Canım ya biz şu ikincisi 1 lira kampanyasından bio natural almıştık, 1 numara bitti 2 numaraya geçtik. Sızma hala devam ediyor . Bez küçük filan değil yani. Bide eşim bana sormadan normal natural sipariş vermiş 3 numara 3 bide o geldi. Günde 2 kez mutlaka sızıyor.adzeynep Sleepy bio değil de düz natural kullanıyoruz 1 numara. Şimdilik sızma olmadı ama artık küçük geliyor 2'ye geçeceğiz. Molfix de var elimde bir paket. Yarısını kullandım. O da güzel bence. Prima iki tür, bir de Pampers denedim. Üçünden de memnun kalmadım. Bana iç dokusu çok sert geldi. Bu arada Ebebek denemelik iki tane Goon vermişti. Onu da çok beğendim. 2 numaraya geçince Goon deneyeceğim sanırım bir paket. Sleepy Natural'in de stoklu 2 numarası var elimde ama sanki iç lastiği bir süre sonra çok iz bırakıyor Sleepy'nin. Onun dışında memnunum ben
Benm ilk zamanlar sıkıntı yoktu . Sanırım küçük geldikçe sızdırmaya basladı. Önlem marka kullanıyorum memnunum. Görümcem prima almıstı baya iyi emiciliği var ama çok pahalı.Sleepy bio natural kullanıyorum, cok sizdiriyor hiç memnun kalmadım. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba?
Biz en başından beri Molfix kullanıyoruz memnunuz şuandaKızlar Molfix kullanıp memnun kalan varmı? Biz sleepy kullaniyoduk sızdırmaya başladı prima da pahalı diyorum molfix mi alsam
Teşekkür ederim canimHadi gözün aydın cnm,gelmiş geçmiş olsun.
Çok şükür çıktık teşekkür ederim iyi dileklerin içinCanım üzülme çıkar insallah bi an evvel. Sütün gitmesin çok ağlama biliyorum çok zor ama geçiyor inan ki orada kilo bile alıyorlar
Çok teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun canım, bebelerimize bişey olmasın çok minikler daha, iyileşecektir hemen sıkma canını
Çok şükür taburcu oldum teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım sağlıklıca bi an önce kavuşun ınşallah
Sizin de mi capaklanma şikayetiniz vardıGözün aydın. Göze biz de damla kullandık 15. günden itibaren bir hafta. Tam düzelir gibi oldu tekrar etti. Dün yeniden damla başladık. Geçmezse göz doktoruna gidin dedi çocuk doktoru
Yok canım Japon markasıymış Goon. Ebebek'te kızın biri dağıtıyordu, öyle aldık iki taneydi sadece ama bana bayağı güzel geldi. Hatta hemen internetten baktım, yorumları da iyiydi. Sen de bak istersen. Bez değiştirmeye daha doğumdan itibaren hastanedeyken başladık. Prima'ya ilk kullandığımda mı neydi bir ara oldu biraz pişik ama çok uzun sürmedi. Birkaç bez değişiminde bir Mustela'nın pişik önleyici kremini kullanıyoruz. Belki o korudu yanda zaten hiçbir zaman tek bez kullanmadık diye alıştığı bir bez olmadı bilemedim. He bir de bezleri sık sık değiştiriyorum ben. Çok sık çiş yapıyor zaten. Bunda kaka yok diyip bekletmiyorum bezi. Bence küçük bir paket alıp Molfix ya da Goon deneyebilirsin. Prima cidden aşırı pahalıCanım ya biz şu ikincisi 1 lira kampanyasından bio natural almıştık, 1 numara bitti 2 numaraya geçtik. Sızma hala devam ediyor . Bez küçük filan değil yani. Bide eşim bana sormadan normal natural sipariş vermiş 3 numara 3 bide o geldi. Günde 2 kez mutlaka sızıyor.
Çok sık bez markası değişikliği pişik yapmadı mı kuzum? Ben primayi oğlumda kullandım Çok iyiydi, simdi de molfix denesem mi diyorum belki mumnun kalırım primaya gerek kalmaz. Goon hiç bilmiyorum e bebeğin markası mı?
Evet maalesef. İlk başta anne sütü ve kaynayıp ılıtılmış suyla silmeyi denedik ama olmadı. Damla verdi doktorSizin de mi capaklanma şikayetiniz vardı
Aynen cnm demekki öyle, bide 2 ayda özel asi varmış sanırım onla ilgili bişey dediler mi sanaBize bu ay yaptılar cnm hastane prosedürü değişiyor olabilir öbür ay da diğer aşılar ile beraber rota aşısı yapcam dedi Dr Burda bir arkadaşa hepsi beraber yapılmaz denilmişti galiba ama bizimkiler yapacaklarmış bir standardı yok demek ki
Bende aksi gıbı e bebek indirimlerinden 5 paket sleepy aldımBence denenebilir. Ben beğendim yani şimdiye kadar 10 tane falan kullandık. Hastanedeyken de vermişlerdi, orada da kullandık, iyi gitti
Dun gece oğlum cok fenaydı ne uyudu ne uyuttu mizirdandi durdu, heralde atak dönemine girdilerKızlar 2-3 gündür kızım huzursuz, huysuz oldu bu ara. 5. Haftada büyüme atağı varmış acaba atak zamani mı diyorum. Var mı atak dönemine gören baska bebis? Belirtiler neler?
Bende memnundum sleepy 1 numaradan 2ye geçince başladı sızdırma, deniyeyim Molfix bendeBiz en başından beri Molfix kullanıyoruz memnunuz şuandaçok nadir sızdırdı onda da bizimki baya fazla yapmıştı
Fiş duruyorsa dene şansını, olmaz mı kiBende aksi gıbı e bebek indirimlerinden 5 paket sleepy aldımbide bi ablam 2 paket getirdi diyorum belki e bebek değiştirir
Var cnm faturası ama süresi doldu mu bilmiyorum şansımızı denicez olmazsa 1 ay kadar Habire üst değiştircezFiş duruyorsa dene şansını, olmaz mı ki
Satmak da bir seçenek. Bizimki bezi açtığımız an bir daha tuvaletini yaptığı için 2-3 bez gidiyor bazenVar cnm faturası ama süresi doldu mu bilmiyorum şansımızı denicez olmazsa 1 ay kadar Habire üst değiştircezdiyorum olmazsa satarım napayım
Kızlar 2-3 gündür kızım huzursuz, huysuz oldu bu ara. 5. Haftada büyüme atağı varmış acaba atak zamani mı diyorum. Var mı atak dönemine gören baska bebis? Belirtiler neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?