Geçmiş olsun canım kıyamam ya benim bebeğiminde dilinde vardı biraz sanki hiç bişey yapmadım kendi kendine azaldı gibi göğüs ucuna da lansinoh krem var onu her emzirmeden sonra sur ve şık emzir hem o krem doğal silmeden bebeğini emzirebilir sin bende çok işe yaradı o kremKızlar bebeğimin ağzı pamukçuk doldu. Karbonatlı su ile sildim dahada beter yaptı. Mukostatin damla aldım dünden beri kullanıyorım ama hiç ilerleme yok. Zaten göğüslerim yara zor emziriyorumiyice yara oldular şimdi . 2 ay bitti göğüslerim geçmek bilmedi
Burun aspiratörum.yok alayım.insallah en kısa zamanda evet balgam var sanırım birazı çıktı hem ağzından hem burnundan ama.hepsi çıkmadi teşekkür ediyorumBurun aspiratörü yle sümüklerini temizleyebilirsin, belki balgam vardır ondan hirilti vardır
Bilmiyorum canım cigna sağlık sigortası var oğlumun 15 ₺ ödüyorum ben. Tahminen 200 ₺ üzeridir orda daha uygun doktora pek rastlamadımÖyle olması iyiymiş yasorması ayıp ama ücreti ne kadar
Valla damlasını bilmiyorum eczanede yokmuş yarın gelecekmiş gelince söylerim sana adını. Günde 1 den fazla ise ve vücutta döküntüler varsa kusması varsa o zaman laktoz alerjisi diyorlar. Benim yeğenim çok kusuyordu mesela karşıya fırlıyordu kusarken. Vücutta da döküntüler zamanla yara kabuğuna dönüyordu çok zorBizim doktor kendi gördü bezinde. Hem sıklığı çok hem de bayağı sulu olmaya başladı son bir haftadır. Pütürler oluyordu önceden. Artık yok gibi. Damla ne verdi? Diyet işi fenaymış. Beni ilk günden çok zorladı
Eline sağlık iyi yaptın bende bi kestirsem kurtulcam kafam ağrıyor resmen uzunluğundan. Birde heyheyleniyorum 25 yıldır sarı olan saçlarımı bi buhrana uğrayıp boyatmamak için kendimi çook zor tutuyorum.Geldi heyheylerim aldım elime makası
Sırtıma kadar olan saçlarımı kulak altına olan yere kadar küt kestim, rahatladım gidim oğlan uyanmadan bi yarım saatte olsa uyuyayım
Kuzum zaten 2 cm açıklık var ise eli kulağında senin kızın. Bugün yarın gelir. Benim her iki doğumumda beklenmedik anda aniden başladığı için hareketleri konusunda birşey diyemiyorum ama olabilir tabii. Sen hazırlıklı olCanım Şubat anneleri, doğumunuza günler kala bebislerinizin hareketleri nasıldı? Bir kac gündür 2 cm açıklık var dendi hareketleri az hissediyordum bugun yine başladı bizim kız içerde durmuyorbelki diyorum doğuma isarettir var mi doğum öncesi hareketlerde cokluk hisseden
Sağolasın canım, sarı kantaron yağım var ama yoğun değil yağ şeklinde. Gümüş kapak ayva çekirdeği hersey denedim canım. Soğan bile koydum hafif geçer gibi oluyor tekrar baslıyor. Garmastan pomad lansolin zaten basından beri sürüyorum. Pamukcuk olunca iyice azdılar. Bakalım ne zaaman nasıl iyileşecekGümüş kapak kullanıyor muydun canım?
Uçlarına hava aldır bol bol. Birde sarı kantaron ve zeytinyağı karışımı çok iyi geliyor ama nasıl bulacaksın onu önceden yapılıp biraz beklemesi gerekiyordu. Annem yapmıştı bana kenarda bekledikçe merhem gibi oluyor bir kere sürdüm bir daha yara bere olmadı hiç. Pamukçuk için mukostatin iyi geliyordu aslında bi doktoruna mesaj at istersen belki başka birşey önerir
Günde birden fazla ama sıklığı önceden de fazlaydı zaten. İçindeki pütürlükler gitti sıvı kaka yapıyor bir haftadır, bir de rengi yeşil. Bundan şüphelendi. O şekilde bir kusması yok. Birkaç kez oldu o da gaz çıkarırken omuzda ya da indirdikten sonra sanırım mideye fazla baskıdan. Döküntü de yok. Dışkıda gizli kan bakıyor iki seferdir. İkisinde de çıkmadı ama ilkinde 1-2, ikincide 5-6 lökosit görüldü. İki tahlil arasında beslenmemde hiçbir şey değiştirmedim ama anlamadığım bir şekilde alerjiden olabilir diyorValla damlasını bilmiyorum eczanede yokmuş yarın gelecekmiş gelince söylerim sana adını. Günde 1 den fazla ise ve vücutta döküntüler varsa kusması varsa o zaman laktoz alerjisi diyorlar. Benim yeğenim çok kusuyordu mesela karşıya fırlıyordu kusarken. Vücutta da döküntüler zamanla yara kabuğuna dönüyordu çok zorumarım hafiftir sizinkinin seyri. Bende korkuyorum umarım düzelirde banada alerji demez doktor
Canımcım sağolasıın , lansinohu daha doğum yapmadan sürmeye baslamıstımGeçmiş olsun canım kıyamam ya benim bebeğiminde dilinde vardı biraz sanki hiç bişey yapmadım kendi kendine azaldı gibi göğüs ucuna da lansinoh krem var onu her emzirmeden sonra sur ve şık emzir hem o krem doğal silmeden bebeğini emzirebilir sin bende çok işe yaradı o krem
Kızlar siz şimdi böyle diyince kafama takıldı. Benmmde bebeğimin kakası hep ishal gibi pütürler var . Ama ben bunu normal sanıyorum. Doktor ile görüşmeli miyim?Bizim doktor kendi gördü bezinde. Hem sıklığı çok hem de bayağı sulu olmaya başladı son bir haftadır. Pütürler oluyordu önceden. Artık yok gibi. Damla ne verdi? Diyet işi fenaymış. Beni ilk günden çok zorladı
Muhtemelen meme ucunu tutuyordur. Benimki de çok feci yara olmuştu öyle. Meme ucunun etrafındaki halkayı kavratmaya çalışCanımcım sağolasıın , lansinohu daha doğum yapmadan sürmeye baslamıstımama yok banamısın demedi. Benm ki yanlıs tutuyor memeyi sanırsam yara sürekli tazeleniyor. İltihap oldu antibiyotik kullandım şimdi yine hem meme içi ağrıyor hem ucu yara
Yok pütürlü ve cıvık olması normal diye biliyorum. Bizimkinin önceden öyleydi. Bir haftadır tamamen sıvı ve mukuslu. Su gibi yapıyor yani bez neredeyse tamamını emiyor bezin yüzeyinde o pütürlükler kalmıyorKızlar siz şimdi böyle diyince kafama takıldı. Benmmde bebeğimin kakası hep ishal gibi pütürler var . Ama ben bunu normal sanıyorum. Doktor ile görüşmeli miyim?
Günde 1 kez yapıyor mama yerse 2 ye çıkıyor bazen. Ama genel olarak cıvık ve pütürlü kaka. Hiç önemsememştim
Cok sagol canım geçmişler olsun bir an evvel düzelir insallajMuhtemelen meme ucunu tutuyordur. Benimki de çok feci yara olmuştu öyle. Meme ucunun etrafındaki halkayı kavratmaya çalış
Yok pütürlü ve cıvık olması normal diye biliyorum. Bizimkinin önceden öyleydi. Bir haftadır tamamen sıvı ve mukuslu. Su gibi yapıyor yani bez neredeyse tamamını emiyor bezin yüzeyinde o pütürlükler kalmıyor
Sağ olasın. Amin inşallahCok sagol canım geçmişler olsun bir an evvel düzelir insallaj
Biz de hemen hemen hep böyleyiz. Acildeki doktor "Arabada da durmazsa o zaman getirin" demişti. Sürekli sancı çekiyor çocukDelirmek uzereyim. Uyanik oldugu her an bagiriyor. Ya uyuyor ya bagiriyor cocuk. Disariya ciktik, yolda uyuttuk, eve geldik geri uyandi ciuak ciyak bagiriyor. Cok kotuyum dunden beri.
Aynıyız aynı. Artık delirme derecesine geldim. Ne zaman normal bebek olacakta seveceğiz diyorum hep. Sabahn 6sından aksama kadar uyumayıp sürekli kucağmda tuttuğum günlerr oluyor aç susuz abartmıyorum.sırf bu yüzden sling aldm onuda istemediDelirmek uzereyim. Uyanik oldugu her an bagiriyor. Ya uyuyor ya bagiriyor cocuk. Disariya ciktik, yolda uyuttuk, eve geldik geri uyandi ciuak ciyak bagiriyor. Cok kotuyum dunden beri.
Bi yeri acıyor olabilirmiDelirmek uzereyim. Uyanik oldugu her an bagiriyor. Ya uyuyor ya bagiriyor cocuk. Disariya ciktik, yolda uyuttuk, eve geldik geri uyandi ciuak ciyak bagiriyor. Cok kotuyum dunden beri.
Arabada da super durmuyor ki orada da destekle duruyor. Dunden beri gercekten kendimi anne gibi hissetmiyorum. Hep bagiriyor. Yani uyusun diye ugrasmiyorjm ama bu bagirmak neden. Resmen uzaklastim cocuktan. Dun gece salonda yattim, ilgilenmedim. Arada esim emzirmeye cagirdi. Gecen yil babami kaybettim, dun gece ilk defa ruyamda halama sarilip hungur humgur agladigimi hordum, uyandim aglamaya devam ediyordum. Hayir ben cok rahat kadinim, bebegi de hic bir sey icin zorlamiyorum, sevip oksayip konusuyordum ama icimden hic bir sey gelmiyor, beslemek bile, meme ile de kavga ediyor aglayip bagiriyor. Tam meme yumusuyor, emilecek, genzine kacmayacak duruma geliyor ondan sonra aglamaya, memeyi tutmamaya basliyor. Satilmak da sakinlestirmiyor cocugu.Sağ olasın. Amin inşallah
Biz de hemen hemen hep böyleyiz. Acildeki doktor "Arabada da durmazsa o zaman getirin" demişti. Sürekli sancı çekiyor çocuk
Bugun 5 saat uyumus yataginda. Yaklasik 2 saatte slingde uyudu. Tum gunku uykusu bu. Oysa kac kisi uyutmaya calistik. Meme problem oluyor, genzine kaciyor diye biberonla sut verdim. Gaz cikardik. Alt degistirdik. Yetmedi iki kez yikadim. Yuruyuse cikardim temiz hava aldirdim.Aynıyız aynı. Artık delirme derecesine geldim. Ne zaman normal bebek olacakta seveceğiz diyorum hep. Sabahn 6sından aksama kadar uyumayıp sürekli kucağmda tuttuğum günlerr oluyor aç susuz abartmıyorum.sırf bu yüzden sling aldm onuda istemedi
Yarin itibariyle sut urunlerini kesecegim ama bir yeri agriyor gibi degil daha cok uykusuzlugun verdigi sinir gibiBi yeri acıyor olabilirmi
Sarılmak bizimkini hiçbir zaman sakinleştirmedi. Bangır bangır makine sesleri açıyoruz Youtube'dan. O olmazsa Kolik müziği. O olmazsa dizlere yatırıp sallama, kucakta oda oda gezip çeşitli renk ve parlaklıklarda ışığa maruz bırakma, biraz yüz yıkama. Arabaya indiğimiz an uyuyor normalde. Hareket ettiği sürece uyuyor, durunca uyanıyordu. İki gün önce doktora gittiğimizde ilk defa arabada da huzursuzdu. Deliksiz uyuyamadı. Allah kolaylık versin. Ben de annem burada kaldığında ona güveniyordum. Tiz çığlıklar attığında kafam uyuşuyor bir süre sonra. Anneme bırakıp başka odaya geçiyordum. Şimdi gündüz geliyor. Eşime de güvenip bırakamıyorum. En ufak bir şeyde bana sesleniyor. Şimdi yeni icat çıktı. Gaz çıkarmak için omzumuza yatırınca ya da bezini değiştirirken ıkınıyor o sırada kusuyor. Zaten sürekli ıkınıyır acı çekiyor ben karşısında mahvoluyorum artık ne yapacağımızı şaşırdık. Emzikten de süt gelmediğini anlıyor iki saniyede atıyorArabada da super durmuyor ki orada da destekle duruyor. Dunden beri gercekten kendimi anne gibi hissetmiyorum. Hep bagiriyor. Yani uyusun diye ugrasmiyorjm ama bu bagirmak neden. Resmen uzaklastim cocuktan. Dun gece salonda yattim, ilgilenmedim. Arada esim emzirmeye cagirdi. Gecen yil babami kaybettim, dun gece ilk defa ruyamda halama sarilip hungur humgur agladigimi hordum, uyandim aglamaya devam ediyordum. Hayir ben cok rahat kadinim, bebegi de hic bir sey icin zorlamiyorum, sevip oksayip konusuyordum ama icimden hic bir sey gelmiyor, beslemek bile, meme ile de kavga ediyor aglayip bagiriyor. Tam meme yumusuyor, emilecek, genzine kacmayacak duruma geliyor ondan sonra aglamaya, memeyi tutmamaya basliyor. Satilmak da sakinlestirmiyor cocugu.
Ya bu korkunç bir şey değil mi? Dün ilk gündü ve ben daha ilk günün başında çok zorlandım. Resmen temek beslenmem süt ve süt ürünleri üzerine kuruluymuş. Ne kadar devam edebilirim bilmiyorum. Yiyecek bir şey bulamıyorumYarin itibariyle sut urunlerini kesecegim ama bir yeri agriyor gibi degil daha cok uykusuzlugun verdigi sinir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?