2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Anladım canım çok teşekkür ederim bakalım çare olsun da alırım ne olursa

Hayır canım doğduğundan beri kullanıyorum ne gaz ne kabızlık yapmadı. Tadını da seviyor. Eczaneden aldım ben geçen gün e bebekte tükenmişti . Her bebekte aynı etkiyi yapmaz diye düşünüyorum
Bende e bebekte bulamadım dün , internetten sipariş verdim mamanın hazmı kolay o yüzden gaz sorunu yaşamadık bizde
Eczanede hiç denk gelmedim ben

Mama kullanan anneler hangi mamaları kullanıyorsunuz ben Aptamil veriyorum ama degistirsem mi diye düşündüm
bize hastanede hipp verdiler çok az, bende sonra lazim olunca hipp combuotic aldım, sutumu de içiyor mamada yiyor ,gaz vb sorun yapmadı.5.gün kontrolünde çocuk dr una önerisini sordum, holle mama anne sutune en yakin olan dedi, mamalar çocuğa gore değişebilir birine gaz yapar diğerine yapmaz dedi, bende golden goat ta almıştım ama hipp te sorunumuz yok diye degistirmedim, hölle yi araştırıyorum şuan

Arkadaşlar bu ödem işine tavsiyesi olan var mı? Hamilelik çatlağı olmadım ama bu gidişle etlerim çatlaktan öte yarılcak. Ayağımın üstü gerilmekten ejderha derisine döndü. Bileğim normal ama bileğimin hemen üstü balon. Diz kapaklarım geriliyor artık. Anlamadım bu nasıl saçma bir ödem Bir de ağrısı var resmen sağ bacağım kopuyor.

tuzu baya azalt canım, ayaklarını uzatıp altına yastık koyarak otur, bol su iç, son hafta iyce artıyor ödemler

Canım bol sıvı tüket birde görümcem inde ödemi kötü olmuş doğumdan sonra o hastaneye gidip bir iğne yaptırmış ödemleri öyle geçmiş başka türlü geçmemiş İstersen bir Dr na sor

Ben 3 şubatta yaptım hala ağrım var, bende bunu soracaktim, özellikle idrar yaparken içimi kesiyorlar sanki , ne zaman geçecek bende mi sorun var acaba
Sonda takarken idrar yolu zedeleniyor. İltahap varsa aynı anlattığın gibi oluyo. Doktoruna söyle hemen. Genelde ilaç veriyolar anında rahatlatıyo. İltahap yaptıysa yayılmasın.
tuzu baya azalt canım, ayaklarını uzatıp altına yastık koyarak otur, bol su iç, son hafta iyce artıyor ödemler
Berilyumm iğne işi aklımda olsun sağolasın.

Benim tiroidim var tuzu azaltamam iyot eksikliği de çekiyorum, doktor normal düzeyde tuzlu yemeye devam ediceksin dedi. Zaten çok tuzlu da yemiyorum. Bol su içiyorum. Herhalde 40 haftaya gireceğimden böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…