Ya bunlar muhtemelen hep gazdan. Bana da sütün aşırılığından değil gibi geliyor. Sancıdan kıvranırken ağızlarında süt birikiyor olabilir ama bilemedim. Bunlar konuşmaya başlayana kadar her şey muammaOkudum cnm evet denerim bende, cok değişik ya aslında col sütüm yok bazen oğlum sinirleniyor memede bakıyorum az geliyor ama bazen de boğulcak gibi oluyor
Canım nette hipergalaktaz diye okumuştum bunu emzirme den önce biraz sağın yazıyordu ama Dr a danış istersen sağınca bebek daha rahat emiyor muşBenimde sütüm tazyikli geliyor ya boğulcak gibi oluyor çözümu var mi acaba
Peki gaz olsa sürekli mi sıkıntı olur kaka yapmakta? Oğlum kakasını yapıyor aslında ama bazen zorlanarakYa bunlar muhtemelen hep gazdan. Bana da sütün aşırılığından değil gibi geliyor. Sancıdan kıvranırken ağızlarında süt birikiyor olabilir ama bilemedim. Bunlar konuşmaya başlayana kadar her şey muamma
Bende diyorum ona yetsin, çünkü bazen az gelince sinirleniyorCanım nette hipergalaktaz diye okumuştum bunu emzirme den önce biraz sağın yazıyordu ama Dr a danış istersen sağınca bebek daha rahat emiyor muş
Ben yazmıstım canım. Rezene tohumlarını ezip bir bardak kaynar suya bir tatlı kaşığı şeklinde 1-2 dk kaynat. Bir tatlı kaşığı mamasına koyup içir. Geri kalanıda sen iç. Mutlaka 3 kere iç rezene çayını.Ben akşam mama veriyorum bir sefer.
Gece kalkmıyor çok ama çok geç uyuyo.
Rezene veriyorum yazmış biri okudum sonra kayboldu bulamadım nasıl yapıyor acaba bi denesem gazı var çünkü kıvranıyor yavrum tam uyucak uyanıyor
Benim kız 2 gündür uyumamaya başladı , en fazla 10 dakika . Kahvaltı yaptım şimdi
Ne zaman uykular , emmeler düzene giriyor . Daha tecrüceli olan hanımlar ? ne zaman normale dönülüyor
Canım emzirme danışmanından destek alınmalı. Bu gibi durumlarda makas tutuşu yapıyorlar genelde tazyiği önleme amaçlı ama başka şeyler de yaptırıyorlar en doğrusu emzirme danışmanı ile görüşmek. Online dan görüşülebilir benceHanimlar akil verir misiniz lutfen
Memeden sutun cok tazikli gelip bebegi bogmasi
Merhaba, Basliga uzunca yazdim. 3 haftalik bebegim var. su ana kadar 10-15 defa ancak sagmisindir goguslerimi o da cok sert olunca bebek rahat tutsun, cok sut gelmesin diye. Ama sut cok tazikli gekiyor ve bebegi oksurtyyir, sonrasinda da kusuyor yavrum. Youtubedan arastirdim ise yaramayan...www.kadinlarkulubu.com
Bizim vurulduğumuz nimenrix. 6 hafta ile 12 hafta arası ilk doz vuruluyormuş. Tabi tercihen 7. Ay 9. Ay yada 1 yaş sonrası da vurulabilirmiş. Bebek ufakken vurulunca bağışıklık daha iyi oturuyormuş diye duymuştum nerden olduğunu hatırlamıyorum. Yani işte kısaca her doktor farklı bi aşı rutini oluşturuyor anladığım kadarıyla. Bugün gayet sakin aşılardan mıdır bilmem ama hiç olmadığı kadar sakin ve uyuyor. Uyku yaptı heralde hepsi ağır geldi diye düşünüyorum. Sağlık ocağının sisteminde çıkıyor o zamana verdilerse randevu bi sıkıntı olmaz benceher doktor ayrı söylüyor sanırım canım bizim doktor 2. Ay aşıları fazla zaten menenjiti 7 ve 9. Ayda yaptırırsın demişti ilk ay kontrolünde pazartesi gene gidicez bizde bakalım ne dicek bu sefer. Benimde aklıma takılan şey oldu sağlık ocağında 8 nisana gün verdiler ikinci ay aşıları için ama 8 nisanda bebeğim 10 haftalık olucak nasıl yapılıcak aşıları bilmiyorum
Ya bende doktora kakasının resmini gösterdim 1 ay daha izleyelim böyle devam ederse tahlil yapalım inek sütü alerjisi var mı diye dedi. Bi damla verdi ishali için. İshal de denemez aslında bi kaç günde bir günde 1 defa yapıyor ama ishal gibi aynı yaptığı kaka. Bakalım damla işe yarayacak mı umarım yarar.Bugün 50 günlük oldu. Biz son bir haftadır falan gündüz de hep sallıyoruz. Yatağa bırakınca en fazla 5-10 dk uyuyor. Yatağa koymadan sallamaya devam edersek yine sıkıntılı uyanıyor erkenden ama bizde ishal sorunu da var aynı zamanda. Dışkıda lökosit çıktı. Süt ve süt ürünleri diyetine başladım bugün. 10 gün sonra durumu bildirin dedi doktor
Ben Medicana da Mesut Arslan’a gidiyorum canım. Aşırı sakin bir doktor çok mülayim bir adam. Dün odasında oğlumun bezini bile değiştirdim muayene esnasında kıyafetlerine çiş geçmiş onlarıda değiştirdim. Kızım için gitmediğim doktor kalmamıştı hep odalardan yaka paça acele çıkarırlardı bizi. Bu adamda bi kahve söyleyelim hocam karşılıklı sohbet ederiz desem tamam diyecek bir tip varKızlar ya bu ay ben gene aynı doktora götürücem ama Bursa’da yaşayan var mı aranızda? tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı ? Belki doktoru değiştiririm de
Kızlar bebeğimin ağzı pamukçuk doldu. Karbonatlı su ile sildim dahada beter yaptı. Mukostatin damla aldım dünden beri kullanıyorım ama hiç ilerleme yok. Zaten göğüslerim yara zor emziriyorumiyice yara oldular şimdi . 2 ay bitti göğüslerim geçmek bilmedi
Aşı uyku yapmış olabilir canım. Sağlıklı olsunlar sıpalarda yeterkiBizim vurulduğumuz nimenrix. 6 hafta ile 12 hafta arası ilk doz vuruluyormuş. Tabi tercihen 7. Ay 9. Ay yada 1 yaş sonrası da vurulabilirmiş. Bebek ufakken vurulunca bağışıklık daha iyi oturuyormuş diye duymuştum nerden olduğunu hatırlamıyorum. Yani işte kısaca her doktor farklı bi aşı rutini oluşturuyor anladığım kadarıyla. Bugün gayet sakin aşılardan mıdır bilmem ama hiç olmadığı kadar sakin ve uyuyor. Uyku yaptı heralde hepsi ağır geldi diye düşünüyorum. Sağlık ocağının sisteminde çıkıyor o zamana verdilerse randevu bi sıkıntı olmaz bence
Öyle olması iyiymiş yaBen Medicana da Mesut Arslan’a gidiyorum canım. Aşırı sakin bir doktor çok mülayim bir adam. Dün odasında oğlumun bezini bile değiştirdim muayene esnasında kıyafetlerine çiş geçmiş onlarıda değiştirdim. Kızım için gitmediğim doktor kalmamıştı hep odalardan yaka paça acele çıkarırlardı bizi. Bu adamda bi kahve söyleyelim hocam karşılıklı sohbet ederiz desem tamam diyecek bir tip varrahatlığından dolayı seviyorum doktorumuzu
Bizim doktor kendi gördü bezinde. Hem sıklığı çok hem de bayağı sulu olmaya başladı son bir haftadır. Pütürler oluyordu önceden. Artık yok gibi. Damla ne verdi? Diyet işi fenaymış. Beni ilk günden çok zorladıYa bende doktora kakasının resmini gösterdim 1 ay daha izleyelim böyle devam ederse tahlil yapalım inek sütü alerjisi var mı diye dedi. Bi damla verdi ishali için. İshal de denemez aslında bi kaç günde bir günde 1 defa yapıyor ama ishal gibi aynı yaptığı kaka. Bakalım damla işe yarayacak mı umarım yarar.
Bir anlasam :/ Bizimki sürekli ıkınıyor gaz çıkarırken de tuvaletini yaparken dePeki gaz olsa sürekli mi sıkıntı olur kaka yapmakta? Oğlum kakasını yapıyor aslında ama bazen zorlanarak
Ya kiyamam ah ah neler çekiliyorlar ya ne zaman biter acabaBir anlasam :/ Bizimki sürekli ıkınıyor gaz çıkarırken de tuvaletini yaparken de
Burun aspiratörü yle sümüklerini temizleyebilirsin, belki balgam vardır ondan hirilti vardırHayırlı geceler kızlar bebeğim 33 günlük burnu tıkalı sanki göğsü hırıltılı yavrumun gece zor nefes aliyo sanki demin fizyolojik su şırınga ile burnuna sıkıp ters çevirdim biraz aktı içindeki ama hepsi geçmedi sanki az da olsa rahatladı uyudu hemen. Yapabileceğimiz başka biseyler varmı bieln varmı doğal olarak ne yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?