Bunlar bize daha hangi büyük konuştuklarımızı yutturacak kim bilir. Dün gece 2'ye kadar uyumayınca dizime yatırıp sallamak da işe yaramadı pikeyi iki ucundan tuttuk onun içinde salladık eski usül. O da işe yaramadıAh araştırmaya fırsatım olursaeşim bu hafta gececi uyuyor, annem geç gelicem dedi, benimki uyumadi daha akşam yemeği yemedim, aldım ayaklarımda sallıyorum, hic yapmam dediğim şeyi yapıyorum sayesinde
Bende bu sabah eşime dedim bide battaniye de sallamak var yapmam dediğimBunlar bize daha hangi büyük konuştuklarımızı yutturacak kim bilir. Dün gece 2'ye kadar uyumayınca dizime yatırıp sallamak da işe yaramadı pikeyi iki ucundan tuttuk onun içinde salladık eski usül. O da işe yaramadıBizi uyutacaktı az daha
Biz de uyuduğu ana denk getiremezsek öğünleri nöbetleşe yiyoruz ya da ben emzirirken sehpada yiyorum döke döke. Çocuğu sehpa olarak kullanıyorumBende bu sabah eşime dedim bide battaniye de sallamak var yapmam dediğiminan kahvaltı yapamıyoruz artık eşimle garibim bekliyor dedim artık sırayla yicez, yicez dediğim de ayaktan atistiriyorum ben, deliriyor benimki o 5 dkda bile
Kızımda vajinal olmuştu cnm smear testi de almışlardı genel bir kontrol olmuştu. Sanırım bunda da öyle olacak daha haftaya gitcem bendeSezaryen olup 40. gün kadın doğumcuya kontrole gidenler muayeneniz vajinal mi oldu karından mı?
Canım rezene tohumlarını ezip kaynar suya koyuyorum bardakta 10 dk demleniyor rengini baya salıyor zaten. Google da 1-2 dk daha kaynatabilirsinz yazıyor ama ben bardakta demliyorum kaynar su ile. Önce bir çay kaşığı verdim alerji vs bişey yapar diye. Daha sonra bir tatlı kaşığı verdim.Nasıl hazirliyorsun canım 5 dakika kaynatıyor musun yoksa demliyor musun fark eder mi?
Onu ben de yaptım . Ayakta salladım iki kez tabii uyumadı ama sonuc itibariyle büyük konustuğum sallamam dedğim şeyi yaptımAh araştırmaya fırsatım olursaeşim bu hafta gececi uyuyor, annem geç gelicem dedi, benimki uyumadi daha akşam yemeği yemedim, aldım ayaklarımda sallıyorum, hic yapmam dediğim şeyi yapıyorum sayesinde
Cok sağol canımMaşallah kuzum çok iyi kilo almış
Of geçmiş olsun ve maşallah bıdığa. Bizimki de ay sonunda olacak aşıları. Menenjit ve rota da yaptıracak mısın? Aynı gün yapıyorlar mı acaba hepsini. Bizimki küçük doğdu, hala küçük ama feci sinirli. Biz de o yüzden zaptedemiyoruz
Benimki ishal. 4-5 gün oldu. Burnu da tıkalı. Dün doktoruna sorduk başka belirti olursa getirin dedi. Bugün tam ishali normale döner gibi oldu bu sefer de kustu iki kez ama emzirme sonrası çok hareket etti ondan mı yoksa hasta mı anlayamadım. Biraz daha takip edeceğim
"Aa emzirmediğin memeden nasıl süt akmaz" diyenlerin yüzüne fırlat o 20 cc'yi. Acayip sinirleniyorum yeni doğum yapmış kadına herkesin bilmişlik taslamasına ya. Çok sevindim, için rahat etmiştir
Amin inşallah sıkıntısız atlatır. O üçü zaten zorunlu aynı gün oluyor bildiğim kadarıyla. Bize de 31 marta randevu verdi doktoruSağolasın canım , rota ve menenjiti düşünüyorum . Rotayı 3. Ayında yapılacak dedi doktorum ve sağlık ocağı. Menenjit sanırım 9. Ayda yapılıyormus .
Ben de istedim verem aşısıyla rota birlikte olsun diye ama olmaz dedi doktorum. Verem aşısınnın üstünden 1 ay geçtikten sonra olur dedi.
Verem,karma ve pnomokok u birlikte yaptılar bugun. Ağır gelmezmi dedim yok dedi hemşire biraz ateş yapabilir dedi. Yarım fitil koydum. Huysuz ama baya insallah geçer yarına
Topuk kanı alındığında aradılar mı seni canım ordan belli oluyor
Korkma cnm stres sütünü azaltır sen düzgün şekilde boş bol emzir emzirdikçe sütüm artacak de kendi kendineKizimin memeyi kavrayamadigini bu yuzden sutun bitebileceğini ogrendim ve bunun stresinden sütüm gercekten azaldi. Kizim memeyi hic istemedi bugun, sondayla bile almadi memeyi, az once sagdim 10 cc bile cikmadi.
Geri artar degil mi kizlar? Memeyi uyku sersemi reddetmez sanirim ama sabah ne yapacak bilmiyorum, korkuyorum...
Sizde kolay atlatırsınız insallah canım.Amin inşallah sıkıntısız atlatır. O üçü zaten zorunlu aynı gün oluyor bildiğim kadarıyla. Bize de 31 marta randevu verdi doktoru
Veracım benim kızım da bugün 2 gün oldu kaka yapmadı, sıkıntınız geçti mi sizin, biraz araştırdım normalmiş aslında ama burda 5 6 kez kaka yapanları okuyunca bizimki niye yapmıyor diye düşünüp duruyorum. Huzursuzluğu yok aslında, karnı da doyuyor, uykusu falan iyi çok şükür, ama kaka konusu aklımı çok kurcalıyorKızlar bebeğiniz kaç günde bir, veya günde kaç kez kaka yapıyor. Yemesi normal değişen bişey yok. Bu 3. Gün ve kaka yapmadı halen. Rahatsız olsa, kabız olsa ağlar çok demi? Ağlama krizi arada geliyor ama emzirince geçiyor.
Ne zaman düzene girer acaba ya ben evde durmaktan sıkıldım, biraz büyüse ler gezmeye gitsek ne hoş olurBiz de uyuduğu ana denk getiremezsek öğünleri nöbetleşe yiyoruz ya da ben emzirirken sehpada yiyorum döke döke. Çocuğu sehpa olarak kullanıyorum
Benimki uyuyo arada belli olmuyoOnu ben de yaptım . Ayakta salladım iki kez tabii uyumadı ama sonuc itibariyle büyük konustuğum sallamam dedğim şeyi yaptım
Bunlar bize daha hangi büyük konuştuklarımızı yutturacak kim bilir. Dün gece 2'ye kadar uyumayınca dizime yatırıp sallamak da işe yaramadı pikeyi iki ucundan tuttuk onun içinde salladık eski usül. O da işe yaramadıBizi uyutacaktı az daha
Bende bu sabah eşime dedim bide battaniye de sallamak var yapmam dediğiminan kahvaltı yapamıyoruz artık eşimle garibim bekliyor dedim artık sırayla yicez, yicez dediğim de ayaktan atistiriyorum ben, deliriyor benimki o 5 dkda bile
Amin inşallahSizde kolay atlatırsınız insallah canım.
Hayaller hayaller. Ys bunlar bizi uyutur kendi uyumaz. Bizi emziğe alıştırır kendi yine alışmaz. Adamı suya götürüp susuz getirirlerNe zaman düzene girer acaba ya ben evde durmaktan sıkıldım, biraz büyüse ler gezmeye gitsek ne hoş olurbu arada emzigi denedim ben cnm 3 4 kez önce almadı sonra aldı emdi biraz attı
Öyle bir çaresizlik anı ki gecenin o saatinde ne deseler deneyecek durumdaydık. Hatta arabayla çıkıp dolanalım öyle uyusun diye karar verdik, giyindik, uyumaya karar verdi saatler süren mücadelenin sonundaBoyle salincaklar kullanan akrabam var, cok memnun. Carsafta sallamak icin iki kisi lazim arkadaslar, hep evinizde biri olmayabilir cocugu sallayacak :)
biliyorum o caresizligi ve uzgunum ama aylar surecek. Lutfen yanlis anlamayin beni. Benim cocuklarim da uykusuz oluyor oradan biliyorumÖyle bir çaresizlik anı ki gecenin o saatinde ne deseler deneyecek durumdaydık. Hatta arabayla çıkıp dolanalım öyle uyusun diye karar verdik, giyindik, uyumaya karar verdi saatler süren mücadelenin sonunda
Estağfurullah yanlış anlama olur mu ben de benim bilemediğim/denemediğim bir şeyi burada biri denemiştir diye yazıyorum, okuyorum. Çok benzer şeyler yaşıyoruz. Yataş Juno, babynest ve manuel sallanan ana kucağı var. Bir de sallamak için dizlerimiz. Bir gün birinde mükemmel huzurlu uyuyorken ertesi gün o yatak üstünde dikenler varmış gibi rahatsız edebiliyor. Sürekli deneme halindeyiz. Ev biraz daha büyük olsa belki otomatik sallanan bir şeylere ya da salıncağa da yer bulurdum ama adım atacak yer kalmadıbiliyorum o caresizligi ve uzgunum ama aylar surecek. Lutfen yanlis anlamayin beni. Benim cocuklarim da uykusuz oluyor oradan biliyorumo nedenle daha uzun sure size yardimci olabilecegini dusundugum urun tavsiye ediyorum.
Benim bir numara geceleri uyanir, 3 saat uyanik kalirdi. Ben onu saatlercr ayahimda sallardim uyusun diye. Yorgunluk. Sinir. Simdi ikinci cocukta kabullendim, bizim cocuklarimiz desteksiz uyumuyor, o nedenle bebegin uyumasina faydali olabilecegini dusundugum sallayan, titresen, hareket eden her minvalde urunu aldim. Bi birinde bi birinde uyuyor. Bir gun bir yastikta guzece uyurken ertesi gun onda sik sik uyanir oluyor baska yatakta yatiriyorum misal. Ya da sabah 5e kadar besiginde uyuyor 5ten sonra sik sik uyanir oluyor ana kucaginda devam ediyor.
Bu arada mahallenin en mutlu bebegi kitabinin yazari cocuk doktorunun uretip sattigi bir besik var. o besik de bebegi salliyor. Ben ilk cocugumda o kitaptan cok fayda gormustum o nedenle sallamanin da kotu bir sey olmadigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?