Ay allah yardımcın olsun. Bizim geçirdiğimz atağı bir Allah bilir bir ben. Annem de gitmişti iğrenç bir 2 hafta geçirdim. Ağlamaktan helak oldum sütüm kesildi. Şimdi yine 2. Atak geçiriyoruz gibi bende derman kalmadı. Belim kollarım ağrıyor göğüslerim biryandan
Ay inşallah yaKızım 5. Haftasında yaşadı atak dönemini. Çok zor 1 hafta geçirdik,aşırı zordu. 38+5 te doğdu.
Geriye sürekli gülen bir bebek bıraktı atak dönemi, darısı size❣
Biz de aynı kolik albümünü açıyoruz ama bazen onu da yemiyor. Youtube'dan saç kurutma ya da bulaşık makinesi ses kaydı açıyoruz. Hangisi tutarsa o an...Hemen hemen benzer şeyler yaşıyoruz. Altını değiştirmek istememesi güvende hissetmediğindenmiş. Buzuki orhanın kolik müziğini açıyordum ben bezini değişeceğim zaman yada soyacağım zaman daha sakin oluyordu. Şükür ki alıştı artık bezini değiştirmeme. Ama uykudan uyanır uyanmaz değiştirirsem baslıyor çığlığı basmaya
Fitil koy dedi bize doktorumuz yarım kesip sabah aksam. Cok rahat ettık ve karton bardak kurtarımıcz olduBenimde annem gitti akşamına böyle olduNefesi kesilircesine ağlıyor bazen bilincini kaybettiğini düşünüyorum birde salı günü sünnet oldu
Oğlumda da aynı şekil cikmisti. 3gün geçti. Şu an tek tük vücudunda çıkıyor arada. Sıcaktan olduğunu düşünüyorum ben de.Sizce bu sicaktan isilik mi yoksa alerji mi?Eki Görüntüle 3029761
Ahh çok şükür, valla okurken rahatladım. Süper haber, darısı bizimkimin başına inşallahKarasbaby bugün (tam emin değilim) ya 14. Ya da 16 gün. Ve sonunda kaka yaptı farklı bir şey yapmadık bu arada, doktor normal deyip ilaç vermedi. Düzenli karın masajina devam ettim sadece yağ ile.
Yaaa çok üzüldüm yavrum benim.ya çok geçmiş olsun canım bende fizyolojik serum yaptım biraz akiyoBizim de aynıydı. Neler denemedim ki. Alerji spreyler okyanus su spreyleri vicks serum fizyolojik..
Meğersem burun kemiği darmış ondan nefes alamıyormus yavrum. 2 doktor anlamadı. Sonra iyi bir doktora götürdük. O bir ince hortum sokarak anladı kemiğinin dar basık oldugunu. Serumdan baska bişey kullanma onuda bir damla sadece yoksa kurutursun dedi. Eğer devam edersr iyi bir doktor görsün
Daha cok minik fazla buhar ciğerlerine zarar verir. Odanın nem oranı iyise ekstra buhar tutmayın. Banyo yaptırın bunun yerine. Tıkalı burun açılıyor. Vicks in içinde kafur var bebekler için cok tehlikeli . Doğal okaliptüs yağını buhar makinesinin içine koyup biraz çalıştrıyorum ben nem oranı iyise kapatıyorum hemenYaaa çok üzüldüm yavrum benim.ya çok geçmiş olsun canım bende fizyolojik serum yaptım biraz akiyo
Ya nane limon falan kaynattim buharına tuttum.odaya koydum viks de düşünmüştüm kaynar suyun içine koymayı buharı gelsin diye yapmasam mi acaba bunlar zararlı olur mu ki sadece buharı bende endişelendim.simdi ya
Tamam canım çok teşekkür ediyorum bende tam şimdi viks yapacaktim.iyikide bakmışım buraya nane limon unn buharın da da çok az tuttumm zaten gitmedi sayılır Rabbbim hepsine şifa versin minnak kuzularim.benim.yaDaha cok minik fazla buhar ciğerlerine zarar verir. Odanın nem oranı iyise ekstra buhar tutmayın. Banyo yaptırın bunun yerine. Tıkalı burun açılıyor. Vicks in içinde kafur var bebekler için cok tehlikeli . Doğal okaliptüs yağını buhar makinesinin içine koyup biraz çalıştrıyorum ben nem oranı iyise kapatıyorum hemen
Bize şurup verdi canım ya ne kadar kullandınız bardağıFitil koy dedi bize doktorumuz yarım kesip sabah aksam. Cok rahat ettık ve karton bardak kurtarımıcz oldu
Canım damlamın ismi relactaz. Laktoz alerjisi olan bebeklere veriliyormuş sütü sindirsin vücudu diye. Yenidoğandan itibaren kullanılıyor günde 64 damlaya kadar. Her emzirmede 4 damla şeklinde de olabilirmiş ama biz günde 4 defa 4 damla kullanmaya başladık bakalım. Gaz şikayetlerinizde önüne geçiyormuş. Bi doktoruna danış istersen damlayı belki faydasını görürsün. Benimkinin kakası koyulaşırsa söylerim sanaGünde birden fazla ama sıklığı önceden de fazlaydı zaten. İçindeki pütürlükler gitti sıvı kaka yapıyor bir haftadır, bir de rengi yeşil. Bundan şüphelendi. O şekilde bir kusması yok. Birkaç kez oldu o da gaz çıkarırken omuzda ya da indirdikten sonra sanırım mideye fazla baskıdan. Döküntü de yok. Dışkıda gizli kan bakıyor iki seferdir. İkisinde de çıkmadı ama ilkinde 1-2, ikincide 5-6 lökosit görüldü. İki tahlil arasında beslenmemde hiçbir şey değiştirmedim ama anlamadığım bir şekilde alerjiden olabilir diyor
Keçi peyniri gibi şeyler tüket canım. Çok zor ablamda çok zorlanmıştı en sonunda başa çıkamadı mamaya başladı ama onunkisi ileri dereceydi demiştim çok kusuyordu yeğenim diye. Bol bol sebze et gibi şeyler tüket tahin helva ye peyniri keçi peyniri tercih edersen bi süre sonra alışırsın benceSarılmak bizimkini hiçbir zaman sakinleştirmedi. Bangır bangır makine sesleri açıyoruz Youtube'dan. O olmazsa Kolik müziği. O olmazsa dizlere yatırıp sallama, kucakta oda oda gezip çeşitli renk ve parlaklıklarda ışığa maruz bırakma, biraz yüz yıkama. Arabaya indiğimiz an uyuyor normalde. Hareket ettiği sürece uyuyor, durunca uyanıyordu. İki gün önce doktora gittiğimizde ilk defa arabada da huzursuzdu. Deliksiz uyuyamadı. Allah kolaylık versin. Ben de annem burada kaldığında ona güveniyordum. Tiz çığlıklar attığında kafam uyuşuyor bir süre sonra. Anneme bırakıp başka odaya geçiyordum. Şimdi gündüz geliyor. Eşime de güvenip bırakamıyorum. En ufak bir şeyde bana sesleniyor. Şimdi yeni icat çıktı. Gaz çıkarmak için omzumuza yatırınca ya da bezini değiştirirken ıkınıyor o sırada kusuyor. Zaten sürekli ıkınıyır acı çekiyor ben karşısında mahvoluyorum artık ne yapacağımızı şaşırdık. Emzikten de süt gelmediğini anlıyor iki saniyede atıyor
Ya bu korkunç bir şey değil mi? Dün ilk gündü ve ben daha ilk günün başında çok zorlandım. Resmen temek beslenmem süt ve süt ürünleri üzerine kuruluymuş. Ne kadar devam edebilirim bilmiyorum. Yiyecek bir şey bulamıyorum
Canım damlamın ismi relactaz. Laktoz alerjisi olan bebeklere veriliyormuş sütü sindirsin vücudu diye. Yenidoğandan itibaren kullanılıyor günde 64 damlaya kadar. Her emzirmede 4 damla şeklinde de olabilirmiş ama biz günde 4 defa 4 damla kullanmaya başladık bakalım. Gaz şikayetlerinizde önüne geçiyormuş. Bi doktoruna danış istersen damlayı belki faydasını görürsün. Benimkinin kakası koyulaşırsa söylerim sana
Yazarsan sevinirim. Bana keçi sütü de yasak şu anda. Bu gece buraları biraz okudum da bizdeki bütün belirtiler besin alerjisini işaret ediyor gibi. Ablamın oğlunda da vardı aşırı gaz sancısı ve kusma. O dışkısını hatırlayamıyor ama doktor ona da diyet vermiş, uygulayamamışKeçi peyniri gibi şeyler tüket canım. Çok zor ablamda çok zorlanmıştı en sonunda başa çıkamadı mamaya başladı ama onunkisi ileri dereceydi demiştim çok kusuyordu yeğenim diye. Bol bol sebze et gibi şeyler tüket tahin helva ye peyniri keçi peyniri tercih edersen bi süre sonra alışırsın bence
Bende bugün inanılmaz rahatladımAhh çok şükür, valla okurken rahatladım. Süper haber, darısı bizimkimin başına inşallah
Küçük Karton bardağı ortadan ikiye kesip pipisi ile yumurtalıklarını içine soktum canım hç bez ile temas etmiyordu. 3 gün kullandım ben bardağı. Birde her alt açtığımzda sıcak su ile yıkıyorduk ıslak mendil kullanmadıkBize şurup verdi canım ya ne kadar kullandınız bardağı
Bizim doktorumuzda bu damlayı vermişti. Ama ben nurse harveys almıstım . Relactaz kullanımın sonucunu yazarsın canım bennde alayım bariCanım damlamın ismi relactaz. Laktoz alerjisi olan bebeklere veriliyormuş sütü sindirsin vücudu diye. Yenidoğandan itibaren kullanılıyor günde 64 damlaya kadar. Her emzirmede 4 damla şeklinde de olabilirmiş ama biz günde 4 defa 4 damla kullanmaya başladık bakalım. Gaz şikayetlerinizde önüne geçiyormuş. Bi doktoruna danış istersen damlayı belki faydasını görürsün. Benimkinin kakası koyulaşırsa söylerim sana
Amin canım amin çok zor gerçekten geçecek bunlarda elbettTamam canım çok teşekkür ediyorum bende tam şimdi viks yapacaktim.iyikide bakmışım buraya nane limon unn buharın da da çok az tuttumm zaten gitmedi sayılır Rabbbim hepsine şifa versin minnak kuzularim.benim.ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?