Gözüne masaj yaptım ben iki güne geçti. Tabi bide ılık su ve pamuk ile temizledim sık sık.Kızlar merhaba. Bebeğimin tek gözünde çapaklanma gibi bir şey oldu. Ilık kaynamis suyla anne sütüyle siliyorum yine tekrarlıyor. Dün doktoru netira damla verdi. Antibiyotik olduğu için kullanmaya korktum. Annem her bebekte olur geçer diyor. Sizler de oldu mu nasıl gecirdiniz
İlk 6 günde kesilmişti kanamam dün yeniden basladi. Ara ara olcak galiba 40 güne kadar.Kızlar lohusalık durumunuz nasıl? Kırkım çıkacak 2 gündür lekelenmem falan yoktu tekrar başladı. Ne kadar devam edecek bu durum böyle sıkıldım ped takmaktan. Sizin durumunuz nasıl?
Onu düzenli kullan canım yara izlerini geçiriyor. Mucize gibi bi krem olur kendileriBana contractubex diye bir krem verdi4 şubatta doğum yapmıştım, şu ana kadar sadece 1 kere sürdüm ama bugünden itibaren düzenli kullanacağım
6 haftaya kadar sürüyor dedi dün ebe. yani 42 güne kadar. Sonlara doğru tabiki lekelenme şeklinde. Kirkin çıkmak uzereyse bir haftaya biter belki seninki. Az kalmış.Kızlar lohusalık durumunuz nasıl? Kırkım çıkacak 2 gündür lekelenmem falan yoktu tekrar başladı. Ne kadar devam edecek bu durum böyle sıkıldım ped takmaktan. Sizin durumunuz nasıl?
Aaa çok erken kesilmemiş mi 6 günde. Benim tamamen kesildiği bi son 2 gündü işte oh kurtuldum derken gene başladıGözüne masaj yaptım ben iki güne geçti. Tabi bide ılık su ve pamuk ile temizledim sık sık.
İlk 6 günde kesilmişti kanamam dün yeniden basladi. Ara ara olcak galiba 40 güne kadar.
Yani benim kızımda 60 gün sürdü ilaçla kesmiştik gene öyle olcak diye korkuyorum kanamayla imtihanım hiç bitmez benim6 haftaya kadar sürüyor dedi dün ebe. yani 42 güne kadar. Sonlara doğru tabiki lekelenme şeklinde. Kirkin çıkmak uzereyse bir haftaya biter belki seninki. Az kalmış.
Baya uzun sürmüşYani benim kızımda 60 gün sürdü ilaçla kesmiştik gene öyle olcak diye korkuyorum kanamayla imtihanım hiç bitmez benim
Teşekkür ederimGeçmiş olsuun
Teşekkür ederim. Bizimkinin de kilo alımı iyi ama yine de yatış verdi. Rh uyuşmazlığı olduğu için artmasından endişe ederek bu yola başvurdu diye düşünüyorum. Umarım tekrar yükselmezHadi geçmiş olsunbizimki kilo almaya başlayınca bir daha değerine bakmadılar
Benim sezeryan yerimde hafif açıklık varda onuda kapatır mıOnu düzenli kullan canım yara izlerini geçiriyor. Mucize gibi bi krem olur kendileri
Malesef uzun sürüyor cnm ya bizde de var hala az az var sarılığı.. Yarın gidicez bakalım kontroleTeşekkür ederim
Teşekkür ederim. Bizimkinin de kilo alımı iyi ama yine de yatış verdi. Rh uyuşmazlığı olduğu için artmasından endişe ederek bu yola başvurdu diye düşünüyorum. Umarım tekrar yükselmez
Yengem de uzun süre omuz ve sırt ağrıları çekti sezeryandan sonra. Ağlıyordu resme ağrıdan :/Merhaba kızlar dün doğum yaptım sezeryan ağrım değil ama inanılmaz boyun sırt ve omuz ağrım var kesinlikle 1 gram uyku uyuyamadım başına gelen varmı. Doktor gaz sıkışması dedi ama çok keskin bir ağrım var
2 saatte bir uyandırıp emzir demediler mi? Yanlış mı hatırlıyorum seninki de biraz miniş geldi sanki? Emmediği için olabilir. Eğer fazlaysa bebek emdikten sonra sağıp dolaba da atabilirsinGöğüslerim gün içinde ara ara çok sert oluyor dokunamiyorum, normal mibebeğim çok uyuduğu için çok aralıklarla emzirebiliyorum ancak, az emiyor diye olabiliyor goguslerde sertlik yazıyor nette. Bunu Önlemenin yönleri var mı?
Hayirlisi olsunKızlarr karar verdim suyum eksildi filan normal doğum düşünüyordum sezeryan olcam karar verdim
Benim sezaryende değil ama kist ameliyatı olmuştum o zaman olmuştu o tarif ettiğin ağrılar. Bana da gazdan demişlerdi. Yürümeye çalış mümkün olduğunda minik minik de olsaMerhaba kızlar dün doğum yaptım sezeryan ağrım değil ama inanılmaz boyun sırt ve omuz ağrım var kesinlikle 1 gram uyku uyuyamadım başına gelen varmı. Doktor gaz sıkışması dedi ama çok keskin bir ağrım var
Ayy geliyor büyük gün demek. Hadi bakalım sağlıkla gelsin tatlı kızKızlarrr ben de cumartesi günü doğuruyorum Allah mani vermezse artık kesinleşti saat 10 dageri kalanlara da hayırlı doğumlar diliyorum doğuran kaçırdığım varsa onlara da gözleri aydın diyorum
Benimki de kanala girecegine daha yukarilara cikmisuzun suredir bekliyoruz kanala girmesini ama cok yakinda girecek gibi durmuyor, artik sezaryen oneriyorum dedi. 40+4te yani Cuma gunu dunyaya gelecek eger onceden bir surpriz yapasi gelmezse 3530 olmus kilosu da.
Seninki de sag salim gelsin insallahnormal olmadi diye uzulmeyecegim artik, tum gebeligi normale gore gecirdim, bunun icin hazir da hissediyordum ama onun cani oyle gelmek istemedi sanirim
Ben bugun gittim yine çati muayenesi yapti, benimki kanala girecegine daha yukari cikmisGunu gecen bizden baska birileri var mi acaba? Iyi sizin de doktorunuz bekliyor. Yumusama ve acilma var mi diye hic kontrol etti mi?
Ben bugun tam 40+0im, normalde 15i son gunuydu. Valla gayet mutlu iceride, biraz biraz vuruyor vajinaya, kimi zaman acitiyor ama o kadarcik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?