2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba her telefonu elime alışımda bişey çıkıyo yazamıyodum. Şimdi hazır oğlumu emzirirken sakinken yazayım dedim. Sancılı günler devam ediyo bizim bi de sol göğsüm enfeksiyon kaptı 2 gün ememedi oradan şişlikten dolayı.
Bu arada son mesajlarda gördüm bez konuşulmuş ben başından beri molfix kullanıyorum çok şükür ne sızdırma yaptı ne de pişik yaptı bizi ben çok memnunum.
Bu arada herkes sağlıkla evlatlarını almıştır inşallah kucağına

Canım ya biz şu ikincisi 1 lira kampanyasından bio natural almıştık, 1 numara bitti 2 numaraya geçtik. Sızma hala devam ediyor . Bez küçük filan değil yani. Bide eşim bana sormadan normal natural sipariş vermiş 3 numara 3 bide o geldi. Günde 2 kez mutlaka sızıyor.
Çok sık bez markası değişikliği pişik yapmadı mı kuzum? Ben primayi oğlumda kullandım Çok iyiydi, simdi de molfix denesem mi diyorum belki mumnun kalırım primaya gerek kalmaz. Goon hiç bilmiyorum e bebeğin markası mı?

Kızlar 2-3 gündür kızım huzursuz, huysuz oldu bu ara. 5. Haftada büyüme atağı varmış acaba atak zamani mı diyorum. Var mı atak dönemine gören baska bebis? Belirtiler neler?

Sleepy bio natural kullanıyorum, cok sizdiriyor hiç memnun kalmadım. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba?
Benm ilk zamanlar sıkıntı yoktu . Sanırım küçük geldikçe sızdırmaya basladı. Önlem marka kullanıyorum memnunum. Görümcem prima almıstı baya iyi emiciliği var ama çok pahalı.
Önlem bitince baby turco alacağım

Yok canım Japon markasıymış Goon. Ebebek'te kızın biri dağıtıyordu, öyle aldık iki taneydi sadece ama bana bayağı güzel geldi. Hatta hemen internetten baktım, yorumları da iyiydi. Sen de bak istersen. Bez değiştirmeye daha doğumdan itibaren hastanedeyken başladık. Prima'ya ilk kullandığımda mı neydi bir ara oldu biraz pişik ama çok uzun sürmedi. Birkaç bez değişiminde bir Mustela'nın pişik önleyici kremini kullanıyoruz. Belki o korudu yanda zaten hiçbir zaman tek bez kullanmadık diye alıştığı bir bez olmadı bilemedim. He bir de bezleri sık sık değiştiriyorum ben. Çok sık çiş yapıyor zaten. Bunda kaka yok diyip bekletmiyorum bezi. Bence küçük bir paket alıp Molfix ya da Goon deneyebilirsin. Prima cidden aşırı pahalı

Aynen cnm demekki öyle, bide 2 ayda özel asi varmış sanırım onla ilgili bişey dediler mi sana

Bence denenebilir. Ben beğendim yani şimdiye kadar 10 tane falan kullandık. Hastanedeyken de vermişlerdi, orada da kullandık, iyi gitti
Bende aksi gıbı e bebek indirimlerinden 5 paket sleepy aldım bide bi ablam 2 paket getirdi diyorum belki e bebek değiştirir

Kızlar 2-3 gündür kızım huzursuz, huysuz oldu bu ara. 5. Haftada büyüme atağı varmış acaba atak zamani mı diyorum. Var mı atak dönemine gören baska bebis? Belirtiler neler?
Dun gece oğlum cok fenaydı ne uyudu ne uyuttu mizirdandi durdu, heralde atak dönemine girdiler

Biz en başından beri Molfix kullanıyoruz memnunuz şuanda çok nadir sızdırdı onda da bizimki baya fazla yapmıştı
Bende memnundum sleepy 1 numaradan 2ye geçince başladı sızdırma, deniyeyim Molfix bende

Fiş duruyorsa dene şansını, olmaz mı ki
Var cnm faturası ama süresi doldu mu bilmiyorum şansımızı denicez olmazsa 1 ay kadar Habire üst değiştircez diyorum olmazsa satarım napayım

Var cnm faturası ama süresi doldu mu bilmiyorum şansımızı denicez olmazsa 1 ay kadar Habire üst değiştircez diyorum olmazsa satarım napayım
Satmak da bir seçenek. Bizimki bezi açtığımız an bir daha tuvaletini yaptığı için 2-3 bez gidiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…