2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba canım sarılık bizimde mevcut ki kaç günlüğüz bak hala yeni yeni geçiyor , uzayan sarılık olduk bizde çünkü eşimle kan uyuşmazlığımız var . Bunun bir çok faktörü olabiliyor etkileyen uzayan yeni doğan sarılığı anne sütü bile yapabiliyormuş yüksek seviyelerde olmadan 2-3 ay bile sürebiliyormuş. En tehlikeli olanı sarılıkta ilk 1 hafta 10 gün .sonrası da elbette önemli ama ilk hafta kadar sıkıntılı olmuyor . Bizde de bir doktorum 17-18 değeri yatırıp ışık alması gerekli derken diğeri 15-16 dedi . Bizimde 14 di üç dört gün sonra bakıldı 13.9 falan çıktı neredeyse 14 ü bile yatıracaktı . Bunun tek çözümü eğer yatacak seviyede yüksek değilse en geç ama en geç 2 saatte bir emzirmek . Sık sık emzirme ile vücuduna daha çok sıvı gitmiş olacak ve anne sütü ile atacak bebek bunu . Biluribin yüksekliği malesef uyku yapar ve bu da tehlikelidir , bebeğini sakın 4-5-6 saat i geçtim 3 saat bile uyutma böyleyken . Uzun uykuda unutmayalım onların kan şekeri düşer farkına varmazlar . Bol bol emzir annesi Allah’ın izni ile hemen toparlar 2 saatte bir emzirirsen, acil şifalar diliyorum Sevgi’yle büyüt canım

Çok şükğr canım gelmiş geçmiş olsun bunun en iyi ilacı sık emzirmek idrarla sarılığı atmayı sağlamak . Bizde de uzayan sarılık mevcut kontrol altında 13 lerde seyrediyordu geçen hafta bu hafta yüzü daha iyi yine kan aldıracağız doktor takibinde .

Canım güle güle büyüt bebiş doğalı 3 gün mü oldu , doktor kontrolündesin endişelenme gereken bilgiyi dana verir yada vermiştir ilk hafta sarılık için önemli ve bizim gibi kan uyuşmazlığınızda var bu gafta tekrar bi doktora götür çünkü biz farketmeden düşebiliyor yükselebiliyorda . Kesinlikle en geç 2 saatte bir emzir bol bol emzirme esnasında da yutkunma sesini duy ve dakika tut ki gerçekten doyduğunu anla yoksa bazen ememedr uyuyup kalıyorlar çeneleri daha güçlü olmadığı için yoruluyorlar gerekirse her ağladığında emzir sarılık varken .gelmiş geçmiş olsun Canım Sevgi’yle büyüt

Merhabalar nasilsiniz herkes bebeisine kavustu mu ? İnsallah saglikliyizdirrr
Merhaba Şubat anneleri olarak biz Ocak ayında kavuştuk çocuğumuz erkenden doğurduk , kimisi benim gibi bebeklerine sonradan kavuştu küvezlerde yattık vs ama çok şükğr sağ Salim kavuştuk . Sizinde olmuş baya doğalı , kırkınız çıkmış nasıl durumlar geve uykuları ve gaz meseleniz nasıl , güle güle büyütün sağlıkla

Biz de çok sukur iyiz ayni problemler devam ediyor tabi daha hafif sekilde gun gectikce rahatlama oluyor alistik cok sukur .. pisik disinda cok cok buyuk bir sikintimiz yokk ne denediysem ne yaptiysam gecmeyen tekrarlayan bir pisik var
Pişik olayı çok sinir bozucu oluyor benim büyük kızımın bebekliğinde de vardı ne yaptıysam geçirememiştim bez değiştirmememi önermişti en son doktorum tek ve aynı marka ile devam ettim artık .biz cildiye doktorunun verdiği ilaçlarla tedavi olup geçirdik ancak Pişiği. Islak mendil sürmüyorsunuzdur zaten popoya o çok sıkıntı yapıyor . İnşallah en yakın zamanda oda geçer . Şifalar diliyorum

Cok tesekkurler

Cok sukur gazimiz haka oluyor ama çok sık degil. Gece uykularimiz iki gündür kotu gece ve gündüz ayrimi yapamıyor daha gunuduz uyuyor gece uyanik bu saat oldu daha yeni daldi uykuya

Biz de kavuştuk şükür canım. 5 günlükken 2 gün sariliktan hastanede yattık. Şimdi de meme reddi ile uğraşıyoruz asla tutmuyor memeyi var mı bunu yaşayan çözüm bulan
Canım yediklerine içtiklerine dikkat et gaz ev koku yapan besinlerden baharatlardan içeceklerden uzak dur ki sütüne koku ve tat geçmesin Buda etkiliyor küçükleri , 2-3 saatte bir emzirmeye çalış arada Başka birşey verme ki aç kalsın memeyi ağzına verince ayağa kalkıp sallayarak emzir almazsa benim öyle tutmuştu çok şükğr hala emiyor, emerken memeyi C şeklinde tut parmakların arasında ucu kahverengi bölgeyi rahat kavrasın ve bırakma diğer parmaklarınla da çene altına destek yap yorulmaması için biraz onun işini kolaylaştır . Emzirmeden önce mümkünse sıcak su ile masaj yap göğüslerinden süt akışı kolaylaşsın. İnşallah faydasını görürsün canım , Sevgi’yle büyüt miniğini

Güle güle Sevgi’yle büyütün hayırlı olsun annesi Çocuklarımızın kardeşlerini sevmeleri nasıl güzel bir duygu seni çok iyi anlayabiliyorum , Allah sevgilerini ve bağlılıklarını daim etsin inşallah

Ah bende çok sık yıkamaktan korkanlardanım canım , aslında dediğin gibi banyomettğkelrğnde çok güzel uyuyorlar rahatlıklarından havalar az bi ısınsa inşalalh

Tamam canım çok saol benimde ara ara oluyor o üç problemi , aklımızda bulunsun Travazol. Uçları sürekli nemli tutmakmlazım bide o kapaklar fayda etti bana Philips aventin kalkanı. Hepimize şifalar olsun inşallah

Yok artık ya rahatlığa bak maşallah baya normal bi insana gezmeye geliyor gibi oh ne güzel . Zaten gayet güzel hemen yapmışsın sakın detaya falan girme eskisi gibi davranma da bebeğinle ilgilen sürekli uyuyorsa da sende uyu kucağından düşürme ki bi zahmet lohusa olduğunu yeni bi canlı dünyaya getirdiğini anlasın deyzemm yurtdışlarına doğum öncesi gitmek değil o iş

Erkek kardeşini de yemeğe çağıracaktı
Yemekleri yeterli bulmadı, neyse gelmesinler çaya gelsinler dedi
Hasbinallah Allah akıl fikir anlayış versin ne diyim sana da sabır Çocuğunu bahane et Et otur sende yok gazı yok uyumadı diye pervane olma ayaklarına kendimmisafirşne kendi baksın

Seninki de benimki gibi , benimde annem var diye kalmadı ama yemekler yolladı sürekli bebişe bişeyler gönderdi etti ama ben kalmasını beklemem benimki yaşlı bişey yapamaz bende yaptıramam zaten ama yemek yapıp göndermeleri bile bir devlet ya.

Ah bende çok sık yıkamaktan korkanlardanım canım , aslında dediğin gibi banyomettğkelrğnde çok güzel uyuyorlar rahatlıklarından havalar az bi ısınsa inşalalh
Evet canım ya havalar ısınsın hergün yıkarız o zaman

Ben de de kalkan var canım ama hiç geçmeyen bi yarık oluştu emdikçede iyice yara tazeleniyor. İnsallah geçer bi an evvel yaralarımız

Evet canım kesinlikle, yakınsanız işine çok yarar

Kızlar ya ne zamandır sorucam unutuyorum biz bu kadar az değildik bir sürü arkadaş vardı eskiden bir günde sayfalarca yazılırdı oku oku bitiremezdik Şubat anneleri olarak süper aktif bir gruptuk , o isimleri ne zamandır göremiyorum mesela maviayy vardı benim gibi 3. Çocuğuydu onu hatırlıyorum pouh vardı birmühendis vardı hatırladığım . yoğunluktan mi yazmıyorlar yada bir bilginiz var mı kızlar adzeynep emilyinpariss

Kuzum onlar WhatsApp grubu kurdular, yönetim de farkedince hesapları kapatıldı ne yazık ki

Sağolasın canım,size de geçmiş olsun. Cuma kontrolümüz vardı ve sarılık değeri 11.9 olarak çıktı. Bizde de rh uyuşmazlığı var ama değeri gayet iyi sık sık emzir dedi doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…