- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.254
- 248
canım bizdede benzer sorun vardı, göz dr gittik, bebek ilçe emdikten sonra kalan sütten memeden direk gözüne damlat günde 2 kere dedi dr, anne sütü ilk 45 gün antibiyotik görevi görür dedi, ama ilk yağlı süt değil bebek iyce emecek sonraki sütü damlatacaksın dedi, 7 gün damlattık ,çok şükür düzeldi, dr a sorup deneyebilirsin istersenEvet maalesef. İlk başta anne sütü ve kaynayıp ılıtılmış suyla silmeyi denedik ama olmadı. Damla verdi doktor
Bi de hizmet mi bekleniyor ya bu ne demekYa ben lohusa olduğum için olayları büyütüyorum
Ya da gerçekten herkes bencil
Kv geldi yine, tabi bana değil işi olduğu için
Saat 9 olmuş içeriye giriyorum size çay demledim için gelene kadar dedim
ufaklığı sağ - sol meme emzir, gazını çıkar, alt değiştir uyut
Büyük oğlanı tuvalete götür diş fırçalat, pijama giydir masal okuyu uyut derken saat oldu 10:30
İçeriye girdim çay servisi yapılmamış ben beklenmişim, içten içe acayip sinirlendim
Sensiz boğazlarından geçmemiştir belki deYa ben lohusa olduğum için olayları büyütüyorum
Büyük oğlanı tuvalete götür diş fırçalat, pijama giydir masal okuyu uyut derken saat oldu 10:30
İçeriye girdim çay servisi yapılmamış ben beklenmişim, içten içe acayip sinirlendim
Bizimki de mutlaka pırtlatirken kaçırıyorSatmak da bir seçenek. Bizimki bezi açtığımız an bir daha tuvaletini yaptığı için 2-3 bez gidiyor bazen
Bi de hizmet mi bekleniyor ya bu ne demekAllah yardımcın olsun çok haklısın bi kişi diyememiş mi yazık kıza diye
eminim öyledirSensiz boğazlarından geçmemiştir belki de
Esin ne diyor peki bu duruma?Ya ben lohusa olduğum için olayları büyütüyorum
Geçmiş olsun canım.Bugün taburcu edecek doktor kızlar gözü için damla yazdı göbeği için hafta içi polikinlige getirin dedi çok şükür dünyalar benim oldu dünden beri perişanım
Baştan beri molfix kullanıyorum ve hiç sızdırma yaşamadım. Pişik falan da yapmadı,düzenli olmasa da gün aşırı pişik kremi sürüyorum önlem amaçlı.Kızlar Molfix kullanıp memnun kalan varmı? Biz sleepy kullaniyoduk sızdırmaya başladı prima da pahalı diyorum molfix mi alsam
Dun gece oğlum cok fenaydı ne uyudu ne uyuttu mizirdandi durdu, heralde atak dönemine girdiler
2 gündür deli gibi ağlıyor aklıma atak dönemi geldi. Aynı gün dogum yapmıştık demek ki gerçekten atak kızlar.Ayni durumdayız ya düzenli uyuyamıyor boş boş ağlıyor
Esin ne diyor peki bu duruma?
Hafta sonu alayım bende Molfix, bi tanıdığım da dmeisti bana memnunum diyeGeçmiş olsun canım.
Baştan beri molfix kullanıyorum ve hiç sızdırma yaşamadım. Pişik falan da yapmadı,düzenli olmasa da gün aşırı pişik kremi sürüyorum önlem amaçlı.
Benim doktorum gerek yok dedi ama ben sağlık ocağı doktoruna danisip alicam, doğumdan önce cok kötüydü dişlerim dis etlerim, doktorum geçer demişti tam tersi bi kac gün ağrıdı ve dişim çürüdüAnneler demir ve kalsiyum takviyesine devam ediyor musunuz? Dr bana devam et ama bebeğe gaz yapıp yapmadığına dikkat et dedi, bende zaten gazı oluyor diye hiç içmedim ama sanki ihtiyacım var gibi geliyor
Anladım, mesela benim eşim olsa yapardı servis kendi yada annesiyleBugün hasta, haliyle çok nazlı kıyamam
Anası ilk defa üst üste ikinci kez evimize geldiği için gözü bir şey görmüyor
Anladım, mesela benim eşim olsa yapardı servis kendi yada annesiyle
Benimkide sevmez mutfağı, çay servisi dışında pek yardım etmez, öyle ozenirim ki beraber yemek yapıyoruz diyenlere.. Ay cok fena bu erkekler ya hala bi yanları ana kuzusuKocacığım (ay ne gıcık bir ses tonu ile söyledim)
iyi bir baba, bebek doğduğu günden beri bakımlarını üstlenir ama kocalık kısmında pek yardım sever değil, beni mutfağa sokma onun dışında herşeyi yaparım diyenlerden.
Annesi 8 yıllık evliliğimde ilk defa iki kere üst üste bize geliyor, haliyle çok mutlu gözü bir şey görmüyor. İçten içe huzurlu , o gidince o huzuru bozarım
Geçen hafta yaşadım canımnama benim enfeksiyon kapmış uç kısmı. Belli yerlerde sertlik vardı süt boşalanadoğı için. Bol bol sağdım da yumuşadı indiSüt kanalı tıkanıklığı yaşayan kızlar bu sadece aerolaya yakın yerde ve iri sertlikler şeklinde mi oluyor? Yaklaşık bir haftadır tek memede göğüs kafesinin ortasına yakın bir yerde düğüm gibi bir sertlik geliyor elime. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Nasıl yaptın? Emme sonrası tamamen boşalttın mı? Bazen emme aralığı çok geniş ama bazen bir emip bırakıyor, 1 saat dolmadan tekrar istiyor. Ne zaman ne kadar emeceğini kestiremiyorumGeçen hafta yaşadım canımnama benim enfeksiyon kapmış uç kısmı. Belli yerlerde sertlik vardı süt boşalanadoğı için. Bol bol sağdım da yumuşadı indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?