2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Birinci hafta kontrolünde doktor korse takabilirsin dedi. Birkaç gün sonra başladım. Günde birkaç saat takıyorum

Bu arada sezaryen olanlar iz için jel kullanmaya başladınız mı?
Ben kullanmadım henüz ama hatırladığım kızımda bir işe yaramadığıydı yıllar geçtikçe iz kendiliğinden azaldı

AYy maşallah sütünüz ne güzel normal doğum mu yaptınız

İnşallah kolaylıkla geçsin doğumunuz benim de haftaya perşembe inşallah gün sayıyorum
Hayırlı doğumlar
O şaseler aslında 2kere kullanılınca işe yarıyo. 2.dozu istesene rahatlarsın.

*Yara İzi için doktorunuza sorsanıza Hametan Krem çok iyi geliyor.

E bebekten almış cnm eşim hatırlamıyorum marka malesef ya

33 yaşındayım cnm ben ya sanırım hemen yapmalıyım ikinci
Valla cesaretin varsa yap canım, 1 haftalık bebeğinle ikincinin planlamasını yapma cesaretini göstermenden ötürü önünde şapka çıkararak eğildiğimi de bilmeni isterim.

Allah bağışlasın. Geçmişler olsun

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım

Öyle böyle geçecek bu süreç sanırm
Ne damlası verdi bu arada canım ? Kullanmadğmız şey kalmadı bizim burnuna hala tıkalı kafayı yiyeceğim

Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim
Normal doğum için öncesinde birşeyler yapmış mıydın? Bende normal cok istiyorum ama nasip olur mu bilmem

Öyle böyle geçecek bu süreç sanırm
Ne damlası verdi bu arada canım ? Kullanmadğmız şey kalmadı bizim burnuna hala tıkalı kafayı yiyeceğim
Serum fizyolojik damlalardan verdi. Emmeden önce ikişer damla damlatın dediler tıkanıklık olursa. Hastanede bir hemşire damlatırken kafasını hafif geriye yatık tuttu, sonra kaldırıp yüz üstü elinin üstüne yatırıp gaz çıkarır gibi sırtına 1-2 kez hafif pat pat vurdu, burnundan çıktı sular. Biz de öyle denedik daha etkili oldu gibi. İlk hafta kontrolünde çocuk doktoru ihtiyaç olursa Fizyosol burun damlası alın dedi. Serum fizyolojikler daha bitmediğinden onu almadık

Allah bağışlasın, sağlıkla analı babalı büyüsün

Kiz ilk günden belli mi olur kolik... hergun qyni saatlerde olursa kolik denir,sen hiç canını sıkma. Çok yakında adapte olacak dünyaya.
Geçti mi kulak testinden?
Bende onu dedim işte daha ilk günden kolik kulak testinden geçti çok şükür canım. Sadece çocuk doktoru ayakları içe doğru bakıyor gibi ortopedi doktoru görsün demiş ona üzüldüm,ağladım. Bugün ortopedi ile görüşeceğiz inşallah ciddi bişey değildir bizim için dua eder misiniz teyzeler?

Ay maşallah darısı bizlerin başına Ben de normal doğum bekleyenlerdenim, gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün minik kızın

Iceride oyle durmustur o yuzden simdi ice dogru bakiyorlardir. Endise etmeyin, zamanla duzelir, en fazla fizik tedavi evde yapmaniz gereken masajlari gosterir onu yaparsiniz. Yigenimin de bir bacagi yamuk duruyor, buyudukce duzelecek dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…