2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Benim de sol taraf olmuştu , garmastan pomat gerçekten çok işe yarıyor , 3 günde geçirdi yarayı .

Çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için. Dediğin gibi 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. En geç 3 saat. Uyuduğu zaman ancak yarım saatim uyandirmakla geçiyor çünkü yarın son kontrolümüz var. Cumartesi değeri düşmüş dedi doktor.

Hello kizlar ben sabah dogurdum ikimizde cok iyiyiz sezaryen den korkmayin cok kolay gecti agri sizi hic bisey yok, Allahim bekleyenleri de bir avaz da kurtarsin

Sağlıkla büyütün , gözünüz aydın

Kızlar süt için solgarın bira mayasını kullanıyorum ama sanki inanılmaz kilo aldm. Gebelikte bile bu kadar kilolu değildim. Ne yapıcaz böyle? Emzirirken kilo almak istemiyorum ya

Aynıyız canım maalesef. Gaz oldukça emmek istiyor Ee bu sefr tekrar gaz oluyor. Nasıl olacak böyle bilemedim

Benim de sol taraf olmuştu , garmastan pomat gerçekten çok işe yarıyor , 3 günde geçirdi yarayı .

Bebeğin penaten pişik kremi var onu sürdüm
O fayda etti , eski yara hali geçti çok şükür ya
Yoksa sepete bende garmastan atmıştım alacaktım

Kızlar süt için solgarın bira mayasını kullanıyorum ama sanki inanılmaz kilo aldm. Gebelikte bile bu kadar kilolu değildim. Ne yapıcaz böyle? Emzirirken kilo almak istemiyorum ya
Ödem vardır cnm bence tartıldın mi? Bende hiç böyle hayal etmemiştim, oğlum emdikçe icim çekiliyor valla gece bile yiyorum bişeyler, hamileyken böyle iştahım yoktu bide annem var ye süt yapsın deyip Habire yemek tatlı yapıyor

Kuzum onlar WhatsApp grubu kurdular, yönetim de farkedince hesapları kapatıldı ne yazık ki
Ben uzun bi ara aktif olamadım hem çalışma hem Evde iki çocuk mide bulantılı bi hamilelik derken sık giremedim girdiğim zamanda çok yazılmış hepsini okuyamadım da allahım diyorum neden az böyle burası diye şaşırdım aaaaaa yapma ya anammm ne güzeldi muhabbetimiz burda ya hepsi cıvıl cıvıldı keşke gitmeselerdi inşallah hepsi iyidir doğumlarını yapmışlardır onlarda çok güzel şeyler paylaştık dertleştik yazıştık ya hepimiz iyi olalım mutlu olalım tek napalım Çok saol cancağızm cevapladığın için bizde bugün 1 ay aşımızı olduk bi tane vuruldu hepatit2. Dozmuş , sizde durumlar nasıl kuzum

Ben de de kalkan var canım ama hiç geçmeyen bi yarık oluştu emdikçede iyice yara tazeleniyor. İnsallah geçer bi an evvel yaralarımız
Amannn o yarıklar benim ilk çocukta olmuştu resmen yarısı kopmuş gibiydi çok acıyordu ve her emzirmede kanıyordu, bu 3. Çocuk biraz daha iyi ama bu zamana kadar yine acıdı yani . Allah beterinden saklasın

Bende onu çok merak ediyorum solgar b12 breaw bişey dimi , bakalım fayda edecek mi kuzum eğer alın dersen tavsiye edersen bende alayım , bestlak mı neydi ondan aldım ama unutuyorum içmeyi o damladan düzenli bişey kullanamama hastalığım var benimde . Ay o kilolarından bende korkuyorum hamilelikte göbek vardı göbek gitti ama sanki genel olarak aldım gibi geliyor kilo , neyse biraz daha bebettoalr büyüsünde sonra bebek arabasına alır üstlerini örter yürüyüşlere çıkarız inşallah

Sağolasın canım,size de geçmiş olsun. Cuma kontrolümüz vardı ve sarılık değeri 11.9 olarak çıktı. Bizde de rh uyuşmazlığı var ama değeri gayet iyi sık sık emzir dedi doktorumuz.
Oh çok şükür güzel çıkmış sizinde Allah’a şükğr bende bu hafta ortasında yada cuma gibi yaptıracağım inşallah biraz daha düşmüş çıkar bide kalça kontrolü yapılmasınlazımmış 30-40 günlükken sanırım gitmişken ona da baktırırım olmazsa

Çok şükür canım sen bol bol emzir . Ahhh aynıydım inan yarım saat uyandırma çakışmaları sürüyordu elini ayağını gıdıkla okşa altını aç bezini aç derken anca uyanıyorlardı . Bende bunhafta içi götürüldüğünde baktırıcam inşallah güzel çıkar

Aynıyız canım maalesef. Gaz oldukça emmek istiyor Ee bu sefr tekrar gaz oluyor. Nasıl olacak böyle bilemedim
Aman yarabbim yalnız değilmişim inanın iki gecedir aynı 3 gün önce uyumuştu üç saat sonra emmeye kalktı sonra bi üç saat daha uyumuştu hatta bende eyvah niye uyudum ben 2 saatte beş emzirecektim sarılık için diye bide vicdan yaptım kendime o günden sonra bizim ki gazdan çıldırmaya o hırslada emmek istemeye başladı sanki aç gibi veriyorum beş dk sonra kendi emip uyuyor sonra yine gaz , gaz almadan yatırıyorum yarım saat sonra gaz sancısı ile uyandırıyor derkeeen bir çıkmaz döngü oldu inanın benimde . Gözlerim belerdi resmen uykusuzluktan Allah sağlıklarımızı bağışlasın hem bizlerin hem bebeklerimizin Canlarım

Evet o açıklamalar bende de var ne yiyeceğimi bilmeme durumları , emzirdikçe içlerim kıyılıyor ne yesem moduna giriyorum . Aslında emzirirken ciddi kalori veriyoruz ama aldıklarımız be alemde bilmiyorum canlarımız saolsun da napalım sağlıkla veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…