2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde bir göğsümden süt doluysa tanzikli geliyor süt, kızım kavga ede ede emiyor çekip bırakıyor sonra ağlıyor...

Bunu emzirme danışmanına sordum,senin uyguladığın tüm yöntemler danışmanın önerisi... birde dik emzirmemi tavsiye etti. İyice arkaya yaslanıp bebeği dik tutarak emzirme. Ama yatarak emzirme bende en ise yarayan şey oldu. Birde o göğsümü makas şeklinde tutup damara baskı yapıyorum ki hızlı gelmesin.

Ya çok zor bununla mücadele etmek gerçekten. Ben dik de denedim üstüme yatırarak ama ne çocuk rahat etti öyle ne de ben
gebito Buraya da bak istersen. Uzman tavsiyesi geldi

Benim kız 2 gündür uyumamaya başladı , en fazla 10 dakika . Kahvaltı yaptım şimdi

Ne zaman uykular , emmeler düzene giriyor . Daha tecrüceli olan hanımlar ? ne zaman normale dönülüyor

Ya çok zor bununla mücadele etmek gerçekten. Ben dik de denedim üstüme yatırarak ama ne çocuk rahat etti öyle ne de ben
gebito Buraya da bak istersen. Uzman tavsiyesi geldi
Senin bebeğin nasıl tepki veriyor? Mesela bizde boğaza kaçma olmuyor sadece kavga ediyor çekiştirerek emiyor. En sonunda ağlayıp bırakıyor. Bazen gaz mı diyorum hatta

Benim kız 2 gündür uyumamaya başladı , en fazla 10 dakika . Kahvaltı yaptım şimdi

Ne zaman uykular , emmeler düzene giriyor . Daha tecrüceli olan hanımlar ? ne zaman normale dönülüyor
Dönem dönem oluyor öyle. Geçen hafta bizde öyleydik, bu hafta biraz daha iyi. 3 aydan sonra tamamen düzelir diyorlar,göreceğiz...

Senin bebeğin nasıl tepki veriyor? Mesela bizde boğaza kaçma olmuyor sadece kavga ediyor çekiştirerek emiyor. En sonunda ağlayıp bırakıyor. Bazen gaz mı diyorum hatta
Tam tarif ettiğin gibi. İki fırt çekiyor sinirlenip itiyor. Bazen memeyi sıkıyor tırnaklıyor. Sonra geri kafasını yapıştırıyor emmek istiyor. Birkaç fırt çekip yine aynı. Bunları yaparken bazen öksürük oluyor boğulacak gibi işte. Ben de tazyik değil de gazdan mı diyorum bazen çok ıkınıyor bunlar olurken

Aynı aynı. O elleriyle yoluyor göğsümü. En sonunda kaka yapıyor mesela böyle yaptıktan sonra. Sanki bizimkilerin derdi gaz

Bugün 50 günlük oldu. Biz son bir haftadır falan gündüz de hep sallıyoruz. Yatağa bırakınca en fazla 5-10 dk uyuyor. Yatağa koymadan sallamaya devam edersek yine sıkıntılı uyanıyor erkenden ama bizde ishal sorunu da var aynı zamanda. Dışkıda lökosit çıktı. Süt ve süt ürünleri diyetine başladım bugün. 10 gün sonra durumu bildirin dedi doktor

Aynı aynı. O elleriyle yoluyor göğsümü. En sonunda kaka yapıyor mesela böyle yaptıktan sonra. Sanki bizimkilerin derdi gaz
Ben dün dayanamadım götürdüm doktora. Karnı da çok şiş. Süt alerjisi olabilir dedi. Diyet deneyecek bende

Ben dün dayanamadım götürdüm doktora. Karnı da çok şiş. Süt alerjisi olabilir dedi. Diyet deneyecek bende
Neye dayanarak alerji dedi?
Bende götürdüm kuru gürültü yapıyor hiç biseyi yok dedi

Geçmiş olsun düzelir inşallah . Zormuş bebek bakmak , o ağladıkça ben geriliyorum

Kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
Bu saat oldu hala cin gibi 7 gibi bir kalktı bir daha uyumadı.ve illa memede uyucak yalancı meme tutmuyo ben emzik gibiyim bu da çok yoruyo
Uyku düzeni yok bizimde kırkı çıkana kadar düzenliydi sonra ne oldu ise o düzen yok

Benimde sütüm tazyikli geliyor ya boğulcak gibi oluyor çözümu var mi acaba

Kızlar ya bu ay ben gene aynı doktora götürücem ama Bursa’da yaşayan var mı aranızda? tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı ? Belki doktoru değiştiririm de
Yıldırım dorukta Sabahattin hoca var biz memnunuz cnm dene istersen 150 civarı muayane ücreti

Neye dayanarak alerji dedi?
Bende götürdüm kuru gürültü yapıyor hiç biseyi yok dedi
Yeşil ve çok sulu. Tahlilde az mukus çıkmıştı ama 5-6 lökositi görünce yine aynı şeyi dedi, alerjiden olabilirmiş
Geçmiş olsun düzelir inşallah . Zormuş bebek bakmak , o ağladıkça ben geriliyorum
Hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız galiba
Benimde sütüm tazyikli geliyor ya boğulcak gibi oluyor çözümu var mi acaba
Tam bir çözümü yok gibi ama yukarıda adzeynep ve ben yazdık

Okudum cnm evet denerim bende, cok değişik ya aslında col sütüm yok bazen oğlum sinirleniyor memede bakıyorum az geliyor ama bazen de boğulcak gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…