2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ah araştırmaya fırsatım olursa eşim bu hafta gececi uyuyor, annem geç gelicem dedi, benimki uyumadi daha akşam yemeği yemedim, aldım ayaklarımda sallıyorum, hic yapmam dediğim şeyi yapıyorum sayesinde
Bunlar bize daha hangi büyük konuştuklarımızı yutturacak kim bilir. Dün gece 2'ye kadar uyumayınca dizime yatırıp sallamak da işe yaramadı pikeyi iki ucundan tuttuk onun içinde salladık eski usül. O da işe yaramadı Bizi uyutacaktı az daha

Bende bu sabah eşime dedim bide battaniye de sallamak var yapmam dediğim inan kahvaltı yapamıyoruz artık eşimle garibim bekliyordedim artık sırayla yicez, yicez dediğim de ayaktan atistiriyorum ben, deliriyor benimki o 5 dkda bile

Biz de uyuduğu ana denk getiremezsek öğünleri nöbetleşe yiyoruz ya da ben emzirirken sehpada yiyorum döke döke. Çocuğu sehpa olarak kullanıyorum

Nasıl hazirliyorsun canım 5 dakika kaynatıyor musun yoksa demliyor musun fark eder mi?
Canım rezene tohumlarını ezip kaynar suya koyuyorum bardakta 10 dk demleniyor rengini baya salıyor zaten. Google da 1-2 dk daha kaynatabilirsinz yazıyor ama ben bardakta demliyorum kaynar su ile. Önce bir çay kaşığı verdim alerji vs bişey yapar diye. Daha sonra bir tatlı kaşığı verdim.
Sabah aksam bir tatlı kaşığı içiriyorum çok rahat ettik biz. Damlalardan bi fayda göremedim ben
Ama taze rezene olmasına dikkat et canım. Yeşil renkte olsun

Ah araştırmaya fırsatım olursa eşim bu hafta gececi uyuyor, annem geç gelicem dedi, benimki uyumadi daha akşam yemeği yemedim, aldım ayaklarımda sallıyorum, hic yapmam dediğim şeyi yapıyorum sayesinde
Onu ben de yaptım . Ayakta salladım iki kez tabii uyumadı ama sonuc itibariyle büyük konustuğum sallamam dedğim şeyi yaptım

Maşallah kuzum çok iyi kilo almış
Cok sağol canım
Kilo almasının tek sebebi gaz sancısı oldukça emmek istemesi canım. Memelerim yara halde mecbur sürekli emziriyorum ve doymuyor benm bebek. Geceleri mama vermek zorunda kalıyorum

Sağolasın canım , rota ve menenjiti düşünüyorum . Rotayı 3. Ayında yapılacak dedi doktorum ve sağlık ocağı. Menenjit sanırım 9. Ayda yapılıyormus .
Ben de istedim verem aşısıyla rota birlikte olsun diye ama olmaz dedi doktorum. Verem aşısınnın üstünden 1 ay geçtikten sonra olur dedi.
Verem,karma ve pnomokok u birlikte yaptılar bugun. Ağır gelmezmi dedim yok dedi hemşire biraz ateş yapabilir dedi. Yarım fitil koydum. Huysuz ama baya insallah geçer yarına

Amin inşallah sıkıntısız atlatır. O üçü zaten zorunlu aynı gün oluyor bildiğim kadarıyla. Bize de 31 marta randevu verdi doktoru

Kizimin memeyi kavrayamadigini bu yuzden sutun bitebileceğini ogrendim ve bunun stresinden sütüm gercekten azaldi. Kizim memeyi hic istemedi bugun, sondayla bile almadi memeyi, az once sagdim 10 cc bile cikmadi.

Geri artar degil mi kizlar? Memeyi uyku sersemi reddetmez sanirim ama sabah ne yapacak bilmiyorum, korkuyorum...

Korkma cnm stres sütünü azaltır sen düzgün şekilde boş bol emzir emzirdikçe sütüm artacak de kendi kendine

Amin inşallah sıkıntısız atlatır. O üçü zaten zorunlu aynı gün oluyor bildiğim kadarıyla. Bize de 31 marta randevu verdi doktoru
Sizde kolay atlatırsınız insallah canım.

Veracım benim kızım da bugün 2 gün oldu kaka yapmadı, sıkıntınız geçti mi sizin, biraz araştırdım normalmiş aslında ama burda 5 6 kez kaka yapanları okuyunca bizimki niye yapmıyor diye düşünüp duruyorum. Huzursuzluğu yok aslında, karnı da doyuyor, uykusu falan iyi çok şükür, ama kaka konusu aklımı çok kurcalıyor

Biz de uyuduğu ana denk getiremezsek öğünleri nöbetleşe yiyoruz ya da ben emzirirken sehpada yiyorum döke döke. Çocuğu sehpa olarak kullanıyorum
Ne zaman düzene girer acaba ya ben evde durmaktan sıkıldım, biraz büyüse ler gezmeye gitsek ne hoş olurbu arada emzigi denedim ben cnm 3 4 kez önce almadı sonra aldı emdi biraz attı

Onu ben de yaptım . Ayakta salladım iki kez tabii uyumadı ama sonuc itibariyle büyük konustuğum sallamam dedğim şeyi yaptım
Benimki uyuyo arada belli olmuyodaha neler yapçaz bakalım

Boyle salincaklar kullanan akrabam var, cok memnun. Carsafta sallamak icin iki kisi lazim arkadaslar, hep evinizde biri olmayabilir cocugu sallayacak :)

Sizde kolay atlatırsınız insallah canım.
Amin inşallah
Ne zaman düzene girer acaba ya ben evde durmaktan sıkıldım, biraz büyüse ler gezmeye gitsek ne hoş olurbu arada emzigi denedim ben cnm 3 4 kez önce almadı sonra aldı emdi biraz attı
Hayaller hayaller. Ys bunlar bizi uyutur kendi uyumaz. Bizi emziğe alıştırır kendi yine alışmaz. Adamı suya götürüp susuz getirirler
Boyle salincaklar kullanan akrabam var, cok memnun. Carsafta sallamak icin iki kisi lazim arkadaslar, hep evinizde biri olmayabilir cocugu sallayacak :)
Öyle bir çaresizlik anı ki gecenin o saatinde ne deseler deneyecek durumdaydık. Hatta arabayla çıkıp dolanalım öyle uyusun diye karar verdik, giyindik, uyumaya karar verdi saatler süren mücadelenin sonunda

Öyle bir çaresizlik anı ki gecenin o saatinde ne deseler deneyecek durumdaydık. Hatta arabayla çıkıp dolanalım öyle uyusun diye karar verdik, giyindik, uyumaya karar verdi saatler süren mücadelenin sonunda
biliyorum o caresizligi ve uzgunum ama aylar surecek. Lutfen yanlis anlamayin beni. Benim cocuklarim da uykusuz oluyor oradan biliyorum o nedenle daha uzun sure size yardimci olabilecegini dusundugum urun tavsiye ediyorum.

Benim bir numara geceleri uyanir, 3 saat uyanik kalirdi. Ben onu saatlercr ayahimda sallardim uyusun diye. Yorgunluk. Sinir. Simdi ikinci cocukta kabullendim, bizim cocuklarimiz desteksiz uyumuyor, o nedenle bebegin uyumasina faydali olabilecegini dusundugum sallayan, titresen, hareket eden her minvalde urunu aldim. Bi birinde bi birinde uyuyor. Bir gun bir yastikta guzece uyurken ertesi gun onda sik sik uyanir oluyor baska yatakta yatiriyorum misal. Ya da sabah 5e kadar besiginde uyuyor 5ten sonra sik sik uyanir oluyor ana kucaginda devam ediyor.

Bu arada mahallenin en mutlu bebegi kitabinin yazari cocuk doktorunun uretip sattigi bir besik var. o besik de bebegi salliyor. Ben ilk cocugumda o kitaptan cok fayda gormustum o nedenle sallamanin da kotu bir sey olmadigini dusunuyorum.

Estağfurullah yanlış anlama olur mu ben de benim bilemediğim/denemediğim bir şeyi burada biri denemiştir diye yazıyorum, okuyorum. Çok benzer şeyler yaşıyoruz. Yataş Juno, babynest ve manuel sallanan ana kucağı var. Bir de sallamak için dizlerimiz. Bir gün birinde mükemmel huzurlu uyuyorken ertesi gün o yatak üstünde dikenler varmış gibi rahatsız edebiliyor. Sürekli deneme halindeyiz. Ev biraz daha büyük olsa belki otomatik sallanan bir şeylere ya da salıncağa da yer bulurdum ama adım atacak yer kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…