yaptıysa yayılmasın.Ben 3 şubatta yaptım hala ağrım var, bende bunu soracaktim, özellikle idrar yaparken içimi kesiyorlar sanki , ne zaman geçecek bende mi sorun var acaba
tuzu baya azalt canım, ayaklarını uzatıp altına yastık koyarak otur, bol su iç, son hafta iyce artıyor ödemler
Her şey yolunda gitmiştir inşallah. Güzel haberlerle gelKader arkadaşlarım, nasipse saat 3 te sezeryana giriyorum tercihimi bu yönde yaptım yoksa içim rahat etmicekti..
Dualarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?